Header

Hej på er!
Idag så var det att bära sig av hemåt från underbara Göteborg. vi hann med så mycket även fast det var en weekend resa + jobb resa. Vi var på universum, Liseberg och så hann vi njuta de sista timmarna på spa efter utcheckning.

Men nu är man tillbaka till verkligheten igen då jobb veckan fortsätter och skolveckan börjar om igen. Ville bara titta förbi och uppdatera lite smått ( sorry för att vissa bilder hade dålig kvalité använder fortfarande A's speldator). Det kommer komma upp fler bilder imorgon hoppas att datorn jobbar lite med mig då. Hoppas ni har haft en underbar helg!

x

Likes

Comments

De viktigaste grejerna ska ju packas först!
Vitaminer, ansiktsvård, bikinin, body lotion och ja lite annat smått och gott.

Hej på er! Usch vad jag hatar att packa.. man glömmer fan alltid något!
Imorgon gäller det då blir det att åka till Göteborg , vi ska på spa och sen på Universeum på lördag. Vi stannar där över helgen och det ska bli så skönt att bara koppla bort och göra lite grejer man inte ofta gör. Alltid kul att göra såna grejer lite då och då, inte för ofta då det blir lite små tråkigt tillslut.

Jag brukar vara en sån person som oftast packar med mig för mycket skit som jag inte behöver. Typ 4 par skor och 300 jeans, bara för en helg. Jag har sån klädångest. Jag är också den som packar i sista minuten. Springer liksom runt i lägenheten i timmar som en jävla kyckling unge och skriker efter nycklar, laddare, mobil, kamera och ja vafan man nu har kommit på att man ska ha med sig.
Jag är jävligt glömsk också så brukar glömma bort att jag ska iväg, så dagen innan sitter jag planera massa grejer och sen bara "nej juste fan jag kan inte imorgon". Vet inte om jag ska börja kalla mig själv för gammal eller bara stressad.
Ja men det är ju skönt när man kommer fram iallafall, ta av sig skorna och bara lägga sig i sängen, blunda lite och sen kommer man på " stängde jag av spisen?"

Nu överdriver jag lite men det är typ så det känns när man är sent ute med packningen.
Men det kommer bli jävligt kul nu till helgen, det kommer bli massa bilder på Söndag för er och detta kommer vara anledningen till att jag inte kommer vara aktiv nu till helgen. Men jag hoppas ni får en bra helg och önskar er redan nu en underbar helg!

X

Likes

Comments

Hej på er har inte varit aktiv sen några dagar tillbaka då jag har prioriterat plugget men nu är alla inlämningsuppgifter inlämnade och jag är fri! Såg att jag fick en anonym kommentar för ett par dagar sen och jag kände kan göra ett inlägg om det nu, hoppas ni har haft det bra, att ni nöjt utav helgen och veckan har startat bra! 
----------------------------------------------------------------------------------

Blir så ledsen när folk skriver att de har ett trasigt förhållande hoppas att detta kanske hjälper dig lite. Men tack för att du tycker så bra om min blogg fina du!
Jag kan inte säga att min förhållande är 100% perfekt , alla tjafsar vi någon gång, man kommer kanske inte överens om allt och det är klart att jag och A har det så också. Men för det mesta så har vi det bra, vi diskuterar mycket och pratar om allt. Om någon gör fel eller om någon mår dåligt pratar vi alltid om det istället för att inte bry oss eller tjafsa om våra misstag. Vi är båda problemlösare och i ett förhållande bör man minst ha en problemlösare enligt mig .

Men såklart kan tjafs uppstå och då blir det så att vi måste vara ifrån varandra innan det eskalerar. Jag måste antingen ta en cigg och A måste andas ut och bara koppla bort lite och vi respekterar varandras space. Men så fort vi har gjort det så tar vi upp argumentet igen och försöker lösa det. För mig är det skönt att kunna prata i ett förhållande då jag har haft förhållanden då man inte kan diskutera, någon bara skiter i det och så ses man inte på flera veckor. Det gav mig stress och nu är det så mycket bättre när man har någon som lyssnar och kan kommunicera med. Kommunikation och ömsesidig respekt är nyckeln.

Vad gör vi för att hålla vårt förhållande uppe? Våran relation började som en stark vänskap det gör att vi inte känner att vi har det behovet av att gulligulla stup i kvarten (säger inte att alla gör det men ni fattar vad jag menar). Vi vet att vi två är tillsammans och vi behöver inte visa alla det. Som här ni har inte sätt en bild på A hur han ser ut förutom i profil, samma sak på min Facebook där det står inte vem jag är i ett förhållande med och det är inte största grejen för mig att det inte står det. Jag säger inte att vi håller vårt förhållande hemligt men folk gillar att förstöra. Det bästa för att hålla sitt förhållande uppe är att få bort negativa människor, bry sig om varandra, prata och såklart hitta på något. Det kan vara från att gå på en promenad till att åka på en utomlandsresa.

