Vardag

Hej på er alla!

Idag har jag haft en så asbra dag hittills; har tränat på morgonen, blev ett väldigt effektivt pass. Löpte intervaller och tränade övrekropp med egen kroppsvikt. Hade fokus på armhävningar då jag tror att det kommer testas vis inträdesprovet i maj. Och ja, jag måste nog skärpa mig på den fronten... blir en massa pushups denna vår! 😄

Annars hade jag en lätt skoldag med 70/80 tals tema, väldigt roligt! Hann vara efter skolan en stund på möte men fick sedan rusa till tåget, ska idag och renovera till lägenheten påriktigt. Många kvällar kommer ju gå åt det men kan inte vänta på slutresultatet! Kommer att bli så fint!

Så med andra ord har detta varit en väldigt bra dag hittills, hoppas den fortsätter lika ✨💗

Likes

Comments

Träning och hälsa

Har börjat dricka mera smoothies igen, för att jagska få snabbt och behöndigt i mig alla näringsämnen som jag behöver. Jag fixade ihop en smoothie med

- alpro soya naturell yoghurt
- 200g blåbär
- 1 banan
- citron-vanilj saftsoppa
- havregryn
- spirulina

Toppade med chiafrön.

Jag tycker om att laga en stor kanna smoothie så att det räcker för några dagar framåt. Perfekt att ha som snabbt morgonmål eller mellanmål!

✨😌💗

Likes

Comments

Träning och hälsa

- 20minuter cykling som uppvärmning

CIRKEL 1;
- 10 st knäböj + 10 st utfallssteg
- 30 stepups (15/ben)
- 15 st marklyft med 10kg:s vikt
X3

•100 X-hopp•

CIRKEL 2;
- 12 djupa knäböj med 40kg på stången
- 12 bulgariska utfall med kroppsvikt
- 12 utfallssteg med 20kg i smith-maskinen (6/ben)

• 10 boxjumps •

CIRKEL 3;
-15 Hip adduction
-15 Hip abduction
X3

10 MINUTE CHALLENGE;
- 20 höftlyft
- 10 raka benspark /ben
- 10 donkey kicks /ben
- 10 "kissande hunden" /ben

(Gör så många varv du hinner under 10minuter)

Avslutade passet med 30minuter Body Combat, alltså boxning. Fick så bra flåset upp under mitt styrkepass och i slutet under boxningen. Verkligen lyckad träning!
Tycker det är så skönt att blanda HIIT med styrketräning.

Hoppas allas vecka startade bra, och ni fått eran träning understökad ✨💗 Ny vecka och nya möjligheter, kom ihåg det!

Idag visade vågen -1,8 kg sedan förra måndagen. Allt som allt -3kg på två veckor. Detta känns väldigt bra!

Likes

Comments

Vardag, Inredning

Jag menar, ALLT händer nu på en och samma gång!
Flytten och renoveringen är i full rulle nu, och på samma gång som vi åker runt och söker möbler samt spanar olika inredningsbutiker försöker man ju hinna med allt annat. Igår före jobbet var jag på Body Combat, verkligen roligt!

Annars har jag bara löat, sovit 10h varje natt och njutit av att 2017 startade på ett super sätt!
✨💗

Likes

Comments

Vardag

En liten throwback till tiderna då man orkade sminka sig och använda vanliga kläder.... nu känns till och med mjukisbyxorna lite jobbiga att få på.

Hej och godmorgon!!
Idag är det fredag och jag är verkligen väldigt taggad! Det är något med hela fredagskänslan som jag älskar. Har inga planer till kvällen/eftermiddagen, så tänkte att det kanske blir ett lite senare gympass idag. Annars tar jag en vilodag.

Idag tänkte jag nog tappa nerverna än en gång då vi redan hade lite bråttom till tåget, och våran gård inte var plogad. Där stod man sedan 6 på morgonen och skuffade bilen ur en snödriva. Som tur hade tåget ett tekniskt fel, så det stannade på stationen just så länge att jag hann in. Tur i oturen om vi säger så!

Nu ska jag ta itu med lite skolsaker för att fördriva tågresan, hörs senare! ✨💗

Likes

Comments

Träning och hälsa, Vardag

Idag ska jag....

- klara av skoldagen
- skriva en modersmålsessä
- träna
💪🏼
- söka vår nya soffa (
😍)
- räkna matematik

Såhär ser min dag ut. Har ledigt från jobbet så ska fixa skolsaker på kvällen. Idag för vi äntligen vår nya soffa, flytten blir allt mera aktuell! Ska också hinna med en springtur bestående av intervaller samt hiit. Har sådan träningsverk så vet inte hur detta ska lyckas men ska försöka mitt bästa. Tror att det blir 20min med rullen idag efter träningen?

