ANN KRISTIN

Nå er snart desember her, det er på tide å finne ut hva jeg ønsker å gjøre denne julemåneden. Jeg har i mange år mislikt julen og alt som har med det å gjøre. Det er et evig stress og fult kjør hele tiden så for meg har det alltid vært en glede når nyåret har kommet! I år er det totalt forandret.
JEG GLEDER MEG! Første julen til min sønn, første julen med ordentlig følelse av julen. Mange planer og mye som skjer i desember som virkelig setter julen på topp igjen.

Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre i desember

1. Jeg har lyst til å dra til Oslo for å stå på skøyter og gå rundt i gatene. Oslo er så fint i juletider.

2. Pynte ferdig leiligheten og juletreet. Elsker å pynte med masse pynt, synd det ikke kan være julepynt mer enn en måned. Når alt skal ned igjen kommer leiligheten til å se naken ut, så på nyåret må jeg ut å shoppe inn masse interiør! I år har jeg også gått for hvit jul, så gleder meg til å finne frem alt 1 desember.

3. Nyte julemat og julebakst til det fulle uten snev av dårlig samvittighet. Trossalt bare jul en gang i året!

4. Hjemme dag med familie og venner hvor vi baker og koser oss til julemusikk. Det har vært tradisjon i familien siden jeg var liten så den skal jeg holde på! Koselig å samle alle sammen for å bake, kose seg og slappe av.

5. Jeg ønsker å bli ferdig med julegaver i god tid før 20 desember.

6. Gå på langrenn. Ta med familien for å gå på ski og kose oss ute i snøen en hel dag. Kvikklunsj og kakao <3

7. Besøke besteforeldre og oldeforeldrene til Matheo. Det er trossalt hans første jul så den ønsker jeg å gjøre til det lille ekstra,

8. Ta julebilder. Få med mannen på julebilder trur jeg kan bli en utfordring, men jeg får vel prøve meg, Haha.

9. Overstått dåpsdag. Vi har dåp 3 desember som vil bli litt stressende i og med det er opp i alt julestyret, håper jeg klarer å la stresset ligge og bare kose oss på dåpsdagen.

10. Jeg ønsker en barnefri natt hvor jeg og mannen kan slappe av, spise god mat og noe godt å drikke. Nå fortjener vi å slappe av sammen en dag alene og kose oss! Det har vi virkelig fortjent etter alt som vi har fikset og holder på å fikse fortiden.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Julen nærmer seg med store skritt å det er på tide å finne ut hvordan jeg ønsker å pynte hjemmet våres. Nå etter vi fikk et barn er det et must å pynte til jul føler jeg. I fjord pyntet vi ikke særlig, ikke hadde jeg julestemning heller. Kanskje det var for det ikke ble pyntet? Hvem vet, i år blir det hvert fall pyntet i alle rom. Gleder meg til desember så det kan pyntes med masse flott julepynt.

Til det store dilemma, skal vi ha rød eller hvit julepynt? Det er umulig å komme frem til hva som vil gi mest julestemning. Føler rød jul er det som gir det lille ekstra samtidig som hvit jul er minst like koselig å burde gi rikelig med julestemning.

//Bilder lånt fra pinterest.

Hvit julepynt kan blir super koselig om det gjøres ordentlig. Altså, se på disse bildene. Det er flott å se på! Disse bildene får meg til å ville pynte allerede i dag.. haha. Samboern ristet godt på hodet når julestjernene kom i posten. Allerede nå?! Selv skal jeg pynte leiligheten 1 desember med juletre å alt som skal opp. Ønsker å ha julen lengst mulig i hus før det blir pakket ned 4 januar. Som regel det min mor har gjort fra jeg var liten, uten å ha opp juletreet før lillejulaften.

I og med Matheo er såpass liten å ikke forstår hva jul er blir all pynt etter mitt ønske. Husker godt juletreet hjemme hos min mor og far - full av farger, flagg og glitter - koselig, men ikke hva jeg ser for meg her hjemme.

Når pynter dere, å går dere for hvit eller rød jul?

Xox

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere å det med god grunn. 13 august ble jeg mamma til verdens skjønneste gutt som fikk navnet Matheo, han veide 3690 og var 52 lang.

Tiden frem til nå er effektivt brukt på våres nye hverdag og lillegutt. Det tok tid å komme inn i en ny rutine som for meg har vært veldig fjern, samtidig som det ikke kom som noen overraskelse. Det å kunne sove så lenge jeg ønsker i helgene, spise varm middag eller bare det å få dusjet i mer enn fem minutter er noe jeg setter stooor pris på når det først skjer. Haha. Ikke alltid lett å få gjort alt med en liten som ønsker all min oppmerksomhet.

Matheo er blitt 12 uker gammel. Snart tre måneder. Lille store gutten <3

Xo

Likes

Comments

I samarbeid med handel123 har jeg gleden av å ha giveaway på fine strømpebukser til barn. Om du ønsker være med å vinne myke strømpebukser gå inn på Annkristinfg på instagram. Vinneren vil bli trukket søndag 5 november via random.org.

