Starbucks blev det mycket av, gott!

Wow så mycket folk det är i Shibuya alltså!!

Långa promenader gjorde vi också mycket men det var det värt! Bra träning och så fin utsikt!!

Köpte en ny floaty, ville ha lite mer än en rund badring, så jag hittade en med unicorn vilket jag tyckte var söt ;))

Nu är vi tillbaka efter sommar semester 😄 Vår familj har varit i Japan i sommar och det har varit hur roligt som helst! Här är några bilder som vi tagit från olika ställen ( tex Tokyo, Osaka, Finland osv ). Det är så roligt att vara där då det finns stora städer till islands med fina stränder. Mycket shopping och mycket bad, kan det bli bättre? Hahah. Jag har hört att det inte har varit så bra sommarväder här i Sverige vilket säkert ha varit lite trist. Men i Japan var det många dagar med bra väder och innan vi skulle åka hem kom det storm men annars så. Rekommenderar verkligen att åka till Japan 🇯🇵 Ha det bra så ska jag försöka börja blogga mer igen, jag tycker att det är så kul, men det där med tid.. hahah ska försöka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Hejheej, nu har jag lagt upp en ny video på min YouTube kanal! Jag gjorde en "About me tag" för att jag tänkte att det passar då kanalen är ganska ny och ni kanske vill "lära känna mig". Kommentera gärna era önskemål om vad för videosår ni vill se :)) Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments


Tips kommer häär! Det här är så gott ;)) Yoghurt med frysta blåbär. Om ni inte har frysta blåbär, make it! Sätt socker på blåbär och blanda så att det blir jämnt sockrade, sen sätter man i frysen och låter vara där tills det blir frysta. Jag tog nog vanligt yoghurt och sedan satte saft eller sylt och därför fick den en lila färg :) Om ni inte har testat så är det ett tips från mig, så mumsigt!

Likes

Comments


Hejheej :)) Glad påsk allihopa! Det är så skönt med lov, idag är första dagen på lovet. Jag har inte planerat något speciellt att göra under lovet men det jag vet i alla fall är att vi har träning :p Lovet har just börjat och jag har redan ätit för mycket godis? Hahah. Påskmust har jag också såklart, det är väll ett måste? ;)) Idag har jag och pappa varit på en pimpeltävling och det var kul! Om ni inte kollat min nya YouTube kanal så gör de gärna. (Anni S) Jag ska försöka göra fler videos under påsklovet då jag har lite mer tid. Hoppas ni alla haft en bra dag, kanske bloggar mer ikväll!

Likes

Comments

Blandat


Hejhej! Nu sitter jag på skolan och ska egentligen ha lektioner men lärare kommer inte så vi kunde ha börjat 4h senare.. Aja jag får plugga de jag behöver nu så jag inte ligger efter senare. Jag ogillar verkligen när man inte får notiser om sånt, speciellt när jag bor en bit bort från skolan. Vi har nationella prov nästa vecka, i svenska muntligt. Här kommer lite blandade bilder från i somras ;))

Likes

Comments

Blandat, Cheerleading, träning, Tips!


Hejhej! Som ni kanske ser så har jag inte bloggat på några dagar.. heheh. Ja det är för att jag har haft mycket att göra och varit så trött efter dagarna hahah. Idag var jag tvungen att vakna 5 för vi ändrade schemat på skolan. Om jag tänker efter så har det ju ändrats till sommartid nu, vilket betyder att jag egentligen vaknade 4. det känns nog så för mig i alla fall heheh.

Jag har gjort en ny youtube kanal idag/igår! Gå gärna och kolla, jag tror att det ska komma fram om man söker på Anni S. Jag älskar att blogga, video osv så det ska bli jätte kuul! Jag är ganska trött nu också så jag ska gå och lägga mig snart. Som ni ser på bilderna så fikade jag nyss yoghurt med flingor och frostade blåbär till kvällsfika. Det är jätte gott med bär i yoghurt! Speciellt om dom är frysta och sockrade ;)) Ni borde verkligen testa ifall att ni inte redan gjort det. Imorgon blir det Cheer träning igen, wohoo! Har träningsverk igen och det är bra men det gör ooont. Byebye until mitt nästa inlägg ;)

Likes

Comments

Tips!


