Idag er den dagen Mathilde har ventet på i hele sommerferien. Dagen hvor Mathilde skal begynne i 1 klasse. Det er ikke en stor dag bare for henne, mamma'n og pappa'n også. Vi er rimelig stolte av jenta vår. Hun var rimelig stolt selv også idag da hun våknet. Vi spiste frokost og etter det fikk hun på seg det helt nye antrekket sitt som hun har valgt ut helt selv ;)
Hun gikk stolt ut av døren med det nye antrekket og den flunkende nye skolesekken sin litt over 8. Vi måtte jo ut å ta bilder, store dager som dette må dokumenteres!

Jeg ble med Mathilde på bussen og tok den sammen med henne sånn at hun skulle få se hvordan det var å ta den. Mens Ole kjørte etter i bilen og møtte oss på skolen. Jeg tror dette kommer til å gå kjempe bra! Vi spurte om hun ville være igjen på SFO eller om vi skulle vente til hun var ferdig med skoledagen. Hun valgte å bli igjen på SFO. Hun valgte til og med å ta bussen hjem også helt alene! :) Like greit å hive seg rundt å bli kjent med bussen med en gang, da slipper jeg å hente henne - deilig.

Jeg har fri idag sånn at jeg kan være hjemme når hun kommer hjem idag sånn at hun kan føle seg litt tryggere når jeg står ute når hun kommer med bussen. Da er det rett inn spise middag, gjøre lekser og så fotballtrening.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg starter på nytt igjen. Jeg har gått på c9 flere ganger. Den følelsen jeg får etter disse ni dagene er helt utrolig. Jeg føler meg som et helt nytt menneske og kan virkelig starte på nytt med blanke ark. Grunnen til at jeg begynte nå igjen var fordi jeg trengte et nytt spark bak i rompa! Jeg har vært utrolig sløv med å følge rutinene mine fra sist gang, det er ikke bra og jeg merker så utrolig stor forskjell. Jeg har ikke gått opp noen kg fra sist gang men jeg følge meg som julenissen🙊

Je gleder meg til å føle meg lettere og renere innvendig. Jeg gleder meg til å få en kropp i balanse igjen, mere overskudd i hverdagen, sove bedre om natten. Jeg gleder meg til maten som smaker bedre. Jeg gleder meg til å ikke ha en trang hvor jeg MÅ dytte noe i munnen bare fordi jeg har lyst på. Der har jeg skikkelig utfordring, jeg er alt for glad i mat sånn egentlig
😂 men etter disse ni dagene klarer jeg å beherske meg og jeg har ingen søtsug hvor jeg må spise godteri eller drikke brus. Jeg har det med å ha lyst på noe etter middag eller mat generelt. Etter c9 klarer jeg å holde meg i tøylene. Fantastisk boks! Personlig trener på boks😊

Jeg er nå på dag 2 og det har vel gått ganske greit. Jeg igår laget jeg meg en liten wok med grønnsaker fra den frie listen. Den er der for at den skal brukes og jeg har ikke tenkt til å sulte meg. Idag har jeg også spist litt fra den frie listen, jordbær og grønnsaker. Forskjellen fra denne gang og sist gang er at jeg spiser litt mer. Sist gang trente jeg ikke hver dag heller. Idag har jeg en treningsfri dag. Man er ikke så gira når man har minimalt med mat i kroppen :) deler noen bilder fra forje gang. Har også tatt nye bilder for å se forskjell denne gangen.

Likes

Comments

I år har vi vært på en aldri så liten påskeferie. Vi pakket bilen og dro 65 mil hjemmefra og havnet i Skien hos familien❤️ vi dro like etter at jeg var ferdig på jobb lørdag den 19 mars. Vi kom frem til Skien sånn ca kl 12 på svarteste natta. Jeg synes det var greit å kjøre på den tiden av døgnet. Lite trafikk og lite bil å se sånn egentlig. Mathilde sov seg gjennom noen kilometer. Til og med de kjedeligste strekkene gikk som en lek og veldig kjapt denne gangen - hvorfor? Det vet jeg ikke😊 vi kosa oss masse i Skien sammen med familien. Det jeg var mest opptatt av var å gi tante og onkel en god varm klem og den fikk dem❤️ Vi feiret bursdag og spiste masse gode kaker og spekemat😋 vi fikk også shoppa litt som vanlig. 

