KROATIA 2017

Hotellet vårt er virkelig vakkert! Bare se på området ved utendørsbassenget?! Jeg trives så godt her. Selv om vi helt klart bruker tiden vår godt på å utforske byene her i Kroatia, så har vi fått presset inn litt tid ved bassenget også. Dette trengte vi nå, og vi er så heldige som får ladet opp batteriene på dette fantastiske hotellet i dette fine landet noen dager. God kvalitetstid som vi setter så stor pris på ♡ Vi var heldige med været de første dagene, men både igår og idag pøser regnet ned utenfor så det blir en rolig dag på hotellet, og kanskje litt shopping nå den siste dagen. 

Men langhelga er straks over, og vi er i gang med å pakke koffertene for å vende snuta hjemover... for denne gang, hihi. Skal helt klart tilbake til Kroatia en gang, da denne turen ga mersmak. Men først kaller studie og jobb på oss der hjemme, og det blir også greit å komme tilbake til rutiner, og få motivasjon til å gjøre en god jobb igjen!

Har mange fine bilder som kommer etterhvert. Det har vært så mye fint å se og oppleve i både Cavtat og Dubrovnik, og jeg gleder meg til å se gjennom alle bildene når vi er tilbake til hverdagen, og ha noe å se tilbake på ♡

Likes

Comments

Outfit, KROATIA 2017

Lar bildene tale for seg selv for det meste denne gangen! Fiksa meg et nytt favorittantrekk, og er blitt glad i den romantiske stilen - selv om jeg sikkert går i noe helt annet imorgen, haha. Finnes alt for mange fine klær og stiler til å begrense seg til en, heh.

Må bare gjenta meg selv og si at Cavtat er en veldig sjarmerende liten kystby, som du må ta turen innom om du noen gang skal til Kroatia. I bakgrunnen på disse bildene ser du byen fra hotellet vårt som er, Hotel Croatia ♡

Likes

Comments

Verden, KROATIA 2017

SOME SNAPSHOTS FROM THE FIRST DAY

TRAVELLING

Oppdaterer i hytt og pine på instastory og instagram

@annikkensorlie

GOD HELG DA DERE!

Nå ligger jeg straks på solsenga her i Kroatia i noen timer. Vi har det så fint her, og ble veldig positivt overrasket i det vi trasket rundt etter ankomst igår. Vi ligger på et femstjerners hotell i kystbyen Cavtat, og hotellet er jo selvfølgelig som forventet, mye god mat, god service, diiiiigg seng i stort rom med god aircondition, spa, innendørsbasseng, utebasseng, flere strender/klipper å ligge på, aktiviteter og fasiliteter osvosv. Altså ingenting å klage på!

Mens denne lille kystbyen hadde vi ikke så mange forventninger til, vi var ganske forberedte på at det ble for det meste å holde seg på det fine hotellet, slappe av og nyte hverandres selskap og ta turene inn til Dubrovnik. Men her går det fullstendig an å tilbringe tid! Denne lille perlen av en by er så vakker, og vi er blitt ganske så betatte om vi kan si det på den måten, haha, så nå har vi et luksusproblem med tanke på hvor vi helst vil tilbringe mest tid før vi plutselig må vende snuta hjemover igjen.

Så gårsdagen ble for det meste på hotellet og vandring i Cavtat, da det var et slitent par etter avreise ganske så tidlig på morgenkvisten. Men vi har fått ladet opp, og er så gira på å få noen timer foran sola før det er meldt overskyet resten av oppholdet, før vi tar turen inn til Dubrovnik og er der resten av dagen. Gleder meg masse ♡

Likes

Comments

Hverdag, PLANS THIS WEEK

MANDAG

Uka starter med en treningsøkt, før leiligheten skal shines og jeg har til og med planlagt å gå nøye gjennom både skuffer og skap, leilighet og boder! Så dette blir en gøy dag som husmor......... Før jeg skal jobbe som resepsjonist på ettermiddagen.

TIRSDAG

Tre timer forelesning i Stats- og kommunalkunnskap står for tur, så jeg har på en tidlig alarm for å gjøre alt jeg kan for å kvikne opp - en god frokost står på planen aller først! Rett fra forelesning skal jeg dra til vippetime. Wææ..... jeg vil føle meg fin igjen, men en stor del av meg er skuffet av meg selv - det er slett ikke bra for vippene mine, men what the hell. Må lide for skjønnheten! Ellers skal jeg pakke kofferten til vår weekendtur, før jeg skal jobbe som Brukerstyrt Personlig Assistent (BPA) på kvelden.

