Hejsan finisar!
Ja i skrivande stund ligger jag hemma nerbäddad i soffan med halsont och feber, damn way out west. Jag blev sjuk efter förra året med så har väll något ont gentemot wow, haha. Jobbade drygt 56 timmar under tre dygn så ja wow satte sina spår... I måndags pallrade jag mig till frissan och kapade av en bra bit av håret, vilket var så skönt. Sedan mötte jag upp Rebecka för sushi och en snabbis på stan. När jag kom hem stendäcka jag och vaknade upp som en sjukling. Så det enda jag gjort denna vecka är att kolla O.C och druckit skållhet soppa, mums. Jag skriver egentligen tenta på fredag men har inte orkat plugga så får ta igen vid nästa omtentatillfälle.
Bjussar på några bilder jag han ta på mitt nya fina hår.
(15 dagar kvar till Shanghai😍)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Ursäkta för bildbomb men har man världens bästa jobb så får man!!

Jag jobbar alltså (vid sidan av mina studier) på ett företag där vi säljer merchandise åt artister på olika events och konserter. (för er som inte vet vad merchandise är så är det allt från t-shirtar, till tote bags, kortlekar, nyckelringar osv som tillhör artisternas turnéer eller event) Så äger du en t-shirt som du köpte på Coldplay, eller Beyoncé, ja då kanske du handla utav mig, hahah. Jag började som simpel försäljare men har "arbetat upp mig" till en position som vi kallar för ståndledare, vilket innebär att man blir tilldelad en position/stånd där jag har det övergripande ansvaret över försäljning, personal, ser till att kortmaskiner och kassaapparater fungerar, ser till att påfyllning levereras, osv osv. (en roll som kräver walk-talki och solbrillor hehehe) Ett väldigt roligt men också påfrestande jobb. Det är alltså inte ovanligt att vi jobbar 18-timmars pass. 

Jag har jobbat på allt från Bruce Springsteen, melodifestival, Way out west x2, Marcus och Martinus, Iron maiden, Metallica, haha jag kan hålla på hur länge som helst men ni hajjar. (Och jaaaaaa jag får se allt)

De absolut bästa gigen jag jobbat är utan tvekan Beyoncé i Stockholm, Håkan i örebro, Ed Sheeran i Stockholm och Coldplay på Ullevi. Det var en sådan härlig atmosfär och härliga människor och fantastiska konserter så det kändes verkligen som att man svävade på rosa små moln efteråt, det var sån lycka, sån eufori, speciellt efter Ed Sheeran som är min Gud. Beyoncé körde ju på sin sexighet och sin jävla girl power så man blev ju alldeles lycklig i själen. Men jag tror dock nästan Coldplay tar priset, jag hade inga förväntningar och var inget stort fan från början men efter tre dagar så kan jag säga att Coldplay skaffat sig ännu ett fan på svensk mark. 

Under veckan är det Way out west, en festival som kommer äga rum i Göteborg. Bland annat Major laser, Lana del Rey och The xx kommer finnas plats. Så länge det blir fint väder så vet jag att denna vecka kommer bli top notch. Kanske ses vi där? 

Erkänn ändå att jag har snygga arbetskollegor??

Likes

Comments

Hejsan kompisar!

Idag var jag på kinesiska ambassaden som finns i Göteborg och hämtade ut mitt visum. Visum behövs vid inresa i vissa länder som en slags tillåtelse att tillträda landet. Eftersom att jag ska studera i Kina så krävde de visum för studier som omfattar mer än 180 dagar då jag ska vara borta i ett helt år, hihihohoho. Efter detta äventyr hoppade jag på nästa, bästa spårvagn som tog mig till slottsskogen för att påbörja dagens arbetspass, Way out west. För er som känner mig så jobbar jag på event/konserter. Tänkte göra ett lite större inlägg där jag berättar mer ingående på vad exakt jag gör och vilka gig som varit bäst under alla mina år. Men jag kan med handen på hjärtat och utan att skryta för mycket säga att jag verkligen har världens bästa jobb, samt mina arbetskollegor är guld värda. Det låter klyschigt men dessa människor är verkligen personer jag håller varmt till hjärtat, vi är som en familj. Där jag är dagmamma vill säga och resten är mina små dagbarn (alla ba men snälla gumman, kan du sluta prata om att du är dagmamma) hahaha


Likes

Comments

I lördags begav vi oss till Gunnebo slott för att fira min mormor som fyllde hela 80-år. Hela familjen samlades och hade en mysig middag innan de äldre begav sig vidare för en revy som spelades precis i närheten, medan vi ungdomar åkte hem för att ge oss ut på andra festligheter.

