Nå som jeg endelig har kommet i gang med bloggingen igjen, noe som jeg synes er veldig gøy, men også litt skummelt og rart, som om jeg har kommet litt ut av det, så passet det meg perfekt at bloggplattformen min nouw setter igang en #nouw30daychallenge som går ut på å blogge hver eneste dag i tretti dager. Jeg får på den måten en skikkelig boost for å utvikle meg selv som blogger, og samtidig får jeg muligheten til å vinne en weekend-tur for to til Paris! Jeg kan selvfølgelig ikke gjøre noe annet enn å ta utfordringen!

Jeg har jo tidligere vært i Paris, nå for akkurat litt over et år siden, og jeg vil virkelig ta meg selv i nakken, bli inspirert og prøve å inspirere denne måneden, slik at jeg blir en god kandidat til å vinne. Jeg har drømt om å få dra tilbake til kjærlighetsbyen så det hadde jo ikke kunne blitt bedre. En god gulrot for å komme tilbake til bloggingen!

Samtidig vil jeg ta denne utfordringen som nevnt tidligere som en mulighet til å bli inspirert og inspirere. Jeg har ambisjoner i denne perioden om å vokse på dette, ha god kvalitet på alle innlegg og rett og slett forbedre meg selv, og bli mer dreven på bloggfronten! Dette blir veldig gøy og målet er selvfølgelig å fullføre! I perioden 22.januar til 20.februar skal jeg blogge hver eneste dag. Så stay tuned!

Du finner konkurransen her.

Gjerne rop ut om ønsker og tips til innlegg så skal jeg prøve så godt jeg kan ♡

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Hei! God jul, godt nytt år, lenge siden sist og god ettermiddag!

Haha, det ble virkelig en mye lengre periode borte fra bloggen enn hva jeg tenkte. Jeg hadde egentlig ikke planlagt en pause i det hele tatt. Men i det desember kom, så slo både flyttekaoset og julestresset meg midt i fjeset, og det tok all min tid. Vi har siden sist flyttet inn i ny leilighet, kommet oss sånn omtrent helt inn her og føler oss hjemme, jeg har feiret jul med familie og nyttårsaften med venner, og har hatt en utrolig fin tid! Men jeg har også vært syk en god stund, og kjent på at energien har vært på bunn. Flyttekaoset og julestresset tok virkelig på. Men i det 1.januar banket på døra har jeg virkelig prøvd å tatt nytt år - nye muligheter på alvor, og startet med blanke ark.

Gleder meg til å forandre en del på livsstilen min, tankegangen min og generelt gjøre meg til en bedre versjon av meg selv, og finne ut hvordan jeg kan få energi til å prestere på alle plan i livet mitt! Gleder meg også til å komme i gang med bloggen igjen, og er så glad for at dere klikker dere inn hver dag! Jeg har stadig logget meg inn på nouw, sjekket statistikken og blitt forbauset hver gang. Jeg blogger jo kun for meg selv, for at dette er noe jeg synes er gøy å holde på med og en hobby som jeg virkelig kan slappe av med når jeg vil ha tankene på noe annet enn det vanlige med studie og jobb. Men selvfølgelig er det en boost å se at dere er innom bloggen og venter på neste innlegg selv om dagene, og ukene går. Så tuusen takk for det! Håper jeg kan høre mer fra dere i år i kommentarfeltet eller kontakt meg på sosiale medier, slik at jeg kan få tips og ønsker til innlegg her på bloggen, det synes jeg er kjempe gøy.

Så nå er jeg i gang igjen! Så gøy. Det er alltid vanskelig å publisere det første innlegget etter en god stund borte fra bloggen. Jeg har prøvd flere ganger, men har kviet meg og jo lengre det gikk, jo verre ble det. Men nå er jeg i gang, og det er gøy. Vi snakkes igjen senere, og forhåpentligvis ikke like lenge i mellom som sist!

Ha en fortsatt kjempe fin kveld og lag deg en fiin uke ♡

Likes

Comments

Hverdag, TIPS

Så enkelt, men samtidig så tidkrevende og koselig! Gi denne gaven til en nær og kjær, og de vil virkelig se at du har tatt deg tiden og lagd gode karameller med kjærlighet. Sett prikken over i´en med å pakke de inn i cellofan, skrive et personlig kort og pynte søtt. Jeg skrev også oppskriften forhånd på et pent papir som jeg la sammen med karamellene, slik at de kan prøve på det samme selv om det falt i smak <3

Likes

Comments

Hverdag, Mat, TIPS

13. desember er Luciadagen, og lussekatter hører med til alle små og store! I år så ville jeg for første gang bake de selv også. Og jammen ble det ikke en suksess!

