Jag vet inte riktigt var jag ska börja, just nu känns hela tillvaron ganska blurrig och dagarna går ihop. Måndag känns som onsdag och söndag som tisdag, trots rutiner så får jag inte riktigt kläm på helheten. Just nu känns det mest stressigt, skola, barn, jobb och flytt, men det blir nog bra!

I förra veckan blev det iaf lite golf spelat mellan all packning av flytt kartonger. Jag spelade bra, så bra att jag lyckades sänka mig två gånger, men det bästa var att jag fick tid och möjlighet att umgås med Oscar. Tiden på golfbanan är viktig för oss, då får vi tid att bara vara vi och vi kan helt koppla bort all stress runt om oss.

Helgen spenderades i Sandviken då vi hade visning av huset. Det blev en helg fylld av mat, golf, familjemys och även lite bebismys med min vän Elins ursöta lilla Albin!

På vägen hem i söndagskväll lyckades min kära make tabba sig rejält. Han tankade bensin istället för disel, vilket resulterade i att vi fick ringa bärgare och sedan låna min fars bil för att ta oss hem. Vi var hemma på Värmdö klockan halv 12 istället för halv 8 som planen var. Behöver jag ens säga att jag var ganska missnöjd med situationen?

I måndags fyllde Jesses och Vildos kusin år, så vi firade henne med middag och bowling på o'learys. Väldigt trevligt och Vildo spelade väldigt bra, han har dock lite problem att välja rätt klot och vill gärna använda de tyngsta, misstänker att det är för att de är blå.

Igår fick jag åka fram och tillbaka för att hämta bilen från verkstaden i Gävle. Det blev en dyr historia och det var nära att jag fick ringa KIA Assistans igen på vägen tillbaka till Stockholm, detta då jag missbedömde mängden disel i tanken och bokstavligt talat hoppade in på diselångorna när jag kom in på macken...

När jag kom tillbaka till Värmdö var jag en trött mamma som hämtade en ännu tröttare son. Vildo hade haft en tung dag på förskolan och saknat mig, han hade gråtit mycket och tyckt att allt var jobbigt i allmänhet. Det blev en tidig middag och innan klockan hunnit slå sju så sov Vildo, han sov dock väldigt oroligt och ropade på mig många gånger under kvällen och natten. Oscar kom hem sent, så jag och Jesse kollade Idol och efter det fick jag egen tid och kunde mysa med skvallertidningar på soffan. Guld värt!

Idag gick dagen åt att klippa gräsmattan och rensa ogräs. Vildo var så ledsen och uppriven när jag lämnade honom då han lyckades tappa bort sin napp i bilen på vägen till förskolan. Trots att jag rev ut varenda pryl som fanns i bilen och kröp runt och kollade under sätena så kunde jag inte hitta den. Avsaknaden av nappen gjorde att Vildo var helt förstörd hela dagen, så det blev en tidig hämtning idag. För att åtgärda napproblemet åkte vi till ICA-Maxi och handlade på oss ett lager som ska få ligga i skåpet och i väskan på förskolan.

Eftermiddagen blev lugn och vi hade lite soffhäng framför Nicke Nyfiken innan jag satte igång med maten. Även ikväll somnade Vildo tidigt, så jag hoppas att han sover bättre inatt. Jag behöver min skönhetssömn, för imorgon blir det långpannepass på ett nytt jobb! En av tjejerna på Oscars jobb har åkt iväg på semester så jag ska ta hennes pass. Även fast jag jobbat med det här i över 10-år så känns det ändå lite nervöst att börja på ett nytt ställe, men lite nervös ska man ju vara, så det blir säkert bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är ett rådande kaos i vårt hem just nu! Det är kläder, kartonger och prylar precis överallt. Det är så mycket grejer att jag blir trött bara jag tittar på det som ska göras och jag vet inte var jag ska börja. Igår fixade jag ett förråd på Shurgard och nu är garaget tömt inför visningen i helgen, det blev sjukt många kartonger! Det är verkligen helt otroligt att man har så mycket saker, hur fasen ska vi få plats med allt i en lägenhet?

Jag och Oscar flydde flyttkaoset och gick ut på golfbanan på morgonen. Det var väldigt skönt att komma hemifrån, även om jag känner en enorm stress över allt som behöver göras här hemma så måste man kunna unna sig lite kvalitetstid tillsammans!

