Med tanke på att jag nu håller på med snart allt och lite till inom skönhet så borde jag ändå testat detta tidigare kan man tycka! jag fick möjlighet att göra mina hos emelie på Redcarpet is Skövde och jag kan inget annat än säga wow!! Jag älskar glitter och rosa så hon fixade fram en super glittrig vacker blandning till mina tippar och sen ville jag ha några stenar till haha.

jag är supernöjd och väldigt sugen själv på att testa göra naglar. kanske kan bli en utbildning i framtiden :D Jag har vart väldigt seg med uppdateringar då jag jobbat mellan 7-20 varje dag + helg. Att jonglera 2 jobb var av ett är heltid har varit knepigt men samtidigt har jag lärt mig mycket om mig själv eftersom jag verkligen har varit pressad till det yttersta, i helgen har jag bara två kunder så blir min första typ lediga helg 💗

-*Ha det så bra i helgen och njut av fredagen*-

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja då är det äntligen dags att fira!!! Jag har blivit godkänd på min singles utbildning:D jag är så stolt över mig själv att jag jobbat hårdare än jag någonsin gjort! 👏🏻🌸
Nu ska jag jobba på mina kunder och blicka mot volumelashes utbildningen 🍾

Likes

Comments

​filade ner mina naglar till klor och slängde på glitter på topparna. Perfekt inför jobbet imorgon. Första dagen efter semestern, dags att ge 1000% igen:) 

Ha en skön sommarkväll🌙

Likes

Comments

Ja , nu är vi här. Det har gått 2 månader och jag börjar snart jobba igen. Det har gått så himla bra på sistone, jag har slitit som ett djur för att vara där jag är nu och kommit till insikt av mina egna begränsning. Så här ser det ut nu (kika upp på bilderna) efter att ha slitit och rådfrågat alla jag träffat inom yrket för att bli så bra jag bara kunnat på kort tid.

Och jag är så förbaskat jävla stolt att jag hittat hit, detta är det jag vill hålla på med. Jag vill utbilda mig inom volym fransar och till nagelteknolog. Jag är så glad och tycker det är kul när jag jobbar med detta, nåt jag inte känt förut. Inte minst att får göra andra så vackra och använda lin kreativa sida är orimligt tillfredställande.

Men det är ett väldigt svårt yrke, man måste ha tålamod och träna träna träna träna! Speciellt eftersom det är så himla pilligt :)


Så det har jag gjort hela min semester. När jag börjar jobba på måndag kommer jag jobba 150 % med detta på kvällar och helger då skolan ska stängas ner om två år. MEN! Jag lyckades förverkliga en dröm iallafall innan jag jobbar ihjäl mig. Haha fick äntligen möjlighet att se alla mina favvo artister på samma ställe på weekendfestival, åh Gud va jag dansa och hoppade . Kunde knappt ta mig till tunnelbanan XD

Men va lycklig jag var! Nu får man vänta ett år på nästa 💕


Och nu till min fransförlängning:D

Jag gjorde min på skövdekliniken och jag gjorde då singles till att börja med. Eftersom jag har mycket allergier så hat jag fått vänta månader för att få testa. Detta var väldigt nyttigt för att jag skulle förstå hur det kändes att ligga där. Det är svårare än man tror att blunda så länge faktiskt!

Jag blev super nöjd och jag kommer i nästa påfyllning gå över till 50/50 mix volym/singles.

Ska bli jättespännande!


