Skrevet i : Ukens Blogg

Hei fine! Jeg har endelig kommet hjem og fått slappet av litt. Jeg har virkelig savnet dere mens jeg har ligget der, så håper dere har savnet meg litt også. Men jeg tenkte jeg skulle kåre ukens blogg, og jeg tenker jeg tar 2 av gangen.

Først ut er Mia. B. Olsen. Jeg har lest bloggen hennes litt og jeg syns den er så inspirerende. Det er flotte bilder, artig å lese og variert. Når jeg har vært innom har jeg sittet med et lite smil og koset meg. Hu blogger om hverdagen, mote og diverse tips. Jeg anbefaler virkelig å ta en tur innom her!

Neste ut er Mammatilillem2017 . Hennes blogg har jeg fulgt en stund, også den hun hadde før denne. Hun blogger om det som faller henne inn: hverdagen, tiden før hu skal bli mamma og diverse tips her også. Jeg syns det er utrolig deilig å starte dagen med å lese innleggene hennes. Anbefaler virkelig denne bloggen!

Neste uke er en ny sjanse til å melde seg på!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Jeg skulle egentlig skrive ukens blogg ikveld, men det blir litt vanskelig nå. Så dere får den imorgen! Så det vil si dere har en dag til på dere til å melde dere på!

Jeg tenkte jeg kommer mer tilbake til alt imorgen, nå vil jeg bare slappe av og hvile. Det er ikke for morro jeg er her, dessverre. Men jeg håper selvsagt dere har det bedre enn meg! Vi skrives snart!

Likes

Comments

Skrevet i : Tanker

Hei fine! Jeg stresser skikkelig for tiden, med alt. Jeg er sjuk og idag er jeg hos legen andre dagen på rad. Jeg stresser med å skulle skrive noe like bra som igår, for det var helt rått! Jeg stresser med å være en god venn og følge med på alt som skjer med dem. Jeg stresser med jul, bursdager, fødsler og alt annet. Men hvorfor stresser jeg?

I dagens samfunn skal du prestere, og gjerne på alt. Du skal ha tid lekser, sosiale medier, venner, fest, trening, sport og alt annet du kan tenke deg. Vi skulle hatt flere timer i døgnet, og ikke trengt å sove så mye. Du skal smile og le, og hvertfall ikke ha noen psykiske eller fysiske plager. Og de lurer på hvorfor ungdommer er utslitte?

Jeg føler meg gammel. Jeg er 23, men jeg føler meg som 45-50. Jeg orker ikke trene, være super sosial, bruke timesvis på et bilde til enten instagram eller blogg. Jeg har hindringer og det føler jeg ikke er greit, det skal du ikke ha. Du skal poste smilende bilder av deg selv, mens du enten viser den nye jakka di, klokka di eller at du er i treningsklær og vise hvor flink du er til å trene.

Skulle ønske det var mer akseptert å havne på utsiden av denne boblen. At du ikke må være en perfekt versjon av deg, men være deg. For man kan si hva man vil - er du annerledes blir du sett rart på, de småler bak ryggen din og himling med øynene. Hvorfor skal det være sånn?

Likes

Comments

Skrevet i : Gjesteinnlegg

GJESTEINNLEGG

Husker dere det lesbiske paret som forlovet seg? Vel det er vi som gjesteblogger nå!
Det store spørsmålet er : Er det akseptabelt å være lesbisk, homofil, transeksuel osv i Norge pr dagsdato?
JA.

Her kommer våre tanker og meninger om akkurat dette!
JA, JA, JA. Vi kan på mange måter forstå kristne sitt syn på dette, men likevel ikke. Hvis gud er i mot dette, hvorfor har han da skapt oss? Dette er ikke ett valg vi har tatt, vi er født sånn. Men nettopp på grunn av dette, er det få som tørr å komme ut av skapet i tidlig alder. Kanskje har de en mor, far, eller besteforeldre som har ett annet syn på dette? Og derfor er det så hardt for veldig mange, og komme ut av skapet den dag idag, fordi det er så tabu.
Men igjen må vi stille spørsmålet, hvorfor har det vært så mye snakk om at homofile ikke kan gifte seg i kirke? I bibelen står det at alle mennesker er like mye verdt.

Nå tenker vi å dele vår erfaring med å komme ut av skapet.