Nu känner jag mig helt slut och lite krasslig, vet inte om jag ska ge upp för ikväll och gå upp tidigt imorgon, eller om jag ska kriga på i någon timme till. Imorgon klockan 14 får vi besök av städerskan som ska få det att bli lite extra fräscht och fint inför helgen och då vill jag att det ska vara ordentligt undanplockat. Städat för städerskan liksom.

Bjuder en video min lilla golfpro!

Likes

Comments

Idag firar jag och min kära make två år som gifta! Två händelserika år har det varit, vi har haft så väl med som motgångar men det har varit övervägande lyckliga stunder. Jag kan inte tänka mig att leva ett liv utan Oscar, han är killen hela dagen och han är min!

Vi hade dock ingen vidare romantisk dag, istället blev det uträttande av ärenden och en lunch/middag i Nacka Forum. Huvudsaken var att vi fick vara tillsammans!

Likes

Comments

Igår spenderade jag och Oscar hela dagen i Solna. Solna är ju den stadsdel som vi vill flytta till nu när vi flyttar, vi vill hem kan man säga eftersom vi båda är födda och uppvuxna där. Igår var vi iaf i Mall of Scandinavia som jag verkligen älskar! Jag kommer behöva arbeta många extrapass för att tillfredsställa shoppinglustan som kommer över mig när jag kliver innanför Mall of Scandinavias dörrar! Igår blev det bara shopping inne i Disney-butiken, lite nytt till Vildo och underbara kläder till Oscars guddotter. Så fick Vildo träffa en stormtrooper också, någonting som var väldigt uppskattat.

Efter Mall of Scandinavia åkte vi och rekade de olika områdena som vi kollat på lägenheter i, bland annat Järva och Frösunda. Järva gick bort direkt, det kändes inte bra, men Frösunda var över alla förväntningar! Vi får se hur det slutar, men nu har vi iaf en lite klarare bild över hur vi vill bo.

I Frösunda tog vi en promenad runt hela Frösunda. Jättemysigt!

Likes

Comments

För drygt en månad sedan fick jag för mig att jag skulle signa upp mig och min vän Linn för att springa midnattsloppet. Jag kan erkänna att jag druckit något glas vin när jag kom på idéen, så just då kändes det som en väldigt simpel sak att göra. I torsdags, två dagar innan loppet skulle gå av stapeln, så kom vi på att det kanske är bra att träna lite inför loppet, då gick vi vår första promenad...

Efter den där promenaden började jag tvivla på om det stundande loppet verkligen var en så bra idé trotts allt, men jag dolde min oro för Linn...

På fredagskvällen gick jag ut och sprang 5km, vilket var grymt jobbigt! Där och då, inne i skogen i el-ljusspåret, kände jag en viss oro över mitt deltagande. Jag började liksom känna att det här nog inte var ett så bra initiativ från min sida.

Så kom lördagen och jag kunde känna en viss form av nervositet, någonting jag självklart inte visade för Linn eftersom att hon var så nervös att hon inte visste var hon skulle ta vägen. Vi började iaf kvällen med en lättare middag inne på Söder innan det var dags att ge sig av.

Oscar och Tom följde med in till stan för att vara moraliskt stöd, så de stannade kvar på restaurangen och tog hand om våra väskor medan vi var ute och sprang loppet.

Så var det igång och det gick bra! Jag kände mig inte trött en enda gång och hade gärna sprungit på lite mer, men jag hade lovat Linn att inte springa ifrån henne och att vi skulle hålla ihop, så när hon ville ta det lite lugnare så gjorde vi det. Efter 1h 25min var vi i mål och helt ärligt kändes det som att jag skulle kunnat springa 1 mil till! Nästa år blir det under 1h, utan tvekan!

Lite humor var det ju att medaljen man fick var prydd med Hammarbys emblem.

Ölen efter loppet smakade fantastiskt och efter en snabb uppiffning inne på toaletten så röde vi oss mot Patricia. Jag älskar att dansa medan Oscar inte riktigt känner samma förtjusning, så natten spenderades i utebaren där jag kunde smådansa till låtar som fick mig att tänka tillbaka på högstadiediscon. Totalt gick och dansade jag närmre 35101 steg under lördag och söndag, inte dåligt om jag får säga det själv!

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. De senaste två veckorna har innehållit så otroligt mycket, både känslor och intryck, så dagarna bara flyter samman. Men jag gör nu ett försök att resumera de gångna dagarna så gott det går.