Nå skal jeg slappe av med et glass melk og noen lussekatter (det er godt gjort å kun spise en). Før jeg skal starte ferden ut på julegaveshopping igjen, og bake mange ulike julekaker som jeg selvfølgelig skal dele oppskrift på. I ettermiddag skal jeg gå dør til dør (til både søster, svigerfamilien og familien selv) å dele ut lussekatter. Håper de faller i smak! Jeg er i hvert fall kjempe stolt etter første forsøk. Du MÅ bare prøve ut du også! Åh fantastisk å ha ferie altså. Krysser fingrene for at jeg ikke blir ringt opp fra jobb nå som jeg har planlagt en kjempe fin dag, men da får jeg bare utsette det. Verre er det ikke <3

NYT!

Likes

Comments

Hverdag

DA er jeg godt plantet i sofaen etter jobbhelg og adventskos hos tante med resten av familien. Til og med på jobb er det en annen vibe enn andre måneder, og jeg liker det så godt. Tenk at det er andre søndag i advent allerede da? Om akkurat to uker er selveste dagen her! Dette må vi nyte så lenge vi kan.

Gleder meg til imorgen, da skal jeg vandre i byen som er fylt opp av julelys hvor enn vi går, og handle inn julegavepapir og annen julepynt, før jeg setter meg ned og bruker kvelden på å pakke inn de gavene vi allerede har fått i hus. Er glad vi startet tidlig og er i rute med julegaver. Er så synd at mye av tiden skal gå til stress, når denne måneden egentlig skal handle om det stikk motsatte og bare kos. Så i år er jeg fast bestemt på å ta det med klinkende ro og kose meg med handlinga. Nå som vi ikke fikk flytte inn så mye tidligere enn vi trodde i nyleiligheten, så har jeg flere dager på meg med å handle inn julegaver enn jeg hadde sett for meg så det kom jo noe godt ut av det allikevel!

Håper du har hatt en fin helg og koser deg innimellom slagene <3

Likes

Comments

Hverdag

Elsker virkelig den tiden vi er inne i nå! Selv om mørketiden gjør mye med humøret, og jeg slet en del med å få opp energien min i starten, så har jeg funnet fram det gode og koselige med denne tiden. Nemlig de lange koselige kveldene med god mat, god drikke og godt selskap, enten det er med venner, familie, samboer eller meg selv. Jeg vil bli flinkere til å kose meg i eget selskap! For denne tiden er jo faktisk ikke så deprimerende som vi skal ha det til. Det handler veldig mye om vår egen tankegang. Så dette skal i hvert fall jeg bli mye flinkere på og være oppmerksom på.

Jeg har startet desember med flere julekonserter, og har endelig fått en ro og julestemning over meg. Det er veldig deilig! Gårsdagens julekonsert med Kurt Nilsen var magisk, som året før. Og dere som ikke har opplevd det - jeg håper dere får oppleve det en dag!

Likes

Comments

Kapra de beste plassene på Maria Mena julekonsert // Koselig feiring av eksamen på Le Bistro for et par dager siden

God kveld! Nå er det en stund siden sist og det er grunnet eksamensinnspurten som vi fleste har vært innom/fremdeles er i, men nå er jeg ferdiiig! Har et hat-elsk-forhold til at vi har så tidlig eksamener, det betyr jo at vi har mindre eksamensperiode = mindre tid til å lese, men samtidig såå verdt det med den lange ferien da! Igår slappet jeg av heeele dagen og bare koste meg med familien, mens i dag har jeg vært på jobb og nå er jeg i finstasen og venter på at svigers skal plukke oss opp. Jeg ringer juleferien inn med Kurt Nilsen konsert ikveld, og det gleder jeg meg så mye til. Var virkelig vakkert ifjor, og tror nok ikke det blir noe dårligere i år heller. Før den tid skal vi kose oss meg god mat og drikke på en restaurant kalt Bakgården her i Trondheim som vi ikke har testet ut enda, så det blir også koselig!

STÅ PÅ du som sitter i eksamensperioden enda, og tenk på den gode følelsen når du har levert med god samvittighet!! Dette klarer du <3

Likes

Comments

Contains affiliate links SAMARBEID/SPONSING, KONKURRANSE/GIVEAWAY

// Premie sponset av coolstuff.no

GIVEAWAY NEDERST I INNLEGGETMed dette vaffelskåljernet blir desserter, barnebursdager og helgekos enda mer spennende. Vaffelskål til taco, vaffelskål til is og bær, vaffelskål til suppe og goulash – det er stort sett din egen fantasi som setter grensene.

Gjør litt ekstra stas på helgefrokosten og server egg og bacon i vaffelskål. Det blir garantert en suksess.

