Ah, endelig landet litt etter helgen. Jeg ble som sagt 30 år på lørdag - og feiret dette med familie og venner. Og som alltid når jeg skal arrangere noe, stresser jo som en gal i forkant. Så nå som alt er overstått kan jeg tenke tilbake å bare smile. Var en perfekt lørdag - fra morgen til langt på natt!

Dagen startet med å dra til lokalet å fikse alt klart der, og jeg ble veldig fornøyd med hvordan det ble. Etter dette dro jeg hjem for å fikse meg - og fikk da levert blomster, vin og et nydelig kort fra bestie i Oslo på døren. Slike ting setter jeg så utrolig stor pris på! ❤️ Når hun ikke kunne være hjemme å feire sammen med meg - var det utrolig fint å få en slik oppmerksomhet.

Så startet selskapet med familie - med nydelig mat, kaker, og god stemning. Fikk så utrolig mye fint, og jeg setter pris på hver og en av gavene. Selvom høydepunktet selvfølgelig var tur til Polen - fra snupp. Så da blir det nyttårsfeiring i Warszawa på oss i år. Som jeg gleder meg!

Når dette selskapet var over, var det bare å rydde og gjøre klart til neste. Det var flere som var høyt savnet av venninnene mine som bor rundt om i landet - men de av vennene mine som var der gjorde feiringen til en perfekt fest. Hadde det så utrolig gøy! Og vil huske 30 årsdagen min for alltid...

Så nå er jeg et år eldre, 15 vinflasker rikere, og ekstra takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt ❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ja da var dagen før dagen her, og jeg har en time igjen i 20-årene. Hva skal man si, - tiden flyr i alle fall. Syns ikke det er lenge siden jeg var 20 år og gravid!

Dagen idag har gått til å handle inn til feiringene imorgen. Først skal familie samles til kaffe og kaker - før det braker løst med venner og vin etterpå. Og SOM jeg gleder meg 🎉

Jeg har alltid vært glad i å feire skikkelig når jeg har bursdag, aller helst med tema bursdager. I fjor var det «Hawaii», året før «Halloween». I år valgte jeg å ikke ha tema, blir jo tross alt 30 og føler at da må det gjøres mer «ordentlig». Og dette blir nok siste store feiringen jeg har, før jeg blir 40...

Nå skal jeg nyte den siste timen i 20-årene, på jobb - med strikking. Som jeg har bestemt meg for lære meg skikkelig nå...

Håper alle får en fin helg ❤️

Likes

Comments

Er det stygt å si? «Kvalitet over kvantitet» når det kommer til mennesker? Uansett, jo eldre jeg blir jo viktigere er det for meg med «kvalitet» i menneskene rundt meg - fremfor «kvantitet».

Jeg er over tiden der det er kult å henge med flest mulig, selv om 80% av dem ikke engang vet hvem søsknene dine er, at du har 3 katter eller at du var innlagt på sykehus for en uke siden.

Jeg er kommet til et punkt der det er mye viktigere å ha ekte mennesker i livet, mennesker jeg vet er der gjennom tykt og tynt. Mennesker som jeg kan diskutere med, være uenig med, krangle med - men likevel vite at de er der dagen etter.

De som ser jeg har en dårlig dag bare på måten jeg skriver en melding. De som blir genuint stolte når jeg utretter noe. De som sier fra når jeg driter meg ut. De jeg ikke trenger å snakke med hver dag - men som jeg likevel vet er der.

Livet er for kort til å kaste det bort på mennesker som ikke gjør deg godt på en eller annen måte. Klisjé - men sant.

Jeg er så utrolig glad i alle MINE ❤️

Likes

Comments

Finnes det noe bedre enn søndager - etter en helt rolig helg? Tror ikke det! I går kveld handlet jeg og Sander pizza, godis og slappet av med en film. Skikkelig mamma og Sander tid.

Sander er av typen som aldri er stille, han prater I ETT - fra morgen til kveld. Noen ganger kan det bli litt mye, men når det er bare oss to sammen blir jeg bare fascinert. Fascinert av alt han må tenke på, alt han lurer på og alt han kommer med. Haha. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne hørt tankene hans, selvom det innimellom føles som om han forteller om hver og en av dem 😂

Idag sov vi lenge begge to, før vi kom oss opp og ut. Ut på «åpen gård» i Sørvågen. Morsomt for både liten og stor, i alle fall for oss som er minst like glade i dyr. Og hele ettermiddagen har han vært ute sammen med kompiser, mens jeg og Leah har vært hos pappa og dem. Fått servert nydelig middag og dessert, og ikke gjort noe som helst. En skikkelig søndag med andre ord.

