Nu är det ingen bra dag, ja vaknade kl 06 men somnade om, vaknade igen kl 10 och inser att jag har försovit mig rejält. Så min dag startade inte så bra kan man säga, sen så tänkte jag att jag skulle laga mat. Va tror ni händer, jo jag bränner nudlarna i botten på kastrullen så jag fick äta bränd mat. Och så har jag tänkt att jag ska tvätta kläder men de har jag inte gjort ännu heller, nä torsdagen är inte nån bra dag. Om man frågar mig, men som tur så är det fredag imorgon. Vilket är asskönt, och då kommer jag att ta hit min lilla bebis. Och för er som undrar så är det en liten katt, som heter Laban eller ja det är min katt. Min mammas katt fick ungar i somras, så då tänkte jag att det kan vara mysigt att ha en liten misse. Nu när man bor själv, och allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det höst igen, som jag har längtat efter ja jag vet inte hur länge. Jag har ju börjat skolan igen och nu går jag på en ny skola och en ny linje. Nämligen till lokalvårdare, kosmetolog var inget för mig. Men jag har också märkt att jag mår mycket bättre nu, och det är ju bra. Iallafall så har jag tänkt peppa med lite höstbilder jag har hittat som inspiration.

Likes

Comments

Ja som ni ser i rubriken så har jag flyttat. För att jag och mitt ex blir det då, när vi inte är  tillsammans mera. Men vi är vänner. Men nu ska jag inte prata om det utan nu ska ni få se min lägenhet.

Likes

Comments

Hej!

Nu har det ju gått ett väldigt bra tag sen jag bloggade sist, och jag har tagit bort dom gamla inläggen. Och det är för att jag inte kan stå för dom och jag tycker inte att dom är bra skrivna heller, det har hänt en hel del sen ja skev sist. Jag har kommit på att jag ska byta utbildning, skaffat tungpiercing samt glasögon. Jag kommer inte att uppdatera hela tiden, bloggen ska vara rolig att läsa. Vilket betyder att om jag uppdaterar varje dag så kommer det vara förmodligen samma sak varenda dag. Och ingen tycker väl om att läsa samma sak hela tiden.

Likes

Comments