Sygdom, Familie, Smerter, indlagt, kronisksyg, Cvk

hejsa allesammen. som i nok har læst og evt. hørt er jeg blevet indlagt på ouh igen. jeg blev indlagt torsdag den 16 november så har været indlagt i 2 uger imorgen, og er ved at være godt træt af at være her. jeg er blevet indlagt fordi at jeg desv…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Familie, kronisksyg, Mode og skønhed, Sygdom, Venner, personligt

hejsa allesammen, idag vil jeg skrive et nyt blogindlæg som kommer til at handle om "når man gerne vil men ikke kan" det er noget jeg personligt selv tit oplever som kronisk syg. det jeg mener med "når man gerne vil men ikke kan" er at når man som …

Likes

Comments

Familie, kronisksyg, Mode og skønhed, Sygdom, Venner, kidsaid

hejsa allesammen, så der har været lidt stille her på bloggen og det har der været fordi at jeg ikke helt ved hvad jeg skal skrive her på bloggen, så hvis i har nogle ideer ville det være super dejligt! nå men idag vil jeg skrive et indlæg om et ar…

Likes

Comments

Familie, Mode og skønhed, Odense, Sygdom, kronisksyg, danmark

hejsa allesammen. som jeg har haft skrevet i nogle af mine tidligere indlæg skulle jeg til en undersøgelse på Ouh igår den (14/9) så idag har jeg tænkt mig at skrive om hvordan undersøgelsen gik osv. dagen igår startede med at vi kørte til odense k…

Likes

Comments

Familie, Odense, Sygdom, Venner, hobbyer, Mode og skønhed

hejsa allesammen. idag vil jeg skrive lidt om hvordan min fredag i fredags (1/9) var og hvad jeg lavede. fredagen startede med at jeg igen igen skulle til samtale på ouh (denne her gang omkring min vægt) da det ikke går sådan helt vildt godt med de…

Likes

Comments

Hejsa allesammen.

Så idag vil jeg skrive lidt om mine første skoledage, og så bare lige give jer en lille Update.

Så jeg startede i 8. Klasse torsdag den 10. August, det var en okay dag, og det var dejligt at se alle ens klassekammerater igen.

Jeg starter med at være i skole fra 8.00 - 12.00 så det er "kun" 4 timer, men så skal vi gradvist øge timerne så jeg forhåbentligt kan komme i skole på fuldtid igen. Det er VIRKELIG noget jeg gerne vil!

Første dag gik okay, jeg kunne godt mærke at jeg var lidt smadret og træt i kroppen da jeg kom hjem, men det gik.

Da jeg kom hjem fra skole, begyndte jeg så på at lave et kranseKagetårn (eller hvad man nu kalder det) det gjorde jeg fordi at mine bedsteforældre har guldbryllup imorgen den 12-8-2017.

Jeg lavede så noget af kransekagen efter skole, og stod i køkkenet indtil klokken 22.30. Nåede dog ikke at blive helt færdig, så jeg lavede den færdig idag ( fredag den 11-8-2017 ).

Idag havde jeg så anden skoledag i 8. Klasse og vi skulle allerede have vores første prøve i dansk! Jeg bliver altid nervøs når jeg skal have en prøve eller test. Men jeg klarede det og fik 10 i karakter!

Dagen idag var også ret god i skolen, og jeg havde overskud til at lave kransekagen færdig da jeg kom hjem fra skole.

Så her til aften har vi så været hjemme ved mine bedsteforældre og sætte æresport op, og få kaffe og den kransekage som jeg bagte til dem. Rigtig hyggeligt.

Men jeg ville bare lige skrive et lille kort indlæg om de første to dage i 8. Klasse.

Nu vil jeg sove, da vi skal til Mine bedsteforældres guldbryllup imorgen:)

Knus!<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

hejsa allesammen.

så idag tænkte jeg at jeg kunne skrive et lille kort indlæg om mig, nemlig 10 facts om mig.

jeg vil skrive 10 facts om mig selv, sådan at dem der læser med på min blog, og som måske ikke kender mig, kan lære mig lidt bedre at kende (hvis man kan sige det).

så ja, lad os da bare komme igang med de 10 facts om mig.


FACTS

1. mit fuldenavn er Annika Ulla Hinrichsen, navnet Ulla kommer fra min mormor som desværre døde inden jeg blev født.

2. mig og min familie flyttede til sønderjylland i 2014, det gjorde vi fordi at næsten alt vores familie bor hernede og fordi at vi gerne ville væk fra den by som vi boede i før. det er den bedste beslutningen vi nogensinde har taget!

3. jeg har 4 andre søskende, en storbror og 3 storsøstre, så jeg er den mindste i flokken. hvilket nogengange er meget rart haha.

4. jeg går meget op i fashion og makeup, og ligger en del makeup, det vil i også komme til at kunne læse mere om her på bloggen.

5. jeg blev rigtig slemt syg i april 2015, men har faktisk gået meget på sygehuset siden jeg var 7 år gammel pga. refluks sygdom (for meget mavesyre).

6. jeg elsker at lave mad og bage, og vil gerne prøve at lave en masse forskellige kager, og så ELSKER jeg at se mad/kage programmer.

7. jeg har to skønne nevøer, som jeg elsker over alt på jorden, de er seriøst det sødeste i verden! de er med til at holde mig oppe i de dårlige perioder.

8. jeg bruger snapchat, facebook og instagram HVER dag, og ved seriøst ikke hvad jeg skulle gøre uden de apps haha.

9. jeg ELSKER alt ved juletiden, hyggen, maden, gaverne og i ved bare ALT ved julen. jeg syntes personligt at det er den bedste tid på året.

10. jeg går næsten ALTID med hyggestrømper (eller hvad man nu vil kalde dem) ligemeget hvilket tøj jeg har på og min familie syntes det er så underligt haha.


det var de 10 ting som jeg lige ville skrive om mig selv, jeg håber at i har kunnet lide det her lidt anderledes indlæg.

jeg syntes ihvertfald at det har været sjovt at skrive.

hvis i har nogle spørgsmål eller andet til mig kan i altid kontakte mig på min instagram, mail eller min facebook.

knuss!<3

den lille søde dreng som i kan se på det ene billede, er den ene af mine små skønne nevøer:)

Likes

Comments

hejsa allesammen.

så idag har jeg tænkt mig at skrive et blogindlæg som kommer til at handle om min tur til Neumünster sammen med min familie.

min familie og jeg tog nemlig en tur til neumünster designer outlet i mandags, og det var super hyggeligt.

hvis i ikke ved hvad Neumünster designer outlet er, så er det (ja som navnet siger) et outlet hvor der kun er mærkevarer såsom Ralph Lauren, tommy Hilfiger, Calvin Klein og en masse andre mærkevarer.

det skal lige siges at det er et udendørs outlet.

vi tog afsted mandag morgen ved en 11 tiden og var først hjemme om aftenen ved en 22 tiden, så det var en ret lang men hyggelig dag.

jeg har i langtid godt kunne tænke mig at komme til Neumünster designer outlet så da det ENDELIG var okay godt vejr valgte vi at tage derned.

vi gik egentlig bare rundt og kiggede en masse butikker, og så spiste vi inde på en cafe, hvor vi fik 2 pizzaer.