Så nå er vi klar for en ny uke, som starter med et etterlengtet frisørbesøk for meg i morgen.

Håper alle får en fin uke 💙

Likes

Comments

Etter jobb idag har jeg «høstferie» sammen med Sander i 4 dager - som jeg gleder meg! Vi tyvstartet litt i går, og dro til Sortland og koste oss. Før vi kjørte innover var han hos frisøren, og ble helt ny på håret - endelig «fikk» vi klippet bort det lange håret hans. Han ble så fin!

På Sortland var vi på shopping, leke og interiør-shopping. Før vi dro på restaurant å spiste! Og plutselig begynte han å snakke om å ta hull i øret, dette har han snakket om flere ganger før - men i går bestemte han seg for at han skulle ta.

Så etter litt om og men hos salongen, ble det hull i øret på en stolt gutt! Han var mye tøffere enn jeg var når jeg tok hull for å si det sånn...

Så i går fikk både han og stuen seg en liten makeover. Ommøblerte forleden dag, og er mye mer fornøyd med stuen slik den er nå. Også er jeg forelsket i kombinasjon av mørkeblått og bronse fargene - spesielt på denne tiden 🍂

Håper alle får en fin «høstferie» 💛

Likes

Comments

Månedens opptur:
Været! Det har vært helt fantastisk, mye bedre enn det har vært i sommer. Sol, varme og nydelige høstfarger. Det gir meg et håp om at vinteren ikke skal bli så lang...

Månedens nedtur:
Hmm, denne måtte jeg tenke litt på. Har ikke hatt noen spesielle nedturer. Men hvis jeg skal nevne noe kan det være energinivået mitt, - virker som jeg ALDRI får nok søvn.

Mest spilte sang:
Alessia Cara - How Far I’ll Go.

Månedens craving:
Polarbrød med jordbærsyltetøy og hvitost. Vet ikke hvor mange jeg har spist! Men matlysten har vært dårlig, og det er det eneste jeg har hatt lyst på i perioder, så har blitt endel.

Månedens innkjøp:
Kjole og sko til 30-års feiringen min, som er neste lørdag. Elsker kjolen, den er kjempefin! Kommer sikkert bilder etter feiringen.

Månedens tanke:
Jeg tenker døgnet rundt på hvor lyst jeg har å reise bort! Jeg har behov for å komme meg bort med gjevne mellomrom, få litt nye impulser og ny giv - for det får jeg av å komme meg bort. Er så mange plasser jeg har lyst å besøke! Så håper vi får til en tur om ikke så lenge.

Hva jeg ser frem til i oktober:
• Bursdagsfeiringen min! Har leid et lokale, og skal samle familien til kaffe og kaker først, etterfulgt av fest med vennene min. Weee!
• Og komme inn i gode rutiner med treningen igjen, og etterhvert kostholdet også.
• Alle kule «halloween-lookene» som kommer på YouTube - elsker å se på slikt.
• Kjøpe nye klær til høstgarderoben.
• Tenne masse lys og bare nyte siste del av høsten - før vinteren kommer.

Håper dere har hatt det fint, - og ikke minst at dere får en fin oktober måned! 🍁

Likes

Comments

So this happened today - første styrkeøkt på 10 måneder! Føler det er på tide å få litt mer muskler, og ikke minst vekt på denne kroppen. Og igår føltes det som en veldig god idé å starte idag. Dere vet, ocd’en syns første mandag i en helt ny måned er veldig tilfredsstillende å starte opp igjen på 😉

Vanligvis følger jeg et firedelt program, fra Strongbody. Men nå som det er så lenge siden sist, velger jeg å kjøre et fullkropps-program hver økt i noen uker. Dette for å få på plass grunnlaget litt, før jeg kjører på som jeg pleier.

Øvelsene er inspirert av @ingerindubai på insta:

10 pullups
10 front squats
10 push press
10 lunges (på hver fot)
10 bent rows
10 RDL’s
10 toes to bar

Alle øvelsene gjøres sammenhengende, gjentas 3 ganger - med pause mellom settene. Du bruker samme vekt til alle øvelsene som krever vekt.

