Familie, kronisksyg, Mode og skønhed, Sygdom, Venner, personligt

hejsa allesammen, idag vil jeg skrive et nyt blogindlæg som kommer til at handle om "når man gerne vil men ikke kan" det er noget jeg personligt selv tit oplever som kronisk syg. det jeg mener med "når man gerne vil men ikke kan" er at når man som …

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Familie, kronisksyg, Mode og skønhed, Sygdom, Venner, kidsaid

hejsa allesammen, så der har været lidt stille her på bloggen og det har der været fordi at jeg ikke helt ved hvad jeg skal skrive her på bloggen, så hvis i har nogle ideer ville det være super dejligt! nå men idag vil jeg skrive et indlæg om et ar…

Likes

Comments

Familie, Mode og skønhed, Odense, Sygdom, kronisksyg, danmark

hejsa allesammen. som jeg har haft skrevet i nogle af mine tidligere indlæg skulle jeg til en undersøgelse på Ouh igår den (14/9) så idag har jeg tænkt mig at skrive om hvordan undersøgelsen gik osv. dagen igår startede med at vi kørte til odense k…

Likes

Comments

Familie, Odense, Sygdom, Venner, hobbyer, Mode og skønhed

hejsa allesammen. idag vil jeg skrive lidt om hvordan min fredag i fredags (1/9) var og hvad jeg lavede. fredagen startede med at jeg igen igen skulle til samtale på ouh (denne her gang omkring min vægt) da det ikke går sådan helt vildt godt med de…

Likes

Comments

Familie, Sygdom, Venner, Mode og skønhed, Guldbryllup, Kage

Hejsa allesammen. Så idag vil jeg skrive lidt om mine første skoledage, og så bare lige give jer en lille Update. Så jeg startede i 8. Klasse torsdag den 10. August, det var en okay dag, og det var SÅ dejligt at se alle ens klassekammerater igen. J…

Likes

Comments

Familie, Odense, Sygdom, kronisksyg, tøj og mode, neumünster

hejsa allesammen. så idag har jeg tænkt mig at skrive et blogindlæg som kommer til at handle om min tur til Neumünster sammen med min familie. min familie og jeg tog nemlig en tur til neumünster designer outlet i mandags, og det var super hyggeligt…

Likes

Comments

hejsa.

som i jo nok har læst på overskriften er jeg endelig blevet udskrevet igen fra OUH.

det blev jeg i tirsdags efter at have været indlagt i en uge, det har nok været en af de korteste indlæggelser som vi har haft. men alligevel er det faktisk ret langtid en uge.

blev som sagt udskrvet i tirsdags, fordi at botoxen igen har virket denne her gang, det er dejligt!

det har nok været den mest kedelige uge på OUH nogensinde, og jeg har VIRKELIG bare misundet alle dem som er på ferie, for det er virkelig ikke fedt at skulle være indlagt i ens sommerferie.

men HELDIGVIS var jeg "kun" indlagt i en uge denne her gang.

men ja som sagt har botoxen virket igen, og det betyder at jeg igen er stoppet med at kaste op igen.

jeg har igen denne her gang ikke måtte spise noget selv, og det må jeg stadigvæk ikke, så lige nu får jeg sondemad hver dag 6 gange om dagen.

hvilket VIRKELIG ikke er fedt, jeg bliver altid dårlig af sondemad som i nok godt ved hvis i har læst nogle af mine tidligere indlæg.

men ja, vi håber på at jeg snart må begynde at spise noget selv igen, så jeg kan slippe for det klamme sondemad og for den meget slemme kvalme som sondemaden giver mig!

inden vi blev udskrevet i tirsdags snakkede vi også med en diætist, omkring hvad jeg skal spise osv. for at kunne tage på, da min vægt er blevet kritisk siger lægerne.

diætisten sagde at jeg skal spise MANGE gange om dagen, så når jeg må begynde at spise igen SKAL jeg spise 6-8 gange om dagen, det bliver virkelig svært da jeg stadigvæk ikke kan mærke sult og da jeg føler mig proppet HELE tiden.

men jeg må jo bare prøve for ikke at tabe mig mere.

imens vi var indlagte fik jeg igen det der hedder TPN-ernæring, det er "mad" som køre ind igennem et drop i armen og så direkte ind i en blodåre, sådan at man ikke kan kaste det op.

problemet ved TPN-ernæring er bare at det er meget skidt at få ind igennem et drop i armen, da det ødelægger ens drop fuldstændigt!

de kørte så alligevel TPN-ernæring ind igennem et drop i armen ved mig, for at jeg ikke skulle tabe mig endnu mere, men da det jo som sagt ødelægger ens drop, er jeg igen denne her gang blevet stukket i og fået lagt drop mange gange fordi at mine drop kun holder 1-2 døgn.

