Header

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade sist, och vad har hänt under den tiden som jag varit borta? Jo, jag har haft så jäkla mycket med skolan, uppgifter hit och dit. Begravning, jag har försökt börja träna igen. Jag har klippt mig och ändrat frisyr igen, kommit på att jag vill bli frisör. Men jag ska ta om 2:an, orka vara hemma ett år medans Jacob går klart 3:an. Jag längtar tills jag fyller 19, vet inte riktigt varför. Kanske för att jag ska laga en till piercing, men jag säger inte var. För det får ni se sen.

Jag vet inte varför, men den här bilden inspirerar mig så himla mycket. 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, nu är det söndag igen ch vad har jag gjort i helgon undrar säkert ni. Jo jag har varit på bio med Elin, igår så var Jacobs kusiner här och sen på kvällen var vi med Elin och hennes pojkvän. Och idag så håller jag på att laga en finska uppsats. Och det är så himla tråkigt! Jag har hittat några nya låtar och spellistor på spotify. O dom är så bra.

Likes

Comments

Hej,idag ska jag och Elin på bio och vi ska kolla på fifty shades därmed. Och det ska bli så himla roligt, och sen efter vi sett filmen så ska vi till nykaabi. Ärligt talat så tycker jag att tredje säsongen av skam är inte så jätte bra. Jag tycker att den blev lite tråkigt nu när den handlar om Isak,för tjejerna är inte med lika mycket.Förutom Noora då, men det ända hon säger är att William inte bryr sig om henne. Iallafall dom senaste avsnitten.

från igår när jag fick dropp.

Likes

Comments

Hej,som ni kanske märkte så bloggade jag inte igår. Men det var för att jag var så slut,att jag helt enkelt inte orkade bara. Idag ska jag på ett såndär TILT- test, och man fick typ inte äta på 4 timmar.

Likes

Comments

Hej!Idag mår jag inte så bra jag hostar och är snorig och har 37.8. Men är i skolan ändå, för jag måste få vissa saker färdiga. Jag vill ju inget annat än att ligga i sängen och vila, men det kan inte hjälpas.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte gjort ett skit förutom kollat på skam och handlat mat. Skam är så jäkla bra serie och William & Noora e ju goals. Imorgon börjar skolan vi har haft ledigt idag eftersom vi hade öppet hus i lördags.

Likes

Comments