ANN KRISTIN

Termin: 12. August 2017
På vei: 20+0
Trimester: Andre.
Igjen til termin: 142 dager.
Neste kontroll: 24/4.
Vektøkning: Flaut å si, men har ikke veid meg siste mnd.

Kjønn: Gutt 💙
Navn: Vi har funnet navn, men velger å holde det hemmelig frem til fødsel. Familie har selvfølgelig fått vite.
Aktivitet innenfra: Har begynt å merke små spark, og litt bevegelse mot kveldene. Veldig koselig
Babyens søvnmønster: Merker ikke enda.

Plager: Utrolig sliten, trøtt, mye vondt i magen/ryggen. Utrolig slitsomt om dagen!
Strekkmerker: Nei.
Melk i brystene: Nei.
Vann i kroppen/hevelser: Ingenting enda.
Søvn: Sover ekstremt dårlig fortiden, har også en del mareritter.
Sulten: Veldig sulten når jeg våkner, men så fort jeg har spist litt så har jeg ingen matlyst resten av dagen.
Dilla på: Frukt og salami.
Avsmak på: Alt som har med kjøtt og kylling å gjøre.
Humør: Litt gretten fordi jeg er så mye sliten og trøtt. Blir fort sint og lei meg.
Oppegående: Er fryktelig sliten og trøtt, føler jeg går på reservetanken hele tiden.
Utålmodig: Litt utålmodig vil jeg si, men enda en god stund til jeg får hilse på lillemann. Holder nok ut litt til føre jeg virkelig merker utålmodigheten 🙇

Siste innkjøp: Ullbodyer og ulldresser.
Utstyr: Seng, kommode og litt klær.
Utstyr som mangler: Så å si alt.
Kynnere: Nei.
Høygravid: Nei.
Tungt: Nei, heldigvis ikke enda, men begynner å bli slitsomt å reise seg opp.
Hodet festet: Lenge til enda.
Om fødselen: Gruer meg veldig, har en del marerittet om fødsler og at baby forsvinner. Får masse hjelp til å prøve å snu på tankene av lege og samboer.
Sykehusbaggen: En stund til jeg skal føde, så den har jeg ikke engang tenkt på.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Pakken som dumpet ned i postkassen i dag var selvfølgelig til lille M, men denne gangen noe som er veldig nyttig og som jeg vet kommer til å bli flittig brukt. Ullbodyer og dresser i skikkelig ”guttefarge”, nemlig blå! Noen enkle hvite også, men for meg er blått blitt tegnet på at det er en gutt i magen.

Lille M som ikke kommer føre august er så heldig å ha fått en full kommode med klær, og enda detter det pakker på pakker ned i postkassen som skal ta mer plass i den lille kommoden. Det tar ikke slutt på klesshopping til lillemann da det er så koselig å kjøpe de små klesplaggene som får meg helt i hundre.

Vi snakkes mer i morgen! Nå er det sofa og film med kjæresten føre vi tar kvelden :-) HUSK spørsmålsrunden under.

Likes

Comments

Hei :-)
Tenkte å kjøre igang med en spørsmålsrunde hvor dere kan bli bedre kjent med meg og mitt liv, selvfølgelig vil det være spørsmål som ikke blir besvart, så tenk dere om før dere stiller! Da er det bare å spørre, så svarer jeg i løpe av denne uken.

Er det noe dere som lesere ønsker/ikke ønsker at jeg skal blogge om, legg igjen en kommentar så skal jeg ta meg av det!

Likes

Comments

God ettermiddag :-)

I dag surret jeg meg opp fra sengen i det kjæresten var å vei ut døren, noe som endte med at jeg ble en smule forsinket i alt jeg skulle rekke føre legetimen - rakk altså ingenting. Løp opp trappen på vei inn til legekontoret og i det jeg tar i håndtaket hører jeg hun sier navnet mitt. Heldgvis var dette en time for oppfølging av sykemelding så følte ikke det var en veldig viktig time, samtidig så er det på sin plass å komme tidsnok til en time så andre pasienter ikke må sitte lengre å vente på grunn av en svimete og forsinket meg.