- jeg sætter lige en masse billeder ind fra turen.

jeg håber at i har fået en lille fornemmelse af hvordan der ser ud i Neumünster designer outlet, det er lidt ligesom i udlandet er der mange der siger, fordi at man går rundt i mellem alle butikker (hvis man kan sige det)

det er ihvertifald et besøg hver!

jeg fik ikke rigtig købt noget, da der ikke var ret meget i str. xs-s tilbage.

så jeg fik kun en ting med hjem og det var en calvin klein bh, hvor imod at min storbror fik købt en hel masse tøj og nogle sko. det er jo altid lækkert med noget nyt tøj;)

så vi må hellere en tur derned igen efter sommerferien og kigge om der ikke er kommet noget tøj i min str. haha.

men ja, jeg ville egentlig bare lige skrive lidt om min tur derned og vise jer de billeder som jeg fik taget dernede.

vi havde en rigtig god dag, og det var en rigtig hyggelig tur, som vi helt klart vil gøre igen!

det var også rigtig dejligt bare med en dag hvor jeg gjorde noget som jeg elsker (nemlig at kigge i butikker) uden at tænke for meget over smerter, kvalme og bare generelt sygdom.

nu er min sommerferie også snart ovre, jeg skal starte i skole igen torsdag den 10. august

syntes sommerferien er gået SYGT hurtigt, og så også fordi at jeg var indlagt det første stykke tid.

nå men jeg håber at i kunne lide indlægget selvom at det ikke blev så langt og at i måske får lyst til at tage en tur ned og kigge i Neumünster.

vi havde ihvertfald en rigtig god tur!

knuss!<33

Likes

Comments

hejsa allesammen, det er ved at være noget tid siden at jeg skrev sidst her inde, men nu vil jeg lige skrive et lille indlæg igen.

jeg vil skrive lidt om hvad jeg har lavet i min sommerferie indtil videre.

som i nok ved startede min sommerferie jo ikke lige som forventet, da jeg jo blev indlagt, men jeg er heldigvis udskrevet nu og nyder min sommerferie og tiden med min familie.

jeg stoppede med sondemaden ugen efter jeg blev udskrevet, så jeg skal spise alt selv og det er stadigvæk svært, men jeg prøver.

vi ligger fast på en campingplads i Sønderjylland og her har vi lagt i 11 år nu, så vi er rigtig tit på camping og vi bruger næsten altid hele vores sommerferie hernede.

vi nyder tiden her på campingpladsen og jeg nyder at være sammen med alle mine venner her fra.

vi har 2 campingvogne den vi ligger fast med og så en som vi kører rundt med, sådan at vi også oplever nogle andre campingpladser end altid at være her hvor vi har lagt i 11 år.

i sidste uge (uge 29) tog vi en uge til Sæby på en campingplads, hvor vi så lagde med den anden campingvogn som vi har. Det var rigtig hyggeligt, og jeg nød virkelig bare at være sammen med min familie og ikke at tænke og koncentrere sig om sygdom, men bare en uge hvor vi alle prøvede at "skubbe" alt sygdom væk, selvom at jeg stadigvæk har rigtig mange smerter og meget kvalme prøver vi bare at få det bedste ud af det.

imens vi var i sæby, var vi ude og opleve nogle ting, feks. var vi i http://nordsoenoceanarium.dk hvor man kunne se en masse fisk osv. vi tog også til Fårup sommerland hvor vi var en hel dag, vi shoppede også og hyggede os egentlig bare.

jeg har også lige været sammen med min bedsteveninde josefine, hun kom i mandags og har så sovet her til idag, rigtig hyggeligt.

så indtil videre i min sommerferie har jeg været på camping, været i Fårup sommerland og bare været sammen med min familie og mine venner.

og så må vi jo se hvad der skal ske resten af sommerferien.

vi tager en dag af gangen da vi ikke rigtig kan planlægge noget hvis nu at der kommer noget i vejen med min sygdom.

efter sommerferien skal jeg jo til at starte i 8 klasse, hvilket jeg har det lidt blandet med. altså på den måde at det begynder at blive lidt mere seriøst i skolen, og jeg frygter lidt at jeg ikke klarer det, da jeg jo har haft/har en del fravær.

så jeg håber bare at jeg klarer det godt nok selvom at jeg har en del fravær.

det var lige lidt fra min sommerferie indtil videre, jeg håber at i har en skøn sommer.

knus!<33

- her er lige nogle billeder fra min sommerferie indtil videre.
Likes

Comments

hejsa.

som i jo nok har læst på overskriften er jeg endelig blevet udskrevet igen fra OUH.

det blev jeg i tirsdags efter at have været indlagt i en uge, det har nok været en af de korteste indlæggelser som vi har haft. men alligevel er det faktisk ret langtid en uge.

blev som sagt udskrvet i tirsdags, fordi at botoxen igen har virket denne her gang, det er dejligt!

det har nok været den mest kedelige uge på OUH nogensinde, og jeg har VIRKELIG bare misundet alle dem som er på ferie, for det er virkelig ikke fedt at skulle være indlagt i ens sommerferie.

men HELDIGVIS var jeg "kun" indlagt i en uge denne her gang.

men ja som sagt har botoxen virket igen, og det betyder at jeg igen er stoppet med at kaste op igen.

jeg har igen denne her gang ikke måtte spise noget selv, og det må jeg stadigvæk ikke, så lige nu får jeg sondemad hver dag 6 gange om dagen.

hvilket VIRKELIG ikke er fedt, jeg bliver altid dårlig af sondemad som i nok godt ved hvis i har læst nogle af mine tidligere indlæg.

men ja, vi håber på at jeg snart må begynde at spise noget selv igen, så jeg kan slippe for det klamme sondemad og for den meget slemme kvalme som sondemaden giver mig!

inden vi blev udskrevet i tirsdags snakkede vi også med en diætist, omkring hvad jeg skal spise osv. for at kunne tage på, da min vægt er blevet kritisk siger lægerne.

diætisten sagde at jeg skal spise MANGE gange om dagen, så når jeg må begynde at spise igen SKAL jeg spise 6-8 gange om dagen, det bliver virkelig svært da jeg stadigvæk ikke kan mærke sult og da jeg føler mig proppet HELE tiden.

men jeg må jo bare prøve for ikke at tabe mig mere.

imens vi var indlagte fik jeg igen det der hedder TPN-ernæring, det er "mad" som køre ind igennem et drop i armen og så direkte ind i en blodåre, sådan at man ikke kan kaste det op.

problemet ved TPN-ernæring er bare at det er meget skidt at få ind igennem et drop i armen, da det ødelægger ens drop fuldstændigt!

de kørte så alligevel TPN-ernæring ind igennem et drop i armen ved mig, for at jeg ikke skulle tabe mig endnu mere, men da det jo som sagt ødelægger ens drop, er jeg igen denne her gang blevet stukket i og fået lagt drop mange gange fordi at mine drop kun holder 1-2 døgn.

så det ret træls, men det gik!

vi skal imorgen (fredag) ringe over til odense og snakke med lægerne ang. hvornår jeg må begynde at spise igen, og så skal vi have lagt en ny plan mht. hvis jeg begynder at kaste op igen osv.

så ja, det var nare lige lidt om at jeg ENDELIG er blevet udskrevet igen og at jeg lige pt. kun får sondemad.

nu vil jeg nyde resten af min sommerferie og håbe på at der ingen indlæggelser bliver lige foreløbigt!

knuss!<33

her er lige nogle billeder fra indlæggelsen, det er nogle billeder af nogle af de drops som gik i stykker, og så et billede af TPN-ernæringen.

