View tracker

oh god då börjar man från början igen. Har haft tusen bloggar innan men har alltid tagit bort dom för har antigen fått fett elaka kommentarer eller så har jag inte haft tid för att blogga p.g.a skolan men nu har jag inget i min väg eftersom man har hoppat av skolan och jobbar istället. Yes life goals. nej men stay in school kids eller vet ni vad gör vadfan ni känner för.

Tänkte börja med en liten kort presentation. Så ja den där fett sura bruden där uppe det är jag, Anni heter jag och jag är 19 år född i den varma kontinenten Afrika i Landet Mozambique. Jag flyttade till Sverige när jag var 6 år och då flyttade vi till en liten mysig håla i Värmland. Där bodde vi tills jag vart 12-13 (helt ärligt kom inte ihåg men något sånt vare) och sen flyttade vi till Linköping där jag bor ända tills idag. Som sagt pluggar inte och har inte pluggat klart heller. Jag hoppade av skolan för drygt ett år sen och började jobba istället. (plus har aldrig varit en morgon människa, jobbar för det mesta nätter så sov morgon varje dag lever life) känner att jag kan gå in på mig själv lite mera senare tänkte ta detta inlägg ganska kort och överstökat.

Så det viktigaste vad kommer bloggen att handla om?
Det blir lite gått och blandat, man vet aldrig vad man får upp när man gräver i påsen.
För det mesta kommer det handla om mitt liv i bilder eftersom jag älskar att fotografera, DIY's blir det en hel del utav, Matlagning eftersom jag älskar att laga mat och mat i sig, plus har en underbar kock hemma aka min pojkvän och så mycket mer. Det kommer vara som när ni går in på eran facebook feed och ni ser lite utav allt möjligt.Likes

Comments