DERFOR FLYTTET JEG, IGJEN

oats with fruits

HER BOR JEG NÅ

Denne bloggen er veldig ny, derfor kan det hende at mange av dere ikke har fått med dere at jeg enda en gang har flyttet, - men det gjorde jeg igjen for et par uker siden, og i denne videoen forteller jeg om hvorfor jeg gjorde det..

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

The perfect autumn breakfast 

I dag rakk klokken å slå 12 før jeg sjekket telefonen, og jeg merket fort at jeg kunne ventet enda lenger med å stå opp. MEN HEY!! Det er Fredag i dag, og på Fredager har vi det gøy, eller hva?! Så nå har jeg nettopp slengt i meg en SUNN frokost (for en gang skyld) og står for øyeblikket på badet for å gjøre meg klar til en kjøretur for å blandt annet stikke på polet. Haha, vi må feire at det er helg og at vi har fått opp kjøkkenet!

​Klokken løper fra meg! Nå må jeg bare slenge på meg en bukse og en jakke så er jeg good to go. Håper dere får en fin Fredag <3 

Likes

Comments

...I senga ;-)

Neida. Heisann dere! Hva skjer? Her i leiligheten er vi i full gang med riving, - og oppsetting av nytt kjøkken. Soverommet og gangen har også fått seg noen freshe strøk med maling, så nå er det bare stua som står igjen! Ja, forresten! Jeg har flyttet ut av kollektivet og inn til kjæresten min. Grunnene til hvorfor det ble sånn er mange, men aah! Jeg føler meg skikkelig hjemme her og gleder meg til å vise dere leiligheten jeg bor i nå :-)

Soverommet har blitt skikkelig fint iallefall! Veggene som en gang var grønne har blitt til grå og svart, nye gardiner har fått plass i vinduet OG OG OG!!! vi kjøpte tidenes fineste nattlamper på Clas Ohlson,- skal vise dere dem bedre senere, if u would like to see them ;-)

Nå må jeg løpe å hjelpe til med de siste hyllene på kjøkkenet. IIP!! Det er snart ferdig!!

Likes

Comments

Hei, her er jeg! 

Etter litt om og men har jeg bestemt meg for å begynne å blogge på denne plattformen. Har gledet meg så mye til å skrive igjen - hodet mitt er bare et eneste rot av tanker jeg vil utrykke! Håper dere vil følge med <3

Likes

Comments