Hej!!

Idag så har jag vart med Bianca, vi åkte ner till havet där vi solade och badade jätte mysigt!
Sen gick vi upp till henne och sminkade oss och åt, så efter det åkte vi in till Kungsbacka och kollade lite i affärer.

Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Godnatt sov gott
xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Idag har jag så träffade jag upp Bianca vid 15:00 då vi gick bort till gymmet för att träna.
Det är så varmt just nu det är verkligen sjukt, så vi kände att vi ville bada efter vi hade tränat. Så vi åkte hem till Bianca först och sen hem till mig, när vi hade hämtat alla grejer så åkte vi in till Kungsbacka.

För där skulle vi träffa Niklas och Ruben för vi skulle bada med dem. Så jag och Bianca hoppade på bakom dem och så åkte vi ner till en sjö, det var verkligen sjukt mysigt där och tyckte vattnet var skönt, och det var skönt att svalka sig efter det varma vädret.

Efter det åkte vi hem Bianca hem till sig och jag hem till mig där jag kom hem och åt middag.
Sen efter ett tag hängde jag med mamma och hämtade min lillebror för han hade vart och ätit med klassen. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen, och just nu ligger jag bara i min säng

Hoppas du oxå har varmt väder

xoxo

Likes

Comments

Hej!!

Idag så vaknar jag 10:00 ca då jag kollade på youtube och frukost, då jag åt gröt har märkt att det är en väldigt bra frukost det är nyttigt och även ger lång energi och man blir mätt väldigt länge.
När jag hade ätit klart gick jag och sminkade mig packade väskan osv.

När jag var klar åkte jag med en buss innan Olivia för jag skulle lämna tillbaka ett armband och en ring jag köpte men jag bytte det mot en annan ring och ett annat armband.

När jag var klar så var Olivia nästan framme, så gick och mötte henne sen gick vi till gymmet. Det var otroligt varmt att gymma idag tyckte jag så det gör det svårare för mig önskar jag hade tränat bättre men jaja.

När jag kom hem så gjorde jag inget typ jag åt och sen rensade jag min garderob och just nu ligger jag bara i sängen.

Hoppas du haft en bra dag

xoxo

Likes

Comments

Hej!!

Idag ska jag nog träffa Olivia, vi skulle ses runt 13-14 så det har jag planerat än så länge annars har jag inga andra planer för idag.

Denna helgen som har vart har verkligen vart så bra. Hoppas din oxå vart det, bilderna nedanför tog vi i helgen.

Hoppas du får en bra måndag

xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Zara/blus 249kr
Zara/ kostymbyxor 299kr
Adidas/ skor 900kr
Älskar Zaras kläder så mycket

Likes

Comments

Hej!!!

Just nu är jag hos Elina, och vi kollar på Violetta och kollar på bilder från igår. Vet inte riktigt när jag ska hem än, men ska äta morsdag middag hemma. Senare runt 19:00 ska jag nog träffa Tilda.

Hoppas ni får en mysig dag och om ni har en mamma eller inte ha jätte mysigt med familjen!!

xoxo

Likes

Comments

Hej!!

Idag vaknade jag runt 10:00 men gick upp runt 11-12 jag åt frukost och bara tog det lugnt.

Vid 15:00 åkte jag hem till Elina där jag är nu, och vi har precis varit nere vid havet och ätit jätte goda jordgubbar, lyssnat på musik och bara pratat super mysigt.

Nu är Elina inne i duschen, när hon är klar ska vi fixa oss och äta. Runt 19:09 kommer Bianca efter det drar vi på fest, och inatt ska jag sova hos Elina.

Hoppas du har en bra lördag!! xoxo

Likes

Comments

Hej!!

Förlåt för jag inte bloggade igår tänkte göra det på kvällen men var så stressad och hade ångest inför idag på praon

Igår så praoade jag på pizzerian igen när jag var klar tog jag och Maja 13:46 bussen in till Kungsbacka. Hon skulle hem och jag skulle till Göteborg med Tilda.

Hoppades på att jag skulle ha tur och hitta något men hittade bara ett skärp och en bikini överdel och det var grejer jag behövde.

Vid ca kl 19:00 hämtade vi Tildas moppe och åkte hem till henne. När vi kom dit packade hon och sen åkte vi hem till mig för hon sov hos mig inatt.

Idag så vaknade vi runt 11:00 och gick upp och åt frukost. Gick inte till praon idag för att jag hade för mycket ångest. Just nu e jag hos Bianca och vi gör inte så mycket.

Ha en bra fredag

xoxo

Likes

Comments