Jag är helt galen i rosor och guld, just färgen guld. Inredningen vi har hemma är till stor del guld.
Min pojkvän är full medveten att jag älskar guld och rosor så han köpte denna fina ros till mig.
Har letat efter dom här jätte länge och har inte hittat den och har snackat med honom om det och vi har letat tillsammans men misslyckat. Men tydligen så kanske var det jag som misslyckades och inte han.

Likes

Comments

Så detta är mitt första inlägg, tänkte bara säga hellu och skriva lite om vad bloggen kommer handla om och vem jag är. Jag har haft en hel del bloggar innan denna men ska försöka hålla mig vid den här för första gången. Min blogg kommer vara som en gott och blandat påse. Lite allt möjligt men kommer inte göra det allt för rörigt för er. Eftersom jag älskar att fotografera så kommer det va en hel del bilder och älskar även att använda min "kreativa" hjärna så kommer lägga upp DIY's. Kommer lägger upp massa annat men det är bara att kolla om ni fastnar för sakerna jag lägger upp.

vem är jag?
Jag heter Anni är 19 år , fyller 20 detta år. Jag bor i Linköping med min underbara sambo i våran drömlägenhet än så länge. Jag har bott i Sverige i 14 år flyttade hit när jag var 6 år från Mozambique,Maputo.
Om dagarna är jag mesta dels ledig från jobbet men på kvällarna jobbar jag non-stop, jobbar inom resturang branschen och så jobbar jag som personlig assistent.

Så det va det lilla korta inlägget jag tänkte göra bara hålla utkik för nya inlägg.Likes

Comments