Header

Hejsan! Idag har varit lugn och skön dag, då vi hade ett fåtal lektion och skolfoto. Jag slutade klockan ett om jag minns rätt, då gick jag en massa av människor och åt, jag åt en kycklingsallad. Sedan kom jag hem runt halv tre då jag satte mig och pluggade direkt, och nu blev jag precis klar med allt, känns riktigt skönt. Ska ta mig något att äta sen bara kolla någon mysig film, kram.

Likes

Comments

Hejsan! Idag hade jag två läkartider direkt efter varandra på sophiahemmet, den först var hos sjukgymnasten för mitt knä, där jag gjorde ett par tester på mitt knä, eftersom det nu har gått 10 månader sen min knäoperation, jag har tidigare haft en sjukgymnast på SATS men idag bytte jag och mamma till en sjukgymnast på sophiahemmet, jag är riktigt nöjd med det valet. Jag hade sen tid hos min knäläkare och vi pratade lite, och kom fram till att om 2 månader ska mitt knä vara friskt och bra igen, blev så glad och motiverad. Efter mina läkarbesök åkte jag hem och pluggade matematik en stund, ska senare på kvällen träffa en vän till mig, kramkram.

Likes

Comments

Hejsan! Idag efter skolan åt, jag och mina kompisar i skolan sedan gick vi till skanstull och fikade på waynes istället vi satt där och bara pratade i någon timme, det var riktigt mysigt i det soliga vädret.                                                     Jag sitter för tillfället och pluggar matematik, men snart ska jag ta mig något att äta. Måste även berätta att jag försökte ladda upp bilder från dagen på datan men det gick helt enkelt inte så får försöka senare.

Likes

Comments

Hejsan! Nu är jag i skolan, har rast för tillfället, men snart börjar min svenska lektion, vi ska ha ett enkelt prov på en text, och sedan slutar vi när vi är klara. Efter skolan ska jag och några kompisar till mig, köpa mat och sätta oss i någon mysig park och njuta av det soliga och härliga vädret, ha det så bra idag folket!

Likes

Comments

Hejsan! Ville börja med och berätta att idag mår jag jätte bra, jag är äntligen helt frisk. Jag har precis ätit en lunch, och fixat mig då jag ska åka och till min mormor och morfar och fika, det ska bli jätte mysigt, ha det bäst idag och njut av solen.

Likes

Comments

Idag är en sådan här härlig dag då man bara vill sitta ute i solen och ta det lugnt, men nej så blir det inte för mig, jag är fortfarande inte helt frisk från mitt sjukliga jag så blir att sitta in och kolla film och ta det lugnt, men det kan också vara skönt, njut av den här soliga och mysiga lördagen kram

Likes

Comments

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och den underbara hösten kommer allt närmare, jag tycker hösten personligen är otroligt mysig, och jag har längtat efter den! Om ni frågar mig älskar jag alla dom otroliga snygga och bekväma kläderna man kan bära på hösten, alla sköna stövlar och boots och kappor, och alla snygga jackor och sist men inte minst alla sköna tröjor, stickade eller inte, här visar jag ett par saker jag tycker passar perfekt på en höstdag!Likes

Comments