Jeg valgte å begynne med kun stang idag, som veier 11kg, også øker jeg litt for hver treningsøkt for progresjon. Dette skal jeg gjennomføre MINST 3 ganger i uken, med minst en dag fri imellom. Så får vi se hvor lenge jeg klarer å øke! Inger kaller det for #quickfix, og det er det absolutt - noe som passer utmerket nå i starten 💪🏼

Så nå er det bare å glede seg til noen dager der jeg ikke er gangfør...

Likes

Comments

Ifjor gjorde vi noe jeg aldri har gjort før - vi feiret jul i utlandet - uten familien. Siden det var pappa-jul for Sander, bestemte vi at det kunne være akkurat det samme hvor vi feiret julen. Og valget falt dermed på London! 🇬🇧


Så der var vi en uke, fra 21 til 28 desember. Veldig spesielt å være borte i julen, borte fra familien og alle tradisjonene man har sammen. Men samtidig utrolig fint! Kunne nok ikke valgt en bedre plass å reise til på den tiden av året.


Vi opplevde og fikk sett mye, shoppet MYE og hadde en kjempefin tur. Det var helt magisk å bare gå i gatene der, oppleve Winter Wonderland i Hyde Park og ikke minst å slippe unna «stresset» med alle forberedelsene hjemme.


Jeg våknet likevel opp til strømpe på julaften, og fikk verdens fineste julegave fra Louis Vuitton ❤️ Men sett bort fra det - var det lite som minnet om en jul hjemme.

I år derimot er det min jul med Sander, og det ser jeg veldig frem til! Elsker julen sammen med han - jeg lever litt gjennom han og spenningen hans i denne tiden. Barn og jul er noe helt spesielt, - selvom jeg også kan være litt «barnslig» i julen, i allefall veldig opptatt av tradisjonene vi har hatt siden jeg var liten.

Nyttårsaften i år derimot, da er Sander hos pappaen - siden vi har annenhver jul og nyttår. Så i år kunne jeg godt tenke meg å oppleve nyttår i utlandet. Hvor vet jeg ikke, kanskje i Paris, Warszawa eller Barcelona. I allefall en plass vi ikke har vært før - elsker å oppleve nye plasser! Vi har i alle fall snakket om det - så får vi se hva det blir til ✨

Likes

Comments

For en koselig ettermiddag! Vi hadde babyshower for Vanja hjemme hos pappa og dem. Og selvom det ble lite planlegging pga lite tid - syns jeg vi gjorde en bra jobb, med både mat, kaker og gaver.

Vi klarte i alle fall å overraske Vanja, og gi henne en fin oppmerksomhet - og da er vi fornøyd.

NESTEN så det er synd at jeg ikke skal ha flere, så jeg også kunne fått en babyshower en dag. For er jo de siste årene det er blitt vanlig her i Norge med en slik feiring - var ikke slik når jeg var gravid.

Men uansett, nå er det bare å glede seg til januar - så vi får hilse på snuppa i magen 💕

Likes

Comments

✨ Det er ikke kult med «badboys». Til syvende og sist er de idioter som ikke fører noe bra med seg.

✨ Du blir ikke full på 2 rusbrus, og du trenger ikke late som heller.

✨ Skolen ER viktig, konsentrer deg om å gjøre det bra - og du vil takke deg selv senere.

✨ Ikke alle vennene dine er kommet for å bli, så ikke ta det så tungt når noen viser sitt «virkelige seg».

✨ Foreldrene dine er ikke teite - de passer bare på deg og vil deg det beste.

✨ Skjørtene dine trenger ikke å akkurat dekke rompa, de havner som regel over den i løpet av kvelden og DET er ikke kult.


✨ Du trenger ikke kjøpe de samme klærne som alle andre - når du ikke engang føler deg vel i dem.

✨ Det straffer seg å ikke holde løftene til foreldrene dine, og det er ikke gøy å må sitte hjemme neste lørdag for at denne ble litt for lang.

✨ Du er ikke kul bare for at du sitter på en idiot med bil.

✨ Nyt en helg hjemme sammen med familien din - du går ikke glipp av noe spesielt uansett.

✨ Forelskelser er ikke alltid som denne første, og du dør ikke av et «breakup» - selv om det kan føles slik.

✨ Du får det ikke alltid som du vil, så slutt å syt og kom over det.

✨ Ta vare på de menneskene som virkelig er verdt det - du vil angre når det er for sent.
Kunne garantert skrevet i det uendelige her, men velger å stoppe her 😁

Likes

Comments

Instagram@annlkahansen