For et stykke tid siden fik jeg øje på den her fine trøje(dog i en lys champagnefarve) på instagram. Jeg kunne bare ikke få den ud af tankerne, og da jeg fik solgt noget af mit gamle tøj, tænkte jeg, at jeg godt kunne unde mig den. Så startede jagten, og den var dog ikke nem at finde, da den var udsolgt overalt på nettet.. Så tog jeg turen ind til Fandango i Aalborg, hvor de heldigvis havde nogle tilbage. Dog var den lyse champagnefarve alt for lys til mig, og siden jeg for det meste går uden makeup, tænkte jeg at jeg nok ikke fik den brugt uden noget kridtmaling i ansigtet;) Jeg spurgte dog, om de måske havde den i en anden farve, og til min store begejstring, havde de fået den ind i grå. Den grå farve passer meget bedre til min hudfarve, og i tillæg vil den passe nærmest alt i min garderobe, så den fik blive med mig hjem. Den er lækker blød, og jeg elsker den semi høje hals, som er perfekt til de lidt koldere dage.

Link til trøjen i grå: HER

Link til trøjen i blå: HER

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efteråret står for døren, og tiden er endnu engang inde for, at finde frem noget varmere tøj. Jeg har derfor fundet frem mine top 10 favoritter, til efterårets garderobe.

1. Læder bukser

En lækker læder buks(eller nederdel) er altid en sikker vinder i efteråret. Match dem sammen med en strik eller en sweatshirt for at mixe det op!

2. Strik

En god striktrøje er et must have, uanset sæson. I dette efterår skal strikken helst være i en flot farve, og denne trøje fra Mango er både lækker og billig!

3. Sweatshirt

Sweatshirten er ligesom strikken, et must have gennem hele året. Jeg er helt vild med dyreprint, og synes tigeren giver et råt look, som kan matches sammen med det meste man har i sin garderobe fra før.

4. Kjole

Selv om temperaturen bliver lavere, er dette ikke en grund til at pakke alle ens kjoler væk! Match dine lækre sommerkjoler med jeans og nogle boots, for at fuldende looket. Jeg er helt fortabt i denne simple, men vandvittig søde kjole fra Mango, som passer både til hverdag og fest.

5. Pumps

Som nok de fleste har lagt mærke til, har nettingstrømper været et stort hit det sidste år. Jeg synes, at disse fede pumps fra Zara ville have passet perfekt til et par jeans og en frakke.

6. Frakke

En frakke er et godt alternativ til vinterjakken, når man vil se lidt mere stylet ud, og samtidig holde varmen. Det ternede mønster er nok en af de største trends dette efterår, og der er gode muligheder for at finde en lækker frakke, uden at tømme pengepungen helt.

7. Solbriller

Selv om det er efterår, betyder det ikke, at man behøver at pakke solbrillerne væk. Et par solbriller giver et sofistikeret look, og perfekt til dage, hvor man er lidt træt efter alle efterårets fødselsdagsfester;) (er det bare mig, eller er der syndsigt mange der har fødselsdag i september/oktober?!)

8. Bluse

Leopard mønsteret er ikke for alle, men jeg synes personligt, at denne bluse er så fin!

9. Over the knee boots

Jeg har altid været fan av høje boots, og har faktisk haft nogle over the knee boots i mit skab siden jeg var 17 år, hvor jeg fik nogle i julegave. Match dem sammen med et par jeans, nederdel eller en kjole for at give outfitet det lille ekstra.

10. bukser

Et par bukser er et rigtig godt alternativ til jeans. Man kan bruge det til nærmest alt man har i klædeskabet, og i år er det (igen), det ternede mønster, som jeg har faldt helt for. H&M har rigtig mange forskellige modeller inde lige nu, og jeg har selv gået til indkøb af nogle, som jeg ikke kan vente med, at tage i brug!


Håber i kunne finde noget inspiration til den nye sæson, og ellers må i have en rigtig god dag/aften!

Likes

Comments

Så er det endelig lørdag og weekend! Checker lige ind med et outfit, som jeg havde på sidste uge! Jeg kan efterhånden se, at min blog fyldes op med billeder af den her blazer.. Men den har virkelig blevet flittigt brugt i det sidste, synes bare den er så fed! Skal nok prøve at finde en anden jakke til fremtidige indlæg haha..