40% sykemeldt ble igjen skrevet ned og jeg må gå hjemme to dager i uken - i fire!! uker til. Det har seg slik at jeg elsker å jobbe, være tilstede og vise at jeg tar jobben på alvor, men noenganger strekker man ikke helt til og da er det okei med en liten pause for å komme sterke tilbake. Får håpe disse fire ukene går fort så jeg kommer tilbake igjen fortest mulig. Jobber i en barnehage hvor det er en del som skjer heletiden, så det å kunne være til stede heletiden for barna er veldig viktig, altså den viktigste delen av jobben.

Kommer hjem til pakke i posten, større glede enn det finnes vel ikke? Ihvertfall ikke for meg. Gått i noen dager å ventet på denne pakken så nå gleder jeg meg til å vise dere hva jeg har kjøpt. Dette kommer litt senere i dag da jeg må kaste meg på bussen for å komme meg på jobb å levere et par pairer føre det bærer videre for å handle middag og betale alt som skal betales. Regninger og husleie er helt forfedelig å betale, men det må gjøre så slik er det vel å bli voksen.

Likes

Comments

God kveld søte lesere :-)

Holder på å bli gal av frustrasjon, irritasjon og sinne her jeg sitter! Når det kommer til leiligheten vi leier så har jeg i grunn aldri likt den, den er liten, irriterende og det er fysisk umulig å gjøre noe som helst her. Hvert eneste rom i denne leiligheten føles ut som små boder som er til oppbevaring, ser ut som soverommet jeg hadde da jeg bodde hjemme hos mine foreldre. Overdriver kanskje en smule her, men det er sannelig ikke langt i fra.

Over til det egentlig poenget mitt som består av at jeg hater denne leiligheten, haha neida. I dag gikk jeg endelig til innkjøp av hyllen jeg har hatt lyst på noen dager, å skulle til å henge den opp mot veggen. Da viste det seg at i denne leiligheten skal det ikke være mulig for å gjøre det hjemme koselig og få det som man ønsker, nei for her er det nemlig gips plater all over. Med skruer og hyller som gikk vegg i mellom og en litt frustrert kjæreste som gjør det han får beskjed om, men ikke lykkes på grunn av noen gips plater måtte vi gi opp. Dette kunne ikke vært verre, eller forresten det kan det, det er ikke mulig å henge noe som helst på disse veggene, noe som tilsier at jeg må bo i leiligheten jeg hater med kun hvite vegger til vi får kjøpt oss noe eget. Det er verre! Alt i alt var hyllen fin, den ser bra ut men mangler en del pynt for å få den ordentlig fin, men den sitter ikke ordentlig i veggen så å ta sjansen på at den henger i veggen i morgen tidlig tar jeg ikke. All pynt er allerede nede igjen.

Skulle gjerne ha malet en vegg eller to, saken er at jeg ikke ønsker å bruke så mye penger på en leilighet vi kun leier og ikke skal bo i lengre en to år. MAKS. Håper og ber til Gud om at det ikke blir så lenge engang. Nå skal jeg la være å syte og klage så masse, og heller komme tilbake bedre i morgen med glade og oppmuntrene innlegg. Vi snakkes :-)

Likes

Comments

Hei og god morgen :-)

Å være i ekstase og tårer på samme tid er ikke veldig unormalt når man går gravid, litt av sjarmen med å bære den lille i magen mener jeg. Ikke noe er galt med å være det heller, men noen ganger kan det bli litt mye. Som å sitte å gråte av å få babyklær i posten for ekspempel.

I det jeg la meg i sengen for å sove i går kveld merket jeg at det var noe uvanlig i magen, det boblet, bevegde på seg og føltes ut som at jeg hadde en liten fisk som svømmet rundt. Det å føle noe uvanlig i magen er ikke så utrolig når det er en liten baby som bygger seg stor og sterk der inne, men for meg var det helt utrolig. Lillemann ga nemlig fra seg to små spark mens jeg holdt på magen å tårene trillet på kinnet av glede og redsel om hverandre. Det har seg slikt at jeg har en del mareritter og "angst" for at lillemann skal forsvinne inne i magen min, ikke komme til denne store verden og vise seg frem. Derfor var det en litt følelsladd kveld/natt for meg i går med tanke på at jeg endelig kan merke lille M i magen.

Snakkes senere, nå må jeg kaste meg ut døren for å rekke jobb!

Likes

Comments