Hejhej! :)) I det här inlägget tänkte jag tipsa om några podcasts som jag tycker är roliga och bra! Gymnasiet jag började i år, tar ungefär 1,5h - 2h hemifrån med bil/buss en väg. Så jag åker alltså 3,5h ungefär varje dag till skolan tur och retur, vilket jag tycker är ganska länge :p. Jag tycker att det är jobbigt att åka buss då jag oftast inte kan göra så mycket för att jag lätt blir åksjuk. Fick bra tips att man kan lyssna på podcasts! Det var ett riktigt bra förslag, det finns så mycket att välja mellan och man kan lära sig nya saker när man lyssnar ;D Jag lyssnar oftast nu på 4 olika podcasts mest. Podcast appen hittar ni på Iphone, finns säkert på mac och andra ställen också. Sedan är det bara att söka på vad man vill lyssna på så kommer det fram massa olika podcasts! Jag tror att de flesta är gratis vad jag sett i alfafall, och det som också är bra är att man kan ladda ner dom så att man kan lyssna även fast man kanske inte har internet.

Min favorit podcast just nu är Wahlgren & Wistam med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. De är så roliga så jag sitter och skrattar för mig själv i bussen, hahah.. Rekommenderar starkt! Lyssnar också på träningsroddar, den jag lyssnar på nu heter " träningsponden " med Jessica och Lovisa. Den kan man få träningstips osv. Om ni gillar Zara Larsson så lyssna på hennes och Olivias podcast " Sanningens mammor ". De berättar om lite allt möjligt som konserter de varit på, vad som är trendigt nu, saker som hänt osv. Tänkte testa att lyssna på något lite nytt som jag kanske inte brukar lyssna på i vanliga fall så ofta, hur man kan tänka för olika saker ungefär. Kanske bra för speciellt dom som sportar, då man också måste träna " mentalt " för att våga testa göra nya saker som tex i tumbling (gymnastik) eller andra sporter. Man kan lyssna på denna podcast " Work on your game " med Dre även fast man inte går i en sport ofcourse :)

Lyssna gärna och kommentera ifall ni gjort det eller gör ;) Ett sätt att göra de tråkiga buss resorna roligare! Speciellt om man inte åker så ofta med någon man känner i bussen. Byebye until mitt nästa inlägg

Likes

Comments

Blandat, Cheerleading, träning


Hejhej! Det är snart 12 på natten snart.. borde nog sova för 6am ska jag upp igen för skola.. Dessutom går vi till sent imorgon, 5. Idag har jag varit på skola, stan för att vänta på bussen hem och sedan Cheer träning. Vi har slutat tidigare från skolan på måndag, tisdag och idag om jag inte minns fel denna vecka, vilket är så skönt! Vi hade matte prov del 1 idag, vilket kändes bra. Imorgon har vi svenska diskussion och matte prov del 2 på fredag. Som ni ser på bilderna så köpte jag smoothie innan jag åkte hem för blev så sugen heheh. Cheer träningen gick bra. Jag vågar äntligen köra flickis igen utan pass! Jag vet att jag kan, men jag hade typ fått en " mental block " igen.. så jobbigt är det om ni aldrig haft det! Men nu känner jag att jag är back on track. Vi tränade mycket på pyramid och gymnastik idag vilket jag gillar. Godnatt, bloggar mer imorgon ;)

Likes

Comments

Blandat, Cheerleading, träning

Har ni märkt att det är så mycket ljusare nu? Yes! Idag är det ju vårdagsjämningen. Jag tycker att det är mysigt när det är mörkt och det är juldekorationer som lyser, men man märker ändå att man blir lite piggare när det är ljusare längre. Under vintern här så brukar det vara ungefär 3 timmar ljust ute då det är som mörkast. Jämfört med nu då det är ungefär 13,5 h. Skola imorgon och jag måste vakna 6am som vanligt.. Sedan har jag Cheer träning så jag ska nog gå till sängen snart i alfafall. Ha en fortsatt bra kväll! Byebye until nästa inlägg

Likes

Comments


Här är jag! Det ska bli roligt att börja blogga igen, hoppas att ni är lika taggade som jag ;)


Likes

Comments