Hell røren opp til merket, steng og stek i noen minutter. Du får super gode skålformede vafler som du kan fylle med ditt favoritt-tilbehør.

Du får kjøpt det her


Instagram: @annikkensorlie 

Likes

Comments

(Bilder fra fjorårets fantastiske juletid)

Desember ♥ Den mest koselige måneden i året! Nå kan vi telle ned dagene til julen er her, og fokusere på alt det koselige desembermåned har å by på, å få maks glede av den herlige julestemningen. Som jeg gleder meg!

MAKE HANDMADE CHRISTMAS CARDS

Jeg bruker alltid å bruke noen kvelder på å sitte med tente stearinlys og koselig musikk imens jeg pakker inn julegaver, og skriver julekort. Jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte slike klistremerker "Til og Fra", for det har blitt en egen liten tradisjon og sitte å sysle med dette. Personlige, håndlagde kort er jo såå koselig synes jeg! Både og gi og få ♡ Det tror jeg nok de som får kortene legger merke til også, og hvis ikke - så har i hvert fall jeg kost meg masse imens det har blitt lagd! Så det anbefaler jeg at du også tar deg tiden til - om ikke kortene blir lagd fra bunnen av, så i hvert fall pakk inn gavene med kjærlighet og gjør noe koselig ut av det ♡

LOOK AT CHRISTMAS LIGHTS IN THE CITY

Trondheim by er vakker på denne tiden av året. Når mørket kommer og hele byen lyser opp. De har så mange fine julelys nedover de store gågatene i sentrum, og det er så koselig! Så nå som jeg får juleferie ganske tidlig, så skal jeg få med meg en venninne eller søster å bare vandre litt i byen med alle disse lysene, og kanskje en kopp kakao? Åh ja, så koselig!!

BAKE CHRISTMAS COOKIES

Nå som jeg har bodd hjemmefra noen år så har jeg begynt å like å bake og stelle istand på kjøkkenet, og det er så godt. Selv om jeg synes det er kjempe gøy å komme hjem til mamma og lage julekaker med henne også, så skal jeg ta meg tid til å lage litt ekstra hjemme hos meg også, sette på julemusikk og bare kose meg skikkelig. Krumkaker og risboller er mine favoritter, naam ♡

SPEND TIME WITH MY FAMILY

Jeg pleier å være ganske flink på å ta meg tid til å dra oppover til familien en gang i uka til vanlig, men nå i desember skal jeg prøve å øke opp antallet ganger i uka. For det er jo så koselig - spesielt nå i jula! Og minste bror vokser jo så skremmende fort, at jeg tør jo snart ikke gå ut av den døra når jeg først er kommet fram. Så uansett hvor travelt jeg eller familien måtte ha det, så skal jeg få masse tid med de i juletida - og ikke kun på selveste julaften ♡

HOT CHOCOLATE NIGHTS

Sa jeg kakao? Oh yes, slike kvelder skal det bli mange av! Hjemmelaget kakao (det er det samboeren som er mester på) med masse krem, det er et must i vinter ♡

GO TO A CHRISTMAS CONCERT

Jeg og samboeren har jo allerede ringt jula inn med Maria Menas julekonsert, og det var en fantastisk fin kveld! Men i år som i fjor, så kan vi ikke gå glipp av den nydeligste julekonserten med Kurt Nilsen - han er jo bare verdens nydeligste. Og i år topper vi det med å dra med mange fine mennesker fra kjæresten sin slekt, så det blir jo ekstra ekstra fint!

Jeg må stoppe der, selv om det er så mye mer man kan finne på i desember! Herregud, nå gleder jeg meg enda mer. Håper du også får en kjempe fin jul, ta godt vare på deg selv og de rundt deg ♡

Likes

Comments

Hverdag

God morgen fine ♥ Det er nesten litt uvirkelig at det er 1. desember i dag. Da jeg våknet måtte jeg nesten klype meg selv i armen! Herregud så fort tiden går. Jeg leverte inn min første hjemmeeksamen igår etter tredagers slit, og har kun fire dager til min siste skoleeksamen. Så er det juleferie! Dette har jeg ventet på så lenge at jeg kan nesten ikke tro det nå som desember er her.

Men desember blir ikke helt som vanlig desembermåned pleier å være. Nå 1.desember pleier leiligheten og være fylt opp av pynt og lys for å sette julestemningen på plass fra første stund, og ha det koselig den tiden man er hjemme og ikke på lesesal og leser til eksamen. Men i år så skal vi som sagt flytte, vi skal være ut av denne leiligheten 1.januar, og får derfor overta den nye leiligheten rundt den 20.desember, kanskje jeg er heldig og får nøklene litt før. Men ihvertfall så sier det seg selv at det er lite vits i å pakke ut av juleeskene nå, for å pakke ned igjen om en uke igjen. Så sånn får det bare bli i år. Litt rart, men så verdt det!