ONSDAG

Har booket en Step&Core time kl.09:30, så vi for håpe jeg får rumpa i gir, og få en fin start på dagen, før rumpa skal sitte godt plantet på skolebenken i fire timer med forelesninger i psykologi. Når jeg kommer hjem, skal jeg gå over kofferten en gang til, før jeg drar oppover til familien en tur.

TORSDAG-SØNDAG

Kl.08:00 sitter vi på flyet torsdagsmorgen!!! SÅ KLAR FOR LANGWEEKEND I KROATIA!!


Ha en kjempe fin uke hver og en!!♡

Likes

Comments

Verden

KROATIA!

Nå har vi vært hjemme i over en måned, og vi kriblet allerede etter en uke etter en tur til utlandet. Jeg er så heldig, og så glad for at jeg fant meg en som er minst like glad i å reise og oppleve nye byer som meg. Vi satte oss derfor ned å begynte å lete etter smutthull hvor det var mulighet for å komme seg bort litt. Det er ikke barebare, for to studenter med flere jobber og forelesninger å ta seg fri. Men vi fikk det til! Det blir bare for en langhelg, men fyfader det skal bli godt!

Vi reiser neste torsdag. OM EN UKE!! Om en uke akkurat fra nå, sitter jeg på flyet. Og vi er der torsdag-tirsdag, og det skal bli så herlig! Et nytt, vakkert land og en ny vakker by. Gleder meg så til å utforske. OG ikke minst, ligge på dette herlige fem-stjernes hotellet. Litt luksus må man unne seg en gang i blant. Så fyller vi opp motivasjonslagrene, og kommer super sterkt tilbake til studier og jobb!

Gleder meg til å oppdatere derfra. Men først: Er det noen som har vært i Dubrovnik før? Og som vil gi meg noen tips? ♡

Likes

Comments

UKEN SOM VAR

Akkurat : Sitter jeg i sofaen sliten og fornøyd etter en kjempe fin dag. Har både vært med to venninner på en god lunsj hos San Sebastian, og vært hos familien hele ettermiddagen. Blir så deilig og legge seg i senga etter en dag med mange fine inntrykk ♡

Ukens opptur: Hele lørdagen! Kjempe fin date med kjæresten, både ute å spise på en ny restaurant for vår del, Le Bistro som var så koselig, fin stemning, god mat og drikke! Før en veldig vellykket første tur på komikershow. Sovnet på brystkassa til verdens beste med et smil om munnen ♡


Ukens nedtur: Åh herregud... denne uka.. "det e visst ikke din dag i dag" - så og si hver dag, denne uka. Blant annet ødelagt Iphone inn til reperasjon (og man virkelig innser hvor avhengig man er av den!!), så bestemmer Macen å si ha det bra - hvor arbeidskravet selvfølgelig var på. Så da ble jeg visst en iphone, en mac og et arbeidskrav mindre (bedre kjent som innlevering), denne uka. Eller et arbeidskrav i pluss kanskje? Ettersom jeg må starte HELT på nytt. Jæddæ, here we go.

Ukens person: Denne spalten fortjener mine tre søstre! Elsker det forholdet vi har fått etter at jeg flyttet ut. Vi har alltid vært gode venner, men nå kan jeg kalle de en av mine beste. Det hjelper å ikke gå rundt hverandre 24/7, for nå er det så koselig de gangene jeg inviterer de i leiligheten for en kosekveld! ♡

Ukens film/serie: Jeg mot meg på nrk.no, som er en norsk dokumentarserie. Åtte unge mennesker har dokumentert sine psykiske utfordringer, gjennom egne videodagbøker, noe vi får se parallellt med alle sammen samlet i gruppe for samtaleterapi med psykologen Peder Kjøs. Denne oppdaget jeg i forbindelse med studie, men det er definitivt noe alle burde se!

Ukens obsession: "Myk sjokoladekake" eller også kalt "Soft brownie" fra frysedisken på Rema 1000!!!!! Dont try it, du vil bli avhengig.........


Ukens mat: Sikker vinner: Maten på lørdag hos Le Bistro. Ytrefilet av okse, grønnsaker og en helt fantastisk potetmos (!!!!) I WANT THAT POTETMOS!!!! Skal definitivt tilbake til Le Bistro. Anbefales på det høyeste til dere fra Trondheim, den ligger i Munkegata.