så det ret træls, men det gik!

vi skal imorgen (fredag) ringe over til odense og snakke med lægerne ang. hvornår jeg må begynde at spise igen, og så skal vi have lagt en ny plan mht. hvis jeg begynder at kaste op igen osv.

så ja, det var nare lige lidt om at jeg ENDELIG er blevet udskrevet igen og at jeg lige pt. kun får sondemad.

nu vil jeg nyde resten af min sommerferie og håbe på at der ingen indlæggelser bliver lige foreløbigt!

knuss!<33

her er lige nogle billeder fra indlæggelsen, det er nogle billeder af nogle af de drops som gik i stykker, og så et billede af TPN-ernæringen.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hejsa.
Som i nok har kunnet læse på overskriften er jeg blevet indlagt på OUH (Odense sygehus) igen igen.
Og det er jeg fordi at jeg i mandags begyndte at kaste alt hvad jeg indtager op igen, dvs. Alt mad og drikke.
Så vi blev indlagt igår den (27/7), hvor lægerne og kirurgen så besluttede sig for at jeg skulle ned og have botox sprøjtet ind i min mavemuskel igen, ligesom de gjorde tilbage i marts måned.
Du kan læse mere om det her: https://nouw.com/annikahinrichsen/har-faet-et-cvk-og-botox-29583145?nstitle=Annikahinrichsen&nsuserid=1345946.

Jeg blev så kørt ned i narkosen imorges klokken 8.15 ca. Hvor de så har sprøjtet noget botox ind igen.
(jeg er jo snart ikke ægte mere, haha:)), forstået på den måde at de jo bruger botox.

Så nu må vi bare håbe at botoxen hjælper på mine opkastninger igen denne her gang, der skal gå ca. 4-5 dage før man kan se om botoxen har effekt, så vi må bare vente og se.

Vi krydser ihvertfald ALT hvad krydses kan, for at det virker igen denne her gang.
Så vi kan komme hjem og holde sommerferie!

Jeg har nemlig fået sommerferie, så det er noget rigtig LORT at bruge sin ferie på at være indlagt!

Men vi må bare vente og se, og så håbe på at det virker og at vi snart kan blive udskrevet igen.
Lægerne har ihvertfald lovet mig at de vil gøre det så hurtigt de kan denne her gang ( men det siger de jo hvergang. Haha ).

Jeg har nu kastet op hele dagen mandag,tirsdag og idag onsdag, så min hals er VIRKELIG meget medtaget og den gør ondt, og så er sondemad altså ret så klamt og stærkt at kaste op, så det gør det ikke meget bedre.

Jeg ligger derfor lige nu og får noget væske kørt ind igennem et drop i armen, så jeg ikke bliver dehydreret.

I forhold til min vægt, er den også bare gået MEGET ned af og den er faktisk blevet kritisk siger lægerne.
Så nu må vi se hvad der skal ske, da jeg jo ihvertfald ikke tager på af at kaste alt sondemaden op som de giver mig lige nu.

Jeg ligger derfor lige nu og bare vil til at slappe lidt af og få noget ro på, da jeg er rimelig svimmel og helt udmattet af smerter og kvalme.

Nå men det var bare lige et lille hurtigt indlæg, om at jeg igen igen er blevet indlagt og endnu ikke ved hvornår jeg bliver udskrevet.

Knuss!<33

Likes

Comments

hejsa allesammen.

jeg tænker at det er på tide at jeg skriver en lille update om hvordan det går.

jeg var til samtale på Ouh den 19 juni, hvor vi bare snakkede lidt om hvordan det går, min vægt og hvad vi kan gøre fremadrettet.

lægerne sagde egentlig ikke så meget.

vi fik jo de der ernæringsdrikke sidste gang da vi var på Ouh (har skrevet om det i et andet indlæg) som vi så skulle prøve istedet for sondemad, og for at få min vægt op.

vi har så prøvet at give mig nogle af ernæringsdrikkene ind igennem min sonde, da jeg virkelig ikke selv kan drikke dem da de smager meget af sondemad! (og det smager VIRKELIG ikke godt).

men det er ikke helt lykkes som det skulle, da jeg hvergang at jeg har fået en ernæringsdrik har fået det VIRKELIG skidt, har hvergang fået så meget kvalme at jeg ryster og ikke sover før klokken 2-3 stykker om natten.

så dem er vi stoppet med igen, da det ikke gik godt.

jeg har jo kvalme hver dag, men vi tænker at der må være noget i sondemad/ernæringsdrikkene som min mave ikke helt kan klare, siden at jeg får det så dårligt hvergang jeg får dem.