Gleder meg til søndag, da er det 1.søndag i advent, og da kommer julestemningen for fullt! For en koselig måned vi har foran oss ♡

Likes

Comments

Denne uka har jeg hjemmeeksamen over tre dager og derfor skulle en tro at jeg ikke hadde andre planer denne uka. Men jeg håper og tror det er godt med litt avveksling og å koble av med noe annet innimellom, at det gjør godt for både kropp og sjel - og slår derfor godt ut på eksamen og, satser vi på! Hvis noen har noen fine tips som er lure å ta med seg i det man skal begi seg ut på hjemmeeksamen, så rop ut ♡

......

THIS WEEK

.....

Mandag

Nå har jeg vært våken en liten stund, funnet fram masse snacks og drikke, og dagen starter med utlevering av hjemmeeksamen kl.09:00, Jeg håper på en oppgave jeg ikke begynner å grine av, og satser på å sitte å skrive helt fram til kvelden da jeg tenker å avslutte med en treningsøkt, har hørt at det er bra åsånn.

Tirsdag

Her skal det skrives eksamen i nonstop fram til ettermiddagen da det blir datenight! Vi har booket bord på Olivia til kl.17:30, før vi drar videre på julekonsert, wiiii. Maria Mena er i Trondheim og skal holde konserten "Home for Christmas". Dette blir en perfekt avkobling!

Onsdag

Jeg håper jeg er kommet så godt i gang med eksamen at jeg kan bruke denne dagen på å finpusse den, og levere med god samvittighet før jeg avslutter dagen med Yoga! Det har jeg prøvd kun en gang før, og jeg husker at jeg koblet helt ut og når timen var over ble jeg overrasket, for den var ferdig på et blunk føltes det ut som, men det var vel heller det at jeg faktisk koblet av. Så det håper jeg blir bra!

Torsdag

Innlevering av hjemmeeksamen har frist kl. 10:00, men jeg håper at jeg får levert inn på onsdag, slik at jeg kan prøve å sove over denne fristen, hihi! Deretter skal jeg på trening før det blir jobb resten av ettermiddagen som BPA.

Fredag

Nå er hjemmeeksamen glemt, og det er fullt fokus på skoleeksamen neste uke. Så denne dagen står kun lesing og kanskje en treningsøkt på planen.

Lørdag-Søndag

Lesing, lesing og lesing til skoleeksamen. Vi har seks gjenværende fag, og fire av de kommer på en eksamen på tirsdag. Så her er det bare å kjøøøre på! På søndag kommer det også en giveaway forresten, så stay tuned!!!


...........

Tror ikke jeg skal si "vipps" så var uka over denne gangen, for denne uka vil jeg nok kjenne på kroppen. Eksamen gir meg skikkelig spenning i både kropp og hodet, så ferie om nån dager vil smake utrooolig godt!

Håper du får en kjempe fin uke ♡

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

// Giveaway i samarbeid med personligalmanakk

Åh for et drømmesamarbeid! Dere har jo hørt meg bable veldig mye om personlig almanakk tidligere, blant annet i dette innlegget. Og jeg kan bare ikke få sagt det nok, hvor avhengig jeg er av denne almanakken og hvor forelsket jeg er i konseptet til personlig almanakk. Hos de kan du skreddersy din helt egen almanakk, lage din egen forside og utforme helt selv hvordan innholdet skal være. Men de har også mange fine egne designs vi kan velge mellom, og denne gangen valgte jeg gold marble. Tidligere har jeg laget mine egne (har sånn fire stykker fra før av), men denne gangen ble jeg forelsket i denne typen. Gleder meg til nyåret når den blir tatt i bruk!

Nedenfor ser du litt av hvordan jeg valgte å utforme min almanakk (trykk på bildene for å få de større). Jeg valgte å ta med klokkeslett og noen moduler for å holde bedre oversikt. Før hver måned valgte jeg også å ta med en hel månedsoversikt, for raskere tilgang til de viktigste planene mine, og som alltid avslutter jeg almanakken med en årsoversikt. Innimellom her velger du også om du ønsker ark med linjer (for å skrive ned notater eller hva enn du vil), blanke ark (for å tegne?), sudoku, verdenskart og you name it! Det er ikke mye som mangler å velge mellom her altså.

FOR Å DELTA I GIVEAWAYEN MÅ DU:

1. Følg meg på Nouw (om du blogger) og legg igjen en kommentar under dette innlegget med e-postadressen din.

2. Om du ønsker flere vinnerlodd, delta i giveawayen på instagram @annikkensorlie også.

Lykke til!