Ukens flause: En stykk sliten Annikken med ansiktsmaske, turban og i undertøyet med selfie fra froskeperspektiv ute på mystory. Høres ikke ille ut, men herregud du klarer ikke se for deg, jeg var så sthøgg liksom. Trodde jeg sendte til ei venninne, og går uvitende til badet å skyller av ansiktsmaska i sånn et kvarter, før jeg kommer tilbake med 13 snapper av både venner og bekjente, og det første jeg ser da er mystoryn min som har vært ute en god stund, med 7 screenshot og en haug av folk som har sett. Jeg sletta det på et nanosekund, og rakk derfor ikke lagre. Så jeg aner ikke hvor ille bilde egentlig var, lever godtroende med at jeg bare har forverra bildene i hodet mitt...

Ukens gledings: jeg gleder meg veldig masse til neste uke!! Da skal vi REISE igjen!!! WII, stay tuned for oppdatering ♡

Likes

Comments

Er det en ting jeg bare må innse, så må det bli at jeg har blitt noen gram avhengig av vår kjæres instagram. Jeg elsker virkelig å hente inn inspirasjon derfra, til både bloggen, hverdagen, livsstilen, interiør, mote, måltider, aktiviteter, etc. Det er ingen grenser på hvor mye inspirasjon man kan innhente og hvilken type! Og det elsker jeg. Tar meg selv i å scrolle nedover feeden, og at timene plutselig har flydd forbi!

Jeg er veldig aktiv selv også, og har little bit of everything på min konto. Klarer ikke bestemme meg for en kategori, og vil det egentlig ikke heller. Selv om jeg prøver å få en fin, gjennomført feed, så vil jeg aldri oppnå det da jeg har så masse jeg vil oppdatere med. Men det er en del av sjarmen også, synes nå jeg. Noen ganger er det best når det ikke er alt for gjennomført også! Så her er litt av hva du finner på min profil @annikkensorlie.

Fashion

Lifestyle

Training and Nature

Travel to sun and adventures

Travel to big cities

A LITTLE BIT OF EVERYTHING

Du finner meg på @annikkensorlie. Hvor finner jeg deg? Vil alltids ha noen nye å innhente inspirasjon fra ♡

Likes

Comments

Hei! I dag fant jeg igjen dette innlegget som jeg skrev i april i år! Haha, jeg husker hvor frustrert og lei meg jeg ble når jeg ikke fant igjen innlegget etter at pcen blekka da jeg var så gira på å laste ned bilder og skrev som en gal. Men nå, et halvt år etter ploppa plutselig innlegget fram. Så da kan jeg ikke gjøre noe annet enn å dele det!

Så da har jeg tenkt å dele mine beste kjøp fra Ebay. Jeg har virkelig blitt bitt av Ebay-basillen, og har til tider gått ganske amok der inne! Haha, jaa jeg har gått gjennom en hel haug av bomkjøp, men så har jeg også fått tak i noen helt geniale kupp, som jeg tenkte å dele med dere nå. Særlig små ting som, chokere og strømpebukser synes jeg er litt for dyrt å kjøpe her hjemme da jeg blir såå fort lei av ting og bruker det maks to ganger før jeg legger det vekk, så da synes jeg det er veldig lurt å kjøpe det fem ganger så billigere på Ebay. Og slike trender som f.eks fishnet-strømpebukser, er noe jeg visste at jeg ikke kom til å bruke så ofte men noe jeg hadde lyst til å prøve ut - da var det genialt å klikke det hjem fra Ebay for 12,- istedetfor en hundrelapp på butikkene her hjemme.

Man kan gå på en del smeller på Ebay om man ikke vet hvordan man skal finne trofaste selgere. Dette er noe jeg selv ikke føler meg helt sikker på enda, så det meste jeg har kjøpt har jeg enten gambla på eller kjøpt via anbefalinger fra Facebook-sider som "Ebay for jenter/kvinner" osv. Det er en haug av slike sider på Facebook, hvor shoppingglade damer tipser om gode kjøp eller advarer mot dårlige kjøp. Jeg linker produktene til den selgeren jeg har kjøpt de fra, slik at dere vet han er til å stole på om dere evt. ønsker å kjøpe det jeg anbefaler nå :)

Skjørt fås kjøpt her

Genser fås kjøpt her

Kopper med bokstaver fås kjøpt her

Klisterbh fås kjøpt her

Disse er jo så innmari dyre her hjemme og mine varer aldri noe lenge uansett - så voila, Ebay er tingen - her får du 5 for 1!

