Header

Hej, hörni! Hur mår ni?
Jag är fortfarande sjuk har varit det i en vecka men jag mår lite bättre idag, så jag ska försöka gå till skolan imorgon. Det har inte hänt så mycket, sen jag skrev förra gången. Förutom att jag kommer att få gå om tvåan, eftersom jag varit borta så himla mycket. Och varit sjukskriven i en månad, då min hälsa har inte varit så bra. Och hälsan går före skolan, fast jag igentligen inte vill. Jag vill kunna må bra och göra allting på en och samma gång. Men det klarar ingen människa.

Likes

Comments

Idag är jag hemma, jag har blivit förskyld. Jag blir alltid smittad så himla lätt, det spelar ingen roll fast jag skulle stoppa i mig en massa vitaminer, så skulle jag ändå bli sjuk. Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Idag ska jag nog inte göra så mycket, vara med några vänner. Chilla,kolla någon film. Jag har äntligen fått spotify premium, och det är så jäkla bra. Jag har haft det förut men det tog slut, och sen så har jag bara inte orkat bry mej. Igår så var jag vid Jacobs faster, och hon har en katt och två hundar. Katten är jätte söt, hon tycker om att bada i handfatet, och hundarna var ganska vilda, men söta.

Likes

Comments

Hej! idag är det torsdag vilket betyder KB, men vi har typ inga kunder eller ja vi har några. Men dom som inte har något att göra fick arbeta med uppgifter på itslearning. Det är en hemsida där vi får våra läxor. Idag ska vi till Nykaabi och jag ska tal lite bilder, och komma igång med bloggandet. Jag är i sköljen och det är först en 3 tiden som det finns saker att göra. Och när man är i sköljen så får man diska, koka svampar, plocka i lådor och sådana saker.

Likes

Comments

Hej! Och gott nytt år!😊 Nu är det officiellt 2017. Och det betyder att man får glömma all skit som hände förra året och hoppas på att detta året kommer bli ännu bättre. Jag vill börja må bättre, igentligen så vill jag att alla ska börja må bra igen. Något som är nytt är att jag har klippt pannlugg. Och jag ser jätte söt ut.

Likes

Comments

Hej! Eller god jul, jag fick en riktigt bra jul. Och en ny telefon, vilket var på tiden för min förra har nog sett sina bästa dagar. Och den är mycket större också, jag försöker lära mig skriva med tangentbordet. För det är så mycket större än på min gamla. Så vad gör ni på jul? Hoppas att ni får en riktigt bra jul!

Likes

Comments