Header

Här har lite bilder på hur veckan har varit!😂👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjenare! igår så firade vi Elin på baren och det var jätte roligt. Innan så sminkade hon mig och  jag såg så jäkla flawless ut.  Och idag så vaknade vi kl 11 i princip.  Och så åt vi brunch, ​ det var så jäkla gott! Före vi gick till baren så förfestade vi lite.  Idag så ska vi till Nykaabi och där så kommer vi att ta det lugnt. Jag ska läsa till två prov. Som vi kommer att efter höstlovet.

Likes

Comments

Tjenare, idag är det måndag och idag är jag ovanligt pigg. Snart så ska jag få ansiktsbehandling, och efter att vi haft det så blir det mat. Och sen efter maten så ska vi se om vi skulle få sluta lite tidigare, eftersom vår lärare är sjuk.

Likes

Comments

Tjenare på er! Idag är det lördag och igår så var vi på fransförlängningskurs och det var jätte roligt. Det är svårare än man tror för man ska vara jätte lätt på handen när man gör det. Och nu kommer jag att kunna göra det på andra och ha lättare att få jobb på salonger i framtiden. Igår var vi även på kalas, det var Jacobs kusin som fyllde 12 år. Så man fick en jätte god tårta och lite annat smått och gott. Idag så har jag inte gjort så mycket, jag har masserat och gjort ansiktsbehandling på min svärmor.

Likes

Comments

Nu har vi kundbetäning och jag fick göra skoluppgifter på datorn tills, klockan 5. För då kommer min kund, dom vågar inte riktigt lägga så mycket åt mig nu med tanke på att jag har svimmat så mycket. Men det är kanske lika bra, men jag vill ju nog ändå göra behandlingar. På måndag måste jag åka och söka LIA plats. Vi har fått våra svarta rockar, jag älskar min rock. Den är hur fin så helst.

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaks i skolan, det känns jätte skönt. Nu kommer jag att få vänta på en kallelse från sjukhuset här i Jakobstad, så jag kommer få ha en EKG holter i en vecka. Just nu har vi fotvård med borr och det är jätte roligt, för när man har borren i fotvård så går allt mycket snabbare. Det kittlas lite, men det gör inte ont.

Likes

Comments