Verdenskart wallsticker fås kjøpt her

Pudder fra Sør-Korea fås kjøpt her (Kjøper aldri sminke fra Ebay, så lenge det ikke er koreansk)

Vase fås kjøpt av denne selgeren og falske rosene fås kjøpt av denne selgeren (Jeg har fargen Cream Ivory)

Hos denne selgeren får du framkalt dine bilder på lerret i ulike størrelser!

Handler du på Ebay? Ønsker du en del 2 av dette innlegget? ♡

Likes

Comments

Contains affiliate links

// Annonse, sponset klokke


BILLIG OG EKSKLUSIV PÅ EN OG SAMME TID

Wii, ble så glad da denne klokken dukket opp i postkassa igår (frakta tok kun en dag!!!). Den er bare såå lekker! Har lenge ønsket meg disse klokkene med meshlenker fra Daniel Wellington, men la oss være ærlige (maybe its just me), de er liitt stive i prisen - i hvert fall for oss studenter. Derfor ville jeg veldig gjerne takke ja til denne klokka da jeg fikk tilbudet om det, da den er veldig lookalike de nye fra Daniel Wellington, men med enda finere pris!! Så da kan jeg faktisk gå god for de, og anbefale de videre også!! Så da ble jeg overlykkelig, når det tilbudet kom.

Klokker.no har utallige merker og en haug av fine klokker! Ofte er de på salg også, så her kan man gjøre gode kupp. Her finner man dyre og billige klokker for både damer og herrer . Valget mitt falt da på Carrie Taylor Lexington sin klokke. Som du kan få kjøpt her ..


CARRIE TAYLOR

Jeg hadde aldri hørt om Carrie Taylor før, hadde du? I hvert fall, ble jeg jo kjempe glad da jeg så hvor mange fine klokker det var i det merket, da prisen var så studentvennlig, så man skal ikke se bort i fra at jeg klikker hjem flere når shoppestoppen min er over, haha. Denne klokken er designet og produsert av Carrie Taylor, som lager moderne klokker med elegant design. Carrie er kjent for å hente inspirasjon fra de hotteste i moteverden når de produserer sin kolleksjon. Noe som er så bra for oss som elsker nymoten, men som ikke alltid har budsjettet til det! Klokker.no er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Carrie Taylor klokker , noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service ved å handle der!

Jeg har den i gull og hvit. Den fås kjøpt her . Andre dameklokker kan du finne her .

Jeg har den i gull og hvit. Den fås kjøpt her og finnes også i andre farger . Andre dameklokker kan du finne her .

Likes

Comments

På søndag var vi blant annet på klesbyttekafe! Jeg, lillesøstra mi Silje og storesøster Elisabeth. Vi tok en tur innom Kafe Soil på Bakklandet, da det var arrangert klesbytting der. Jeg samlet sammen noen plagg jeg har hatt ute på salg på TISE en stund nå, og leverte inn de der i stedet for. Jeg fant meg dessverre ingen plagg, men forhåpentligvis fikk mine plagg noen nye eiere som bruker de flittig! Det er utrolig fint med slike konsept, noe jeg har fått øynene oppe for.

Jeg er veldig aktiv på TISE, og legger ut en god del der som jeg dessverre ikke får brukt like ofte som plaggene fortjener. Nå som jeg har shoppestopp i noen måneder også, har jeg prøvd meg på bytting av klær i stedet for å kjøpe, og det er jo så fantastisk, både for lommeboka og klesskapet, at man går i null på en måte! Ta en titt da vel, og gjerne legg igjen ditt brukernavn hos TISE så jeg kan ta en titt. Du finnermeg på @annikkensorlie og det er bare å ta kontakt med meg om det er noe du kunne tenkt deg å bytte mot (eller kjøpe selvfølgelig) så tar jeg en titt hos deg også ♡

Likes

Comments

Næmmen, nå har jeg bestemt meg for å prøve ut enda en liten "kategori" her på bloggen, å ta innimellom, For tenkte at det er veldig gøy å vise hvor forskjellig uken min er fra dag til dag. En dag som student, en annen som assistent i hjemmesykepleien, en annen som dalledall pyntet fra topp til tå med vinglass i hånda, og en annen som resepsjonist. Det er rart å tenke på, haha! Dette er da mine planer for denne uka, sånn som ståa er akkurat . Kan godt hende den har vært annerledes når uka er over, haha - men håper på at planene holder seg, er ikke mye rom for noe annet.