Vinneren trekkes på fredag 1.desember!

Likes

Comments

Contains affiliate links

// produkter sponset av coolstuff, innlegg på eget initiativ

...til å bli verdens beste på kjøkkenet, med utstyr fra coolstuff!

For noen uker siden mottok jeg flere store pakker fra coolstuff, og jeg har enda ikke fått tatt alle produktene i bruk, så jeg vil ikke gi noen produktomtaler enda. Men kom over nettsiden deres isted, og ville tipse dere om nettsiden nå som det er Black friday! For da kan du finne mye smart til en enda rimeligere pris. Du kan finne noe til alle og en hver, til og med til de som har alt. Så uansett om det er noe du selv trenger, eller om du vil gjøre unna en del av julegavehandelen, så er det virkelig verdt å ta en titt. Det er selvfølgelig ikke bare kjøkkenutstyr de selger, jeg har tidligere kjøpt falske roseblader, bademadrass, karnevalkostyme osv. så de har litt av hvert, for å si det sånn.

Jeg er veldig vant til å bare ta en del oppskrifter på slump og bryr meg ikke i det hele tatt og mengde osv. Men dessverre er det flertallet av gangene resultatet går til skeis. Så endelig gjør jeg det litt lettere for meg selv, nå som jeg har denne i hus! Denne kjøkkenvekta har både litermål med volummarkeringer på siden og digital kjøkkenvekt i bunnen sparer tid og arbeid på kjøkkenet. På displayet ser du hvor mye du har i målet, og med et enkelt klikk nullstiller du vekten og fyller i neste ingrediens.

Den automatiske vispen er genial! Den har jeg brukt til hver middag siden den kom i hus. Det er ikke alltid like enkelt når du skal både koke grønnsaker, koke saus, steke biff og ha noe i ovnen. Så da er det genialt at den automatiske vispen gjør jobben litt lettere. Still den i pannen eller kasserollen, så står den der og rører i tre ulike regulerbare hastigheter. Ingenting blir brent, ingen blir stresset og du kan steke, kutte og gjøre mye annet i ro og mak.

Grønnsaker er jo både gode og sunne, men det blir fort ensformig, og veldig kjedelig og tidskrevende å stå å kutte. Squashspagetti, potetskruer og dekorative agurkspiraler kan nå lages også av dem som ikke har mengder av tid og tålmodighet. Med grønnsakssveiven Spiralizer lager du snurrige strimler av grønnsaker og rotfrukter på null komma niks.

På knappe ti minutter steker du seks lekre sjokoladekaker med dette jernet. Det høres ut som ren magi, men i virkeligheten er det en Brownie Maker – sjokoladegudens svar på vaffeljernet. Brownie-jernet steker seks sjokoladekaker om gangen – perfekt når du vil invitere noen hjem eller lage deg en real sjokoladeorgie som mellommåltid selv (hehehhehe).

Vafler er jo helt fantastisk godt, og tenk deg da en vaffelskål full av is, frukt og annet godt. Nam-nam! Denne gleder jeg meg innmari til å prøve! Da kan jeg enkelt servere lekre vafler som aldri før med det doble vaffelskåljernet KitchPro Duo! Vaffeljernet steiker raskt to skålformede vafler som du kan fylle med godsaker som iskrem, frukt – eller hvorfor ikke egg og bacon?


Så sjekk ut coolstuff! De har veldig mye gøy til en rimelig pris, og nå på Black Friday er de til en eeenda rimeligere pris! Og forresten, jeg var så heldig at jeg mottok en ekstra av en av disse fem produktene som jeg skal dele ut i giveaway om ikke veldig lenge. Hvilken av disse tror du, og ønsker du blir som en premie i giveawayen?

Likes

Comments

except for my motivation...... haha..... Jeg har endelig fått tilbake macen fra reperasjon og den er så god som ny! Så nå føler jeg meg litt sånn hel igjen. Nå kan jeg starte med eksamenslesing for fullt (nå som alle notatene mine er tilbake), men også kose meg med litt bloggerier her og der. Så det var deilig. Men leter fortsatt veldig lenge etter den der motivasjonen til å lese fra morgen til kveld. Jeg har så mye mer lyst til å pakke ned leiligheten og flytte til den nye, kose meg der og begynne juletida! Men det er jo sant, juletida blir jo mye bedre når man har fått levert inn eksamen med god samvittighet. Så jeg skal ta meg i nakken!