jeg får det nemlig ikke så skidt når jeg spiser selv. altså når jeg spiser selv har jeg stadigvæk kvalme men ikke ligeså slemt.

jeg fik også afvide da vi var på ouh, at hvis min vægt falder mere, bliver vi nød til at starte op på sondemad igen ( hvilket jeg virkelig ikke gider)

men ja nu må vi se hvordan det går.

det går ihvertfald ikke bedre, men heller ikke værre (med det mener jeg at jeg stadigvæk ikke kaster op) så det håber vi bare fortsætter!

jeg fik også sommerferie i fredags (23 juni) så nu vil jeg bare prøve at nyde min sommerferie og håbe på at det hele kommer til at gå godt.

og så hygge mig sammen med min familie og mine veninder/venner.

forresten så er jeg begyndt at "style" med noget tøj osv inde på hvisk. vil lige sætte nogle links ind som i meget gerne på tjekke ud.

link til hvisk: https://hvi.sk/r/96ZU

det var det for det her indlæg, ved godt det blev ret kort men jeg ville bare lige skrive lidt om hvordan det går.

knuss!<33Likes

Comments

hejsa allesammen.

idag vil jeg skrive lidt om det med at være syg og ikke altid lige at have så meget energi og overskud.

for når man er kronisk syg har man ikke altid lige så meget energi og overskud, da man bruger en del energi på smerter, kvalme osv.

for os som er kronisksyge kan det tit være en udfordring bare at skulle, stå op i badet, gå i skole eller lave nogle af vores hobbyer. fordi at vi kæmper med smerter, kvalme etc. bruger vi dagligt en masse energi på det og så kan det godt være svært at have en masse energi og overskud til alt muligt andet, da det virkelig godt kan tappe en for energi at have smerter, selvom at man ikke skulle tro det.

andre som ikke kæmper med en sygdom ved måske ikke hvordan det kan være for os som er kronisk syge. og de tænker måske også hvordan kan det være en udfordring feks. at skulle stå op i badet, gå i skole eller bare sætte sig ned ved et bord og lave lektier eller lave en af sine hobbyer.

men det kan det fordi at vi somsagt før bruger en masse energi på at kunne overskue og klare vores smerter,

hvis jeg feks. er til en fødselsdag, konfirmation eller noget andet som kræver en masse energi og overskud og jeg så "overforbruger" mig selv (eller hvad man nu kan kalde det) så kommer jeg til at "betale" for det dagene efter, på den måde at jeg så i 2-3 dage efter kun kan ligge i sengen og intet energi eller overskud har.

så man skal virkelig lære at mærke hvor grænsen går i forhold til det med at "overforbruge" sig selv, for ellers så går det bare ud over en selv i sidste ende hvilket VIRKELIG ikke er fedt.

men når man er en lille pige som mig på KUN 14 år, og så skal igennem alt det her kan det VIRKELIG godt være svært, for man vil jo gerne kunne gøre det som alle andre på en alder kan og derfor "overforbruger" jeg også mig selv virkelig tit.

nogle dage har jeg heldigvis også noget ekstra energi og overskud, så på de dage prøver jeg at fokusere på at gøre de ting som jeg virkelig godt kan lide feks. at lægge noget makeup, bage, lave bolcher, være kreativ eller være sammen med mine veninder.

jeg ELSKER de dage hvor jeg kan finde overskud til bare at sætte mig ned og lægge noget makeup, eller skrive et blogindlæg som nu, for det kræver også energi. og så tænker i nok "men du sidder jo bare og skriver?" ja det gør jeg men det kræver faktisk noget energi og overskud.

sidste dag besluttede jeg mig for at ligge noget makeup om aftenen bare for at ligge det, og fordi at jeg ikke havde lagt makeup i langtid.

det giver mig sådan en rar følelse at lave noget som jeg godt kan lide, og så fordi at man har energi til det! og så når man får noget makeup i ansigtet så ser man heller ikke så syg ud og det ELSKER jeg.

jeg sætter lige nogle billeder ind fra det makeup jeg lavede sidste aften.

men ja det var lidt om det ikke altid at have så eget energi og overskud.

håber i kunne lide indlægget og at det giver mening det jeg skriver her på bloggen hehe.

knuss!<33her kan i se hvor meget makeup kan gøre så man ikke ser så syg ud.

