Tänkte köra en liten frågestund!
Om det dykt upp något eller om ni har nåt som ni undrar om mig / mina inlägg eller något ni själva vill ha tips / hjälp med kanske tips på vad jag ska blogga om också! Allt är välkommet så fråga på!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var jag och min bror på en kryssnning vi körde bil till Jönköping sedan buss till Stockholm. Det var en 22 timmar kryssning. Vi åkte i lördags och kom hem i Söndags. Vi åkte med Birka Kryssning. Det var ett event som var på båten som hete "Lunartorm som fira 20 ås jubilum. Herre gud vad vi fick massor av fina vänner på köpet!

Likes

Comments

Min presentation! Hej! Jag heter Mia Kommer från början från ? Jag är sjuk pensionär på dagtid. Två dagar i veckan så har jag en sysselsättning som jag bruka går till och det är genom kommunens psykatrin! Är det något ni undra så hör av er då!
Älskar att skriva och jobbar på att få ut information om Aspergers Syndrom, Autism, psykisk ohälsa till allmänheten! Om det blir verklighet vet jag dock inte! Håll tummarna att det lyckas!
Här blandas vardag, diagnos, bilder (både systemkamera och mobil) med tankar och funderingar om mina diganoser m.m.
Mer får du veta efterhand om ni fråga mig!
Kontakta mig gärna om ni vill! Jag har en E-mail adress: ?
Vågar du följa med på resan i min blogg? Nu drar vi i gång vetja! //Mia.


Likes

Comments

Jag och min bror ska åka på en kryssning tillsammans och det ska blir himla roligt.Det är 22 timmars kryssning! På båten ska det vara Lunarstorm som fyller 20 år och det evenemangen ska vi vara med!

Likes

Comments

 Jag lever med diagnosen Aspergers Syndrom, som nu ligger under Autismspektrumtillstånd eller autismspektrumstörning. Jag är inte elak eller en dålig människa på grund av det. Jag försöker vara alla till lags ta hand om mina medmänniskor på ett snällt sätt även om det inte alltid går som man själv vill. Jag ser inte min diagnos som en utan mer som en funktionsnedsättning.


Likes

Comments