Nathalie : Jeg har alltid vært den som skal prestere med at jeg skal være med gutter, men så kom det til det punktet hvor jentene i gjengen stilte spørsmålet : Hvorfor dater du aldri noen? Jeg svarte enkelt og greit med at jeg ikke hadde interesse av det akkurat nå, men skulle ta det med tiden. Når jeg tenker tilbake på denne perioden på ungdomskolen, så skjønner jeg nå at jeg har vært veldig lenge i skapet. Helt fra jeg var liten har jeg alltid lekt med guttene, jeg ville ha kaptein sabeltann kostyme fremfor prinsesse kjole, og jeg ville heller være ute seint med guttene å høre på bil snakk, enn å sitte med jentene å høre på sminke. Jeg tror jeg begynte å misstenke at jeg var lesbisk i 10 klasse, men vet dere når jeg klarte å komme ut? ikke før jeg var 18 år! Min "komme ut" historie er ganske enkel og grei. Det var rundt juletider 2013 hvor familie begynte å stille spørsmål, og misstenkte at jeg likte en jente. Jeg husker så godt hvordan jeg ble helt fryst i blikket, jeg kjente kropstemperaturen stige, og jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg klarte ikke å fortelle det, så jeg pakket ned leiligheten min få dager etter jul og nyttår, hvor jeg flyttet til Stavanger og kom ut av skapet. Jeg tror det var lettere for meg på den tiden, å komme ut når jeg hadde familie og venner litt på avstand! Ingen tok det negativt, og det var utrolig godt å komme hjem på besøk i Fredrikstad igjen etter den "store nyheten" var ute.


Veronica: Okei, dette er faktisk et sårt tema. Aldri vært sårt før, men nå er det det fordi jeg må gå dypt inn i meg selv. Truth to be told, jeg har visst at jeg har vært lesbisk siden jeg var 6 år.

På barneskolen var jeg den type jente som alltid måtte ha gutte-kjæreste, konstant- non stop. Det har liksom alltid vært det store spørsmålet fra familie "Har du kjæreste da veronica? Hva heter HAN?" Så da ble det bare sånn, jeg lekte forelsket i en som ikke interesserte meg i det hele tatt. Fordi det er det jeg er lært opp til at er normalt. I tillegg har jeg alltid vært veldig jentejente, så det syntes ikke på meg heller. Når jeg endelig skulle begynne på ungdomskolen tenkte jeg kanskje at dette var tiden for meg å komme ut. Og det gjorde jeg, i slutten av niende klasse, men som bifil. Jeg husker jeg fikk så masse stygge blikk, enda jeg var 'interessert' i begge kjønn? Det var faktisk en naturfagstime hvor vi snakker om nettopp dette tema. Da kikket et par av venninne mine på meg og smilte og hinta til at dette var meg- men jeg satt bakerst. Det var få som visste om det og jeg ble uvel og kvalm. Jeg måtte bare gå ut, og jeg måtte fortelle læreren min hva som skjer og hvorfor jeg ikke klarte å være der mer. Til han sa jeg sannheten, og det ble tårevått. Det var så deilig å endelig få sagt det til en person. At det kunne bety så mye hadde jeg ikke trodd.
Venner kom og venner gikk pga dette, men det er verdt det den dag i dag!
Etter å ha kommet ut som bifil og 'vært' det i to år, gikk jeg inn i mitt første seriøse forhold med en jente- og det offentlig på Facebook osv. Da kom spørsmålene og jeg kunne stolt si 'ja, jeg er lesbisk'. Det tok sin tid, men fader så stolt jeg er over å ha klart å ta i mot dritt, men også støtte og ikke gå tilbake til noe jeg ikke er.
Sannheten er at jeg hele tiden har vært jente-gal og ikke gutte-gal, og det er faen INGENTING galt med det.


Vi begge har erfart ting som at vi er redde for å dusje med andre jenter, for alt som stod oppi hodene våre var 'tenk om de syntes jeg er ekkel' 'tenk om de tror jeg ser på dem'
Vi håper virkelig ikke folk står i denne båsen nå, for det er så vondt. Bare vit at det er greit å dusje sammen med andre jenter eller gutter etter gymmen, til tross for at du er homofil.
Vi er heier på dere alle!

Heldigvis har vi kommet lenger den dag idag, og vi skal gifte oss lovlig i en Kirke. Tv serier som SKAM har i denne sesongen fokus på det å være homofil, noe som er helt fantastisk! Flere medier burde legge mer vekt på dette, sånn at enkelte kan slutte å se på homofili som tabu. For å elske er tross alt en menneskerett.


Takk for oss!

Minner om at dere må huske ukens blogg! for i morgen blir det trekt!
Og vår kjæres Ann Iren! Masse god bedring, gleder oss til du kommer tilbake på bloggen igjen frisk som en fisk!


Likes

Comments

Skrevet i : Ukens Blogg

Hei fine! Jeg tenkte jeg kunne starte med ukens blogg. Jeg kommer til å starte den hver mandag og så avslutter jeg den onsdagkveld. Jeg kommer til å lese alle som melder seg på, og så kommer jeg til å skrive hva jeg syns er bra med de som vinner! Så superkoselig om dere deltar og så håper jeg at så mange som mulig deltar!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Outfit

Hei fine! Nå holder jeg på å rydde i klesskappet her hjemme. Tenkte det var på tiden jeg fant min stil, for jeg ble sittende og tenkte her for noen dager siden, og lure på hva som egentlig er min stil. Både i hjemmet og i klær. Og så har jeg altfor mye klær som bare ligger og ikke blir brukt! Og jo mer jeg blir kvitt, jo mer nytt får jeg plass til med tiden!