Likes

Comments

Herregud, nå må jeg skjerpe meg. Jeg har flere timer å avse hver dag til å gi en liten oppdatering, eller i det minste stikke innom å si hei, men i stede ligger jeg på sofaen som en hval og venter på fødselen. Det har snart gått en måned siden jeg postet noe sist, og det er tre uker med svangerskapsuker. På tide å legge litt mer tid på bloggen igjen, og komme meg tilbake hvor jeg var. Lover ikke å komme med daglige innlegg, men ukentlige skal jeg klare!

Så her er en liten oppdatering i svangerskapet så langt, og håper litt på at dette er den siste.

Termin: 12. August 2017
På vei: 40 (39+0)
Trimester: Tredje og siste!
Igjen til termin: 10 dager

Kjønn: Gutt 💙
Navn: Holder det fremdeles hemmelig inntil videre.
Aktivitet innenfra: Nå kan jeg ikke lengre merke sparkene like godt som før, det er mer dytt med armer, bein og rumpe.

Plager: Søvn. Trenger jeg i det hele tatt å skrive mer? De som går gravide eller har vært gravide vet hvordan den siste tiden i et svangerskap er. Det er lite til søvn når beina er rastløse, ingen god stilling å sove, for varmt, for kaldt, må på do. Ja, lista er lang og den stopper aldri.
Søvn: Våkner av alt og sover aldri? Haha. Neida, det er ikke så ille, bare føles slik da det aldri fylles opp med energi.
Oppegående: Til tross for lite søvn er jeg relativt oppegående. Merker på kroppen av det synger for siste vers, men det henger i!
Utålmodig: Utålmodig er et mildt ord, jeg er rett og slett lei. Ønsker så å treffe lille gutt nå og jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å få hilse på han.

Siste innkjøp: Kjøpte oss nylig bil! Det er det største kjøpet jeg noen sinne har gjort, men også det mest fornuftige. Bilstolen er montert og plassert på sin plass i bilen.
Utstyr: Har absolutt alt en baby skulle trenge.
Utstyr som mangler: Speil til å ha i bilen. Utenom det trur jeg ikke vi mangler noen ting.
Kynnere: Kommer og går. Har begynt å ta seg opp mot kveldene, men gir seg like lett. (Rier)
Tungt: Nå merker jeg på kroppen at det begynner å bli for tungt, beina sviker til tider og det er på tide å få denne klumpen ut. På sjekk i dag ligger vekten på ca; 3410g å enda er det to uker igjen av svangerskapet.
Om fødselen: Gruer meg veldig, men satser på at alt går fint :D
Sykehusbaggen: Stått klar i noen uker nå. Absolutt alt ligger klart til vi skal reise til sykehuset.

Likes

Comments

Jeg er nå i svangerskapsuke 37 (36+4), tredje og siste trimester. Graviditetsmåned 10 og hele 90,5% av svangerskapet er overstått. Det vil si at nå er det kun 27 +/- dager til termin, 12 august. Det at fødselen nærmer seg med så få dager gleder meg, det å skulle få det overstått og få babyen våres i armene ser vi virkelig frem til nå!

Formen er til dags varierende fra fin til å vri seg om til totalt helvete. Så vil påstå å si den er opp og ned. Bekkenet har hvert en skikkelig plage til tider, men i det siste har det vært relativt rolig utenom stråling/stikking nedover venstre bein. Kjennes på kroppen at det er behagelig å ikke ha fult så store plager til enhver tid, slik jeg hadde i starten av svangerskapet.

Jeg må også bli flinkere til å legge meg tidligere på kveldene, for nå begynner nattesøvnen å bli forstyrret til de grader. Vrir meg opp til tusen ganger i løpe av fire minutter, strekk i leggene, vondt i sidene og for ikke å glemme marerittene. Nå er det som sagt ikke lenge igjen av graviditeten så lite søvn blir vel ikke noe oppgradering når baby kommer heller ;) Heller tvert i mot, haha.

Haha, dette bildet tok jeg i det jeg våknet en morgningen med smerter i alle deler av kroppen. På den tiden ville jeg virkelig vri meg ned i sengen og ikke våkne opp. Var sulten, sliten, lei og var så trøtt at kroppen holdt på å svime av der jeg lå. Heldigvis endte ikke dagen like dårlig, da jeg har en flott samboer som alltid stiller opp og gjør alt han kan for at dagen skal bli bra om den har startet dårlig! For så vidt så gjør han det hver dag, om jeg har hatt en dårlig eller bra dag <3

Fredag var vi på siste svangerskapskontroll med jordmor da hun reiser på ferie og ikke er tilbake før etter termin dato. Resterende av svangerskapskontrollene er vi da nødt til å ta med fastlegen, eller finne annen jordmor i nærheten. Hva det blir til har vi ikke helt bestemt oss for da min fastlege er litt fjern når det kommer til svangerskaps relaterte ting. Over til kontrollen hos jordmor ble vi positivt overrasket da baby har kommet seg godt ned i bekkenet, men hodet er ikke festet. Han har lagt seg til rette for fødsel, kan selvfølgelig vri og snu seg enda, men jordmor trudde ikke han ville komme opp fra bekkenet da han lå såpass godt til! Alt annet var fint, han beveger seg fra, hjertelyden var fin og alt sto bra til med meg.

Igjen dårlige magebilder eller generelt dårlige bilder, nå venter jeg på kobling slik at jeg kan få overført alle bildene jeg tar med kamera over til macen. 

Likes

Comments