Personlig

Jeg har alltid vært en litt urolig og rastløs sjel når det kommer til hvor jeg bor. Jeg blir raskt lei av å bo på samme plass over lengre tid og trenger å være spontan og få nye opplevelser. For noen år tilbake flyttet jeg spontant til Gran Canaria for å jobbe og leve livet der. Det var rett og slett fordi jeg var utrolig lei av å bo i Trondheim, hvor ingenting skjedde og det alltid var det samme gamle. Var egentlig lei av å bo i selve Norge med tanke på kaldt vær, samme A4-liv over flere år og mye annet. Så, jeg tok med meg sparepengene mine og flyttet ned i håp om å finne både jobb og plass å bo.

Det var en helt utrolig opplevelse, med mange fine minner, gode venner for livet og en helt ny hverdag å ta del i. Ble ikke mer enn åtte måneder da det ikke var helt optimalt å bo midt i Playa del Ingles - den største partyplassen på Granca. Ble da værende i Norge (Oslo denne gangen for å teste ut en ny by) i litt over to år, deretter gikk jeg skole i ett år for å få litt mer fylde på CV-en min. Men etter det var jeg igjen klar for å forlate Norge for å oppleve mer av verden og få flere nye minner. Denne gangen ble det rett og slett Frankrike fordi det alltid har vært min drømmesituasjon å bo der. Ville også ha litt sol og varme i hverdagen, så turen gikk til Nice hvor man finner den franske rivieraen og strender overalt.

Jeg har tidligere studert fransk på skolen i seks år og har alltid elsket språket, så nå bestemte jeg meg for at jeg i tillegg skulle lære meg å snakke nokså flytende fransk på den tiden jeg bor der. Det var en dobbel win-situasjon som jeg ikke forstår at jeg ikke har gjort tidligere. Men bedre sent enn aldri, og det er nå jeg må gjøre det når jeg fremdeles ikke har mann, barn, hus, hytte og alt som hører med familielivet. Litt vanskeligere å gjøre slikt når det er i gang.

Jeg valgte derfor å studere fransk gjennom språkskolen til EF, og valgte å starte med 9 måneder i første omgang. Skal skrive et eget innlegg om hvorfor jeg valgte EF og hvilke opplevelser jeg har hatt med de hittil, for det er mye å skrive om. Men kan avslutte med å si at de første ukene som har virkelig gått har vært over all forventning, hvor jeg allerede har fått mange venner for livet, trives godt både på skolen og i hverdagen og nyter livet her i Nice!

Har veldig mye å gjøre i hverdagen, men skal prøve å oppdatere så snart jeg har tid igjen. Akkurat nå befinner jeg meg hjemme i Norge med ørebetennelse og halsbetennelse, så reiser ikke tilbake før onsdag neste uke. Men følg meg gjerne på Instagram, for der oppdaterer jeg mye oftere akkurat nå da det ikke tar så mye av tiden min.

Likes

Comments

Hverdagen

Veeeeel, da har jeg endelig landet og er fremme i Frankrike, mitt hjem de neste 9 månedene. Kom egentlig frem for to uker siden, men dagene har gått så alt for fort og vi har hatt ting å gjøre til enhver tid. Skal fortelle mer om skole, familie og venner når jeg har litt bedre tid, men nå ville jeg bare få startet bloggen slik at dere som har lyst kan følge meg og mitt liv videre her. Legger ut mye på Instagram @andersenannn og Snapchat @Annlively også.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg flytter til Nice, Frankrike i september, og vil derfor begynne å dele reisen min med dere fra den tiden. Frem til da fikser jeg bare på designet og justerer bloggen. Håper dere vil følge meg fra september av, da vil jeg skrive om min hverdag nede ved den franske rivieraen og hvordan livet der er på både skole og jobb. Jeg vet det er en stund til enda, men sommeren går alltid fort, og når det nærmer seg vil jeg ikke ha mulighet til å tenke på å lage en blogg. Derfor er det best å fikse ferdig alt nå slik at jeg kan legge ut første innlegg allerede første dagen der nede. - Ann

Likes

Comments