Likes

Comments

Träning och hälsa, Personligt

Många undrar vad som fick mig att så snabbt byta yrkesinriktning från barnmorska till idrottsinstruktör. Svaret är lätt; att vara coach är något jag haft i bakhuvudet hur långe som helst. Något jag drömt och funderat på sedan 3 år tillbaka. Jag har varit så himla osäker på att säga ut mina drömmar högt, men nu vågar jag. Jag vågar verkligen göra mina drömmar sanna.

Mitt mål är att vara en sådan person som jag själv skulle ha behövt som yngre. Någon som lyssnar och vägleder. Både med träning och psykiskt välmående. På samma gång vara en förebild och en vän.

Under de gångna 3 åren har jag hittat ett sådant välbefinnande i att vara jag. Nuförtiden älskar jag mitt liv, även om det är väldigt stressigt ibland.
Då pusselbitarna inte vill falla på plats i ditt liv, vill jag vara den som får dig att älska livet igen. Det är mitt mål, och det låter härligt. Jag vill vara en bro mellan människor och balans. En balans av träning, kost, sömn och social interaktion med andra och sig själv.

En rikitg lyckorush får jag då jag kan skriva ut mina drömmar. Även om de ännu verkar vara långt borta vet jag att jag når dem med hårt slit. ✨💗


Likes

Comments

Inredning , Personligt

Nu kan jag pårikitigt berätta mina nyheter som jag varit så glad över de senaste dagarna; vi ska flytta! Ja, vi har fått en lägenhet ett stenkast från centrum, en rymlig tvåa med väldigt stort sovrum. Troligtvis ska vi måla lite och byta lister, men annars är det rätt så flyttfärdigt! Jag är så nervös; det blir min första lägenhet sådär pårikitigt!

Allt hände väldigt snabbt; på under 24h hörde vi om lägenheten och hörde av oss till hyresvärden. Kommer blir så roligt (och dyrt...) att renovera samt inreda. Det mesta har vi ju redan, men ett matbord, soffa och säng borde inhandlas. Sängen får vänta ännu, då jag ska ha en kingsize, men soffan söker vi imorgon och matgruppen på söndag. Kommer bli ett antal besök till ikea och andra härliga butiker, så det blir väl en hel del inredning nu kommande månad. Stay tuned! Ja, detta blev nog en väldigt bra start på detta år!

Kram på er, Annika 💗✨

Likes

Comments

Träning och hälsa

Något jag anser väldigt viktigt är att man tar hand om sin kropp på många olika sätt. Genom att springa, hoppa och utsätta sig själv för stötar, stärker du din benstomme något enormt.

Jag tycker om att stärka mina leder i vristerna och knäna genom att göra olika balansövningar. Att stå på ett ben och föra det andra benet upp i luften är en övning jag gör ofta. Men knäböj på bosubollen tar nog det högsta priset.
Jag brukar köra 3x20 utan vikter i början, och sedan 3x12 med 10kg. Väldigt effektivt för att öva balans och styrka.

Jag utmanar alla att köra någon form av balansövningar denna vecka. Om 50år tackar vi oss, då vår benstomme och leder fortfarande mär bra!

Idag efter gymmet visade vågen -1,2 kg sedan förra måndagen. Mestdels vätska, men jag är nöjd ändå! Bara att fortsätta kriga!

Hoppas er måndag blir bra! ✨💗

Likes

Comments

Träning och hälsa, Vardag

Under dessa kyliga dagr har jagpassat på att ta vara på det fina vintervädret; det har blivit många promenader och röda kinder! Något jag älskar är vinterpromenader.

Denna vecka har gått ut på jobb mestdels, vilket ännu fortsätter idag och imorgon. Känner mig ändå väldigt positiv, har nämligen en liten hemlighet jag sparar till.... mera om det lite senare! Kommer alltså att lägga allt jag kan i spar nu, så ingen shopping eller annat onödigt en stund framöver!

Har inte tränat ordentligt denna vecka då jag jobbat så mycket, men nästa vecka är jag tillbaka till vanliga rutiner med skola, jobb och träning så då ska jag komma igång med träningen pårikitig. Denna vecka har varit en bra uppvärmning!

Nu ska jag till jobbet, ha det så bra alla! 💗✨

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw