Igår så träffade jag och Diego min tjejkompis Josse.
Vi lekte lite bartender och gjorde lite rosé slush, som vanligt när vi ska göra något så blir det över fullt för vi tar för mycket. Men hellre för mycket än för lite.

Recept:

en halv flaska Rosévin
​(vi tog barefoot, men det funkar med vilket rosévin som helst ta det ni tycker bäst om) 
lite mindre än halva flaskan av vodka 
​citron juice 
Färska jordgubbar
Is

sen mix that shit and drick it up.
Det va jävligt gott och det passa perfekt nu till sommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellu alla ni som har hittat hit.
Ännu en gång så startar man en blogg men nu känner jag verkligen att jag behöver skriva av mig och få lägga upp en hel del bilder som inte passar in på min feed på instagram.

Vem är jag?
Som ni har kanske märkt så heter jag Anni. Jag är 20 år och bor i Linköping. Här bor jag med min Sambo och våran lilla fralla Diego. När jag inte sitter hemma och rullar tummar så jobbar jag för fullt som personlig assistent. Som sagt har haft blogg så sjukt många gånger men har aldrig haft "tid" men eftersom jag jobbar nätter så passar det perfekt och sitta och skriva lite när man inte har något att göra.

Vad kommer bloggen handla om ?
Jag har ett stort intresse för att ta bilder, kommer bli massa bilder som läggas upp.
Har en kategori som heter DIY's ( Do it yourself ) där jag kommer lägga upp enkla pyssel/hack som ni kanske bli sugna på att göra en tråkig regnig dag. Har även en kategori som heter I mitt huvud där kommer det vara allt mellan himmel och jord. Tankar, åsikter och lite om min mörka sida av mitt liv. Där kommer ni läsa om mina tankar och lära känna mig lite mer. Det är några utav de viktigaste kategorierna jag kommer ha kommer såklart ha mer men det är the main ones.

Hoppas det lockar er lite iallafall, nu ska jag köra dom sista timmarna av mitt pass.
Sen blir det sova så god natt för mig.
Likes

Comments