Likes

Comments

Hejsa.
Som i nok har kunnet læse på overskriften er jeg blevet indlagt på OUH (Odense sygehus) igen igen.
Og det er jeg fordi at jeg i mandags begyndte at kaste alt hvad jeg indtager op igen, dvs. Alt mad og drikke.
Så vi blev indlagt igår den (27/7), hvor lægerne og kirurgen så besluttede sig for at jeg skulle ned og have botox sprøjtet ind i min mavemuskel igen, ligesom de gjorde tilbage i marts måned.
Du kan læse mere om det her: https://nouw.com/annikahinrichsen/har-faet-et-cvk-og-botox-29583145?nstitle=Annikahinrichsen&nsuserid=1345946.

Jeg blev så kørt ned i narkosen imorges klokken 8.15 ca. Hvor de så har sprøjtet noget botox ind igen.
(jeg er jo snart ikke ægte mere, haha:)), forstået på den måde at de jo bruger botox.

Så nu må vi bare håbe at botoxen hjælper på mine opkastninger igen denne her gang, der skal gå ca. 4-5 dage før man kan se om botoxen har effekt, så vi må bare vente og se.

Vi krydser ihvertfald ALT hvad krydses kan, for at det virker igen denne her gang.
Så vi kan komme hjem og holde sommerferie!

Jeg har nemlig fået sommerferie, så det er noget rigtig LORT at bruge sin ferie på at være indlagt!

Men vi må bare vente og se, og så håbe på at det virker og at vi snart kan blive udskrevet igen.
Lægerne har ihvertfald lovet mig at de vil gøre det så hurtigt de kan denne her gang ( men det siger de jo hvergang. Haha ).

Jeg har nu kastet op hele dagen mandag,tirsdag og idag onsdag, så min hals er VIRKELIG meget medtaget og den gør ondt, og så er sondemad altså ret så klamt og stærkt at kaste op, så det gør det ikke meget bedre.

Jeg ligger derfor lige nu og får noget væske kørt ind igennem et drop i armen, så jeg ikke bliver dehydreret.

I forhold til min vægt, er den også bare gået MEGET ned af og den er faktisk blevet kritisk siger lægerne.
Så nu må vi se hvad der skal ske, da jeg jo ihvertfald ikke tager på af at kaste alt sondemaden op som de giver mig lige nu.

Jeg ligger derfor lige nu og bare vil til at slappe lidt af og få noget ro på, da jeg er rimelig svimmel og helt udmattet af smerter og kvalme.

Nå men det var bare lige et lille hurtigt indlæg, om at jeg igen igen er blevet indlagt og endnu ikke ved hvornår jeg bliver udskrevet.

Knuss!<33

Likes

Comments

hejsa allesammen.

jeg tænker at det er på tide at jeg skriver en lille update om hvordan det går.

jeg var til samtale på Ouh den 19 juni, hvor vi bare snakkede lidt om hvordan det går, min vægt og hvad vi kan gøre fremadrettet.

lægerne sagde egentlig ikke så meget.

vi fik jo de der ernæringsdrikke sidste gang da vi var på Ouh (har skrevet om det i et andet indlæg) som vi så skulle prøve istedet for sondemad, og for at få min vægt op.

vi har så prøvet at give mig nogle af ernæringsdrikkene ind igennem min sonde, da jeg virkelig ikke selv kan drikke dem da de smager meget af sondemad! (og det smager VIRKELIG ikke godt).

men det er ikke helt lykkes som det skulle, da jeg hvergang at jeg har fået en ernæringsdrik har fået det VIRKELIG skidt, har hvergang fået så meget kvalme at jeg ryster og ikke sover før klokken 2-3 stykker om natten.

så dem er vi stoppet med igen, da det ikke gik godt.

jeg har jo kvalme hver dag, men vi tænker at der må være noget i sondemad/ernæringsdrikkene som min mave ikke helt kan klare, siden at jeg får det så dårligt hvergang jeg får dem.

jeg får det nemlig ikke så skidt når jeg spiser selv. altså når jeg spiser selv har jeg stadigvæk kvalme men ikke ligeså slemt.

jeg fik også afvide da vi var på ouh, at hvis min vægt falder mere, bliver vi nød til at starte op på sondemad igen ( hvilket jeg virkelig ikke gider)

men ja nu må vi se hvordan det går.

det går ihvertfald ikke bedre, men heller ikke værre (med det mener jeg at jeg stadigvæk ikke kaster op) så det håber vi bare fortsætter!

jeg fik også sommerferie i fredags (23 juni) så nu vil jeg bare prøve at nyde min sommerferie og håbe på at det hele kommer til at gå godt.

og så hygge mig sammen med min familie og mine veninder/venner.

forresten så er jeg begyndt at "style" med noget tøj osv inde på hvisk. vil lige sætte nogle links ind som i meget gerne på tjekke ud.

link til hvisk: https://hvi.sk/r/96ZU

det var det for det her indlæg, ved godt det blev ret kort men jeg ville bare lige skrive lidt om hvordan det går.

knuss!<33Likes

Comments

hejsa allesammen.

idag vil jeg skrive lidt om det med at være syg og ikke altid lige at have så meget energi og overskud.

for når man er kronisk syg har man ikke altid lige så meget energi og overskud, da man bruger en del energi på smerter, kvalme osv.

for os som er kronisksyge kan det tit være en udfordring bare at skulle, stå op i badet, gå i skole eller lave nogle af vores hobbyer. fordi at vi kæmper med smerter, kvalme etc. bruger vi dagligt en masse energi på det og så kan det godt være svært at have en masse energi og overskud til alt muligt andet, da det virkelig godt kan tappe en for energi at have smerter, selvom at man ikke skulle tro det.

andre som ikke kæmper med en sygdom ved måske ikke hvordan det kan være for os som er kronisk syge. og de tænker måske også hvordan kan det være en udfordring feks. at skulle stå op i badet, gå i skole eller bare sætte sig ned ved et bord og lave lektier eller lave en af sine hobbyer.

