Skrevet i : Hverdag

​Hei fine! Det er fremdeles spilling som står i fokus, men søndag er søndag. Det betyr avslapping og virkelig ikke stresse, så det er vel egentlig det jeg holder på med? Været er så utrolig kjedelig, nesten så man blir litt deprimert av det. Det er jo høsten så det hører vel med! Når jeg kommer hjem skal jeg ha meg en god kopp med kakao og så er det "Åndenes Makt" ikveld, koselig med kjærestetradisjoner! 

Nå skal jeg gå tilbake til avslappingsmood og så hører dere selvsagt fra meg igjen! Jeg har slitt med skrivesperre og lite inspirasjon, men jeg håper virkelig jeg får snudd på det snart! Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God kveld fine! Vi er avgårde og spiller igjen. Skulle jo nesten tru at vi ikke gjorde annet den siste tiden, men når du endelig har fått litt hekta på et spill så blir det jo til at du spiller og spiller, til du faktisk er veldig lei. Vi sitter oppe hos Benedicte og Kim, hvor gutta spiller Warface, og jeg og Benedicte spiller Diablo 3. Så gjerne hyl ut om noen av dere spiller!


​Om ikke alt for lenge er det igjen klart for "Skal Vi Danse", og selvsagt skal jeg følge med i dag også! Jeg skal bli flinkere til å oppdatere her, men jeg har på mange måter ikke gjort så veldig mye annet enn å spille, sove og spise. Jepp, jeg innså akkurat at jeg har havnet i et gamers liv, haha! For en utrolig dårlig humor jeg har! Nå får jeg vende tilbake til de andre, og så blogges vi! 

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Denne uka har blitt klein blogging, men uka for min del har vært plaget med skrivesperre og bloggasperre. Jeg har prøvd å finne på noe å skrive om, men det har på mange måter blitt med det. Denne uka har vært litt utfordrende i forhold til psyken min også, den har ikke vært helt på topp og da blir energien og alt annet deretter. Jeg håper selvsagt dette bare er noen dager til, for jeg elsker jo så høyt å blogge!

Jeg kan jo fortelle at igår var jeg og @Marlenepuus en tur på woken for å spise. Det var kjempekoselig og vi prata og lo. Det ble vel så med latter st vi måtte dra, haha! Idag har jeg jobbet et par timer og nå trur jeg det bare er avslapping og litt spilling som står på dagsordnen. Det kan jeg med hånden på hjerte si at ikke plager meg.

Hva skal dere idag?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God morgen fine! Dagen her har startet med referat fra debatten i USA inatt. Det er utrolig spennende og jeg skal for første gang i mitt liv faktisk se valgkvelden. Jeg har vel ikke satt meg så utrolig mye inn i det før nå, men jeg syns mye av det Trump sier er foruroligende og kjenner jeg faktisk blir litt nervøs hvis han blir valgt som president. But time will show

Idag er det skikkelig høstvær i Porsgrunn og det blir nok mulig en innedag for min del. Holdt på å si at jeg har litt avslapping som ligger på vent, men det er nok litt mer kjedelige ting som faktisk venter, haha! Kan hende jeg tar med kameraet ut og får tatt noen bilder, men vi får se om været holder først.

Hvordan er deres morgen?
Hva tenker dere om valget i USA?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God morgen fine! Regnes det egentlig som greit å skrive god morgen enda? Uansett, jeg har vært våken et par timer allerede, så kjenner jeg faktisk begynner å bli litt rastløs og kunne tenkt meg å funnet på noe. Skulle egentlig vært hos psykologen, men siden sjukdommer herjer ble den utsatt. Tenker det er helt greit siden vi jentene ble sittende og spille en stund inatt før vi fant ut at nå er det lurt å legge seg.

Dette bilde er da tatt før vi nesten hadde fått begynt å spille igår kveld, men vi spiller da "Diablo3". Jeg skjønner ikke alt enda, men ting begynner å falle på plass! Flere som spiller Diablo?