Likes

Comments

Heej! jag har varit borta ifrån bloggen väldigt länge, det känns nästan som en evighet.
jag har under denna tiden haft det väldigt tufft när det gäller jobb och boende eftersom mitt jobbkontrakt gick ut i mitten av juni. Förra sommaren var jag tvungen i all hast att flytta hem ifrån min lägenhet mitt i natten. efter det sen fick jag jobba på mig själv och stänga dörren till mitt förflutna. jag trodde att jag under den tiden skulle få en lägenhet ganska snabbt då jag har tillräckligt med köpoäng och eftersom jag jobbar heltid som lärare. Men chanserna kom aldrig och jobbet blev och mer krävande. Men jag kämpade på och trivdes :D
När jag sen i januari bestämde mig för att gå fransstylist utbildningen i juni sjönk en stor sten ifrån mig, jag kände att det äntligen var något jag SKULLE göra. men jag fick inte veta ifall jag skulle jobba i höst tills sista dagen på jobbet så har mest gått och haft ångest sen i januari... hur ska jag kunna jobba med fransarna när jag inte har körkort eller en lägenhet i stan? mja.
Men jag fick stanna kvar, utbildningen är klar (förutom praktiska och teoretiska provet), jag har halkköring imorgon och jag mår betydligt bättre. Saker har varit tuffa i många år men jag känner ÄNTLIGEN att det släpper lite taget. Halleluja jag har jobbat hårt.
Nu får jag bara vänta snällt på en lägenhet och ha lite is i magen.

Men nu lite om lördagen och utbildningen!


utbildningen var från 9-19 i Göteborg så eftersom pendlingen inte var möjlig så fick jag sova på hotell vid stationen. Men min dröm är att få resa så mycket jag bara kan så behövde verkligen få bo själv och testa hur det fungerar utan massa folk som gör det åt mig (vi reste jämt när jag växte upp men jag hade aldrig hand om bokningar eftersom jag har diskalkylik så är det lätt jag trasslar till det). Lätt hahajag hade inte jättemycket tid på mig under lördagen men jag hann köpa lite nytt löshår. Quick and easy och lite stationary grejer. Jag vinner alla mästerskap i att vara slarvig som fan.


När jag väl kom till salongen var den redo för oss. Så sjukt fin atmosfär! Vi hade teori och till slut fick vi arbeta på docka och medtagen modell. Det var så vårt men okså så himla roligt, dock blir jag väldigt arg när det inte går bra första gången men jag kom över det till slut. haha


I kurspriset ingick en hel väska med alla vi behövde för att kunna jobba ett bra tag med det. För inom 8 veckor måste jag göra 8 nya set och 2 påfyllningar och då ska det kunna räcka till det. Fiffigt!

Men efter några timmar hade jag nästan lyckats med min första fransförlängning. Och gud jag älskade varje minut!! Detta är helt rätt val och jag hoppas jag fått jobba vidare och bli en jävla mycket bättre.
Här kommer resultatet :D

#jävligtskakigpåhanden


Likes

Comments

Ramlat in i tuffa tider vad det gäller arbete och boende, helt klart det jag har fasat för ett bra tag. Var tvungen att stänga av och låta mig få sörja hur jag kände.

Men nu har jag kommit över det värsta och börjat med träningen igen som hjälper mig på traven med alla endorfiner! Jag förberedde morgondagen med vattenmelon,banan och jordgubbar✨

Jag har dels en helg i Göteborg att se fram emot, då jag ska bara helt själv njuta av en mysig hotellnatt och fransutbildningen. Det känns roligt att ha något att se fram emot :) nu gäller det bara att hålla huvudet högt och se det ljusa i det mörka.

Kram på er💜

Jag vet att jag har en superlång nos btw

Likes

Comments

Njuter av en härlig morgon i solen. Här nere i söder har vi runt 20 grader och inga moln. Bikinin är på och jag har lite tid att njuta av 4 lediga dagar🍍💕 boken jag läser nu är superbra! Den heter vassa föremål och är skriven av samma författare som gone girl. Men denna har mera blod och mera död.

Imorse fick jag in löpträningen efter frukosten, sprang 6 km men det var redan då riktigt varmt!
Gå ut och njut av vädret kram🌙

Likes

Comments


En serie som cirkulerar kring Quentin som kommer in på ett college för människor med magiska egenskaper. Han träffar massa andra kompisar där och dom trollar lite busiga trollformler, ni fattar :D
​ Utan att spoila kan jag i små drag säga att den är spännande, har en del Skräckelement men också en stor slev drama. Jag tycker om magi och fantasy så Jag var redigt skeptisk, sånna här serier brukar falla pladask, men av nån anledning har den en tillräckligt stabil uppbyggnad för att inte bli för utsvävande.

Jag hoppas ni tar en titt om ni gillar fantasy för den är långt ifrån så dum som man tror!
🔮🌙

Likes

Comments