Här ser ni lite vilder över vad jag tycker är fint i badrum. Sten, träd, vitt och grått. Lite ändringar skulle jag göra från t.ex andra bilden!

Halloi, ska just dra mig mot gymmet, bli lite axlar och mage blandat med cardio. Sedan ska jag för en lektion till skolan och på träning efter det. Måste idag göra shitloads av religions arbete, så kommer sekärligen sitta fast resten av kvällen! 😌
Hörs igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God kväll på alla!

Jag hr på alla sätt haft en lugn och fin tisdag. Började dagen med ett tränigspass, sedan lite skola, kaffedejt och efter det åkte vi till min farmor och hälsa på. Fick också ringarna bytta på bilen så ja kan köra även om det kommer snö i veckan, skönt!

Har nu haft mina två lediga kvällar så är utviöad igen. Försöker pussla ihop min helg och hitta på program, men det går inte riktigt som planerat; vi skulle ha tjejkväll med arbetskompisarna men nu ser det ut som om det blir avbokat... typiskt. Får hitta på något annat helt enkelt 👋🏻

Nu ska jg parkera mig framför netflix och se lite på serier före jag lägger mig, kram!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla!

Måndag igen, tycker det är härligt! Har jobbat helgen igenom, och nu har jag två fria kvällar framför mig, skönt! Även om det har varit roligt på jobbet är det skönt med lite ledigt.

Till denna dags planer hör skola och väldigt mycket skolarbete. Har några håltimmar som ja ska försöka få allt gjort på. Efter skolan ska jag försöka få en träff ordnad samt ska jag o dra träningar. Ska också hinna laga mat själv inför veckan och hoppeligen klämma in ett träningspass för mig själv också.... vi får se ifall jag hinner med allt eller inte.
Var sjuk hela förra veckan så det blev allt som allt två träninspass. Ett på måndag och ett på fredag då jag trodde jag var helt frisk, nepp... Men nu känner jag mig redan väldigt mycke bättre, så sk bli lite fler denna vecka!

Tror att det var allt för denna morgon, hopps ni får en fin start på veckan även om det är regningt! 💗

Likes

Comments

Jag har under de senaste åren varit väldigt mån om min hälsa. Jag har tränat ofta, ätit regelbundet och bra, sovit ordentligt, gjort en viktresa och helt enkelt tagit hand om mig själv. Att vara ohälsosam har inte varit ett alternativ för mig. Jag mår så bra av att röra på mig och ha en sund&stressfri livsstil.

Under hösten har jag helt rent ut sagt struntat i min livsstil. Eller tja, jag har ätit rätt så bra, men inget har kännts sådär inspirerande eller drivande. Jag har sovit dåligt; sett bl.a uttmattande mardrömmar, varit trött och pga det och också ätit mycket mera skräp än vad jag brukar. Min hy har blivit sämre av all stress och känner mig inte sådär fräsch överhuvudtaget. Men tröttheten är endå värst. Har kunnat vakna helt normalt kl 5, druckit min smoothie och gått till skolan för en lektion, sedan kommit hem och somnat för att jag varit så trött. Trötthet leder hos mig ofta till att jag äter sämre och vill ha kolhydrater och energi i mig.

I mitt liv har det hänt mycket under de senaste månaderna. Har övat på stundetprov och stressat över skolan, gjort förändringar i mitt arbetsliv samt flyttat i princip hemifrån pårikitig. Inte undrar jag egentligen varför min kropp reagerar med en våg av trötthet. Min kropp är trött. Jag är trött.

Snart är oktober månad slut, och jag känner mig verkligen inte redo för att börja stressa över skola igen. Det enda jag vill är attjag ska känna mig som mig själv igen; energisk, drivd och målmedveten. Och jag vill nå det.
Vill ta i tu med saker igen, sakta men säkert. Börjar från den heliga trekanten; sömn, kost och träning. Sedan tar jag skola, jobb och vänner så som jag hinner. Ifall jag inte orkar måste jag lyssna på min kropp. Vill att resten av detta år går till att jag verkligen tar hand om mig framför allt annat. Jag är vikitgare än något annat just nu.