Gunnebo slott var hur fint som helst, att man kan bo så nära och gå miste om att besöka denna fina plats.Vi knäppte en hel del bilder och linslusen Albin, min systerson älskar att stå i centrum.

Jag och en utav mina närmsta vänner, Colette, mötes upp för lite festligheter i Borås. Vilket var kväll nummer två för vår del. Dock fick jag inga bra bilder från fredagen då vi var ute.... men den kvällen var dock ett skämt?! Det var så tomt på folk att vi skämdes och åkte hem, HAHA! Lördagen tog dock igen fredagens besvikelse, vi dansade långt in på småtimmarna och det bjöds även på efterfest. Är alltid glad när jag får spendera tid med henne innan jag åker.

"Brukar lyssna på Kanye och tänka på mig
Men börjar lyssna på Drake och börja tänka på dig
Ville lyssna på Marvin Gaye, det ba' med dig
Ingen annan nej, nej, nej
Det ba' med dig"

I söndags möttes jag och Colette upp igen (hahahah tredje gången i rad) dels för att ha krismöte ang lördagens utgång vilket ver en utav de mest oklara kvällarna någonsin och sedan för att bege oss ner mot Liseberg för att se Hov1 spela. Jag vart så bakis och mådde så dåligt då jag inte druckit alkohol på EXTREEEEMT länge (lite konstigt då jag bär smeknamnet ankan som senare blivit alkoankan) hahah men jag lyckades pallra mig upp ur sängen efter mycket om och men.

Jag var inget superfan av Hov1 innan och tyckte att de gjorde helt okej musik, efter delar spelning är jag officiellt deras största fan och jag blev även lite extra kär i Noel Flike (han på stora bilden) Så förlåt mamma efter Kina flyttar jag till Stockholm för att bo med min man, och med mig tar jag Colette som blev förälskade i den andra bandmedlemmen, Ludwig.

Hur ball är även inte deras logga??!? Vill typ tatuera in den, så sjukt nice!!!

Jag och Collan passade på att knäppa lite för många bilder.

Vi föll för bakgrunden, tyckte den blev så häftig. Synd att jag inte tog några bilder på enbart den, hahah.

Likes

Comments

Hejsan alla fina!!

Det är rätt sjukt ändå att jag om endast 28 dagar ska ta mitt pick och pack och fly fältet till storstaden Shanghai!! Jag har länge sagt att jag vill bort från Borås men aldrig någonsin trodde jag att jag skulle komma iväg, och aldrig till Kina av alla ställen??!!?!?? Men är ändå stolt att jag klarat av skolan på egen hand (med dock enormt mycket hjälp från fina vänner) Hade väldigt mycket efter mig och trodde aldrig att jag skulle orka och hinna ta ikapp samt uppfylla kraven för att dels få studera utomlands samt få CSN för det. När beskedet från sista tentan kom (och det stod ett stort fett G) och mailet från CSN kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Är så oerhört tacksam för allt mina vänner stöttat mig och hjälp mig under detta år, kan verkligen ALDRIG tacka er nog för vad ni gjort.

Idag sitter jag och inhandlar massa grejer som jag tros behöva där borta, allt från smink, hårvårdsprodukter och tamponger (har hört att det är svårt att få tag på i asien över lag) så inhandlar just nu en årsförbrukning av ALLT ;) Som sällskap har jag självklart Dior som ligger och gosar på stolen bredvid samt en kopp kaffe. Just nu regnar det ute (välkomna till Borås) så vi får se vad vi hitta på senare idag. Ska eventuellt iväg till banken för att införskaffa nya bankkort vara av ett kreditkort, vet inte om det är bra eller dåligt när man heter Annika Rydén och älskar att slösa pengar på onödig skit, men tycker ändå att det är värt lite vuxenpoäng:)))))))))))))))

Likes

Comments

Hej!!

Som många av er vet så kommer jag exakt idag flytta om en månad. Min destination tillsammans med ca 20 andra är Shanghai, där jag ska studera i ett år. Villl ni följa med på mitt äventyr så häng med mig på bloggen Facebook eller snap. Hoppas ni gillar det jag lägger upp.Likes

Comments

Instagram @annikaryden