men det kan det fordi at vi somsagt før bruger en masse energi på at kunne overskue og klare vores smerter,

hvis jeg feks. er til en fødselsdag, konfirmation eller noget andet som kræver en masse energi og overskud og jeg så "overforbruger" mig selv (eller hvad man nu kan kalde det) så kommer jeg til at "betale" for det dagene efter, på den måde at jeg så i 2-3 dage efter kun kan ligge i sengen og intet energi eller overskud har.

så man skal virkelig lære at mærke hvor grænsen går i forhold til det med at "overforbruge" sig selv, for ellers så går det bare ud over en selv i sidste ende hvilket VIRKELIG ikke er fedt.

men når man er en lille pige som mig på KUN 14 år, og så skal igennem alt det her kan det VIRKELIG godt være svært, for man vil jo gerne kunne gøre det som alle andre på en alder kan og derfor "overforbruger" jeg også mig selv virkelig tit.

nogle dage har jeg heldigvis også noget ekstra energi og overskud, så på de dage prøver jeg at fokusere på at gøre de ting som jeg virkelig godt kan lide feks. at lægge noget makeup, bage, lave bolcher, være kreativ eller være sammen med mine veninder.

jeg ELSKER de dage hvor jeg kan finde overskud til bare at sætte mig ned og lægge noget makeup, eller skrive et blogindlæg som nu, for det kræver også energi. og så tænker i nok "men du sidder jo bare og skriver?" ja det gør jeg men det kræver faktisk noget energi og overskud.

sidste dag besluttede jeg mig for at ligge noget makeup om aftenen bare for at ligge det, og fordi at jeg ikke havde lagt makeup i langtid.

det giver mig sådan en rar følelse at lave noget som jeg godt kan lide, og så fordi at man har energi til det! og så når man får noget makeup i ansigtet så ser man heller ikke så syg ud og det ELSKER jeg.

jeg sætter lige nogle billeder ind fra det makeup jeg lavede sidste aften.

men ja det var lidt om det ikke altid at have så eget energi og overskud.

håber i kunne lide indlægget og at det giver mening det jeg skriver her på bloggen hehe.

knuss!<33her kan i se hvor meget makeup kan gøre så man ikke ser så syg ud.

Likes

Comments

hejsa allesammen.

idag har jeg tænkt mig at skrive lidt om noget fashion/ tøj relateret.

jeg vil nemlig skrive om hvad jeg tit har på når jeg er indlagt og hvilket tøj som jeg syntes er fedt/ som jeg godt kunne tænke mig at eje fra hjemmesiden romwe.com.

romwe.com er en mega fed tøj side, og de har nogle virkelig lækre ting, men det kommer jeg til at skrive mere om senere i indlægget.

når jeg er indlagt gør jeg virkelig ikke noget ud af mig selv, da jeg som jeg har sagt før virkelig ikke har det godt når jeg er indlagt. så når jeg er indlagt går jeg for det meste bare i en hættetrøje, en sweater, eller en varm bluse og så går jeg enten i mine Calvin Klein nat bukser, i mine løbebukser eller i nogle andre løse og behagelige bukser.

jeg går næsten aldrig med stramme jeans når jeg er indlagt, da jeg syntes at de er virkelige ubehagelig at have på når man ikke har det godt og når man bare ligger i sengen.

så ja jeg går for det meste bare i det tøj som sidder lidt løst og som er dejlig varmt og behageligt at have på når jeg er indlagt.

men hvad går jeg så i når jeg ikke er indlagt?

når jeg ikke er indlagt prøver jeg at gøre lidt mere ud af mig selv, selvom at jeg også tit har det dårligt når jeg ikke er indlagt.

så når jeg er hjemme og går i skole osv. går jeg tit i nogle sorte stramme jeans, en langærmet med en t-shirt udover eller noget helt tredje, jeg går dog også tit i mine løbebukser haha.

jeg ligger evt. også lidt makeup når jeg ikke er indlagt for ikke at se så syg ud og så fordi at jeg elsker at ligge makeup.

romwe.com.

da jeg gerne vil "udvide" min stil lidt eller hvad man nu siger haha. har jeg været inde på romwe.com og kigge på en masse lækkert tøj.

de har det fedeste tøj og så er det bare lige min stil, jeg har derfor lavet en lille wishlist (ønskeliste) med ting som jeg godt kunne tænke mig derfra eller ting som jeg gerne vil købe.

jeg sætter lige nogle billeder ind af tingene for at i kan få en fornemmelse af hvilket tøj og hvilken stil jeg godt kan lide og så syntes jeg helt bestemt at i skal tjekke romwe.com ud!

jeg har linket alle de ting som jeg har valgt ud fra deres hjemmeside, hvis nu at i skulle have lyst til at tjekke tøjet ud kan i bare trykke på linket.

link til bikini: Blue And White Triangle Bikini Set

link til sneakers: Black Faux Leather Lace Up Rubber Soled Shoes

link til hvide sko: White Strappy Platform PU Sandals

link til grå hoodie: Grey Alien Embroidered Hooded Sweatshirt

link til lyserød body: Pink Mock Neck Frill Trim Long Sleeve Bodysuit

link til grå bukser med grønne streger: Light-Grey-Striped-Side-Tie-Waist-Pants-p-202110-cat-681.html

link til sorte culotte bukser: Black-Elastic-Waist-Pockets-Wide-Leg-Pants-p-198862-cat-681.html

link til blå bukser med huller: Blue-Distressed-Boyfriend-Jeans-p-178564-cat-681.html

link til jumpsuit: Porcelain Print Drawstring Waist Romper

link til hjemmesiden romwe.com: http://www.romwe.com

det var det for det her indlæg, jeg håbet at i kunne lide det og at det er okay at det er et lidt anderledes indlæg!

knuss!<33

Likes

Comments

hejsa.

da jeg jo som sagt ikke kan/må være fysisk aktiv, kan jeg jo ikke gå til nogen sport. hvilket er SYGT nederen.

jeg har før gået til fodbold, håndbold og gymnastik men det var før jeg blev syg og ikke kunne holde til det.

da jeg skulle stoppe til mine fritidsaktiviteter og stoppe med at være fysisk aktiv blev jeg virkelig ked af det, for er der noget et lille barn rigtig gerne vil er det at gå til sport i fritiden sammen med sine venner.

jeg blev tit sur på mine forældre, hvilket jeg VIRKELIG ingen grund havde/har til, for de kan jo ikke gøre for det. men det er bare nogle gange virkelig svært ikke at kunne det alle andre kan.

jeg kan stadigvæk godt blive sur og irriteret over at jeg ikke kan gå til noget, men jeg har lidt vænnet mig til det nu.

ligesom med fødselsdage, arrangementer eller andre ting. som jeg ikke kan komme med til nogle gange pga. min sygdom.

for at være helt ærlig har jeg virkelig tit været sur på mine forældre over at jeg ikke har kunnet gå/komme med til arrangementer og sport. så undskyld mor og far haha.

så ja.

hvad er min hobby? nu hvor jeg ikke kan gå til noget som helst sport.

