ANN KRISTIN

Kun to dager igjen av 2017.....

Så langt kom jeg med mine nyttårsforsetter å for ikke snakke om innlegget.. I år som i fjord, året før der og der igjen setter jeg meg nyttårsforsetter som jeg skal klare, men gjennomfører jeg noen gang disse? I år har jeg bestemt meg for å gi meg selv noen gode og gjennomførlige nyttårsforsetter slik at jeg forholder meg til de. Håper at i år er året hvor jeg skal klare det!

Ta meg mer tid til familie og venner..
Jeg blir flau på mine egne vegne. Den siste tiden har jeg vært utrolig dårlig på å reise til familie og venner for å besøke de. Så gode som de er kommer de tid og ofte på besøk, som at det skulle vært kortere for de å reise enn det det er for meg.. Det blir nesten for dumt! I år skal jeg bestem at jeg skal reise til min bestevenninne hvert fall 1 gang i måneden. Om noen fortjener det så er det absolutt henne! Familien skal også få masse besøk, selv om vi har vært der en del den første tiden Matheo kom til verden.

Trene tre dager i uken..
Trur ikke det finnes noen latere enn meg.. Eller jo, min lillesøster som sover hele dagen, he-he. Uten om henne vet jeg ikke om noen fler. Hvert år står denne på mine nyttårsforsetter, blir det noen gang gjennomført? Dessverre.. Etter jeg ble mamma har jeg behov for å stramme opp igjen litt på kroppen så det ikke ser ut som en hval som kommer bortover stranden til sommeren!

Reise til frisør å få orden på håret..
Det er nesten så jeg ikke tør å skrive det. Hvor jævlig går det an å være mot en selv? Ha-ha. Jeg har IKKE vært hos frisøren på over 1 og et halv år :o Det er krise! Nå er det på tide gjøre noe med håret, forandre litt på seg selv og freshe seg opp.

Spare..
Hva er det for noe? Her kastes det nesten penger ut av vinduet føles det ut som. Nå er det på tide å spare alt som kan slik at vi får kjøpt drømmehuset. Det har vært et trøblete år, men nå er alt tilbake til normalt så å spare noen tusen lapper i måneden skal nå være enkelt. Slutt på den spontane shoppingen, spise ute, handle 10 ganger i løpe av en uke. Fra nå blir det planlegging!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

annonse: reklamelenke & sponset produkter

Nå er det atter en gang lang tid mellom blogging, tiden strekker dessverre ikke til å jeg finner ikke motivasjon til å ta flotte bilder når mørketiden er i luften! Nå som vi har fått en god rutine i hverdagen igjen vil det bli lettere å få tatt bilder til instagram og blogging. Matheo og jeg har sovet frem til 10-11 hver morning, noe det er helt slutt på fremmover. Det tilsier at vi få dagslys når vi er oppe tidlig, som ender i gode bilder til sosiale medier! Tillegg får vi mer ut av dagen enn å ligge i sengen flere timer utpå ettermiddagen.

Her om dagen fikk vi pakke i posten fra herobility. Nemlig verdens beste flasker til småbarn. Ta meg på ordet når jeg skriver verdens beste, nettopp disse flaskene er de beste! Tuten er formet likt som en pupp, noe som er til stor fordel for de som ammer og til tider har behov eller ønsker å gi flaske til barnet sitt. For ikke å nevne at disse flaskene drypper ikke fra sidene slik en del andre flasker gjør, rennende melk ned til halsen, på sengen og i sofaen er nå forbi.

Matheo foretrekker herobility flaskene fremfor mam og avent, her vaskes de nye flaskene etter hver bruk slik at de er tilgjengelig til en hver tid, he-he. Så meg nødt til å kjøpe fler flasker, så om ikke lenge håper jeg det er kommet fler flasker på døren. For disse er favoritt her i hus.

Sortimentet er relativt stort blant flasker, termoser og tåteflasker. De har også smokker og smokklenker i flotte farger, smokkene er på salg nå! Noen av fargene kan du se på bildet over, det kommer også i fargen grønn og rosa. Perfekt til alle kjønn.

Ønsker du disse flotte produktene? Jeg har en rabattkode så du slipper å betale frakt.

Annkristinfgfree gir deg alrså frakt på alt du handler i nettbutikken her!

Likes

Comments

Jeg skal ha en Q&A slik at dere kan bli bedre kjent med meg og mitt liv. Nå som det har skjedd en del endringer syntes jeg det er viktig at leserne mine kjenner meg godt, ikke bare får et lite innblikk i livet men noe større! Selv elsker jeg å lese Q&A hos andre bloggere, så om det blir en suksess her kommer det til å bli et fast innlegg en gang i måneden.

