Jag vet att jag har lätt för att falla för grupptryck och jag säger lätt saker som jag själv inte menar, men jag måste bli mer stark och strunta i vad folk tycker och tänker om dig.

Låt oss gå tillbaka till dem jobbigaste tiderna i mitt liv, varje dag när jag kom hem från skolan och någon hade varit dum mot mig så kunde du läsa mig som en öppen bok. Du tog mig i famnen och bad mig berätta vad det var som hade hänt. lugnet i din röst fick mig att lätta på mitt hjärta och berätta vad som hänt. Du har tagit emot mig när jag fallit, du har varit ljuset när jag sätt mörker. Du har hjälpt mig upp när jag varit nära på att falla.

Och det var just du som fanns där för mig som mest för 4 år sedan när jag fick reda på att jag var gravid. Du tog emot mig med öppna armar och lät mig komma till dig när allt var jobbigt. Alla andra fanns där också men det var dig jag kom till och jag är evigt tacksam till dig. Jag är så glad att jag har en sån underbar solstråle till dotter. Du ger mig ny ork och styrka varje dag. 

En dotter som verkligen ser ljuset i dig. Jag kommer alltid minnas hur hon skiner upp varje gång jag säger att vi ska åka till dig. Jag önskar att alla kunde se hur mycket hon avgudar sin morfar. Det finns ingen bättre morfar än dig. Glöm aldrig det! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag känns det verkligen som om all ork och energi har pyst ut, kroppen känns som en tung geleklump. Jag har ju inte direkt fått den bästa sömnen dem senaste dagarna. Igår glömde jag till och med plånboken i dotterns vagn! Jag menar hallå!? Jag brukar glömma saker men min plånbok? Aja, fick lov att följa med dotterns far till dagis för att hämta den... Sen begav jag mig iväg till optikern för en synundersökning för glasögon, provade ut lite bågar osv.

Sen åkte jag till min far. Spenderade några timmar där bara njöt av sällskapet.
Sen när jag kom hem var det tänkt att jag skulle skriva lite episode, men hade ingen ork.

Nu ligger jag i sängen och hoppas på att få somna en vettig tid ikväll. Godnatt på er!

Likes

Comments

Jag har länge trott att jag haft svårt att vara singel och oftast alltid velat ha någon speciell person vid min sida, men efter ett tufft och väldigt snabbt förhållande så har jag insett att jag mår bäst ensam. Det känns faktiskt skönt att bara kunna ta steget och verkligen inse det. Vakna upp varje morgon och känna hur skönt det är. Jag kan vara dubbelt så mer koncentrerad på min dotter istället, jag slipper tänka på att det är någon annan som vill ha min uppmärksamhet utan jag kan lägga bort det sociala och bara hålla på med min dotter:)

Idag har jag spenderat tid med min dotter och min syster, min dotter har varit lite trotsig men det hör väl till ett barns värld. Efter att jag varit med min syster åkte jag och min dotter till pappa, hon trivs hos sin morfar. Det är roligt att lyssna på när dem leker, barn har ju sån livlig fantasi. Men nu är det snart dags för oss att bege oss hemåt, blir dagis imorgon för min lilla trollunge!

Likes

Comments

Det är först när man bestämt sig för att ta ett jobbigt beslut som man verkligen inser hur stark man egentligen är... Det är på tiden att jag lär mig att vara själv ett tag... Oavsett hur tufft det kommer att bli men nu måste jag stå på egna ben...

Tja, vad ska man säga. Idag blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag låg vaken till 4 av någon konstig anledning, sen tur som det var vaknade jag 15 minuter innan jag skulle tvätta! PANIIIK! Det var bara att stressa upp göra sig i ordning och packa ner alla mina smutskläder... Jag hann i tid som tur var, sen var det tänkt att jag skulle åka ut med min pappa efteråt men jag fick världens huvudvärk och bestämde mig för stanna hemma. Nu ska jag försöka sova!

Godnatt och sov gott!

Likes

Comments

Det är så jobbigt när man kommer till en punkt i livet då man känner att man måste ta steget till att fatta ett jobbigt beslut, plötsligt så kan du inte ens höra din egna röst längre. Allt du hör är alla andras röster på om vad du ska göra eller hur du ska göra det. Jag vet vad jag vill men att ta steget till att fatta beslutet är svårare än vad man tror. Speciellt när det är någon som betyder väldigt mycket för dig.... Jag har länge försökt hitta mig själv men jag tänker inte, jag bara kliver på fel tåg och fastnar någonstans och vet inte vilket tåg jag ska ta tillbaka, allt jag kan göra är släppa taget och gå vidare men motkraften att ta sig igenom det är tufft, jag vet vad jag borde göra men jag gör det inte... Det känns rätt men ändå gör det sååå ont, jag kan inte höra rösten till mitt hjärta. Jag drar mig långsamt mot tåget som ska ta mig framåt, jag försöker men failar och faller tillbaka.

Jag stannar upp ett tag, sluter ögonen och försöker hitta min egna röst. Vart står jag? Vart finns min inre röst när jag behöver den? Hur finner jag den? Jag stannar upp ett tag och frågar mig själv är detta kärkek jag känner? Är det äkta? Älskar jag eller älskar jag inte... borde jag eller borde jag inte...

Likes

Comments

Idag har det varit en lugn och skön måndag. Jag haft en massa mys tillsammans med min underbara dotter Emma.

Sen åkte hon till sin farmor och farfar och jag städade dotters rum och julpyntade lite. Jag har varit och handlat lite med min pappa och nu blir det att äta lite sen middag och sen blir det bara mys hemma i soffan!

Likes

Comments