Hej på er!

Vi har haft bad och det var jättekul, sa Alice.

Matten har varit rolig om addition, sa Isak.

Vi hade friluftsdag och det var jättekul på brännbollen, sa Adam.

Det var roligt med dart, sa Maya.

På badet fick jag prata med en radiokille, sa Oskar.

Vi har fått nya spel på iPaden, sa Mohamad.

Klassen har tagit foto, sa Maja.

På mattedagen jobbade vi med kluringar, sa Ozzy.

Jag har presenterat min familj med foto på engelska, sa Lovisa.

Just nu läser Annika om katten Fräs för oss, sa Thea.

Det var roligt att bada, sa Abdulkhaleq.

Vi spelade spökboll på friskot, sa Klara.

Som ni ser i texten så har vi tränat på att meningarna skulle börja på olika sätt i det här veckobrevet.

Notera att det är studiedag på tisdag och ingen skoldag. På fredag kommer Viveka Knutsson att vikariera i klassen då Annika kommer att vara ledig.

Dessutom ett stort tack till er föräldrar för att ni lägger ner ett så fint arbete med era barns läsläxa. De är hur duktiga som helst på sina egna nivåer och tar kliv framåt hela tiden.

Trevlig helg! Kram Annika

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hej!

Vi har gjort klart första kapitlet i matteboken sa Axel.

Vi har haft mattedag sa Alice.

Vi har haft matteläxa sa Thea.

Vi har skrivit veckobrev sa Adam.

Vi har tittat på Livet i mattelandet sa Klara L.

Jag och Ozzy har uppfunnit nya Beyblades sa Oskar.

Jag hjälper folk när dom behöver hjälp sa Lovisa.

Vi har lärt oss engelska om familjen sa Maja.

Nästa vecka ska vi bada på måndag. Vi kommer att ha friluftsdag hela torsdagen. Det innebär att alla ska komma sportklädda med vattenflaska till skolan den dagen. Det finns endast möjlighet att duscha i skolan för de barn som stannar på fritids. På grund av detta blir läsläxan på torsdag flyttad till fredagen. Då ska vi även fotograferas.

Ha en skön helg! Kram Annika

Likes

Comments

Hej igen!

Tack för att så många kom på föräldramötet i torsdags! Det var väldigt trevligt att träffa er alla. Under veckan som gick arbetade vi med talen 2 och 3 i matteboken tillsammans med begreppen fler, färre och lika många. Eleverna har tränat sig på att skriva siffrorna på rätt sätt och gjort olika mönster. Vi har också skrivit i planeringsboken, tittat på nyheter och gjort en film tillsammans om oss. I onsdags när vi hade mattedag så spelade vi bingo hos Frida. I vårt klassrum hade jag musik och rytm med mattetänk. Hos Liselott tränade eleverna på att lägga olika mönster. Veckan har gått snabbt och imorgon drar vecka 36 igång. Kom ihåg gympakläder till utegympan.

Kram Annika

Likes

Comments


Hej alla mammor och pappor!

Den här veckan i skolan har vi haft roligt. Vi har haft mattedag. Vi räknade matte med 1B och 1C ute sa Oskar. Vi har skrivit i matteboken sa Maja. Vi har varit ute med cyklarna på frisko sa Axel. Vi har spelat på våra iPads sa Ozzy. Vi har tittat på dagarna i almanackan sa Lovisa. På engelskan fick vi ett papper sa Isak. Vi har läst en bok om en hund som heter Puzzel sa Adrian. Vi har sett en engelsk film sa Thea. Vi har frisko med Victorias pappa Einar sa Mohamad. Denna veckan har Isak och Adrian varit veckans hjälpredor sa Alice. Jag cyklade på friskot sa Abdulkhaleq. Vi har fått läsläxa sa Klara. Vi har kollat på nyheter sa Maya. Vi har satt upp månaderna då vi fyller år i nyckelpigor sa Klara. Jag är glad att Annika är vår fröken sa Victoria Dis. Klassen har också haft hand om skolans Lekotek hälsar fröken Annika.

Trevlig helg! Vi ses på föräldramötet på torsdag kl. 18.30!

Kram sekreterare Annika och klass 1A

Likes

Comments

Hej alla mina elever!

Imorgon ska vi äntligen träffas igen efter ett långt sommarlov! Jag längtar verkligen tills vi ses! Jag hoppas att du har haft en skön sommar och att du nu ser fram emot att börja ettan. Vi kommer att lära oss massor och ha roliga dagar tillsammans, det är jag säker på.

Imorgon blir det en väldigt kort skoldag då vi träffas i klassrummet kl. 8.05. Redan 9.30 är skoldagen slut och vi äter inte ens lunch tillsammans. På fredag går vi enligt schema och det betyder att vi slutar 13.20. Vi slutar tidigt på onsdagar det här läsåret kl 12.20.

En annan sak som blir nytt för läsåret är att du och alla andra i ettan kommer att få en egen iPad att arbeta med.

Vårt första föräldramöte kommer vi att ha torsdagen den 1 september kl. 18.30-20.00.

Vi ses imorgon! Föräldrar är hjärtligt välkomna att följa med dig imorgon.

Kram Annika

Likes

Comments