Over til noget andet, så fik jeg i sidste uge opereret ud mine to sidste (HELDIGVIS) visdomstænder, så de sidste par dage har jeg set ud som noget der ligner løgn, da mit ansigt voksede ca 5 størrelser over natten.. Hævelsen er dog begyndt at falde ned igen, men man kan stadig godt se, at der er en lille kul som stikker ud i mit kind. Prøver derfor ihærdigt at skjule mit ansigt på billederne, og så er det jo godt man har noget langt hår at gemme sig bag;) Tasken er en "gammel" sag fra Stella McCartney, som jeg også har brugt en hel del de sidste par måneder. Synes den er rigtig "sommeragtig", og går til de fleste outfits.

Jakke: Zara T-shirt: Ganni Bukse: Vero Moda Sko: Nike

#nouwoutfit

Likes

Comments

Sååå.. fredag blev til en bette bytur, selv om det ikke heeelt var planen .. det sker altid;) Så i går var jeg rimelig smadret, og i dag har jeg bare slappet af, været lidt kreativ(lavet nogle nye smykker) og set en film. Apropos smykker.. hvor fede er ikke lige mine øreringer på billederne?! Har aldrig gået så meget med øreringe, mest pga jeg har døjet med en del nikkel allergi, men det ser ud til, at den har gået lidt bort de sidste par år, så nu elsker jeg at have nogle fede øreringe på! Et smart tip, hvis du også har lidt følsomme øre, er at lige tage noget klar neglelak på selve øreringen. Det hjælper faktisk en del!

Likes

Comments

Det har været lidt stille på min blog i det sidste, da min faste fotograf(kæresten;)) har arbejdet meget, plus, at hver gang der har været en dag hvor vi kunne have været ude og tage billeder, så har det "gode" sommervejr sat en stopper for det. Men for et par dage siden havde vi en ledig aften hvor vi tog ud og tog nogle billeder. Det var heller ikke uden komplikationer, for idet vi skulle til at gå ud døren, tændte jeg for kameraet, og det var SELVFØLGELIG tomt for strøm.. er det muligt?! Efter lidt ventetid var kameraet klart, og vi tog afsted til havnen for at nyde den fine solnedgang. Efter at vi havde taget nogle billeder, begyndte det pludselig at styrt regne, og vi måtte LØBE til bilen! Jaja, som man siger på godt norsk "sånn går no dagan" ;)

Bukse og sko: H&M Top og jakke: Zara

#nouwoutfit

Ja, lidt våd blev jeg på løbeturen tilbage til bilen haha

Likes

Comments

I går var jeg ude og ride for første gang efter operationen, og det var bare helt fantastisk! Det er næsten lige ved at være 3 måneder siden min operation, og selv om min hånd ikke har så meget styrke og fleksibilitet endnu, så har jeg virkelig nogle store heste og ride abstinenser, så det måtte bare briste eller bære, for op på den hest, det SKULLE jeg bare!

Jeg kan godt mærke, at både min kondition og specielt styrken i hånden(og core-musklerne:p) er rigtig ringe, men nu har jeg fået grønt lys til at begynde og træne med vægte(1-2kg), så jeg håber virkelig, at jeg snart er tilbage i min gamle form! Det tager nok lidt tid endnu, men det er da en begyndelse, og noget at arbejde med.. Det var så dejligt, at kunne sidde på min stjerne igen, og jeg mærker, at det giver mig så meget livskvalitet og lykke, bare det at gå ind i stalden og nusse lidt, så jeg håber bare, at det ikke tar alt for lang tid før det er tilbage til normalen.

Likes

Comments

Et lille bildedrys fra weekenden, hvor jeg var til reunion fest med min gamle skole. Det var en vildt sjov aften, og det var rigtigt sjovt at træffe alle mine gamle skolekammerater, som jeg ikke har set på mange år! Aften bød på god mad, kager, quiz og jellyshots i lange baner.

Min gamle lærer var med til festen!

Min gamle klasse

Likes

Comments

"All that we see or seem is but a dream within a dream"

-Edgar Allan Poe

"keep your face always towards the sunshine- and shadows will fall behind you"

-Walt Whitman

Likes

Comments

For et par måneder siden købte jeg den her fine kjole, som jeg egentlig skulle bruge i en fødselsdag. Den var uheldigvis den samme weekend som jeg var indlagt på sygehuset, så det blev desværre ikke noget af. I går udnyttede jeg det semi gode vejr, til at endelig tage den i brug. Jeg valgte, at matche den sammen med et par glitter strømper og sneakers, for at det ikke skulle blive for feminint. Kjolen kan købes på H&M(tror faktisk den er på udsalg lige nu!)

#nouwoutfit

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey!

