Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Jeg vil gjerne takke for meg her, jeg har funnet veien tilbake til blogg.no. Jeg kommer nok ikke til å slette denne bloggen helt enda, og jeg vil gjerne fortsette å følge de jeg følger her! Jeg har trivdes kjempe her! Men nå går ferden videre. Jeg ønsker alle sammen lykke til, og så håper jeg at så mange som mulig vil følge meg på annirendauvi.blogg.no.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Foto, Hverdag

Hei fine! Soloppganger er så utrolig vakkert å se på, og jeg kan vel ikke akkurat klage på utsiktsmulighetene heller. Det er vanlig uke igjen, og for mange vil det si skole og jobb igjen. Jeg savner skolen, men idag hadde vel kanskje vært en litt tung dag å reist tilbake til den benken på. Det føles ut som jeg har vært våken før fuglene og la meg etter dem, så kjenner jeg er litt sliten idag. Godt det er litt husarbeid og diverse småærend som står for døra idag.

Veit om flere som rydde ned julen allerede, og for meg er det litt rart. Selv om jeg veit at jeg helt sikkert kommer til å være nokså lei fargen rød og lilla, og i hvertfall de nissene jeg tør ha i hus. Eskene som skal holde disse til neste jul skal kjøpes inn ida, så det er klart til neste helg. Blir litt trasig også, det blir jo så koselig med lys, juletre, adventstake osv. Men nå skal jeg kose meg med soloppgangen, fyr i ovnen og litt å rydde før jeg kan begynne dagen enda mer! Ha en flott dag alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine, og godt nyttår! Året har starta med en være litt redusert etter gårsdagens festligheter og siden jeg er så heldig å starte året med uka mi så er det svært lite jeg orker. Ikke at det plager meg akkurat nå! Med "Istid 4" på tven, fyr i peisen og Bebi liggende vedsiden av meg så koser jeg meg ganske bra! Selvsagt er jeg så heldig å ha mannen min vedsiden av meg også, så ting er virkelig helt perfekt! 

Jeg er for tiden i tankeboksen og hvordan jeg skal gjøre ting videre. Derfor blir det litt rart en stund frem til jeg har bestemt meg hva jeg skal velge og gjøre. Men kvelden igår var kjempebra! Jeg, Kim, mini og Adrian spiste her hjemme før det var videre for å drekke inn det nye året med de andre. Vi koset oss kjempemasse med god musikk, topp stemning og et flott fyrverkeri for å ønske 2017 velkommen. Vi var selvsagt oppe og sjekke til pus, men det var jo virkelig ikke noe problem! Hun lå og sov! Så da var det bare å kose seg videre og bare kose seg med de andre!

Hvordan var deres nyttårsaften?

Likes

Comments

Skrevet i : Om Meg, Hverdag

Hei fine! Vi går snart inn i 2017 og jeg kjenner jeg gleder meg. 2016 har vært mye oppturer, nedturer og berg og dalbaner. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv, og både gleder og gruer meg til utfordringene som 2017 vil gi meg. Det gamle året har inneholdt drama, tårer, sorg, glede, lykke og latter. Nye vennskap, gamle vennskap, ødelagte vennskap og bygde vennskap. Jeg trur egentlig at 2016 har inneholdt nesten alt. Men jeg gleder meg veldig til å se hva 2017 har å tilby meg!

De fleste av oss pleier å ha nyttårsforsettere og her er mine. Jeg gidder ikke de trene mer, spise sunnere og det standar greiene. Jeg vil ha noen som jeg virkelig vil prøve å gjøre godt hele året og ikke bare i starten av året. Men her er iallefall mine nyttårsforsetter!

Bli flinkere til bloggen - Dette er noe jeg virkelig ønsker å satse mer på. Jeg elsker å blogge, elsker å ta bilder og liker å ha en stemme i ting. Jeg er utrolig dårlig til å si hva jeg mener, men jeg er mye flinkere til å skrive den. Jeg ønsker å være mer herre over bloggen og håper jeg en dag kan klare å gjøre dette til noe fulltids.

Lese mer - Jeg elsker egentlig å lese bøker, men jeg har bare blitt dårligere og dårligere til å sette meg ned og lese. Så jeg har helt klart som forsett å klare å sette meg mer ned og lese alt fra biografier, til krim og videre til kjærlighet. Carlender girl er høyt på ønske lista etter jeg er ferdig med boka til Sophie Elise.

Begynne å ri igjen - Jeg er jo egentlig så glad i det, men det var et elelr annet som bare gjorde at jeg falt litt bort. Jeg håper jeg kan ta opp denne sporten igjen, og jeg har vel noen innerste drømmer om å enten kunne lære litt dressur eller sprang. Herreghud, tenk så gøy!

Ta bedre vare på meg selv - Dette er helt klart det viktigste punktet. Jeg må la meg selv slappe av og kunne nyte en kveld hjemme enn å prøve å kjøre rundt og gjøre alle andre til lags. Kunne ta en ansiktsmaske litt oftere, sitte med en kopp kakao eller te og se en film jeg ønsker å se eller rett og slett bare legge meg ned på sofaen og la kroppen min hvile og se opp i taket. Per idag er jeg altfor dårlig til dette, og det må jeg virkelig lære meg!

Hva er dine nyttårsforsetter?