Känns otroligt bra att få detta nerskrivet. Att försöka förbi se faktumet att jag är trött har endast gjort mig tröttare. Men nu ska det bli ändring i saken. Ska försöka skriva ner lite nu som då hur detta fortskrider, tror det kommer bli rikitgt bra!

Kram, ta hand om er själva!

Likes

Comments

Här om dagen lagade jag en soppa till middag, blev batat-morotsoppa. En väldigt god sådan! Använde ekologisk batat samt morötter, lättgrädde samt 1 grönsaksbuljong. Kryddade med salt, peppar och örter. Värmer sådär passligt inom då man äter soppa på hösten! Kan tänka mig att ingefära och selleri också skulle passa bra i denna soppa.

Likes

Comments

...före

...efter!


Inte så bra bild på själva bordet, men ni fattar pointen! Slipade och målade, samt sökte några stilrena ljushållare, och är väldigt nöjd med reslutatet! Hoppas på att hitta någon vacker vas inom den närmsta tiden, får se!

Tycker det är så roligt att pynja med små projekt hemma. Vill ni se mera av vad jag fixat här hemma? Har oftast något litet på gångs, denna gång fixade jag mitt gamla nattbord till ett mysbord för ljus och blommor.

Likes

Comments

Hej på er!

Min tisdag började med att jag mådde så illa när jag vaknade. Kunde varken andas eller prata, min hals värkte och allt kändes väldigt tungt. Fick alltså skippa dagens träning och sov någon timme längre iställe. Nu är jag på tågstationen och ska fara till skolan för en lektion. Sedan är det dags för jobb på kvällen. Väntar på stunden jag får lägga mig i sängen igen...

Hoppas er tisdag går betydligt bättre än min, kram!

Likes

Comments

Måndag; Gympass för ben + löpning

Tisdag; Gympass för biceps och rygg

Onsdag; VILA

Torsdag; Gympass för rumpa + mage

Fredag; Gympass för axlarvoch tricep

Lördag; Body Combat + core

Söndag; VILA

Hoppeligen får jag alla pass tränat, blir nog att kämpa lite tror jag, men gillar utmaningar så nu ska jag lyckas! Hur tycker ni, är fem pass i veckan för mycket? Själv föredrar jag 2-3 riktigt hårda pass och 2 lite lugnare pass.

Likes

Comments

Mitt jäkligt goda morgonmål igår; något speciellt med att åka till butiken och fixa ordentligt morgonmål lite längre? Ja, definitivt.

God morgon, hoppas allas måndag startat bra!
Idag ringde klockan 5tiden och det var verkligen inte så svårt att stiga upp. Hade lagat smoothie färdigt igår kväll, så satte mig endast ner och njöt i en halv timme. Tycker det är så behändigt att laga t.ex. Smoothie färdigt till morgonen; man sparar några 10minuter samtidigt som man får vakna till "dukat" bord. Smidigt!

Dagens planer är att klara av en kort skoldag, ett möte, träningspass samt matlagning. Tror det blir riktigt bra. Har en kort skolvecka, endast 3 dagar, resten av veckan är det höstlov. Känner att det är välbehövligt!

Ska senare idag också visa upp hurdan min träningsvecka kommer bli, hoppas på mycket variation och roliga pass. Får se hur allt ska gå ihop!

Ni ska ha en bra dag, make the best out of it!

Likes

Comments

Fick idag en sovmorgon till 8, och passade på att göra ett ordentligt morgonmål före jag ska till skolan. Har inget planerat inför kvällen ännu, ska se vad jag hittar på efter skolan!

Blir idag lite ändring i min planerade träning, får köra hemma istället för på gymmet. Men, blir väl lite hopprep och HIIT för benen! Så taggad på träning igen!

Ha alla en skön tisdag, kram!

Likes

Comments