Sist jag uppdaterade var vi i Motala och körde festival-gigg. Det var kul, jäkligt roligt till och med, men väldigt slitigt! Långa dagar, hårda underlag att stå på och väldigt mycket folk och intryck, det tog ganska ordentligt på krafterna och jag kände verkligen att jag inte är 20 längre, att jobba i en vad som går att likna vid en nattklubbsbar är inte längre min grej på heltid. Men det var som sagt roligt och jag kan nog tänka mig att göra det igen om något år eller så...

Efter festivalhelgen följde en ganska hektisk vecka på hemmaplan då vi fattade ett stort beslut angående vårt boende. Vi kom fram till att livet i villa inte riktigt passar för oss då vi har så mycket annat runt om som tar otroligt mycket tid. Till hösten kommer vi att behöva mycket stöd och hjälp från våra föräldrar och vänner och då den största delen av våra närstående bor i Solna måste vi flytta för att komma dem närmre. Visst, det känns tråkigt på ett sätt, men samtidigt skönt att kunna göra en nystart. Nu har vi provat villaliv men det var inte riktigt vår grej, vi tycker inte att det är så roligt att vara hemma och påta i trädgården och vi spenderar hellre dagarna på golfbanan än i rabatten. Men det har varit tre väldigt fina år och under de år som varit, med småbarn och hund, så har det varit helt perfekt!

Förutom att packa bohaget i kartonger inför plåtningar och visningar, så har vi också besökt en massa museum och umgåtts med släkt och vänner och den här veckan har Vildo börjat på förskolan. Helt otroligt att han blivit så stor! Inte bara det att han går på förskolan, han har också blivit blöjfri och slutat med välling och nappen använder han bara när han är trött och ska sova. Jag är en väldigt stolt mamma kan jag säga! Nu har det varit inskolning i tre dagar och då har jag fått vara med och skolat in honom och det har verkligen varit jätteroligt! På måndag och tisdag är det planeringsdagar på förskolan, men på onsdag börjar han på riktigt och kommer att vara där själv. Det kommer, som ni kanske förstår, bli mer jobbigt för mig än för honom och jag lider redan nu av separationsångest, men det känns bra och tryggt!

Likes

Comments

Hektisk dag minst sagt och många timmar i bilen! Åkte upp till Sandviken igår för att lämna av Vildiluuren och Tuss. Imorse styrde vi kosan mot först Solna, för att hälsa på Oscars guddotter som nyss kom till världen, därefter ett snabbstop på TC för att hämta varor till Sillekrog. En snabblunch i Silke och sedan vidare till Motala där vi skulle rodda en bar. Trodde vi. Vi fick bygga en bar! 2h senare hade vi byggt och fyllt två barsektioner inför helgens stadsfestival som börjar imorgon! Så, har ni vägarna förbi Motala så står jag och Oscar i 'Hugos Thai'-tältet och langar öl och sprider kärlek!

Likes

Comments

Vildo kämpar på duktigt med simningen och ger sig inte i första taget! I förrgår var han i tills han blev blå om läpparna och igår var det likadant, idag var det Oscar som frös så han skakade, så då fick vi tvinga upp Vildo ur vattnet. Men han gör väldiga framsteg och jag hoppas att han är pufflös till nästa sommar!

Likes

Comments

Det har varit dåligt PP uppdateringsfronten den här veckan, det har varit så mycket annat. Ibland försvinner bara tiden iväg och lite så har det varit de här senaste dagarna. Men men, nu tar vi nya tag!

Likes

Comments

Jag blir sådär varm i hjärtat när jag ser Jesse & Vildo leka tillsammans och tillsammans med andra barn. När det knackar på vår dörr och det är barn som vill leka så blir jag lycklig, jag vill att alla ska känna sig välkomna hem till oss och jag tycker om när det är liv och rörelse. Visst, missförstå mig rätt, vissa dagar vill jag inte ha en massa barn hemma utan jag tycker att de två jag har räcker och blir över, men alla har ju såna dagar.

När jag var liten hade jag sällan kompisar hemma och det var aldrig någon som kom förbi sådär spontant. Mina föräldrar var aldrig några lekföräldrar och tyckte inte att det var bekvämt med en massa ungar hemma, tror att det är därför jag så gärna vill att Jesses kompisar ska känna sig bekväma hemma hos oss. Sen tycker jag ju att det är riktigt kul när ungarna vill göra saker tillsammans med mig och Oscar, typ som att spela golf, fotboll, kubb eller spela spel. Då ler jag både på utsidan och insidan!

Likes

Comments