jeg går rigtig meget op i makeup og fashion.

jeg har 3 ældre søstre som tit har lagt makeup på mig da jeg var yngre og tit klædt mig på haha. så det er nok derfra at jeg har fået en interesse for makeup og fashion. jeg lægger tit makeup, sætter hår osv. så ja det er nok en af mine hobbyer.

jeg har måske en lille drøm om at blive makeup artist hehe.

en anden af mine hobbyer er at jeg godt kan lide at være kreativ.

ved at jeg feks. maler og tegner en del.

jeg kan lige sætte nogle billeder ind af mine hobbyer.

men ja, det er ihvertfald det jeg godt kan lide at lave imens at mine andre venner og veninder går til en sport i deres fritid.

jeg har også lidt et ønske om at få noget makeup og fashion herind på bloggen?

hvad siger i til det?

i må meget gerne skrive en kommentar med hvad i syntes om min ide om det.


det var det jeg ville skrive idag, et lidt kort indlæg men ja:)

knuss!<33

Likes

Comments

"du ser jo ikke syg ud?"

er et spørgsmål som man tit kan opleve at få når man har en kronisk sygdom som IKKE kan ses.

det er nok et af de værste spørgsmål at få, ved jeg fra mig selv og fra andre kroniske syge. det kan godt være at man ikke altid kan se på os at vi er syge, men JO vi er syge og vi kæmper dagligt med smerter osv.

du ved det nok fra dig selv af, at når du måske en eller to gange om året har det man kalder influenza hvor du ligger hjemme på sofaen og har ondt i maven, har kvalme og kaster op, mister du alt din energi og det føles lidt som om at du ikke har sovet i flere dage. sådan kan en med en kronisk sygdom have det DAGLIGT.

når man har en kronisk sygdom kan man have kvalme, ondt i maven eller noget helt tredje hver dag, også selvom at det ikke altid kan ses.

en person med en kronisk sygdom kan have mange svære ting i hverdagen og man skal lære at leve med de smerter etc. som man har.

jeg har en veninde som jeg har fået igennem at være indlagt, hun har et handicap som KAN ses, men noget som folk ikke ved er at hun hver dag bøvler med en masse kroniske smerter lige som os med en kronisk sygdom. Selvom at hendes handicap godt kan ses er det altså ikke ens betydning med at man kan se hvor ondt hun nogle gange har. og med det vil jeg gerne sige at selvom i måske møder en kronisk syg, en med et handicap eller en med noget helt tredje som ikke kan ses og som altid smiler så kan personen altså GODT være syg!

så når en kronisk syg får den kommentar "du ser jo ikke syg ud?" kan det VIRKELIG gør ondt. Jeg ved fra mig selv af at jeg allerhelst bare smiler og skjuler mine smerter for hvorfor skal jeg vise til folk at jeg har ondt? man behøver ikke altid at vise man har ondt, men nogle gange har man også bare brug for at folk kan se på en at man virkelig ikke har det godt for at de forstår det.

"du har det da luksus?"

noget som jeg før har oplevet og som jeg ved andre kroniske syge også har oplevet, er at nogle af ens venner/klassekammerater og dem man møder godt kan tro at man har det "luksus" fordi at man feks. ikke går i skole en hel dag eller fordi at man enten har fri tit pga. samtaler på sygehuset osv.

men nej.

det er IKKE fedt at have fri fra skole hele tiden, tro det eller ej men det er faktisk pisse træls når man står i det.

for selvom at jeg ikke er i skole en hel dag er det ikke ens betydning med at jeg bare kan sove længe, for enten kan jeg ikke sove for smerter og ellers skal jeg til samtaler osv på sygehuset.

os med en kronisk sygdom har det ikke luksus bare fordi at vi måske ikke lige altid er i skole. Ved godt at det er svært for andre som ikke er syge at sætte sig ind i det her. men derfor kan det virkelig godt gøre mig/andre sure når vi får kommentarer som "du ser ikke syg ud" eller "vil gerne have det som dig og slippe for skolen".

men er en skoledag til klokken 15.00 virkelig så slem? vil du virkelig gerne have en kronisk sygdom som du skal leve med resten af dit liv, bare for at slippe for skolen? nej det tror jeg nemlig ikke du vil når du først står i det, for det er virkelig ikke altid lige nemt det her.

hvis det stod til mig ville jeg MEGET hellere have lange skoledage, gå til sport og gør en masse andre ting istedet for at være kronisk syg og leve med smerter hver dag.

så for lige at pointere det igen.

selvom man ikke ser syg ud kan man GODT være syg og vi har det IKKE luksus eller noget overhovedet.

det var alt for det her indlæg, håber i kan lide at jeg bare kommer lidt ud med mine tanker her på bloggen.

knuss!<33


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

hejsa.

idag har jeg tænkt mig at skrive lidt om nogle oplevelser som jeg har haft før med nogle læger.

jeg vil skrve om når der kommer nogle læger ind til en, som ikke tror på en.

for ja, sådanne nogle læger har jeg efterhånden mødt en del stykker af.

når man er indlagt med en kronisk sygdom som mig, hvor man ikke kan se det på mig udover når jeg kaster op kan det godt være svært for nogle læger ( åbenbart ) at tro på at man ikke selv kan gøre for det.

i mine dårlige perioder hvor jeg kaster alt hvad jeg spiser og drikker op bliver jeg jo altid indlagt. og når jeg så er indlagt har jeg jo en masse samtaler med de læger som er tilknyttet mig og som ved hvad det er for en sygdom jeg har og hvordan hele mit forløb har været/er.

men da lægerne jo også har fri nogle gange, har de nogle andre kollegaer som så tager over. men der er det så tit at der kommer en læge som man slet ikke kender noget til, og hvor lægen slet ikke kender noget til mig og min sygdom.

det er noget af det VÆRSTE jeg ved da jeg virkelig bare har haft så dårlige oplevelser med de læger som ikke kender noget til mig overhovedet.

hvis vi tager et eksempel på en af mine oplevelser.

så var der engang en dag hvor der kom en anden læge ind til mig, jeg sad i min seng inde på min stue på børneadelingen .hvor lægen så spørger ind til en helt masse ting og jeg begynder bare at svare på alle spørgsmål. der var ikke noget problem til at starte med overhovedet ikke, men så ligepludselig siger lægen til mig " kan du kaste op foran mig?" da jeg hørte det gik der bare et eller andet helt galt, jeg kunne mærke at jeg virkelig bare ikke gad at se den læge mere og jeg gad overhovedet ikke snakke med lægen mere.

jeg vidste så ikke rigtigt hvad jeg skulle svare, men jeg for så fremstammet " jeg har jo ikke spist eller drukket noget" og jeg kaster jo kun op når jeg indtager noget.

hvor lægen så svare "ja men du har jo noget kakao lige der, prøv at drikke det" jeg gør jo bare som lægen siger og begynder at drikke noget kakao. der går så ca 5-10 minutter og så kommer der en klat bræk op og ud på gulvet ( undskyld for de klamme detaljer haha) lægen siger så "det var da ikke meget" hvor min mor så svarer det var jo ikke ret meget kakao hun drak.