MANDAG

Uka starter med noen timer forelesning i sosialt arbeid, som jeg sitter i i skrivende stund, med utdeling av arbeidskrav på slutten av skoledagen som jeg må ta en titt på før ettermiddagen går i å jobbe som resepsjonist. Kanskje jeg manner meg opp til å smette inn en treningsøkt også.

TIRSDAG

Da er det duket for dagvakt som assistent i hjemmesykepleien, og da er jeg nok så sliten etterpå at en god middag med serie og små ærender står på planen.

ONSDAG

Litt lengre skoledag, med tre timer hver med juss og sosialt arbeid. Så er planen å møte to venninner, som alltid er koselig å få tid til ♡ Idag snapper jeg også for norwegianblogs, så da får du følge dagen min på en litt mindre glamorøs måte, haha (Warning: Bablesara(!!))


TORSDAG

Dagen starter med forelesninger i Juss og Sosialt arbeid, før jeg har en time på meg til å komme meg til jobb som Brukerstyrt Personlig Assistent resten av torsdagskvelden. Idag har jeg også en viktig påminnelse på mobilen: å si fra om reisen jeg skal på i nærmeste framtid, slik at jeg får gjøre om på jobbdagene mine den uka, hihi - mer om dette kommer senere ♡

FREDAG

Fredager betyr Corestep og MRL på 3t-Leangen. Her er instruktøren råflink, og hun får meg virkelig til å ta helg med GOD samvittighet! Idag skal jeg til og med bli med på HotStretch timen etterpå som hun oppfordrer alle til å bli med på, så det blir mildt sagt spennende, for jeg er definisjonen på stiv som en stokk!!!!! HAHAHA. På kvelden skal jeg se på samboeren spille fotballkamp.

LØRDAG

Helga starter med dagvakt i hjemmesykepleien, før jeg skal hoppe i dusjen og dalle meg opp før date med kjæresten. Vi skal nemlig på stand-up-show ikveld!! Ørjan Burøe skal stille med Fordommer i Olavshallen ikveld, og det har jeg store forventninger til. For å toppe kvelden skal vi spise god mat og drikke litt vin før vi drar avgårde.

SØNDAG

En god søndagsfrokost før Pulsstep&Core time, OM kroppen er med på det selvfølgelig, hvis ikke tar jeg en lang, lat søndag med knusende ro. Kanskje en gåtur i skog og mark om været tillater det. Men viktigst av alt: Lade opp til en ny fin uke ♡

Likes

Comments

Contains affiliate links

Topp fra Gina Tricot // Skjørt fra Vero Moda her // Sko fra Nelly her

Kåpe fra Zara // Veske fra Michael Kors

God søndagsmorgen da dere, eller formiddag for noen. Nå er det som sagt søndag, så fullstendig lov å si at du stod opp for noen knappe minutter siden altså, hihi! Jeg derimot er på vei ut døra for en søndagstur gjennom Bakklandet nå som sola kom fram, hvor jeg skal møte søstra mi og vi skal sammen dra på Klesbyttekafe her på Bakklandet, og se om vi finner noen skatter! Kjempe fint konsept synes jeg ♡ Resten av søndagen skal jeg tilbringe med typen å se på forskjellige fotballkamper faktisk, så her er det bare å pakke seg inn, for nå er kulda kommet tilbake til trøndelag. Men er det noe jeg elsker, så er det å komme inn til gode varme leiligheten, under dyna etter å vært ute hele dagen i litt kaldt høstvær!

Og!!! Så er det ekstra bra jeg har gått til innkjøp av denne fine fuskepels-kåpa fra Zara da, for denne vil holde meg varm i høst og tidlig vinter, samtidig som den vil forhåpentligvis se bra ut, i både bukse og skjørt! Så den gleder jeg meg til å bruke oftere ♡

Håper du har en fiin søndag, og lader opp til en ny uke. Klem ♡

Likes

Comments

God lørdagsmorgen ♡

For en digg frokost! Disse er seriøst gode med hvilket som helst pålegg, og kan også spises med kun litt smør på, mhmmm, nå må jeg hive meg rundt å lage enda en røre, disse spises opp på null komma niks - og er så greie å ha med i matpakka, da de er så mettende og du slipper å bruke penger i kantina på jobb eller skole! Så etter jeg har vært fornuftig med baking og en tur på trening, skal jeg ta med pavlovakaka jeg smetta sammen igår og busse oppover til familien for litt kosetid igjen. Godt med frihelg!

Good helg da fine 💛

Likes

Comments

Nouw Magazine
Instagram @annikkensorlie