Hei og god morgen skjønninger.
Vært lite blogginnlegg fra meg en stund, ikke noe galt altså, har bare følt for ei pause. Denne helga bli det bare farting på oss. I dag skal vi møte slekt og ha en liten sammenkomst for å minnes oldefar som ville ha fyllt år om han enda hadde vært i blant oss & i morgen går turen til svigermor, da skal vi bruke dagen sammen med henne. Jeg synes jeg er heldig som har et godt forhold til svigermor for det er det ikke alle som har. Vi er ganske like egentlig, personligheta vår matcher litt på en måte.. Hehe. Vi er begge født i Vannmannen hun fyller år 3 Februar og jeg 1 Februar. Har hørt  at menn velger partner som minner litt om hans mor og at vi kvinner velger menn som minner litt om våre fedre. I vårt tilfelle stemmer det, Thomas og pappa er begge født i Krepsens tegn og har mange likhetstrekk mht personlighet. Merkelig, hahaha, stemmer det for dere også? Uansett så ønsker jeg dere en knallfin dag, nyt den for den kommer ikke i reprise. Klemmer fra meg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

💟I dag har vi feiret 13 års dagen til eldste jenta med gaver, brownies og is 🎉 Blir så fort store og jeg begynner seriøst å føle meg gammel 😉 

Likes

Comments

Jeg tenker tilbake til den tiden da jeg pendlet. Stange - Lier hver dag. Jeg sto opp grytidlig på morningen for å rekke toget mitt som gikk fra stasjonen her ti over fem, og hadde et togbytte i Asker. Og jeg observerte alle de menneskene som var totalt i sin egen lille bobble.Blikk kontakt var tabu ,de stirret rett fremfor seg , så på klokka, ned på telefonen etc virket ikke til å ense noen rundt seg og på togene var det likedan. Rett frem med laptopper og telefoner.  Medmenneskelighet, hvor ble det av den.Litt varme, et lite smil, et lite nikk eller et lite VÅGALT hei. jeg synes bare det var så innmari tragisk å se. Vi er jo mennesker, et blikk, et smil, det tar ingen skade av. Hvorfor disse boblene? Og jeg  tenker videre på alle disse klasse skillene vi har, på stasjonene har vi de også der er det merket opp med bokstaver, hvor man skal stå for å komme på riktig vogn og vi blir målt utifra hvor mye penger vi har. Jeg synes det er ille at vi nå i 2016 fremdeles har så store klasseskiller. Burde ikke alle kunne få sitte like godt og ha de samme privegeliene?


Likes

Comments

Hvor godt er det ikke å kunne le vekk det tunge litt sammen. Jeg/vi var jo så sikkre på at mamma ville få det så mye bedre og bli smertefri etter operasjonen, så skuffelsen var til å både ta og føle på da det ikke ble som forventet. Men vi lo så tårene rant i dag, over en paraplyhatt sak.Det var så godt, å gjøre skuffelsen om til latter sammen . Jeg er fremdeles skuffa og lei meg på mammas vegne men det er godt å kunne le det litt vekk, ha det gøy og ikke grave seg ned i det . For det er aldri en løsning, det er en løsning jeg ofte gikk for tiligere, men en løsning som ikke lenger fungerer for meg. Det å le er ofte den beste medisin.

Likes

Comments

Du trakk kortet havets bunn.

Enda så vanskelig det kan være å akseptere det, later det til at du har nådd et punkt der du ikke kan komme videre på den samme måten som du har gått frem før. Kanskje har du støtt på en solid murvegg, eller du har opplevd et dyptgripende tap og vet ikke hvor du skal snu deg. Den gamle måten å gjøre ting på må forkastes fullstendig for at du skal komme lenger frem og lenger opp. Det er behov for en ny retning og strategi. Den eneste utveien nå er å overgi seg. Aksepter situasjonen som den er, og innrømme at du ikke har noen anelse om hva du skal gjøre videre. Hvis du venter i det øyeblikket da du oppriktig gir slipp, vil en trapp åpenbare seg som ved trolldom, og alle mulige former for synkronitet vil vise deg veien opp til et høyere punkt i terrenget. Kortet havets bunn er et tegn på at det snart vil skje et mirakel, men bare hvis du gir fullstendig slipp.

-Overgivelse og aksept er nøklene til frihet.

Likes

Comments