MINKUNST

New painting.

" Nyt maleri “Feel the light” Spirituel abstrakt oliemaleri på lærred "

PERSONLIGT, LINGERI, CHRISTMAS

lingeri chok

" Før jeg kom ind i lingeri branchen, gik jeg altid i den forkerte bh str. for lille skål, for stor omkreds. Aldrig i mit liv, havde jeg set…"

LINGERI, CHRISTMAS

Lingeri Juleønsker

" Her kommer mit bedste bud på sæsonens Lingeri, og bedste julegave ide. Jeg har valgt dem, jeg selv er vilde med og farverne sort og rød. R…"

PERSONLIGT, MIN SPIRITUELLE REJSE

SØNDAG HYGGE....

" Søndag hygge idag er lige sagen. Jeg har nydt at sove længe, og jeg har været meget træt. Dette skyldes min healing i torsdags, derfor har…"

CHRISTMAS, MINKUNST

BLACK FRIDAY

" Black Friday startede med Black Coffee, Derefter et besøg hos Frk. Olivia´s blomsterbutik, på Amagerbrogade. Man er ikke i tvivl om at Frk…"

TORSDAGS HEALING

" I dag jeg nød så meget en healing hos Louise Sofia, Jeg elsker simpelhen at komme hos hende. Med det samme man træder ind i hendes lokale,…"

PERSONLIGT, MIN SPIRITUELLE REJSE

TID TIL HEALING.

" Et Tip! Jeg har brugt i min personlige udviklings proces, til at heale mig selv og komme oven på igen, vejen ud af lykkepillen. Jeg skrev …"

CHRISTMAS, MOVIES

C H R I S T M A S M O V I E S

" WHAT CHRISTMAS MOVIES DO YOU WANT TO SEE IN THE SANTA CLAUS’S CANE? 🎅📽 Julefilm høre med i denne dejlige hygge tid,  og jeg har 2 ynglin…"

MIN SPIRITUELLE REJSE, BOOKS

Min Spirituelle Rejse

" Begyndelse. Find din sjæls signatur af Panache Desai Bogen jeg faldt over en dag på nettet, og blev draget til at jeg måtte læse. Et kald …"

KØBENHAVN, CHRISTMAS

C H R I S T M A S C O P E N H A G E N

" BABY IT´S COLD OUTSIDE København er så magisk i denne tid. og jeg nyder så meget udsmykningerne, dekroationerne, hyggen i denne tid. Jeg v…"

KØBENHAVN, CHRISTMAS

C O P E N H A G E N C H R I S T M A S

" Så det blevet mandag igen, og jeg havde en skøn uge der gik, med familie besøg, hvor vi fik hygget os rigtig meget, med hinanden, med god …"

MAD & OPSKRIFTER, PERSONLIGT, MIN SPIRITUELLE REJSE

Ingefær saft

" Ingefær og citron saft. Efter som jeg har slippet rigtig meget personligt, var det på tide jeg fik en healing, jeg fik renset mine chakaer…"

PERSONLIGT

Never give up

" 2017 FUCKKK det nærmer sig lige om hjørnet. Jeg har lært meget både psykisk og fysisk. Jeg har slippet meget negativitet omkring mig. jeg …"

MINKUNST

INSPIRATION til dig - KUNST

" "New beginnings" by Scheel Art. Abstrakt spirituel blomster kunst, der ligner en drage. Dragens kraft er at afstøde sit skin og fremstå so…"

DESIGN OG KUNST, MINKUNST

DESIGN &KUNST

" DESIGNS BY TANGMYWAY & ART BY SCHEEL  Design og kunst i galleri ved Selsø Gods - skibby Jeg udstiller ligenu hos Tang my way. Åbningstider…"

CV - KUNST

CV KUNST

" ​ Born 1977 Annitta Scheel is based in Copenhagen * Denmark. Right now you can see her art works in Copenhagen, Valby at the Gallery Per H…"

MIN SPIRITUELLE REJSE

Min Spirituelle Rejse

" Spirit Guide- Intuitive Mastering Billedet foroven er fra Pia Nissen Tylak. Pia Nissen Tylak har som Spirit Guide - Intuitive Master og In…"

MINKUNST

BE LOVE BE LIGHT 💖💐💖

" "Be love, be light" Handler om lysets kilde, der healer hjertet og smelter alt ondt, så hjertet åbnes for kærligheden igen  Mere informati…"

MINKUNST

BLACK & WHITE PAINTINGS

" "Dreaming of you" serie, akryl på lærred Kan ses i galleriet nu. "

MINKUNST

ABSTRAKT BLOMSTER MALERIER I GALLERIET

" Nr 1(rød) "Open heart" 30cm x 30cm Nr 2(blå) "Let go" 30cm x 30cm Malet på lærred med olie / akryl "

PERSONLIGT

TAKNEMLIG❤️

" Blessings for to Day 💖🙏💖💐 Dear univers i want A dress and A body like that 🙌❤️😜thankfull for my Day, Where flowers Bloom, so does ho…"

MAD & OPSKRIFTER

💚💚💚G R E E N P O W E R 💚💚💚

" NEMT, SLANK, MÆTTENDE OG GLAD MAD BLIVER DENNE SIGE. 💚🥑🍋🍃 Grøn Shake Mandelmælk, Avokado, frosen spinat, og lidt citron. Perfekt👌hvis…"

MINKUNST

Sisterhood

" Maleri på lærred i flere lag 100cm x 120cm Dybde 3cm "

PERSONLIGT

Mig tid

" At komme fra et sted hvor hjernen har slået helt fra, og pludselig vågne op, er ret skræmmende. Som om man har sovet i 100 år og vågner op…"

PERSONLIGT

"Hvordan lære man at leve istedet for at overleve?"

" Er du utilfreds med dit liv? Eller synes du bare, at alle andres liv fungere mere perfekt end dit eget? Så kan du faktisk gøre noget ved d…"

Malet udenfor Idag.

" Malet udenfor Har nydt at side udenfor og male Idag, da der var alt for varmt inde i galleriet, og der kom søde folk forbi for en sludder …"

MINKUNST

Abstrakt blomster malerier i galleriet

" solgt ​solgt "

Bearbejdende design

" Så har jeg kastet mig ud i denne torso som forhåbelig bliver en blomstrende gudinde 🌸😍💃 følg endelig med i processen, mere arbejde i mo…"

MINKUNST

MINE ABSTRAKTE BLOMST MALERIER

" solgt ​solgt "

Søg