Om ikke så altfor lenge kommer besteforeldrene mine en tur også. Gleder meg så til å vise de adventshjemmet vårt! Gleder meg veldig til resten er oppe og vi endelig kan pynte juletreet. Alltid vært glad i jula, men julenissen er vel kanskje ikke min aller beste venn. Men nok om det! Nå skal jeg fikse videre inne i skapet, og så blogges vi senere!

Hva er din stil?

Likes

Comments

Skrevet i : USG

Hei fine! Det er søndag og heldigvis virker det som formen min er på bedringens vei! Men jeg trur nok jeg skal holde senga/sofaen/gulvet hvertfall til imorgen også. Jeg er altfor kjapp ute når jeg føler kroppen samarbeider. Så idag er det enda mer serie og litt mer blogg. Så da kan vi jo starte med "Uken Som Gikk"!

AKKURAT NÅ:
Jeg har endelig fått rota rumpa mi til å se Vampire Diaries.Pus har lagt seg og Kim spiller. Deilig søndag!

UKENS OPPTUR:
Min fantastiske kjæreste hadde bursdag!


UKENS NEDTUR:
Helt klart at jeg måtte bli sjuk.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
HER


NESTE UKES MÅL:
Bli helt frisk, haha! Jeg hater virkelig å bli liggende for lenge og ikke kunne gjøre noe her hjemme iallefall.

UKENS FILM:
Hvert år pleier jeg å se på "The Muppets Chritasmas Carole", og denne er sett denne uken. Det er snart jul!

UKENS SERIE:

Kanskje på tide å få startet på den? Meninger?

UKENS CARVINGS:
Kyllingen til Kim, jeg elsker den! ❤

UKENS KJØP:
Her må jeg nok si bind, haha!

UKENS SANG:

Nå skal jeg tite videre på serien, mens jeg venter på at maten skal bli ferdig. På et vis liker jeg sjuketilværelsen, det er lov å være slapp, lat og bare ligge på sofaen en hel dag(egentlig blitt 3, men det er ikke så nøye..)

Hvordan har deres uke vært?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Da har sjukheten virkelig satt seg fast i meg. Både feber, sår hals og bihulebetennelse herjer rundt i kroppen min, og mens jeg prøver å innbilde meg selv om at jeg ikke er så dårlig så får jeg en påminnelse på det hver gang jeg beveger meg mer enn å hive ved inn i ovnen eller hente meg noe å drikke på kjøkkenet. Jeg og Kim pratet tidligere idag og så sliten og dårlig som jeg er nå har jeg ikke vært siden vi bodde midt i byen. Så hvis det er alt mellom 1,5 år til 2 år mellom hver gang jeg er sånn her - da skal jeg med glede takle det!

Nå slapper jeg av på sofaen med kakao, Bloggerne maraton og en katt som ikke er lenger vekk enn i naborommet. Kim er avgårde og gjør noen ærender, så for tiden er jeg alene i stua. Er nesten litt sikker på når han kommer hjem har jeg fyret han ut av huset. Det er nesten 23 grader her inne, men jeg fryser enda, haha!


Planen videre idag er bare slappe av, ta livet med ro og håpe jeg er frisk snart! Kjenner jeg meg selv rett er jeg vel dessverre oppe og går før jeg kan, og da sitter det lenger enn det kanskje hadde trengt. Men nå kjenner jeg at jeg skal legge meg nedpå litt igjen, så kan vi heller skrives!

Hvordan går det med dere?

Likes

Comments

Skrevet i : Rare Tanker

🌀 Håret - Jeg syns det er så rart, jeg farger håret, det vokser for jeg får jo ettervekst,
men håret mitt blir ikke lenger? Syns dette er så utrolig rart, hvorfor er det sånn?

🌀Sanger - En ting jeg ikke skjønner, hvorfor synger de fleste artister navnet sitt i starten av sangen? For hvis det er for at alle skal vite hvem som synger så må de jo synge i midten og slutten også.
Eller, hele sangen kan jo være navnet deres? Da er de jo sikre på at alle veit hvem det!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Herlighet, denne uka har bare flydd avgårde! Det har ikke vært meningen å ikke oppdatere dere, men jeg har vært borte fra morgen til kveld, og når jeg da endelig har kommet hjem så har vi spist, dusja og lagt oss. Det har vært psykolog, jobb, venner og igår var det begravelse. Så det har ikke vært meningen å ikke skrive til dere! Morsomme er at nå har jeg også blitt sjuk, så da blir jeg nok liggende på sofaen. Vi har noen småting vi skal ordne, men så er det tilbake til sofaen, teppet og pus.

Men over til noe annet! Idag har mannen i huset bursdag! Gratulerer så mye med dagen, mannen min! 💛 Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive, og jeg utrolig glad for at jeg får være en del av ditt liv. Den er en helt utrolig støtte for meg, og det forholdet du og jeg har er rett og slett unikt! Gleder meg til mange flere bursdager og ikke mins mange flere år sammen!

Hvordan har de siste dagene vært for dere?

Likes

Comments