Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi grillade super god fisk till middag.

Egna vårrullar gjorde vi också, som för övrigt blev så himla goda.

Åksjuk var bara förnamnet här. Jag mådde fruktansvärt illa här då vi befann oss på en båt som gungade nå fruktansvärt.

Vi snorklade vid Turtle Island. Jag var livrädd att kasta mig ut i meterdjupt vatten, men släppte fort. Jag är så glad över att jag vågade för det vi såg i vattnet bland koraller och fina fiskar var bland de häftigaste jag gjort!

Vi hyrde moped i de två veckorna vi var där. Vi tog en dag till att åka runt norra delen av Phu Quoc ön för att se om runt, helt fantastiskt.

Att få resa med sin kärlek och bästa vän är helt underbart.

Detta var inte helt ovanligt att se runt om i byarna.

Grannarna som vi bodde nära i vårt egna hus på Ön hade två hundar som alltid kom med viftande svans när vi vaknade.

Vårt fina hus vi bodde i under sista veckan på ön.

Syns det vilken fot som är svullen? Haha. Jag brände mig i princip på hela kroppen under de två första dagarna.

Det första huset vi bodde i bjöds på så himla färsk och god frukost varje morgon.

Syns det hur blek jag var här? Jag var rå sjuk av för lite vatten/värmeslag i kombination med åksjuka av en buss. Jag spydde och spydde..

Vi var här i Cu Chi tunnlarna i Vietnam som användes under kriget. I dessa tunnlar bodde befolkningen för att skydda sig från kriget och för att inte bli upptäckta.

Här var ett så kallat hål som var till för air condition i tunnlarna så dem kunde leva där nere under marken.

Denna gång ner i marken ser ju hyffsat ''bred'' ut för folk att gå ner i men denna öppning som jag står i är till för turister. På bilden nedan syns vår guide som står i de ''riktiga'' hålen för att ta sig ner i tunnlarna där befolkningen bodde i. SE SÅ LITET HÅLET ÄR! Helt sjukt..

Detta användes som en fånghåla för tigrar eller andra djur, fruktansvärt.

Här var vi i ett gigantiskt köpcenter i Ho Chi Minh, huvudstaden i Vietnam där vi stannade i 3 dagar.

Här är Notre Dame katedralen.

Varje dag for vi in till stan för att handla på matmarknaden för att göra egen mat i huset, vart så himla gott och vilka smaker!!

Likes

Comments

Igår for vi till Boden och lämnade Lilly till Stina som tog tåget till Umeå. Det var jobbigt kan jag säga..
Att vakna upp utan en glad Lillan som är så överlycklig att man äntligen vaknat och ska gå ut första rundan.
Vaknade samma tid som jag brukar gå upp med Lilly, vid 6 tiden, Sen gick jag upp och sitter nu med sista finliret innan uppsatsen + 4 examinationer ska inlämnas.

Men! IMORGON far vi til Vietnam, längtar? JA

Lilly kommer ha det såå kul hos Stina och Martion som kommer rå om henne till tusen, sen ska hon sista veckan följa med till Dundret och vad älskar hon inte mer än snö? ingenting typ <3

Likes

Comments

Likes

Comments

​Du vet känslan du får när du rensar garderoben eller rensar bland dina gamla saker, nytt fräscht och härligt. Det är precis vad jag ska göra nu. Fast i livet, är för tok för snäll med folk och tror alltid de bästa om alla, de blir nog både en och en annan som får försvinna :)

Likes

Comments

Likes

Comments

​Än så länge ser jag ljust på framtiden. Min dröm har alltid varit att bli polis, egentligen. Men jag skulle hellre vilja jobba inom polisväsendet utan att vara polis, t.ex utredare eller analytiker. 

Jag hoppas att komma in på några av dessa kurser iallafall! Juridik är fruktansvärt kul att läsa och även de två andra ja sökt, kriminologi. Dessa är sommarkurser på distans, vilket är toppen för mig som jobbar 100% under somrarna på mitt jobb som undersköterska. Då slipper jag plugga på 150-200% parallellt med mina studier på sociologiprogrammet.

Likes

Comments

Jag har nu kanske i 3-4 veckors tid gymmat 3/4 ggr i veckan. SÅÅ underbar känsla att faktiskt hålla igång för en gångs skull och verkligen klara av det löftet också! Jag har Elin som stöd som också tränar seriöst, så de känns super kul!

Idag har jag för övrigt gått upp vid 8-9 tiden, gått på en lång prommis med vovven och jag kan inte vara mer än stolt. Jag kan gå förbi hundar, människor och djur av alla de slag utan att Lilly går dit eller springer emot dem.
SÅ SKÖNT!

Jag har alltså numera Lilly lös hela tiden, vars jag än går och hur jag än går (förutom över vägar och sånt självklart). Så himla skönt att matte är roligare än de andra som rör sig omkring på t.ex isvägen.


Annars då? Jo Lilly har fyllt 1 år igår. Blev massa mys och härliga promenader och husse köpte gott ben och bollar (som hon älskar mer än allt typ). 

Smäller till med en bild från i somras då min kära farmor blev spridd i Minneslund💛

Likes

Comments

Likes

Comments

Har Lilly verkligen varit såhär dödligt söt? 😍


Likes

Comments