Siden sist har det ikke skjedd stort. Jeg har prøvd å lest litt, trent litt, jobbet litt, sett serier, vært syk og det vanlige. Prøver å gjøre det litt ekstra koselig ut av å lese pensum, finne fram den mest chunkye strikkegenseren jeg har, tenne stearinlys, sette fram snacks og mye drikke, og det fungerer jo litt. Så det skal jeg gjøre resten av uka og. På mandag er plutselig dagen her, og hjemmeeksamen står for tur, og da er det ikke lenge til neste skoleeksamen og plutselig går jeg ut i ferie! Så nå må vi bare holde ut ♡

Nå skal jeg løpe til jobb, før det blir rbk-kamp i kulden ikveld!

Likes

Comments

Contains affiliate links

.........

DET ENKLE

ER

VELDIG OFTE

DET BESTE

.........


Topp fra bikbok // Bukse fra Nelly her // Belte fra Nelly her

Min andre mac på noen uker er streika (jepp midt i eksamensperioden) og derfor blir det litt så som så oppdateringer her fram til den er tilbake fra reperasjon. Men dama bak skranken loovte meg at det ikke skulle ta mye mer enn ei uke. Så I will be back om ikke så veldig lenge! Så gøy å se så mange som klikker innom <3

Likes

Comments

// Sponset av Desenio

Selv om de aller fleste klikker hjem denne her, så måtte jeg gjøre det samme! For herregud, for en foreleskelse jeg fikk i det pakken ble åpnet. Bildet er seriøst så mye finere i virkeligheten og det tar litt pusten i fra deg, hahah. Jeg elsker det i hvertfall og det er min favoritt av alle de fine plakatene jeg klikket hjem! Det sier litt.

KODEN "ANNIKKEN" GIR DEG -25% RABATT HOS DESENIO

MELLOM 14-16.NOVEMBER ♡

(Koden gjelder ikke for håndplukkede pieces, bilderammer eller collaborations).

Jeg har denne i størrelsen 50X70cm og valgte en gullramme til. Synes det ble veldig lekkert, og gleder meg til å finne en fin plass til den i ny leiligheten om en liten måned! Det blir såå bra ♡

Likes

Comments

God morgen!

Du har nok hørt om Desenio fra før, men hvis ikke så må du ta en titt inne på nettsiden nå. Jeg har nemlig vært så heldig og fått en eksklusiv rabattkode jeg får dele med dere! Så les i vei og happy shopping ♡

KODEN "ANNIKKEN" GIR DEG -25% RABATT HOS DESENIO

MELLOM 14-16.NOVEMBER

(Koden gjelder ikke for håndplukkede pieces, bilderammer eller collaborations).

Vi skal jo som jeg har såvidt nevnt her på bloggen, flytte på nyåret! Jeg kommer til å sette i gang med flyttingen så fort eksamen er levert i desember, og jeg gleder meg sååå. Jeg kan sitte fra morgen til kveld og scrolle meg nedover interiørinspo, og tenke på hvordan jeg selv vil innrede den nye leiligheten. Men jeg blir selvfølgelig aldri fornøyd, fordi jeg har null talent i det haha, det blir aldri seende ut slikt som jeg tenker i hodet mitt. MEN allikevel! Det jeg derimot blir fornøyd med, er hvordan disse plakatene fra Desenio skal pryde leiligheten. Akkurat nå har de ikke plass der jeg vil ha de, men om en måned derimot!

Jeg har allerede mange av plakatene og rammene i den leiligheten vi bor i nå, både på kommoder og vegger. Og jeg er så fornøyd! Men den nye leiligheten skal bli mye mer preget av de. Jeg ser for meg posters på både kjøkken, bad, stue soverom, spisestue og gang/entre. For Desenio har nemlig posters som passer inn over alt! I tillegg har de mange fine rammer i ulike farger å velge mellom. Ikke minst passer produktene til hjemmet til både menn og kvinner, jeg og kjæresten har samarbeidet om plakatene vi har plukket ut, selv om jeg mistenker at jeg har en litt større interesse enn samboeren så fikk han noe å si han også, og vi føler hjemmet vil vise at det er oss to som samboere som lever der.

Jeg har "Hakuna Matata" i str 21X30cm og "I am yours" I str 30X40cm.

"Gradient Cubes" i str 30X40cm og "Together " i str 21X30cm.

"Sea Foam " i 50X70cm og "Wonderful World " i str 21X30cm.

Det skal ikke mye til for å få en ny look på hjemmet. Med plakatene fra Desenio, kan du bytte ut bilder når du enn føler for ny inspirasjon og ny følelse i hjemmet. Der har de noe som passer til alle årstider og alle hjem.

"Cupcakes" i str 30X40cm og "Fruit " i str 30X40cm.