der er flere oplevelser, men den her er nok den jeg altid kan og vil huske.

der er ikke noget værre end når man kan mærke at en læge/sygeplejerske ikke tror på en!

det var VIRKELIG en ubehagelig oplevelse og siden dengang har jeg ALTID frygtet når der kommer en læge jeg ikke kender.

jeg ved at der er flere end mig der har oplevet at lægerne ikke har troet på dem, da man ikke kan se en kronisk sygdom.

så ja. der er læger der ikke tror på en, og der er en del dårlige oplevelser men også en del GODE oplevelser.

det var alt for det her blogindlæg.

knuss!<33

Likes

Comments

hej igen.

jeg ved godt at jeg også skrev et indlæg igår, men jeg er bare VIRKELIG motiveret til at skrive en masse indlæg lige nu.

så jeg har idag tænkt mig at skrive lidt om hvordan min sygdom bare kan vende fra dag til dag, og med det mener jeg med smerter,kvalme og energi.

for ja, med min sygdom har jeg mange op og nedture, og det kan variere meget med hvordan jeg har det.

det kan være meget uforudsigeligt hvordan jeg har det hvilket VIRKELIG godt kan være træls.

jeg kan den ene dag have det sådan okay godt og bare være sammen med mine veninder og hygge mig, og så kan jeg dagen efter ligge hjemme i min seng og virkelig ikke være noget værd.

hvis vi tager et eksempel, var jeg igår sammen med min bedsteveninde Josefine hele aftenen, vi lavede en masse bolcher og havde det bare pisse sjovt, og jeg havde det så godt som jeg nu engang kan have det.

men da jeg så her imorges vågnede havde jeg det virkelig bare IKKE godt, jeg har den slemmeste kvalme og virkelig mange smerter. så jeg er ikke i skole idag, jeg ligger bare her hjemme og slapper af.

det er VIRKELIG træls at det kan ændre sig så hurtigt med hvordan jeg har det!

jeg skulle have været sammen med en af mine andre veninder idag, men det var jeg nød til at aflyse da jeg ikke har det godt eller er noget værd idag. så ja det er en ret øv dag idag.

pga. at det kan ændre sig så hurtigt kan min familie også godt have lidt svært ved at planlægge ting ud i fremtiden da vi aldrig ved hvordan jeg har det og om jeg bliver indlagt.

så det er ret så træls, men det kan vi desværre ikke gøre noget ved, vi prøver bare altid at få det bedst mulige ud af det.

så som i nok godt kan læse var igår en af mine gode dage og idag er så en af mine dårlige dage.

jeg NYDER virkelig meget når jeg har mine gode dage og bare kan være sammen med mine veninder og min familie uden at have det så slemt som idag.

jeg ville ønske at alle dage bare kunne være gode, men sådan er det desværre ikke.

der er også tit hvor jeg tager i skole selvom jeg virkelig ikke har det godt, da jeg hader at jeg har meget fravær. specielt når jeg er indlagt har jeg meget fravær. men det kan vi ikke gøre så meget ved.

 jeg klare mig heldigvis okay i skolen og mine lærer er heldigvis også meget forstående overfor min sygdom, så det er meget godt.


det var det jeg ville skrive idag, håber jeres dag er bedre end min hehe.

knuss!<33

vil lige sætte nogle billeder ind af mig og josefine fra igår.Likes

Comments

hejsa allesammen.

jeg har idag valgt at skrive et indlæg om hvad jeg laver når jeg er indlagt på sygehuset.

da jeg jo i mit sidste indlæg skrev om hvad jeg laver når jeg er sammen med mine veninder tænkte jeg at det måske også var meget rart at vide hvad jeg egentlig laver når jeg er indlagt.

når jeg er indlagt er det jo fordi at jeg har en af mine dårlige perioder hvor jeg kaster alt hvad jeg spiser og drikker op. så derfor har jeg det overhovedet IKKE godt når jeg er indlagt.

en hverdag for mig på sygehuset ser typisk sådan ud, at jeg går i skole fra 8.30 - senest 13.30 ( der er en skole for os børn som er indlagt ) i må lige skrive hvis i gerne vil høre mere om det med at jeg går i skole på sygehuset når jeg er indlagt.

tit er jeg også til nogle undersøgelser eller til samtaler med lægerne ( men det er ikke hver dag ).

den børneafdeling som jeg er indlagt på har også et rum som de kalder "sanserummet" inde i det rum er man sammen med en af pædagogerne hvor de så snakker med en, og hvor man høre noget musik og får massage LUKSUS haha.

sanserummet er et slags "frirum" for os børn som tit er indlagte, man kan ligesom på en måde komme lidt "væk" fra alle lægerne og alle sygeplejerskerne som hele tiden er omkring en.

så der er derfor også nogle dage om ugen hvor jeg er nede i sanserummet for at komme "væk" lidt.

min hverdag på sygehuset når jeg er indlagt er ikke noget specielt, jeg går i skole, er i sanserum, til samtaler med lægerne og ellers er jeg bare sammen med min mor og far.

der er IKKE ret meget at lave på et sygehus udover at spille et spil, så derfor er det VIRKELIG dejligt at der findes mobiler, iPads og computere.

da jeg jo altid er indlagt på OUH ( odense universitets hospital ) kan mine veninder, familie osv. ikke besøge mig ret tit, da der er ret langt fra Sønderjylland til odense hvilket er SYGT nederen!

hvis der ikke havde været så langt er jeg sikker på at der ville have været meget mere at lave og at det ikke var så pisse kedeligt at være indlagt.

men ja sådan er det jo desværre bare, jeg får heldigvis lov til at komme hjem på orlov nogle gange ( orlov er hvor man stadigvæk er indlagt men har fået lov til at komme hjem i nogle timer eller et par dage ) så det nyder jeg VIRKELIG meget når jeg er.

hvad holder mig oppe når alt ser sort ud?

jeg får tit spørgsmålet "hvad er det der holder dig oppe?" der plejer jeg at svare min familie og mine veninder/venner.

og især min mor, far og alle mine søskende.

de er der ALTID for mig, ligemeget hvor sur jeg så kan være når alt bare ser sort ud.

JEG ELSKER DEM VIRKELIG MEGET ALLESAMMEN!

Nogle der også holder mig oppe er mine to SKØNNE nevøer, de betyder ALT for mig og jeg er så glad for at være deres moster!

de hjælper og støtter mig ALTID, så ja det er DET der holder mig oppe når alt virkelig bare ser sort ud.

jeg havde ikke klaret alt det her uden mine venner og familie!


det var alt for det her indlæg, jeg håber VIRKELIG at i kan lide at følge med i mit liv med en kronisk sygdom!

HUSK at i er velkomne til at kontakte mig!


knuss!<33De to små er mine 2 nevøer, de betyder ALT for mig!

