Heippa kaikki!

 Olen kirjoittanut blogia ja jonkin aikaa, mutta minusta tuntuu, etten ole esitellyt itseäni kunnolla. Olen siis 17-vuotias ja käyn Hämeenlinnassa lukiota. Minulla on unelmia jotka liittyvät opiskeluun, haluan satsata opiskeluun täysillä! Opiskelun lisäksi liikunta, ystävät, perhe ja poikaystävä ovat niitä asioita joihin haluan panostaa. Tulen jatkossa puhumaan enemmän hyvinvoinnista ja terveellisistä elämäntavoista.

Koulun lisäksi isoosa ajastani kuluu kuntosalilla. Pitkäaikainen harrastus on hetki hetkeltä minulle rakkaampi, salille on aina helpompi lähteä ja treenit kulkevat hyvin. Niin ei ole kuitenkaan aina ollut, kerron joskus kuinka kauan sain tehdä töitä, jotta sain homman toimimaan haluamallani tavalla. Myös urheiluun liittyy unelma,olen todella kilpailuhenkinen ja näin ollen kilpailu on paras motivaation lähde minulle. Jos asiat menevät niin kuin toivon ja tämä fiilis jatkuu, voi olla että jonain päivänä vien salin uudelle tasolle ja lähden kisaamaan Fitnessissä Tällä hetkellä se on vasta kaukainen unelma, mutta kuka tietää muuttuuko sejoskus todeksi.

Näiden asioiden lisäksi tykkään shoppailla, matkustaa, nukkua päiväunia ja ottaa välillä rennosti.Tykkään sopivan kiireisetä arjesta ja haasteista. Onneksi tämänhetkinen arkit arjoaa haasteita ja tekemistä. Jos teillä on toiveita tai ideoita mitä voisin tehdä, kertokaa rohkeasti!

xoxo anni

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - napsauta tästä!

Likes

Comments

Heippa kaikki!

Vietimme loman ensimmäisen viikonlopun Helsingissä perheeni ja Jessen kanssa. Kävimme syömässä, shoppailimme ja vietiemme aikaa yhdessä. Lomalla on suunnitelmissa treenata ja viettää aikaa Jessen kanssa.

Lisäksi minulla on teille tosi hyviä uutisia! House of Brandonilla on alemyynnit, suosittuja tuotteita on jopa -60%! Paljon takkeja, mekkoja, neuleita ja paljon muuta! Käy täydentämässä vaatekaappiasi täältä!

Hello!

I spent my first holiday weekend at Helsinki with my family and Jesse. We ate at restaurants, shopped and spent time together. My holiday plans are training and spend time with Jesse.

I have very good news to you! House of Brandon have mid season sale, popular products even -60%! Lot of coats, skirts, knitwears and much else! Complete your wardrobe here!

xoxo anni


Likes

Comments

Heippa kaikki!

Vietin eilen kivan päivän Helsingissä, kävin hakemassa pakettini jossa minua odotti uudet Niken housut ja samalla mukaan tarttui jotain muutakin. Ensimmäisenä kävin ostamassa NYX:n mineraali puuterin, en ole viellä kokeillut sitä, mutta toivon että se on hyvä. Mukaani tarttui myös Lushin shampoopala Seaink, se raikastaa hiuksia ja jättää ihanan tuoksun. Pakko sanoa, että Lushista tuli heti yksi suosikkikaupoistani ja löysin esitteestä paljon ostettavaa. Lopuksi kävin hakemassa MAC:in Pro Longwear meikkivoiteen sävyssä NC15. Se on ollut minulla aikaisemminkin ja vannon että se on yksi parhaista meikkivoiteista ikinä! Kiva ja pikainen shoppailureissu takana, sain paljon ideoita joululajhoihin :) Hauskaa viikonloppua kaikille!

Hello!

I spent a nice day at Helsinki, I went to pick up my package. In package was my new Nike pants and I'm so happy with it. I bought something else too. First I went buy mineral bowder by NYX, I don't test it yet, but I hope so much that it is good. With me also grabbed shampoo named Seaink by Lush, it refreshes the hair and leaves a lovely smell. I have to say Lush is my new favorite shop, productions are 100% vegan and eco-friendly. Lastly I else bought foundation named Pro Longvear by MAC and I promise it's best foundation ever!

xoxo anni
Likes

Comments

Heippa kaikki!

Miten teidän viikonloppu on mennyt? Itse olen rentoutunut koe viikon jälkeen ja juhlinut isoisäni 70-vuotis synttäreitä. Viikonlopun piristykseski mulla on teille alennus-koodi Ellokselle! Jos ostat yli 90 eurolla saat 20 euroa alennusta, joten nyt shoppailemaan syksy vaatteita.Täältä pääset Elloksen sivuille ja koodi on 345724 :)

  Hello!

How your weekend has gone? I just relaxed after examweek and today was my grandfather birthday party. I have discount code for Ellos! If you buy over 90€ you get 20€ discount. Go here and shop for something new! Discount code is 345724 :)

xoxo anniLikes

Comments

Heippa kaikki!

Olen kirjoittanut blogia jo melkein vuoden, mutta kaipasin vaihtelua joten päätin vaihtaa tänne Nouwille. Olen 17-vuotias ja opiskelen lukiossa nyt toista vuotta. Opiskelun lisäksi tärkeitä asioita elämässäni ovat liikunta, ystävät, poikaystävä, matkustaminen ja perhe. Kirjoitan tänne kerran viikossa, joten pysykää kuulolla!

xoxo anni


Hello!


I have written blog about one year, but I need some new, so now I written here i Nouw. I'm 17 year old and I study second year in high school. Important things in my life are gym, friends, boyfriend, travelling and my family. I will write here once a week, so stay tuned! I hope you understand when I do some mistake, because I know my English isn't perfect.Likes

Comments