Snart slut

​snart är jullovet slut och det är bara 6 dagar kvar. Jag har dock haft ett sjukt bra jullov även fast jag inte gjort så mycket. Jag har mest varit hemma under lovet men har varit med kompisar lite grann ändå. Förra veckan tisdag så fyllde jag år och min syster bakade en maräng tårta eftersom jag inte gillar vanlig tårta så mycket. Julafton var jätte bra och jag är jätte nöjd med sakerna jag fick . Igår hade vi basketcup från klockan 13.10 till 02.00 det var jätte kul och jag vart inte så trött som jag trode jag skulle bli. Det kändes som att det var dag hela tiden , jag och alla i basketlaget åt middag där och kvällsfika. Eftersom att vi hade flera matcher. Vi kom fyra i cupen och vi selade om. Tredje/fjärde plats direkt efter en annan match.


Jag har jätte mycket (skolångst) jag vill inte dit!! Dom senaste dagrna har jag typ tänkt på det jag vill inte!!


Likes

Comments

Är det bara jag som inte tycker det känns som om det är jul snart? Den här terminen har gått sjukt fort även fast vi har haft 15 prov. Jag är sjukt taggad för julafton.

I fredags fick vi Julov och det har inte varit så bra hittills. Eftersom min hamster (chiko) har dött. Jag hittade honom i huset, och han var helt lila och han blödde i munnen. Men först trodde jag att min andra hamster (kiwi) hade dött eftersom hon är äldst. Och det hade varit tyst där jag satt burarna och jag hörde att det bara var en hamster som drack vatten. Sen dom senaste dagarna såg jag att chiko mest sov och han åt inte. Och igår lyfte jag upp huset och där låg han som om han somnat in. Hejdå chiko :(

Likes

Comments

Idag är jag sjuk och har då inte varit på skolan. Men jag hade tänkt att fara ändå eftersom jag har blivit piggare sen lördags då jag vart sjuk. Men jag som sagt valde att vila ut helt så imorgon är jag tillbaks igen. Igår var det farsdag och min syster och hennes pojkvän kom över en snabbis och vi  hade löpt ett mobilskal och sockar. Jag har också gjort slingor i mitt hår under helgen jag ville inte ha ljusare hår men det vart blonda slingor/ombre ändå haha. NY MOBIL JAA jag  har då fått min julklapp och födelsedagspresent i förväg eftersom att jag måste ha en mobil för min funkar halft. Jag betalade en tredjedel av priset och köpte skal, plastskydd själv. Jag fick/köpte  en sony Z5, i guld . Min syster fick också en fast hon valde svart. 

Likes

Comments

HEJ

I torsdags så hade vi skolaskolavslutning och det var kul men ändå tråkigt eftersom att klassen kommer splittra. Våran klass sjöng Wavin flag och efter det fick vi rosor med dikter på. Innan skolavslutningen så fick jag present kort på hm av min syster.


LONDON

på söndagen så kom jag hem från klassresan.Vi var i London och där så bodde vi i lägenheter. Vi hade tre stycken hyrda boende i samma lägenhet. i London så var vi på madamtuessoe, vi åkte också London eye och det var super kul. såklart så har vi shoppat och jag köpte väldigt mycket haha 😁 Vi var också i Towern.


Förlåt för stavfel och sånt men internet är trögt så det laggar

​Dikten från skolavslutningen 

Likes

Comments

Hej, jag tänkte blogga idag också. Idag tänkte jag vara med mina kompisar och sen ikväll får jag äntligen träffa en speciell kompis till mig. Hon ska inte följa imorgon när jag ska träffa en annan kompis :(
men det gör inget för att jag kommer ändå fara dit med två andra. det

Likes

Comments

View tracker

idag hade jag nästan inte gjort något har mest skypat med mina nya kompisar. på lördag ska vi träffas,det ska bli så kul!! annars har jag gjort klart matten och jag är just nu med min kompis😊 vi gör typ inget , det har regnat😞jag älskar att vi har ledigt och det är inte heller länge kvar tills klassen ska till london😀💞

Likes

Comments

Hej jag vet att jag inte har bloggat på länge men nu tänkte jag blogga.Det har ju varit påsklov och vi spenderade tiden i fjällen. Det var mysigt. Vi fiskade och jag fick väll några. Men det vart inte så mycket fiskande för det blev snöstorm. 😞

Jag har också hunnit vara på stan och på storheden. ( bilder under på det jag har köpt)Idag så ska jag plugga inför nationellaprov  som är på Tisdag. Det är no!!
skorna: från din sko 300kr
högtalare: från Åhléns 90kr (rea)
solglasögon: från ginatrico 80kr
örhängerna: från frits ohlson ca 100kr
victoria secret/aqua kiss : från öb 80kr (rea)
nagelfilarna: ica maxi 20kr per st
smink borstarna: från ica maxi 20kr per st
Likes

Comments

Jag har inte gjort något mycket idag,bara det vanliga haha!

Fast jag har ju skaffat den här bloggen ,och det ska bli jätte kul!

Likes

Comments