Så er vi (igen) kommet til den tid på året, hvor mange butikker starter sommerudsalget. Der kan være rigtig mange gode tilbud, og er man heldig, kan man få nogle skønne items, til en stærkt reduceret pris. Men, det kan dog være ret svært, at finde rundt i udsalget, som kan være lidt af en jungle. Jeg tænkte derfor, at komme med mine bedste tip til, hvordan man på bedst mulig måde, kan finde de items, der passer både garderoben og pengepungen. Endvidere har jeg lavet en lille collage med mine udsalgsfavoritter. Happy shopping!


1. SÆT AF TID

Det kan tage rigtig lang tid, at finde rundt i udsalget. Det er derfor et rigtig godt tip, at sætte af nogle timer(eller en aften/fridag) til at navigere rundt på de forskellige sider.

2. SORTERING

Mit første, og nok bedste tip til at finde rundt i udsalgsiderne er, at bruge filterings bokserne der som oftest ligger øverst, eller til venstre på hjemmesiderne. Man kan hurtigt gå fra, at være super optimistisk og eventyrlysten, til at gå helt ned i kælderen over, at der ca er 1000 sider med udsalgsitems man kan bladre igennem, hvoraf måske der er 10 ting, som man faktisk er interesseret i..

Prøv derfor, at tænke over, eller skriv ned, hvis der er noget specielt man er på jagt efter, eller hvad du ellers bruger at købe. Det kan for eksempel være en speciel farve(eller bare dine yndlingsfarver), din størrelse, materiale osv. På denne måde bliver det hurtigt meget nemmere, at finde rundt i de mange sider med udsalgsvarer.

3. KVALITET OVER KVANTITET

Der kan være rigtig mange gode items på udsalg, der normalt er dyre. Det kan for eksempel være en dyr skjorte, nogle lækre sko eller en taske. Der kan være rigtig mange penge at spare på de dyre items, så prøv at tænke på nogle klassiske items, som man kan bruge i lang tid, i stedet for, at købe 10 billige items, som man kun får brugt en enkelt gang. Gå efter items, der er tidløse, og som kan bruges i flere sæsoner.

4. HVORDAN PASSER DET IND I DIN GARDEROBE?

Hvis du nu skulle komme i den situation, hvor der er 20+ items i din handlekurv (det kan ske for alle;)), så kan det være en god ide, og tænke over om det som har havnet i din handlekurv, faktisk passer ind med din stil, og i din garderobe. Selv om en jakke er sat ned med 70%, betyder det ikke, at du faktisk får brugt den. Tænk på nogle items, du måske førhen har følt, at du har manglet, eller hvis der er nogle basic items, som du ved, at du bruger rigtig tit, og om du overhovedet har noget i din garderobe, som du kan bruge det sammen med. Hvis du nemt kan se for dig minimum 5 måder, du kan bruge tøjstykket på, og du stadig tænker, at du kan bruge det til andre ting du har i din garderobe, så er det måske noget, der kan "klikkes" hjem med god samvittighed. En anden god regel, er at altid tænke "er det noget som jeg faktisk har brug for? Er det noget jeg går og mangler?". Hvis ikke, så er det måske ikke, noget som man vil bruge sine penge på. Selvfølgelig kan du købe noget, som du har haft lyst på, selv om du måske ikke behøver, men det er bare et lille tip, hvis man ikke vil gå i udsalgsfælden, og købe et hav af items, som man rent faktisk aldrig kommer til at bruge.

5. TÆNK OVER DET EN EKSTRA GANG!

Når du nu føler, at din handlekurv er fyldt op med de items, som du gene vil have, så giv dig lige lidt tid til, at tænke over det en ekstra gang. Ellers er det nemt at impulskøbe en hel garderobe, som man rent faktisk ikke kommer til at bruge, eller ikke behøver. Vent lige til dagen efter, eller brug et par timer på, at se om man ikke kan tænke på andet, end det stykke tøj der ligger i handlekurven. Hvis du ikke kan det, så er der endnu en grund til, at købe det;)


MINE UDSALGSFAVORITTER!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Søde Cosmo som har ankommet til sit nye hjem for sommeren + mit outfit til JB koncert

Billede fra en rigtig hyggelig aften med mine venner + Stine og Cosmo

Jeg har lavet nogle nye øreringe, og synes selv, at de blev ret fede!

Likes

Comments

Hey! Så er det endelig weekend! Jeg tænkte, at jeg bare lige ville vise jer en vildt lækker blazer, som kan købes på H&M til en rigtig god pris! Jeg købte den over nettet, og den er på tilbud til kun 149kr! Den er rigtig god til sommeren, da den hverken er for tyk eller tynd, og nemt kan styles med ethvert outfit:) Og ja, jeg havde ikke lige tid til at stryge den ;)

Blazeren kan findes HER. Der er dog ikke mange str igen, men der er helt vildt mange fine blazere på tilbud, så absolut værd, at checke ud!