Likes

Comments

hejsa, jeg vil idag skrive endnu et indlæg som er blevet efterspurgt.

det kommer til at handle om hvad jeg laver når jeg er sammen med mine veninder.

for ja, hvad laver vi egentlig når jeg ikke kan være for fysisk aktiv?

når jeg er sammen med mine veninder er det VIRKELIGT rart, det er på en måde mit "frirum" forstået på den måde at jeg kan "skubbe" næsten alt sygdom væk.

det jeg mener med at jeg kan skubbe næsten alt sygdom væk, er at når jeg er sammen med mine veninder ( eller familie) hygger vi og har det sjovt, vi snakker ikke så meget om sygdom men istedet fokusere vi bare på at have det sjovt.

vi plejer for det meste at snakke, høre musik eller se en film.

så kan i nok godt tænke, det var da kedeligt?

men nej, det er det faktisk ikke, det er super rart bare at sidde og snakke om en masse ting imens vi synger højt med på det musik vi hører.

som jeg skrev i sidste indlæg interessere jeg mig meget for makeup, hår og tøj.

så der er også tit hvor jeg får lov til at prøve nogle makeup looks eller får lov til at flette mine veninders hår.

hvilket er sygt fedt!, da jeg jo virkelig interessere mig for det.

og mange af mine veninder elsker at jeg lige kan sætte deres hår eller ligge noget makeup på dem, så det er jo meget rart.

mig og min bedst veninde josefine, har også vores eget bolche sæt hver især, så når vi er sammen laver vi tit en masse bolcher. ( vi har vores egen facebook side hvor vi sælger vores egne bolcher) den hedder:

josefine & annika*s bolcher

så hvis i kunne tænke jer nogle bolcher kan i jo lige tjekke den ud hehe.

men ja, vi kan sagtens have det hyggeligt og sjovt selvom at jeg ikke kan lave noget helt vildt fysisk aktivt.

så hvis du sidder derude og evt. har en sygdom hvor du ikke kan lave det som alle andre kan, så lad være med at trække dig tilbage, for du kan SAGTENS have det skide sjovt og hygge dig sammen med dine veninder og venner!

jeg vil lige sætte nogle billeder ind hernede i bunden af mig og mine veninder<3


knuss!<33Likes

Comments

hej igen.

en del har efterhånden spurgt mig om hvordan min hverdag egentlig er, og hvordan med skolen osv.

så det er det jeg har tænkt mig at skrive lidt om idag.

min hverdag ser nogenlunde ud som alle andres, det vil sige at jeg også går i skole osv.

jeg har lidt andre møde tider en de andre fra min klasse, da jeg kun går i skole imellem 3-5 timer om dagen.

vi har gjordt det sådan at jeg har de "vigtigste" timer, altså dem man kan komme op i til eksamen.

så jeg møder nogle dage klokken 8.00 som de andre, og andre dage møder jeg så enten klokken 10.00 eller 12.00.

når jeg møder senere end de andre er det tit fordi at de andre fra min klasse og årgang enten har idræt eller skal lave noget hvor de skal være meget fysisk aktive.

de fag jeg kommer til er, dansk, matematik, engelsk, tysk og fysik.

grunden til at jeg ikke går i skole på fuldtid, er at jeg ikk har så meget energi som andre, da min krop lige skal komme sig ovenpå alle mine dårlige perioder.

men vi arbejder på at jeg må komme i skole på fuldtid, da det virkelig godt kan være frustrerende nogle gange at man skal komme og gå midt i en skoledag.

hvad laver jeg så typisk efter skole?

efter skole er jeg enten sammen med nogle veninder eller min familie.

og ellers er jeg på min telefon og alle de der ting som enhver teenager er:)

men noget som jeg ikke laver efter skole, men som mange af dem fra min klasse gør er at jeg ikke går til en sport i min fritid, da jeg ikke må være for meget fysisk aktiv.

det kan nogle gange være VIRKELIG irriterende da alle andre fra ens klasse, flere gange i ugen enten går til fodbold, ridning eller gymnastik.

så når andre er til en sport i deres fritid, bager jeg enten eller laver en masse forskellige makeup looks, da jeg går rimelig meget op i makeup og fashion hehe.

( så i må lige skrive hvis i gerne vil have at jeg skal lave lidt om beauty og fashion herinde )


det her var det jeg for det meste laver på mine gode dage og når jeg ikke er indlagt.

hvad laver jeg så på en dårlig dag?

hvis jeg har en dårlig dag er det typisk fordi at jeg har mange smerter, kvalme og generelt bare ikke har det godt!

så når jeg har en dårlig dag ligger jeg for det meste bare i min seng og slapper af.

jeg laver ikke så meget på mine dårlige dage, da jeg jo virkelig ikke har det godt når det er.


det var det jeg ville skrive idag, jeg håber at i kan lide at følge lidt med i mit liv:)

- og så må i jo lige HUSKE at skrive hvad i gerne vil læse og høre lidt mere om.

knuss!<33

​Her er lige et billede af mig og min fantastiske veninde Laura❤️

Likes

Comments

Heej.

Som i kan se på overskriften så var jeg til samtale på OUH i mandags ( 22 maj )

Det gik ikke sådan Syyygt godt, Eller altså de var glade for at jeg ikke har kastet op siden jeg var indlagt.

Vi snakkede lidt frem og tilbage om hvordan jeg har det, hvordan mine smerter er og hvad min vægt siger osv.

De var dog ikke specielt glade for min vægt, da de syntes at den er for lav.

Så ja, vi snakkede lidt om hvad jeg kunne gøre for at vægtøge.

De gav mig så 3 valgmuligheder.

1. At spise en del mere mad

2. At drikke ernæringsdrikke

3. At få bonus måltider ind i sonden ( altså at få sondemad Igen )

Jeg valgte så den første valgmulighed, jeg skal så spise en del mere mad, og se om jeg ikke selv kan få min vægt op.

Jeg skal så også prøve at drikke de der ernæringsdrikke ved siden af mine normale måltider!

Jeg har fået nogle med forskellige smage med hjem, der er både med jordbær, vanilje og chokoladesmag.

Jeg har indtil videre smagt den med jordbær smag og fy for den!

Den smager VIRKELIG ikke godt!

Den smager af en blanding af syntetisk jordbær smag og sondemad, det er jo ligesom at drikke ren sondemad😷

Det får jeg ihvertfald ikke ned, hvis resten også smager af sondemad.

Men jeg må jo prøve.

Det er stadigvæk virkelig svært at få plads i maven til mad, Og min familie prøver at få mig til at spise mere, de prøver jo selvfølgelig bare at hjælpe mig:)

Men nogle gange skulle andre virkelig prøve at mærke hvordan det føltes når man skal spise selvom man føler sig overproppet.

Nå men ja, vi må se hvad min vægt siger på mandag og så må vi tage den derfra:)


Knuss!<33


Det her er de ernæringsdrikke jeg skal have.