Så er det noe dere vil spørre om er det bare å legge igjen en kommentar - så skal jeg svare i løpe av neste uke.

Likes

Comments

Våre flotte faddere <3 --> "Snart ferdig med bilder?" Haha, klare for mat hele gjengen.

4 generasjoner.

Min mor og far - mormor og bestefar.

Sliten og lei gutt. Ble en del bilder igjennom dagen!

Søsken bilder på hver side. Ikke akkurat de beste bildene, men slik blir det når ingen klarer å se likt inn i kamera.

Likes

Comments

Heisann

Må starte med å beklage for dårlig blogging og lite liv fra meg, det går i hundre hver dag å lillemann har nettopp ligget med omgangssyken. Det krever en del da jeg stort sett er alene med han, nå har jeg forså vidt ikke vært alene med han i sykeperioden - vi var hos min storesøster fra tirsdag til søndag. Likevel merkes det på kroppen. Det å komme hjem til et hus som står på hodet og lage middag før han i det hele tatt er kommet inn døren forstår jeg er slitsomt samtidig som han har en liten krabat å ta seg av. Mats fikk slappet ordentlig av hjemme frem til fredagen da han endelig tok turen til oss! Trur han trengte det å få slappet av litt uten oss. 

I dag har vi hatt besøk av to fra barselgruppen, super koselig. Tre babyer som omtrent er like gamle, alle født i august. Kan snart ikke kalle de for babyer da de er blitt så store - tiden går for fort i baby-tiden så det gjelder å kose seg mest mulig og nyte tiden når de er små. Fikk oppleve ene babyen sa "mama" i dag, til og med tre ganger. Super stolt mamma som satt i sofaen her. Noe jeg forstår godt, gleder meg selv til Matheo sier "mamma".

Matheo har utvikles seg enormt den siste tiden å det merkes at han blir større og større. Både i størrelse på klær, være måten og hvor oppegående han er - det er vel ikke bare jeg som ønsker å ha babytiden for evig? Hehe. I skrivende stund hyler han fra soverommet, han har nemlig funnet volumknappen så det er aldri stille hjemme lenger. Sjarmerende skriking faktisk, haha!

Likes

Comments

Nå er snart desember her, det er på tide å finne ut hva jeg ønsker å gjøre denne julemåneden. Jeg har i mange år mislikt julen og alt som har med det å gjøre. Det er et evig stress og fult kjør hele tiden så for meg har det alltid vært en glede når nyåret har kommet! I år er det totalt forandret.
JEG GLEDER MEG! Første julen til min sønn, første julen med ordentlig følelse av julen. Mange planer og mye som skjer i desember som virkelig setter julen på topp igjen.

Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre i desember

1. Jeg har lyst til å dra til Oslo for å stå på skøyter og gå rundt i gatene. Oslo er så fint i juletider.

2. Pynte ferdig leiligheten og juletreet. Elsker å pynte med masse pynt, synd det ikke kan være julepynt mer enn en måned. Når alt skal ned igjen kommer leiligheten til å se naken ut, så på nyåret må jeg ut å shoppe inn masse interiør! I år har jeg også gått for hvit jul, så gleder meg til å finne frem alt 1 desember.

3. Nyte julemat og julebakst til det fulle uten snev av dårlig samvittighet. Trossalt bare jul en gang i året!

4. Hjemme dag med familie og venner hvor vi baker og koser oss til julemusikk. Det har vært tradisjon i familien siden jeg var liten så den skal jeg holde på! Koselig å samle alle sammen for å bake, kose seg og slappe av.

5. Jeg ønsker å bli ferdig med julegaver i god tid før 20 desember.

6. Gå på langrenn. Ta med familien for å gå på ski og kose oss ute i snøen en hel dag. Kvikklunsj og kakao <3

7. Besøke besteforeldre og oldeforeldrene til Matheo. Det er trossalt hans første jul så den ønsker jeg å gjøre til det lille ekstra,

8. Ta julebilder. Få med mannen på julebilder trur jeg kan bli en utfordring, men jeg får vel prøve meg, Haha.

9. Overstått dåpsdag. Vi har dåp 3 desember som vil bli litt stressende i og med det er opp i alt julestyret, håper jeg klarer å la stresset ligge og bare kose oss på dåpsdagen.

10. Jeg ønsker en barnefri natt hvor jeg og mannen kan slappe av, spise god mat og noe godt å drikke. Nå fortjener vi å slappe av sammen en dag alene og kose oss! Det har vi virkelig fortjent etter alt som vi har fikset og holder på å fikse fortiden.

Likes

Comments