Uansett, nå venter jeg bare på at jentene skal våkne slik at jeg får litt selskap og ikke føler meg så alene, haha! All by myself.. Don't wanna bee, @Marlenepuus ligger bare ikke her på sofaen med meg. Nå skal jeg slutte å tulle og så skrives vi senere idag!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Meninger, Om Meg

😡 Mobbing - Seriøst dere? Jeg hater virkelig dette og har ikke ord på hvor mye dette faktisk kan ødelegge et menneske. Jeg har selv vært utsatt for det og jeg får så vondt inni meg når jeg hører om barn som har blitt mobba og det er ingenting som bli gjort. Noe som irriterer meg mer er vel at mobberen gjerne slipper unna, men offeret må flytte, bytte skole og kanskje få psykologbehandling. Jeg har et håp om en bedre verden, men verden i dag syns jeg er ganske skummel så må vel innrømme at jeg tviler på det.

😡 Sinker i trafikken - Jeg er skyldig på kvelden. Da syns jeg det er greit å holde litt mindre fart, du veit aldri hva som plutselig hopper ut i veien. Men uansett, jeg trur det sjeldent kommer så mange gloser ut av min munn enn når det ligger noen foran meg som gjerne ligger 10-30 km/t under fartsgrensa. Er jeg stressa og har avtaler kommer glosene gjerne på rams. MEN jeg prøver å tenke at det kan jo være noe galt med bilen, glatt eller noe annet, men dere skjønner greia?


😡 Treigt Internett - Jeg river nesten av meg håret når nettet er dårlig eller er treigt. Når siden sliter med å få opp bloggen eller det lagger når jeg holder på å spille. Da er jeg farlig nær å slå noe eller ødelegge noe, bank i bordet så har jeg holdt meg enda.

😡 Bedrevitende - Jada, vi skjønner du vil ha rett, samme hva det koster. Dette er mennesker som virkelig henter frem tålmodigheten min og setter den på prøve. Det er ingen menneskerett å ha rett i alt, så det vil si det er lov å ha feil og kunne lære av andre også. Jeg kan nok være sta jeg også, men jeg kan også gi meg.

😡 Hjerneteppe - Du har ting på tunga eller du er midt i en fortelling, og så blir alt borte. Alt du har snakka om eller skal si er bare vekk og det går i stå. Ikke bare føler du deg ufattelig dum, men man blir jo så utrolig irritert på seg selv også. Dette har skapt en del røde ansikt for min del. Ikke tru bloggen er noe unntak heller, mange ganger jeg har et skikkelig bra innlegg og så skal jeg til å skrive og alt bare er vekk, finnes ikke - det er ERROR..

​Hva irriterer deg?

Likes

Comments

Skrevet i : USG

UKENS HØYDEPUNKT

Trenger jeg egentlig si noe her? Selvsagt er det dåpen for lille Sofia. Det var utrolig koselig, og vi spiste masse god mat, god kake og skravlet masse. Flere bilder kan dere se HER.

UKENS NEDTUR

Dette må jo helt klart være at vi ble sjuke i starten av uka. Jeg HATER å ha omgangssjuken, så når den inntreffer kan man si jeg har mannesjuken. Jeg klager noe helt grusomt og syns bare enda mer synd på meg selv. Det mest andre sjukdommer kan jeg sove vekk, men ikke omgangssjuken, noe som er enda mer gørr, haha!

UKENS BILDE

Det må bli av @Marlenepuus når jeg besøkte henne på sjukehuset! Glad du er ute igjen og skal tilbringe noen dager sammen med meg og Benedicte! 