Jeg føler leiligheten automatisk blir mer som et "hjem" når man får opp noen bilder på veggene. Og når man selv bare kan plukke i timesvis av flotte bilder og "quotes" hos desenio, så gjør det det ekstra hjemme og personlig. Du kan mikse og trikse så mye du vil, og det kommer til å bli en fin blanding av plakater med tekst, bilder og egne personlige bilder tatt fra fine turene til meg og samboeren i vår leilighet. Gleder meg til å vise dere plakatene i den nye leiligheten når den tid kommer!

Så ikke bare har de en haug av plakater og bilderammer og velge mellom, men handelen går også supersmooth. De har fine priser på produktene og leveringen går superraskt!! Jeg vil definitivt fortsette å handle hos Desenio som jeg allerede har gjort i et par år nå, og man får aldri nok av bilder i et hjem.

Kanskje en veldig fin julegave også? Dette bildet fikk nemlig familien fra meg i fjor. Man blir aldri for tidlig ute med julegavehandling, og nå er det faktisk under en måned til man er inn i desember, så benytt deg av rabattkoden og få unna noen julegaver, enten til deg selv eller til dine kjære! HAPPY SHOPPING ♡

KODEN "ANNIKKEN" GIR DEG -25% RABATT HOS DESENIO

MELLOM 14-16.NOVEMBER

(Koden gjelder ikke for håndplukkede pieces, bilderammer eller collaborations).

Likes

Comments

Denne uken har jeg et mål om å energi og ta jobbhelg med god samvittighet. Jeg skal trosse mørketiden og vinterdepresjonen. Jeg skal blant annet komme meg på trening selv om det ikke er noen gruppetimer som passer. Jeg har nemlig kommet i gang med treningen, om man kan kalle det det. Men jeg har enda ikke våget meg et skritt inne på styrkesalen, kun i gruppetimer. Det er ikke gruppetimer hver time gjennom hver dag, og når jeg har en såppass full ukeplan fra før er det ikke sjeldent at det kræsjer. Men derfor er ukens mål å komme igang med egentrening, jeg trenger jo faktisk ikke å gå lengre enn tre trapper ned fra leiligheten til vårt eget treningsrom i kjelleren, så så langt ut av komfortsonen trenger jeg ikke å gå, meg inn i styrkesalen på treningssenter er det en liten stund til. Men små skritt.

Andre mål er å komme igang med å lese pensum (to små uker før første eksamen er da ikke verst..........), fullføre ulike bloggsamarbeid og gå inn i jobbhelg med god energi.

......

THIS WEEK

.....

Mandag

Dagen skal starte med en liten treningsøkt i kjelleren før jeg drar i de tre siste forelesningene med stats og kommunalkunnskap for i år, og komme igang med å lese pensum til nettopp dette faget.

Tirsdag

Dagen starter med mange timer forelesninger i tre ulike fag. På ettermiddagen skal jeg derfor puste ut og slappe av med en god middag, men også sette av et par små timer til litt skolearbeid.
Jeg skal også publisere et innlegg jeg gleder meg så til å vise. Jeg har fått et samarbeid som jeg ikke en gang kunne drømt om. En av mine favoritter! Så det blir veldig gøy å vise dere.

Onsdag

Egentrening står på planen, for å kickstarte dagen før mange timer forelesning igjen. Her er det oppsummeringstimer i fire ulike fag, siste skoledag for i år og eksamensperioden starter for fullt.

Torsdag

Idag er første dag ut i eksamensperioden, og jeg skal derfor sette av noen timer til skolearbeid, før jeg skal på ukas første gruppetime! Corestep og ruuuumpe står for tur. Deretter skal jeg jobbe i noen timer som BPA. Til kvelden skal jeg kose meg på Komikershow igjen med samboeren, Tore Sagen og Trond Viggo er i Trondheim! Så det blir gøy.

Fredag

Dagen starter med Corestep og Mage-Rumpe-Lår trening med ei venninne, før resten av dagen er satt av til eksamensforberedelser. Til kvelden skal jeg nyte en veldig god middag, med mange timer serie.

Lørdag-Søndag

JOBBHELG! Dagvakt på lørdag, etterfulgt av familiebesøk og kveldsvakt på søndag som tar hele dagen.

...........

Vipps så var uka over, og jeg satser på at jeg har oppfylt ukas mål.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har som helt sikkert alle andre siklet over det populære Gucci-beltet, men uansett om jeg hadde hatt råd til det eller ikke, kommer jeg aldri til å kjøpe et belte til så mange tusenlapper. Misforstå meg rett, jeg synes det er råfint og de som har muligheten til å kjøpe det og gjør det er veldig heldige. Men jeg personlig går lei av klær og smykker så utrolig fort, at det hadde bare vært idiotisk av meg. Derfor er jeg glad for at jeg har holdt hodet kaldt og ventet til jeg fant et jeg likte minst like godt, bare til en studentvennlig pris!

