Då har man jobbat hårt som ett djur i 2 veckor och säger bara såhär äntligen får man sova hemma i ens egna säng i pojkvännens famn i natt.
Äntligen är man ledig och kan fan säga att jag förtjänar en ledig helg eftersom det är ganska ovanligt att jag är det. Som ni ser på bilderna fick jag världens mysigaste och godaste frukost idag av min pojkvän. Han överraskar mig som vanlig och man känner sig som en prinsessa varje gång. Idag blir det att njuta utav vädret och bara ta det jävligt lugnt och se vad kvällen bjuder på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då är våran lilla älskling hemma med oss.
Igår hämtade vi denna sötnos i Malmö det blev en lång bilresa för oss dit och en lång bilresa för honom till Linköping.
Jag och min kille har länge velat ha en hund och blev total kära i denna lilla sötnos.
Idag har vi bara spenderat tid med honom, gått promenader och tagit det jävligt lugnt. Har inte uppdaterat så mycket på bloggen för har jobbat sönder men nu kommer den perioden där jag inte jobbar så ofta lite därför varför vi skaffade hund. Kommer blogga lite mer och mer nu när man har tid också.

Likes

Comments

Jag är helt galen i rosor och guld, just färgen guld. Inredningen vi har hemma är till stor del guld.
Min pojkvän är full medveten att jag älskar guld och rosor så han köpte denna fina ros till mig.
Har letat efter dom här jätte länge och har inte hittat den och har snackat med honom om det och vi har letat tillsammans men misslyckat. Men tydligen så kanske var det jag som misslyckades och inte han.

Likes

Comments

Så detta är mitt första inlägg, tänkte bara säga hellu och skriva lite om vad bloggen kommer handla om och vem jag är. Jag har haft en hel del bloggar innan denna men ska försöka hålla mig vid den här för första gången. Min blogg kommer vara som en gott och blandat påse. Lite allt möjligt men kommer inte göra det allt för rörigt för er. Eftersom jag älskar att fotografera så kommer det va en hel del bilder och älskar även att använda min "kreativa" hjärna så kommer lägga upp DIY's. Kommer lägger upp massa annat men det är bara att kolla om ni fastnar för sakerna jag lägger upp.

vem är jag?
Jag heter Anni är 19 år , fyller 20 detta år. Jag bor i Linköping med min underbara sambo i våran drömlägenhet än så länge. Jag har bott i Sverige i 14 år flyttade hit när jag var 6 år från Mozambique,Maputo.
Om dagarna är jag mesta dels ledig från jobbet men på kvällarna jobbar jag non-stop, jobbar inom resturang branschen och så jobbar jag som personlig assistent.

Så det va det lilla korta inlägget jag tänkte göra bara hålla utkik för nya inlägg.Likes

Comments