Likes

Comments

Idag vil jeg skrive lidt om det at have smerter, da der er nogle piger som har skrevet til mig ang. Min sygdom og det at have smerter.

Som jeg har skrevet før så har jeg RIGTIG mange smerter hver dag.

Det tager ret hårdt på en at have smerter hver dag, og jeg skal lære at leve med de smerter jeg har, da der ingen medicin findes til at kunne fjerne dem.

Nu har jeg selv haft smerter hver dag i et par år nu, og jeg har næsten lært at leve med dem, selvom det til tider virkelig godt kan være svært at acceptere.

De smerter jeg har hedder 'kroniske smerter' hvilket vil sige at de har været og vil være der i langtid!

Men man kan så få nogle midler og metoder på sygehuset til at leve bedst muligt med smerterne men det har jeg ikke fået selvom at OUH har snakket om det mange gange er der aldrig sket noget.

Men sådan er det jo tit, at de siger nogle ting men at det så aldrig ikke sker:)

Med mine smerter prøver jeg bare at få en hverdag til at fungere bedst muligt.

Og min familie prøver at hjælpe mig bedst muligt!

Mine smerter er nogle smerter som ikke bare lige går væk, og så er der mange der siger ' jamen så tag nogle panodiler' men det kan jeg ikke for panodiler virker ikke på mig mere.

Mine smerter og bare generelt min sygdom har sat en stopper for mange ting. Fx

• at dyrke sport

• at være aktiv i langtid afgangen

• at være i skole en hel dag

Og mange andre ting.

Det er selvfølgelig PISSE irriterende at jeg ikke kan dyrke sport og være aktiv ligesom de andre fra min klasse og dem på min alder.

Men det er bare noget jeg må lære at leve med og så få det bedste ud af det:)


Jeg var til min venindes konfirmation i fredags

(12-5-2017) det var en helt vild god dag og jeg hyggede mig rigtig meget!

Hun var også med til min konfirmation<3

Jeg kunne godt mærke på min krop dagene efter at jeg havde været meget igang, men det gjorde mig ikke så meget.

For jeg havde jo hygget mig på selve dagen!

Det var det for det her indlæg!

Knuss!<33


Likes

Comments

Hejsa.

Sidst jeg skrev var dagen inden min konfirmation, hvor jeg VIRKELIG var spændt haha:)
Jeg lovede jo at jeg ville skrive lidt om min dag, så det vil jeg gøre nu.

Jeg vågnede klokken 04.30 fordi jeg ikke kunne sove mere, så jeg lå bare og kiggede lidt på min mobil
Indtil klokken blev 5.45 ca.
Så ville jeg gå nedenunder ( vi har to etager i vores hus ) men starter så med at vælte hele vejen ned af vores trappe! ( så typisk mig )
Jeg sad så lige lidt i sofaen for at mærke om det gjorde ondt nogle steder.
Men jeg kunne ikke mærke at jeg havde ondt før om tirsdagen

Vi begyndte så at krølle og sætte mit hår, spise noget morgenmad, lægge makeup, og så til sidst få kjolen på

Vi skulle være i kirken 9.45 så det var lidt stressende haha;)
Alt gik godt i kirken og det var egentlig bare meget stille og roligt.

Da vi så var færdige i kirken fik vi taget lidt billeder og så skulle jeg hen og se den bil jeg blev hentet i.
( jeg blev hentet i en camaro )
Hvilket jeg syntes var mega fedt!

Så kørte vi bare til festen og alle gæster kom osv. ( vi var 56 )

Vi fik 3 retters menu så lækkert!

Forret: tarteletter

Hovedret: kalvesteg stegt som vildt med kartofler, waldorfsalat, bønner og SOVS;)

Dessert: trifli med jordbær

Der kom også en masse sange og taler, hvilket jeg er virkelig taknemmelig for!
Og jeg fik en MASSE fine gaver!

Jeg havde selv skrevet min egen sang og lavet en video med en masse billeder og minder til mine forældre/søskende.

Jeg fik også den mest rørende tale fra min ene søster!<3

TAK til alle der var med til at gøre min dag uforglemmelig!.

Update på ligenu.


Vi valgte at tage en uge i sommerhus sammen med mine bedsteforældre fra den 30 april - den 7 maj
Det gjorde vi simpelthen for at få noget tid sammen hele familien da jeg har SÅ mange lange indlæggelser!
Det har virkeligt været rart med en uge sammen med mine forældre,min bror og mine bedsteforældre<3

Jeg har stadigvæk svært ved at spise så meget af gangen, da jeg stadigvæk ingen sult kan mærke og hele tiden føler mig meget mæt!
Har ikke vejet mig i en uge, så vi vidste ikke om jeg havde taget på eller tabt mig før idag da jeg vejede mig.
Jeg har så ikke taget noget på overhovedet i den uge vi har været afsted.


Nå men det var det for det her indlæg
Jeg håber i kunne lide at læse lidt om min konfirmation!
Jeg vil lige sætte en MASSE billeder ind her nede i bunden.

Knuss!<3

Likes

Comments

Heeeej.

Sidst jeg skrev var da vi havde været i Odense, der er ikke sket så meget nyt ang. Hvordan jeg har det.
Jeg har stadigvæk en del kvalme og har lidt svært ved at spise de 6 gange om dagen.
Da det virkelig er svært at få ned!

Jeg føler mig mæt hele tiden og kan overhovedet ikke mærke nogen form for sult.
Hvilket er vildt mærkeligt!

Vi har også fået lavet mit værelse om, så det er lige min smag!
Jeg syntes at det er blevet så flot og det er lige min stil, så tusind tak til min mor og far for hjælpen!
Og for møblerne.

I anledningen af at jeg har fået lavet mit værelse om, har hjemmesiden desenio.dk været så søde at sponsorere nogle produkter til mig!
Det er nogle vildt fede produkter, og de pynter SÅ godt på mit værelse.

Jeg sætter nogle billeder ind her nederst i indlægget, så i kan se hvad det er for nogle produkter jeg snakker om.

Hvis i også kunne tænke jer sådan nogle fede billeder som jeg har fået sponsoreret, har jeg en 25% rabatkode til jer.

I kan nemlig få 25% fra den 25-27 april med koden: annikahinrichsen

Rabatkoden gælder på alt undtagen ( handpicked/ramar )

Desenio er en virkelig fed hjemmeside, og de har de smukkeste plakater/billeder!


Tænk at imorgen den 23-4-2017 skal jeg KONFIRMERES!
Det er virkelig vildt at det er imorgen!
Jeg vil opdatere jer om min dag efter min konfirmation.Husk lige at tjekke desenio.dk ud, da de har nogle virkelig fede ting.
Og så husk at du får 25% fra den 25-27 april med koden: annikahinrichsen
https://desenio.dk/

https://desenio.dk/dk/artiklar/plakater-og-posters/fotokunst-plakater/index.html


https://desenio.dk/dk/artiklar/plakater-og-posters/index.html


Knuss!<3Likes

Comments

Instagram@annika_hinrichsen