Så når jeg så dette på Nelly måtte jeg klikke det hjem. Det er jo råkult, og synes det gjør veldig mye med antrekket. Det er heller ikke så mange som har det, jeg har enda ikke sett noen med det. Så da er det ekstra gøy å bruke det selv. Har allerede fått mange komplimenter når jeg har brukt det, og det er jo selvfølgelig kjempe moro!

Nå er det på salg og koster knappe 125,-

Kjøp beltet her.

Likes

Comments

Contains affiliate links

// I samarbeid med eleven.no

Jeg er veldig dårlig på å ta vare på huden min og å ta vare på meg selv sånn egentlig. Det er viktig med egentid, selvpleie og bare pusse opp det ytre, som hjelper mye på det indre. Så en av mine mål for denne måneden var å få til å sette av tid til meg selv og min hud. Tenne noen stearinlys imens jeg gjør det jeg føler for.

Tidligere så har det blitt et ork og ta tiden til å påføre ansiktsmaske, fordi jeg hadde kun ansiktsmasker som bestod av krem. Det ble bare klissete og det tok tid. Men nå som det er blitt lansert sheetmasker, har det jo ikke blitt enklere! Nå har jeg ingen unnskyldning til å ikke ta vare på huden min. Det er bare å legge på maska, så kan du steke vafler til kvelds, høre på musikk, lese blogg eller hva en som får deg til å slappe litt ekstra av.

Jeg har fått testet hele seks ulike ansiktsmasker i samarbeid med eleven.no, og de har fått inn en haug av artige sheetmasker, noen har dyremotiv på og andre har....ja du har helt sikkert sett det! Sånn boblemaske?? hahahha det var hysterisk morsomt, og ikke minst skikkelig deilig til huden. Alle maskene er veldig rimelige, så her er det bare å unne seg i hytt og pine. TIPS: Disse er også veldig fine å legge til i julegaver for eksempel!

Fra øverst til venstre: Kattemaske her, Hundemaske her, Boblemaske her, Blackmaske her, Pandamaske her, og Gullmaske her.

Mine favoritter var boblemaske, pandamaske og gullmaska!

Hahahah boblemaska!! Så digg, ga mye fuktighet og etterlot en skikkelig renhetsfølelse etterpå.

Til høsten og vinteren får jeg skikkelig tørr hud, og denne hjalp så mye på det! Så masse fuktighet på så kort tid!

......

K-BEAUTY

........

Du har sikkert hørt om K-Beauty, det har dukket opp veldig mange steder i det siste og du er kanskje allerede sikker på at dette er den hotteste skjønnhetstrenden akkurat nå. K-Beauty vokser kjempe raskt i hele skandinavia, og det står for Korean Beauty. Tidligere har jeg måtte bestilt meg koreansk sminke fra Ebay, fordi ikke har vært i noen butikker, men nå er det kommet til Norge og det kan dere finne hos Eleven.no.

Begrepet omfatter alt fra sminke, hudpleie, hårpleie, kroppspleie og parfyme fra SydKorea. Du har kanskje tenkt at alle de flotte skjønnhetsnyhetene kommer fra Frankrike eller USA, men det er faktisk Korea som er stedet hvor alle bedrifter går når de er ute etter de nyeste skjønnhets innovasjoner og inspirasjon. Den største forskjellen mellom den vestlige skjønnheten og K-Beauty er det faktum at i Korea, er det viktig at huden din ser bra ut, uten sminke. I Vesten har vi en tendens til å fokusere mer på hva du kan gjøre med huden din i forhold til makeup.

K-Beauty har høyt fokus på å tilby effektiv og skånsom hudpleie, med fokus på fuktighet og solbeskyttelse. De har som sagt veldig mye, men det jeg ville tipse om i dag er ansiktsmaskene deres. En ansiktsmaske innen K-Beauty segmentet, kan du bruke nesten daglig, men minst 1-2 ganger i uken. Her vil du finne masker som kommer som sheet masks, modelleringsmasker eller nattmasker som finnes for alle forskjellige hudtyper og behov. En sheetmask er en fullstendig maske i tekstil, dynket i effektiv serum som er ideelt å bruke etter rengjøring, essensen og serum og før din fuktighetskrem. Masken er ment for å hindre at serumet fordamper slik at ansiktet kan absorbere all fuktigheten den trenger. Rundt 20 minutter er så lenge som masken bør sitte på og etterpå klapper du forsiktig inn det resterende serumet, og voilaa!

Ta en titt her for å lese mer om K-Beauty og se massevis av masker å velge mellom.

Likes

Comments

Nouw Magazine
Instagram @annikkensorlie