UKENS TANKE

Er det bare meg, eller er det veldig tidlig for julen å komme i butikkene? Jeg var på butikken her for noen dager siden og da var julebrusen i salg allerede. På Kiwi Porselen har det også kommet opp en julenissen, en nokså stor en i tillegg. La oss først snakke om julebrusen - for, enten kommer folk til å være lei julebrus før julaften og juledagene, eller så vil det være tomt før juledagene. Jeg skjønner å starte på julegaver, men jeg skjønner ikke all julebrusen og kakemenn osv. Nå over til julenissen - for, alle kjenner til min skrekk for julenisser og nå har denne sesongen blitt 2 mnd lenger for min del. Den nissen på Porsel vil si at jeg må handle et annet sted, pluss at jeg må reise til Skien for å handle på Europris, med mindre det er nisser der også. Altså, jeg personlig kunnet ventet med dette!

UKENS WANTS

Bilde sier vel alt? 😂

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Da er vi hjemme igjen og fått slappet av litt. Det har vært så utrolig koselig i dåp idag! Ble ikke tatt så mange bilder for det ble mest skravling og masse god mat og kake. Nesten trist det ikke er noe neste gang enda, syns det er så koselig å samles alle sammen og bare skravle!

Nå er vi snart klare for "Åndenes Makt" før det er en ny uke som melder sin ankomst. Jeg håper det er litt okei vær til uka slik at jeg kan ta litt bilder til ny header og litt diverse andre ting. Tenker det er på tide å bytte og kanskje få et nytt preg over bloggen. Jeg har lyst til å prøve å få mer særpreg over designet, så kom gjerne med tips på hvordan jeg gjør det her på nouw! ​Uansett, nå får jeg nesten runde av her og bruke de siste timene denne dagen på Kim. Håper dere har hatt en like flott dag som meg idag! 

​Hva har du gjort idag? 

Likes

Comments

Skrevet i : Om Meg

🌸 Jeg elsker å vaske klær. Ikke spør meg hvorfor, jeg bare elsker den følelsen av å vaske klær og kunne brette dem. Før så hang vi dem på stativ i stua, men siden jeg blir litt dårlig av det bruker vi mest tørketrommel. Men jeg kan godt sitte og faktisk kose meg skikkelig med å brette klær og legge dem på plass. Haha, en litt merkelig skrue?

🌸 Selvsagt så elsker jeg kjæresten min, vennene mine og familiene våre. Dette er jo nesten en selvfølge, men jeg ville nevne dem uansett. Gleder meg til den dagen vi skal tilbringe dagen med alle vi er glad i.

🌸 Jeg elsker bøker, og helst krimbøker. Hvis jeg finner en skikkelig god bok, blir jeg sittende. Jeg er stor fan av Camilla Lackberg sine krimbøker og jeg teller ned til den neste boken hennes kommer ut!

🌸 Jeg elsker å kjøre bil. Når ting ikke er så greit er det deilig å kunne sette på musikk og bare forsvinne litt, være i litt bevegelse før alt tar deg igjen og slår deg i ansiktet. Bilen er en fin flukt noen ganger.

🌸 Selvsagt så elsker jeg pus. Trur jeg aldri kommer til å komme over hvor glad jeg er i den katten. Når hu er vekk blir det så tomt her og noe/noen viktig mangler. Hun har blitt en del av familien, så nå har Kim to flotte jenter hjemme.

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Lenger enn "Uken Som Gikk" kom jeg ikke, før jeg også ble sjuk og ble liggende. Utrolig kjedelig når jeg endelig var på gli og ting begynte å skje her! Uansett, nå er jeg tilbake og helga er full av ting som skal skje! Idag skal jeg besøke @Marlenepuus på sjuehuset, prøve å muntre opp litt. Sjukehus kan være utrolig kjedelig, så nå når jeg har mulighet så titter jeg innom! Og imorgen er det klart for dåp.

​Nå får jeg stelle meg og gjøre meg klar til å reise ut døra. Jeg håper dere får en super dag, og så blogges vi senere idag! 

Likes

Comments