Vi dro etterhvert på hytta i åmli (hytta til mutter'n og fatter'n) utrolig fin plass! En plass hvor man bare kan koble helt av fra absolutt alt! det manglet ikke på god mat og kos der heller. Der hadde påskeharen vært og lagt fra seg et digert påskeegg til Mathilde også. Vi dro fra åmli på lørdag ettermiddag. Da kjørte vi til tante Elisabeth og onkel Tom og overnattet der før vi satte snuten hjemover igjen på søndag. Det er deilig å være borte men enda deiligere å komme hjem igjen til sin egen seng😊 litt mammtid, pappatid, søskentid, tante og onkeltid, farmor og farfartid er noe vi alle trenger påfyll av i blant og nå kjente jeg at det var på tide for min del. Det blir sommer til neste påfyll ❤️

Likes

Comments

Dagen idag startet veldig rolig - akkurat sånn jeg liker det😍 Jeg hadde fri idag og tok Mathilde fri fra barnehagen også. Vi har kost oss masse sammen bare hun og jeg. Vi trenger noen sånne dager av og til. Jeg tenkte også at helgavasken skulle gjøres ferdig idag før vi dro på 6 - årskontroll på helsestasjonen. Den planen ble lagt på is. Vi dro heller en kjapp og spontan tur til Kristiansund. Vi dro på plantasjen for å kjøpe litt blomster til å ha her hjemme. Det har vært lite av det i det siste. Jeg er nemlig ikke så god på blomster🙈 vi var også innom dyrebutikken for å se på kaninene, papegøyen og fiskene. Mathilde synes det er like stas hver gang vi er innom. Det har nesten blitt obligatorisk hver gang hun er med.

6 - årskontrollen gikk kjempe bra og Mathilde er klar for å begynne på skolen. Jenta begynner å bli stor.Tenk det hun er snart skolejente, mamman er Ikke helt klar for det helt enda! Hvor ble det av den tiden? Til høsten begynner et nytt kapittel med en skolejente i hus. Det blir veldig spennende, litt vemodig og gøy. Mathilde gleder seg stort til å begynne. Heldigvis stortrives hun i barnehagen, da får vi ikke noen utfordringer med å ha henne der selv om det nærmer seg skolestart😊

Vi har også vært innom mormor og bestefar (oldemor og oldefar). Vi måtte innom der på vei hjem siden det var en stund siden sist.
Vi gikk ikke akkurat tomhendt ut derifra heller🙈 hun hadde strikket en kjempe fin genser og sokker til Mathilde 😍 jeg tipper det blir flittig brukt. Mathilde bor nemlig i det mormor strikker til henne🙈 det er jo utrolig gøy! Nå er middagen spist og Ole er ute og fortsetter på påbygget som boblisen skal inn i. Gleder meg til det blir ferdig😍

Ha fortsatt en fin kveld.⭐️

Har lagt ved noen bilder fra dagen idag 😊

#kosedag #fridag #kvalitetstid #duogjeg #mamma #jentemamma

Likes

Comments

Jeg er født i 1986 og er vinterbarn. Bor på en vakker perle av en øy som også kalles Averøya.
For de som ikke vet hvor den ligger så ligger den midt i mellom Molde og Kr. sund.
Flyttet til Skien som 4 åring sammen med mamma. Jeg bodde der til jeg fylte 16, da flyttet jeg opp til averøya igjen alene hvor jeg hadde mine røtter fra før for å gå skole. Jeg er størst av alle i en søskenflokk på 6. Til daglig jobber jeg som frisør og trives med det. Jeg jobber også deltid hjemmefra, hvor som helst og når som heslt.

Som person så er jeg meg selv, man kommer virkelig ikke langt ved å "leke" andre. Skal man oppnå noe i livet må man ha egene meninger og tørre å være seg selv.
Jeg er heller ikke noen sleiping som gjemmer meg bak miss "anonym" om jeg har noe på hjertet enten det er positivt eller negativt ;) Jeg er sta, om jeg virkelig går inn for det så klarer jeg stort sett det jeg vil!

I juli 2010 ble jeg mamma til det skjønneste sjarmtrollet i hele verden (i mine øyne ihvertfall). Jeg husker den dagen som om det skulle vært igår. Tiden går så alt for, vips så er det nytt år.