Likes

Comments

Skrevet i : Foto

Hei fine! Da har jeg endelig fått noen av bildene vi tok. Dette er de som viser hvor morsomt vi har det sammen og hvor gøy ting kan være. De virkelig fine bildene får jeg ikke opp akkurat nå, og det er jo litt kjedelig. Nå har vi fått spist, skravla og nå har jeg litt bloggarbeid som må gjøres. Adriana og Kim skal nok uansett se noe av de youtubefilmene sine, godt de kommer så godt overens!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God formiddag fine! Her er det løpetid på Bebi, så dere kan jo tenke dere hvordan stemningen er her i huset. Veldig lite gøy å våkne til at pus går rundt og roper, men heldigvis varer det ikke så lenge! Idag kommer Adriana nedover, så vi må handle inn til nyttårsaften.

Noen som gleder seg til det nye året? Det gjør i alle fall jeg. Jeg tenkte jeg skulle komme tilbake til det i et innlegg senere, hvor jeg skriver mine forventinger, forsettene mine og tanker om det gamle året. Tiden har gått så fort og jeg gleder meg til å starte det 4.året sammen med Kim. Jeg håper det nye året bringer mye bra!

Hva skal dere idag?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Dagen har rett og slett bare flydd avgårde, og det er først nå jeg er hjemme igjen. Jeg hadde noen ærender jeg måtte ta, så var det litt turing hit og dit og så var det middag hos Veronica og Nathalie. Det er gøy når det blir mer spontant og bare på sparket. Vi hadde pita med litt forskjellig kjøtt og det tilbehøret vi ønsket, at dette er noe som skal gjentas er et faktum! Nå er det avslapping med litt film på sofaen, mens Kim spiller litt.

Hva har du gjort idag?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Nå tenkte jeg at jeg skulle sette meg godt til rette og begynne å lese boka til Sophie Elise. Jeg var så utrolig heldig og fikk denne til jul av min flotte kjæreste, så da den endelig er i mine hender skal jeg også lese den! Så kvelden her blir avsluttet veldig rolig for min del og skal bare slappe av. Imorgen er det litt mer som skjer, og det gleder jeg meg så til å fortelle dere! Nå skal pleddet draes opp i fanget, oppmerksomheten rettes mot boka og så blogges vi selvsagt imorgen!

Hva skal dere ikveld?

Likes

Comments

Skrevet i : Om Meg

Hei fine! Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om mine favoritter, så hadde det vært kjempegøy å lese om deres også!

Favoritt Årstid:
Helt klart sommeren! Jeg elsker varmen, kunne gå i lette klær og kunne sitte ute uten å fryse ihjel!

Favoritt Tid på Døgnet:
Kvelden, jeg føler ikke timene flyr like fort på kvelden, så jeg klarer å kose meg mer da

Favoritt Tv-Program:

Favoritt Podcast:
Jeg hører ikke så mye på podcast, men jeg hører når Sophie Elise er med i noe.

Favoritt Outfit:

Ingenting slår bunad, det mener jeg av hele mitt hjerte! Jeg har vest-telemark til de som lurte.

Favoritt Blogg:
Noen som gjetter? Helt riktig, Sophie Elise! Men jeg er også innom de jeg følger her på nouw, pluss Kristina Andersern, Ida Wulff, Stina og et par til som jeg dukker innom en gang i blant.

Favoritt Sko:

Favoritt Instagram:

Favoritt Dag:
Jeg er stor fan av både lørdag og søndag egentlig. Klarer ikke helt velge imellom de.

Favoritt Matrett:
Alt som har med kylling å gjøre, jeg blir aldri lei!

Favoritt Leppestift:
beautyuk gloss lipstick vampire

Favoritt Nattklubb:
Helt klart CAVA her i Porsgrunn!

Favoritt Parfyme:
Jeg veit den heter Amor Amor, mer veit jeg ikke.

Favoritt Veske:

New Yorker

Favoritt Drink:
Isbjørn eller sur eple, mest fordi jeg ikke kan noe annet!

Favoritt App:
Instagram, siden det er den jeg sjekker mest!

Hva er deres favoritter?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Har dere koset dere i julen? Det har i alle fall jeg! I år har vi tilbringet julen hos mamma, og vi har koset oss veldig! Vi har koset oss med julemat, julebrus, godteri, Tre Nøtter til Askepott, disney og så masse mer! Og så utrolig mange flotte gaver vi fikk, så tusen takk alle sammen! Det har vært noen fantastiske dager der oppe, men jeg må innrømme å si at det var veldig deilig å komme hjem igjen og bare slappe av på sofaen. Og ikke minst se pus igjen, herlighet!

Det ble tatt noen bilder til, men disse har jeg ikke enda. De får jeg når Adriana kommer ned for å feire nyttårsaften med oss! Det er nok en del bilder av meg og Kim, så da blir kanskje litt kliss for dere her, haha. Bilde nummer to er fra første juledag frokosten. Er årets beste frokost trur jeg, med masse forskjellig pålegg, drikke og selvsagt - fantastisk selskap!

Nå sitter jeg og ser på "Jul i Andeby" og drikker julebrus. Jeg elsker virkelig julen og alt den bringer frem. Nå er det romjulen og den skal brukes på venner, familie og lade opp til nyttårsaften. Hva vi skal er enda litt usikkert, men noe finner vi nok ut av før eller senere! Nå skal jeg titte videre og så blogges vi senere idag!

Likes

Comments