Likes

Comments

Hey!

Jeg har lidt tænkt, at starte et "nyt" koncept, hvor jeg laver et indlæg med månedens favoritter og ikke så meget favoritter.. Jeg tænkte, at dele det lidt op i kategorier, som måske ændrer sig fra gang til gang, alt eftersom hvorvidt der er nogle ting, som er værd at nævne. Håber i kan lide indlægget!

1. MAKEUP PRODUKT

LIKE: LOREAL CC CREAM

Et genialt produkt, hvis du ligesom mig, ikke kan lide at gå med foundation til hverdagen! Efter at have påført dine sædvanlige base produkter(fugtighedskrem og primer) så brug denne på samme måde som en normal foundation. Jeg synes ikke at det er nødvendigt at bruge et redskab til at påføre den, så jeg bruger bare fingrene og smører den udover ligesom jeg gør med mine kremer. Farven på selve produktet er lilla agtig, men når den blive smurt på, forandrer den farve, så den tilpasses huden. Den gør, at huden jævnes ud, og dækker en lille smule(synes den dækker fint over små urenheder og lign.). Brug evt. en concealer under, hvis du har noget der kræver lidt mere dækning.

DISLIKE: VIOLET VOSS RIDE OR DIE

For en stund siden fik jeg fat i den meget omtalte og hypede "ride or die" palette fra Violet Voss. Jeg glædede mig helt vildt til at modtage den, men jeg må sige, at jeg faktisk blev lidt skuffet over produktet. Selve paletten er fyldt med rigtig mange fine farver, og jeg har brugt den, og kommer nok til at bruge den en del, MEN jeg blev dog lidt skuffet over pigmenteringen på farverne. Faktisk synes jeg, at Morphe sine paletter er mindst lige så gode, bare til en brøkdel af prisen. Så hvis jeg stod mellem valget, at betale 200 for en Morphe, og 700 for Violet Voss, havde jeg nok taget Morphe. For at være helt ærlig. Men som sagt, er det jo ikke noget galt med produktet som sådan, jeg havde bare forventet, at få en "wow" oplevelse, noget som jeg ikke gjorde.


2. BEAUTY PRODUKT

LIKE: VICHY PERFECTING TONER

Jeg havde seriøst aldrig i min vildeste fantasi kunne forestillet mig, at huden kunne blive så snavset(selv de dage hvor man ikke har haft makeup på), før jeg prøvede at bruge en toner. Det er seriøst blevet et af mine vigtigste produkter i min aften rutine, for jeg kan virkelig se forskel på huden, efter at have brugt en toner. Jeg har brugt over halvdelen af flasken, og er helt solgt i produktet. Da jeg ikke rigtig har brugt en toner før(SYGT NOK), kan jeg ikke sige med sikkerhed, at lige præcis denne toner er den bedste i verden, men jeg er i vertfald mere end tilfreds med den! Hvis du ikke har prøvet en toner før, så gå ud og køb en!

DISLIKE: Avéne Cleanance cleansing gel

Denne sæbefrie rense- og vaskegelen købte jeg et stykke tid tilbage i vinter, da jeg i en periode havde lidt problemer med uren hud. Den er specielt lavet til fedtet og uren hud, og skal være med til, at fjerne og rense urenheder/snavs/makeup. Selve rensningen er der ikke nogle problemer med, det synes jeg faktisk den gør fint. MEN, min hud reagerer ved at der dukker op små "knupper", hvis jeg bruger den for meget. Det kan være det er min hud, som reagerer på noget, eller måske jeg ikke vasker det godt nok af, men hvis jeg bruger den et par gange i ugen(2-3), bruger det at gå fint, i modsætning til hvis jeg følger brugsanvisningen og bruger den både morgen og aften.

3. GARDEROBE ITEM

LIKE: STATEMENT + LONG DENIM JACKET

Denne måned har det været to items, som virkelig har domineret min garderobe, så jeg kunne simpelthen ikke nøjes med, at kun omtale et item. Efter at jeg brækkede hånden, og har gået med gips og skinne, har jeg omtrent levet i mine t-shirts. Og statement t-shirts har næsten været det eneste jeg har gået i, da jeg ikke har fået nogle langærmede over min arm. Ligeledes med min lange denim jakke, som jeg før har vist her på bloggen (INDLÆG HER). Jakken passer til absolut alt, og har gået hen og blevet en stor favorit i min garderobe.

