Header
View tracker

  1. Anty
  2. Therese Lindgren
  3. Kissie
  4. Jocke och Jonna
  5. Amanda Mathers
  6. Linn Ahlborg
  7. Josefine Olsson
  8. Tova Helgesson
  9. Jessica Karlsson
  10. Kammi

Så det var nog allihopa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag så har jag städat och nu så sitter jag och funderar om jag ska färga håret eller inte. Jag sparar ut håret eller jag försöker och jag undrar vad tycker ni att jag ska göra. Ni får rösta, vad ni tycker att jag ska göra. Det kommer komma en massa inlägg i december, tags och lite annat. Så håll koll. Annars så har jag väl mått helt ok, eller jag har haft biverkningar på hjärtmedicinen men annars har det väl gått hyfsat bra. Jag börjar i skolan nästa vecka, fast jag ännu är sjukskriven.

Likes

Comments

View tracker

Tjenare! Nu är jag påväg till Vasa och där ska vi gå i butiker. Jag är med Moa och hennes kusin och faster. Igår fick jag min hjärtmedicin,tack och lov säger jag bara. Jag hoppas att den hjälper så att jag kan börja leva normalt, som att gå i skolan och träna.

Likes

Comments

Hej! Igår så var jag ju till sjukhuset och när jag var där så tog dom en massa prover och jag kom dit lite före 2 och var där till klockan 17:30 ungefär. Dom gjorde inte så mycket jag fick ett papper till skolan som jag kan ha ifall jag mår dåligt i flera dagar i streck. Och alla tycker att det är bra om jag får typ vara sjukskriven i en månad nästan. Självklart får jag gå till skolan dom dagarna jag mår bra, men jag måste ta igen min Lia också. Jag är skit trött, men jag sov ganska bra inatt. Och det är första natten på väldigt länge.

Likes

Comments

Hej! Det här blir nog tyvärr inget glatt inlägg. Jag har mått dåligt i en vecka, ja har sprungit konstant på WC, fått hjärtklappningar allt oftare typ varenda dag och natt. Jag har knappt sovit någonting, så jag är väldigt trött. Men jag ska till sjukhuset idag iallafall, då ska jag se vad dom ska börja göra åt mig. Om ja kommer få någon medicin eller måste jag till Vasa. Och jag hoppas att jag åtminstone kommer få prata med en läkare för det här måste ta slut! Jag måste få någon medicin, som jag kan ta vid behov. För det här funkar inte längre.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen, vad har hänt sedan jag bloggade sist? Jo jag har blivit någorlunda frisk, i fredags firade vi våran 2 årsdag. Det har snöat lite inatt, men det smältade nästan med samma. Jag har bytt piercing, vilket jag inte hade tänkt. Men den hade hoppat ur hålet så jag fick lägga in en ny. Tillförst så blödde de så in i helvete, men kylde ner hålet och fick dit en knopp eller vad man ska kalla det. Dagen efter så for jag till en piercare som jag känner, och så hjälpte hon mig att få dit den. På lördag har vi inflyttningsfest för våra vänner, och jag måste få det städat tills det.

Likes

Comments