Så klart har jeg jo også verdens beste samboer, ikke noe tvil om det. Og verdens beste pappa for prinsessavår! Vi har vært samboere siden 2006. November 2012 forlovet vi oss ;)


Likes

Comments

Da har jeg rotet meg til å skrive fødselshistorien min, jeg hadde en ganske så lett og udramatisk fødsel. Kanskje litt rotete skrevet:p Jeg husker ikke alle klokkeslettene. Den var liksom ikke i fokus den klokka for å si det sånn.

Torsdag 22.07.10

Jeg var bombe sikker på at jeg hadde fått uvi igjen som hadde utvikla seg til nyrebekkenbetennelse nok en gang. Så jeg ringte føden den morgenen for å høre med de hva jeg skulle gjøre. Og nevnte at jeg hadde JM time den dagen. Og hun lurte på om jeg klarte å holde ut til timen for å få sjekka meg eller om jeg måtte på sykehuset for en sjekk. Jeg valgte å bli hjemme til JM timen.

Da endelig JM timen var kommet fortalte jeg JM om hvordan ståa var og at jeg hadde vondt der og der. Hun sjekka urin og mente jeg ikke hadde nok utslag på urin til at jeg skulle ha så sterke smerter i ryggen. Hun spurte pent om hun fikk sjekke meg nedentil. Og jeg tenkte shit la gå om det er noe på gang så er det like greit. Og hun sa jeg faktisk hadde 4-5 cm åpning. Så hun ringte på sykehuset for å si ifra om at vi kom for da var jeg i fødsel. Og jeg var faktisk helt rolig, utrolig nok. Jeg kunne vel egentlig ikke tro at jeg var i fødsel for det var ikke vondt.

Da vi kom på sykehuset måtte vi sitte å vente litt for å få komme på registrering. Jeg hadde faktisk rier på den lille halvtimen jeg lå der og venta på svar. Men da JM sjekka igjen så var det bare 1 cm åpning og vi ble sendt hjem igjen. Skuffet men det gikk greit. Vi kom hjem og jeg satt med rieteller, de var ganske uregelmessige og ikke noe vonde i det hele tatt. Jeg tror jeg gikk å la meg tidlig den kvelden i tilfelle noe skulle skje den natta. Jeg sovnet mellom takene.

Fredag 23.07.10.

Jeg klarte å sove mellom takene helt til kl ble halv 3 og da ble de tettere og tettere. Jeg sa til kjæresten at nå tør jeg ikke være hjemme lenger nå er det 3 min mellom riene. Så jeg ringte føden hvor en danske tok tlf (topp tenkte jeg) og spurte om diverse. Skjønte ikke alt jeg sa så samtalen ble lenger en planlagt. Og da jeg endelig fikk lagt på kom det en ri til.
Vi var på sykehuset i halv 4 tiden på natta/morgenen. Skal si den bilturen virka utrolig lang selv om den var bare en halv time. Takk gud for at tunnelen er kommet ellers så måtte vi tatt ferge.

Da vi kom på sykehuset ble jeg satt på registrering. Det virka også som en hel evighet. Lille snuppa ville ikke sparke på sparketesten så jeg ble fora på druesukker og juice og div for å få henne til å røre på seg. Måtte flytte på meg for jeg lå på en fødestue som de skulle bruke. Og måtte ligge på registrering litt til. Virka som en hel evighet. Jeg sa jeg ville ha epidural, men det gikk ikke som jeg ville gitt for det her det gikk fort.

JM kom for å sjekke åpningen min da var den 5 cm, kjæresten fikk beskjed om å skrive meg inn. Så gikk det en halv time jeg ble flytta inn på en fødestue og JM sjekka åpningen igjen da var den 8 cm. Da tror jeg hun tok vannet og snart var det 10 cm åpning og jeg fikk lov til å presse. Og det føltes ut som jeg måtte på do å drite rett og slett. Jeg måtte få meg litt drypp for å hjelpe til med å få litt mere effekt på riene. Og det hjalp. Så sånn ca 3 timer fra vi kom på sykehuset så var gullet ute kl 07.03. Og jeg fikk henne endelig på brystet og jeg var endelig blitt mamma som jeg hadde ventet på i ni hele mnd. Så om jeg hadde fått epidural så kunne det tatt enda lenger tid. Pappa'n var stolt som en hane da hun endelig var ute. Og mamma'n var helt i ekstase over at hun faktisk hadde klart å føde;)