DISLIKE: OFF THE SHOULDER TOPS

Ikke misforstå mig, jeg synes off the shoulder toppe er vildt lækre, og ser pisse godt ud! MEN, det er simpelthen SÅ irriterende at have på, i og med at de falder op på skulderen ca andenhvert sekund.. Sidste år blev jeg så irriteret, at jeg lovede mig selv, at jeg ALDRIG skulle købe en ny. Men det klarede jeg ikke helt at holde, efter jeg fandt den fine stribede(det øverste billede) på H&M. Jeg kommer nok til at bruge det igen, og irritere mig grænseløst hver gang jeg ifører mig det. Hvad gør man ikke for mode;)

4. SERIE/FILM

LIKE: VAMPIRE DIARIES + WONDER WOMAN

Vampire diaries behøver nok ikke en nærmere introduktion, da de fleste nok har set/hørt om den. Kort fortalt, omhandler den vampyrbrødrerne Damon og Stefan, som flytter tilbage til den lille by Mystic Falls(passende navn), hvor de møder den unge smukke Elena, som lige har mistet begge sine forældre i en ulykke. Drama, drama, drama, beskriver nok bedst denne serie. Men der er god!

Wonder Woman er en ny film som går i biografen atm, og omhandler superheltinden, der bliver kaldt Wonder Woman(no kidding;)) En af de bedre superheltfilme jeg har set(i vertfald fra DC), så klart et kig værd, hvis du har planer om at gå i bio den nærmeste fremtid.


DISLIKE: Big little lies

For at være helt ærlig, kan jeg ikke rigtig fortælle noget om, hvad denne serie omhandler, da jeg bogstavlig talt faldt i søvn hver gang jeg gik i gang med en episode. Men det er noget med et mord, og familier med hemmeligheder og problemer.

5. OPLEVELSE

LIKE: BRUNO MARS

Bruno Mars koncerten som jeg var til i København, er helt klart den bedste på oplever kontoen denne måned! Fantastisk koncert, fyr og sceneshow! Seriøst, vil gerne opleve det igen og igen! GO BRUNO!

DISLIKE: MIN HÅND + JUSTIN BIEBER

Vel, det kommer nok ikke som en overraskelse, at min fortsat ubrugelige hånd er i dislike kontoen.. Det tager VIRKELIG lang tid, at komme tilbage efter sådan en omgang, og jeg går pt. til både ergo og fys hver uge.. Det går fremover, men min tålmodighed er virkelig ved at nå en ende.. Jeg savner at ride, træne, og alt det som jeg ikke har kunnet på snart to måneder.. lort.

Justin Bieber.. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide ham, eller fordi jeg synes koncerten var mega dårlig, men selve oplevelsen i sig selv var ikke den bedste. For det første, er det næsten umuligt for en bette person som mig selv, at se scenen, pga næsten hele befolkningen er højere end mig. For det andet.. KØ, KØ, KØ. Der var mega lang kø OVERALT. altså det var næsten umuligt at få noget at spise, drikke, you name it. For det tredje synes jeg der blev spillet en del playback, og Justin præsterede med, at stå på scenen og tygge tyggegummi?! Det forstår jeg ikke helt.. Men det var rigtig sjovt at se ham, og sangene er jo gode, så alt i alt, ikke den værste koncert, men i forhold til Bruno Mars, kunne den ikke helt måle sig.

Likes

Comments

Jeg kan vel ikke være den eneste, der er forelsket i den flotte Chanel Coco Cuba T-shirt?! Dog, er nok prisen en smule for høj, så glæden var stor, da jeg forleden fandt en lækker "efterligning" hos Gina Tricot til sølle 79kr! Synes den er vildt fed, også kan man være med på trenden, uden at tømme pengepungen fuldstændig! Nedenfor har jeg prøvet at lave en lille collage, med hvordan man eventuelt kan style t-shirten. Jeg har for første gang prøvet at lave en collage på Picmonkey, og synes det var sjovt, men lidt besværligt, da jeg ikke helt kunne finde ud af, hvordan man fjernede baggrunden på billederne(som i nok kan se haha).. Jeg har før kun brug Nouw sin egen collage maker, men hvis der er nogle, der har en god(og gratis) side hvor man nemt kan lave fine collages, så havde jeg blevet rigtig glad for et tip! Håber i får en rigtig fin søndag ! Knus

GT T-shirt: HER H&M Bukser :HER H&M Jakke: HER H&M Nederdel: HER H&M Kjole: HER Boots: HER

Likes

Comments

"Two Things are infinite : the universe and human stupidity; and i'm not sure about the universe."

- Albert Einsten

"Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that."

-Martin Luther King Jr.

Likes

Comments