Men är mitt förhållande så bra som jag skriver i min blogg? Jag skriver ärligt om mitt förhållande. Om A gör något gulligt som överraskningar är det klart att man blir glad och lägger upp det på bloggen,Jag skulle kunna skriva om de tjafs vi har men de är så pass små som tex " vafan ställde du in smöret för jag ville också ha." Men som jag skrev i början vi har alla brister i ett förhållande och det är klart att konflikter uppstår och det är nyttigt. Tänk om man skulle ha ett perfekt förhållande? inga tjats, jag skulle gå helt bananas. Det skulle inte vara någon utmaning för att rätta till förhållandet då eller sig själv.


Jag tänker inte sitta här och vara någon Dr Phil och ge tips på hur folk ska ha deras förhållande för alla har olika åsikter om hur ett förhållande ska vara. Det ända jag kan säga är Kommunikation, ömsesidig respekt, ärlighet och kärlek såklart. Jag vet inte om detta kommer hjälpa dig men om det är så att man har vissa brister som tex kommunikation så ska man försöka prata iallafall och var inte konflikt rädd, bättre att övervinna sina rädslor än att sitta där och inte må bra i ett förhållande. Jag vet hur det känns och usch vad jag hatar känslan när man inte vågar prata för att man är rädd för att förlora någon. Så stå på dig tjejen och försök att ta tjuren i hornen om du vill vara kvar i förhållandet.

Likes

Comments

Hej på er!

Den här dagen kunde ej sluta bättre. Förut frågade A om jag ville följa med honom på en promenad med Diego men jag mådde så sjukt illa och hade så ont i magen, så han sa att jag skulle ligga kvar i soffan.

Jag lyckades somna och efter ett tag så blir jag väckt av A, han ber mig och blunda och jag får halvt panik då jag hatar överraskningar. Men han kom hem med sen bästa överraskningen MAT!

Så nu sitter vi och äter ost,kex och lite annat gott och njuter av vår lediga helg . Han kunde inte fatta att jag skulle bli så glad för en sån liten sak som ost och kex men det är de små sakerna som betyder mest för mig och mat är alltid gott speciellt ost! hoppas ni har haft en riktigt bra dag, njut kvällen med era nära och kära och ta hand om er !

x

Likes

Comments

Vaknade lite för tidigt kände jag men våran lilla vakt hund hörde något ute i hallen och var tvungen att gå upp då han yla och skällde som en galning. Ni som vill ha hundar skaffa inte dessa små eller stora väckar klockorna om ni inte är morgon människor.

Gick även ner till stan för att köpa bikini och ett par tofflor, sen så köpte jag även detta fina armbandet på lindex. Det är ju rosa oktober och kände jag ville att mina pengar skulle gå till något bra.

Gör mig redo för dejt kvällen med A och kollade på lite serier samtidigt.

Såklart , så ville A kolla på denna helvetes film när jag har största clown fobin , sitter i bilden och halvt gråter.Men det var en sjukt mysig kväll.

tog inte så mycket bilder nu i slutet då jag ville inte ha mobilen uppe och ville bara spendera all min tid med A. Det blev indisk restaurang också med jävligt god mat innan bion. Hoppas ni har haft det bra nu ska jag gå och lägga mig då denna dag var jävligt lång.


x

Likes

Comments

varje oktober så brukar jag alltid tänka på att skänka pengar till cancerfonden. Jag önska att jag gjorde det oftare än bara i oktober men jag ska bli bättre. Det är också en annan sak jag gör varje kväll just denna månad, och det är att tända ett ljus för min morfar som jag inte fick träffa då han fick denna orättvisa sjukdom i en tidig ålder.

Jag skänker även pengar till cancerfonden för att familjer slipper bli splittrade pga något så hemskt som cancer. Ingen förtjänar detta, det är orättvist hur livet kan vara och jag känner de pengar jag slösar bort på allt skit jag inte behöver kan gå till något bättre som hjälper folk.

Likes

Comments

Hej på er!

nu tar jag helg gud vilken lång jobb vecka det var varit. Men det var verkligen välförtjänt i slutet. Jag har precis vaknat, slutade vid 8:30 imorse och idag är första gången sen i fredags jag har sovit såhär länge.

I dag kommer jag inte det inte bli så mycket gjort , förutom att laga mat, kolla på någon film och ta det riktigt jävla lugnt.
I morgon blir det upp ganska skapligt och på kvällen ska jag och A käka ute och gå på bio , han valde film och restaurang så vi får se vad det blir imorgon har ingen aning vad han har valt för film så får lite små panik. Men det kommer bli jävligt mysigt då vi har inte haft en dejt på sjukt länge.

hoppas ni har haft en bra dag!
x

Likes

Comments