Jeg er stolt over at jeg faktisk klarte å føde uten noe som helst bedøvelse eller smertelindring i det hele tatt. Jeg var utrolig nervøs for når denne dagen skulle komme og hvordan jeg kom til å takle det. Jeg vil si at både jeg og kjæresten takla den fantastisk bra. Og jeg gruer meg ikke til å føde et lite gull til. Det var en helt fantastisk opplevelse det å få føde sitt eget barn. Jeg tenkte i det hodet sto i åpningen, herregud tenk om det kommer en gutt nå? men det gjorde det ikke;)Der kom Verdens vakreste prinsesse på 3485 gr og 50 cm lang.

Likes

Comments

God kveld til deg som er innom og titter inne på den "nye" bloggen min.
Jeg har prøvd litt forskjellige bloggplattformer og jeg tror jeg liker denne veldig godt, Veldig greit med en oversiktilg app som man kan blogge i fra om man skulle være på farten og ikke har tilgang til pc.
Hvis dere ser til venstre kan dere følge meg på facebook, insta og snapchat😃

Det er veldig deilig å bare sitte her og gjøre "ingenting" Mathilde har ryddet stuebordet og lekene sine før hun gikk og la seg. Hun har nemlig funnet ut at hvis hun spør om hun kan rydde før leggetid så får hun det, ergo leggetiden blir utsatt og hun får være lenger oppe😁

på jobb idag tok jeg med meg klips extension og farget dem i samme farge som resten av håret så nå kan jeg klipse på meg langt hår igjen. det er litt for kort enda men det går til nød. Jeg savner det lange håret litt nå😂
Likes

Comments

Hvorfor Forever Business Owner ? Vel, jeg skulle bli forhandler til eget bruk og kun det. Jeg hadde lest meg opp og frem på produktene og var interessert  i å prøve dem fordi jeg og Mathilde har litt mageproblemer. Jeg fikk til sendt produkter hjem til meg. Jeg hadde rukket å prøvd aloe vera drikken i 2 dager før Jeg bestemte meg for å bli forhandler selv. Det var jo fordi at da slapp jeg å gå via en annen forhandler og kunne bestille varene rett hjem til meg selv uten å måtte gå omveier og jeg fikk dem rett hjem i gangen. Du kan si det sånn at  jeg var fornøyd med kjøpene mine! Jeg merket forskjeller etter kun 2 dager. Jeg bestemte med vel så og si veldig raskt på at jeg også ville begynne å selge selv da jeg så alle de fantastiske mulighetene man har. Bare det å hjelpe andre til en bedre helse og en enklere hverdag er en stor bonus i seg selv. Jeg har sett hvor mye produktene våre har hjulpet andre som måtte ha en vanskelig hverdag og gitt fantastiske resultater.  Dette er rett og slett  en skattekiste fylt med masse skatter! Skatter i form av bonuser, luksusreiser, bilbonus, nye kolleger, nye vennskap og bekjentskap, nye spesielle bånd som blir knyttet. Dette var bare litt av de godene man får. Jeg er nå blitt manager, dvs leder i forever. Og når den døren først har åpnet seg har jeg et hav av muligheter som jeg kan kvalifisere meg til. Lykkes ikke de i teamet, lykkes ikke jeg heller. Her kommer jeg ingen vei hvis ikke jeg hjelper teamet videre. 37f1ed3db2765c94a91a7772b76fff71 Mitt hvorfor for at jeg skal nå enda lenger opp på markeds planen er familien min og fremtidige barn. Dette jeg sier nå er på sikt og lenger frem i tid.  Jeg vil ha den muligheten som mange andre har klart før meg og det er å kunne styre min egen hverdag. En av mine mål nå i første omgang er å få bil bonusen i boks! Deretter har jeg en drøm om å ha en bonus på 50.000 kr! Jeg skal også bli senior manager som er neste mål på markeds planen. Jeg skal også bli eagel manager da får jeg en betalt luksusreise og kan ta med meg en person. Den jeg har valgt å dele den reisen med er mamma - fordi hun fortjener det. Det er mange som har gjort dette før meg, jeg må bare gå veien de har gått så når jeg akkurat de målene jeg vil :) Jeg gleder meg masse til tiden fremover. Det blir så spennende og gøy!  Teamet har vokst i rekordfart. Bare denne mnd har jeg fått 10 nye kolleger! Jeg føler meg heldig og stolt av å være en del av dette selskapet. Jeg er også veldig stolt av teamet mitt. Det er jenter med stå på vilje og de vet akkurat hva de vil. Jeg gleder meg masse til å se de lykkes og jeg gleder meg til å få se at de realiserer drømmene sine ;) Jeg har også et reisemål til som jeg drømmer om og det er å få reise til Australia. En vakker dag skal jeg dit også ;) [caption id="attachment_602" align="aligncenter" width="960"]Dette er mitt hvorfor! Dette er mitt hvorfor![/caption]

Likes

Comments

Hittil i denne mnd har vi fått 8 nye i teamet vårt. 8 nye kolleger, 8 nye mennesker som er nysgjerrige på hva denne muligheten av en skattekisten kan gjøre for dem. 1 av de 8 er en av mine beste venner som jeg har delt masse med oppigjennom årene. Og nå skal vi dele enda mer og vi skal bygge business sammen. Det skal bli gøy og jeg gleder meg!  I sommer skal vi møtes for å legge fremtidige planer. :) Jeg traff henne for første gang på ungdomsskolen da jeg byttet skole. Når vi var ferdig med 10  klasse flyttet jeg hjem til averøya igjen hvor jeg har mine røtter. Vi har holdt kontakten ganske bra siden. Vi har prøvd og møttes så ofte vi kan når jeg har vært hjemme i Skien  - Ja Skien er også hjemme ;) Hun har alltid hatt en veldig spesiell plass i hjertet mitt <3 Hun har nok sittet på gjerdet og ventet litt før hun bestemte seg for å bli Forever Business Owner selv. Jeg er veldig glad for at hun tok de steget og ble med på denne reisen og ble med i teamet. Tenk på alt det vi skal oppleve sammen nå. Det kommer til å bli et fantastisk eventyr! Den første turen hun har mulighet til å være med på er Scandinavian Gathering og der kan man stikke av med billetter til hele arrangementet, festene, mingling, hotellovernatting for to OG 400 euro i lommepenger. En hel helg spekket av luksus, det sier man ikke nei takk til! Jeg gleder meg stort til vi skal ta fatt på denne reisen sammen og det og få oppleve dette med en av sine beste venner er fantastisk. 885664_10155636107095424_5858288482996597051_o

Likes

Comments

Man ser og hører mye flott om C9 om dagen. Det er jo ikke foruten grunn, det er en fantastisk grunnpakke for deg som ønsker å forandre litt på deg selv. Det er mange som mister mange kg og går inn mange cm, men det er også noen som ikke går ned så mye i vekt eller cm også. Nå er ikke dette en slankekur men en diett som hjelper deg til å få en mye bedre hverdag og et mye bedre kosthold og endre de stygge uvanene du måtte ha. Samt at kroppen din renses for søppel og du får en ny start. Jeg har prøvd c9 selv og er veldig fornøyd. Jeg har også mange fornøyde kunder som også har blitt kvitt masse søppel og dermed fått mer energi og tenker mer på hva som kommer inn i munnen i ettertid. Jeg gikk ikke på c9 for at jeg skulle gå mest mulig ned i vekt. Jeg gikk på den fordi at den skulle hjelpe meg til å ikke måtte drikke brus og spise godteri og potetgull hele tiden. Hjelpe meg til å bli kvitt søppel! Alt for mye sukker er gift for kroppen. Jeg var skikkelig avhengig av cola og hadde alltid noe å putte i munnen etter at Mathilde var lagt. Jeg fikk skikkelig hodepine hvis jeg ikke fikk colaen min. Det forteller meg en ting og det er at jeg var skikkelig avhengig - det er ikke bra! Hvis jeg skeier ut nå så kjenner jeg det så utrolig godt på kroppen. Det er tydelig at denne c9 har gjort meg godt! Nå skal jeg snart hoppe over på fit1 som er neste steg på en 69 dagers ny livsstil. :) Her ser dere mitt resultat etter 9 dager. jeg gikk ned 3 kg og mister 38 cm fordelt på hele kroppen. 11188190_382350128618096_2901977114796642648_n PicMonkey Collage

Likes

Comments