Likes

Comments

hejsa allesammen.

idag har jeg tænkt mig at skrive lidt om noget fashion/ tøj relateret.

jeg vil nemlig skrive om hvad jeg tit har på når jeg er indlagt og hvilket tøj som jeg syntes er fedt/ som jeg godt kunne tænke mig at eje fra hjemmesiden romwe.com.

romwe.com er en mega fed tøj side, og de har nogle virkelig lækre ting, men det kommer jeg til at skrive mere om senere i indlægget.

når jeg er indlagt gør jeg virkelig ikke noget ud af mig selv, da jeg som jeg har sagt før virkelig ikke har det godt når jeg er indlagt. så når jeg er indlagt går jeg for det meste bare i en hættetrøje, en sweater, eller en varm bluse og så går jeg enten i mine Calvin Klein nat bukser, i mine løbebukser eller i nogle andre løse og behagelige bukser.

jeg går næsten aldrig med stramme jeans når jeg er indlagt, da jeg syntes at de er virkelige ubehagelig at have på når man ikke har det godt og når man bare ligger i sengen.

så ja jeg går for det meste bare i det tøj som sidder lidt løst og som er dejlig varmt og behageligt at have på når jeg er indlagt.

men hvad går jeg så i når jeg ikke er indlagt?

når jeg ikke er indlagt prøver jeg at gøre lidt mere ud af mig selv, selvom at jeg også tit har det dårligt når jeg ikke er indlagt.

så når jeg er hjemme og går i skole osv. går jeg tit i nogle sorte stramme jeans, en langærmet med en t-shirt udover eller noget helt tredje, jeg går dog også tit i mine løbebukser haha.

jeg ligger evt. også lidt makeup når jeg ikke er indlagt for ikke at se så syg ud og så fordi at jeg elsker at ligge makeup.

romwe.com.

da jeg gerne vil "udvide" min stil lidt eller hvad man nu siger haha. har jeg været inde på romwe.com og kigge på en masse lækkert tøj.

de har det fedeste tøj og så er det bare lige min stil, jeg har derfor lavet en lille wishlist (ønskeliste) med ting som jeg godt kunne tænke mig derfra eller ting som jeg gerne vil købe.

jeg sætter lige nogle billeder ind af tingene for at i kan få en fornemmelse af hvilket tøj og hvilken stil jeg godt kan lide og så syntes jeg helt bestemt at i skal tjekke romwe.com ud!

jeg har linket alle de ting som jeg har valgt ud fra deres hjemmeside, hvis nu at i skulle have lyst til at tjekke tøjet ud kan i bare trykke på linket.

link til bikini: Blue And White Triangle Bikini Set

link til sneakers: Black Faux Leather Lace Up Rubber Soled Shoes

link til hvide sko: White Strappy Platform PU Sandals

link til grå hoodie: Grey Alien Embroidered Hooded Sweatshirt

link til lyserød body: Pink Mock Neck Frill Trim Long Sleeve Bodysuit

link til grå bukser med grønne streger: Light-Grey-Striped-Side-Tie-Waist-Pants-p-202110-cat-681.html

link til sorte culotte bukser: Black-Elastic-Waist-Pockets-Wide-Leg-Pants-p-198862-cat-681.html

link til blå bukser med huller: Blue-Distressed-Boyfriend-Jeans-p-178564-cat-681.html

link til jumpsuit: Porcelain Print Drawstring Waist Romper

link til hjemmesiden romwe.com: http://www.romwe.com

det var det for det her indlæg, jeg håbet at i kunne lide det og at det er okay at det er et lidt anderledes indlæg!

knuss!<33

Likes

Comments

hejsa.

da jeg jo som sagt ikke kan/må være fysisk aktiv, kan jeg jo ikke gå til nogen sport. hvilket er SYGT nederen.

jeg har før gået til fodbold, håndbold og gymnastik men det var før jeg blev syg og ikke kunne holde til det.

da jeg skulle stoppe til mine fritidsaktiviteter og stoppe med at være fysisk aktiv blev jeg virkelig ked af det, for er der noget et lille barn rigtig gerne vil er det at gå til sport i fritiden sammen med sine venner.

jeg blev tit sur på mine forældre, hvilket jeg VIRKELIG ingen grund havde/har til, for de kan jo ikke gøre for det. men det er bare nogle gange virkelig svært ikke at kunne det alle andre kan.

jeg kan stadigvæk godt blive sur og irriteret over at jeg ikke kan gå til noget, men jeg har lidt vænnet mig til det nu.

ligesom med fødselsdage, arrangementer eller andre ting. som jeg ikke kan komme med til nogle gange pga. min sygdom.

for at være helt ærlig har jeg virkelig tit været sur på mine forældre over at jeg ikke har kunnet gå/komme med til arrangementer og sport. så undskyld mor og far haha.

så ja.

hvad er min hobby? nu hvor jeg ikke kan gå til noget som helst sport.

jeg går rigtig meget op i makeup og fashion.

jeg har 3 ældre søstre som tit har lagt makeup på mig da jeg var yngre og tit klædt mig på haha. så det er nok derfra at jeg har fået en interesse for makeup og fashion. jeg lægger tit makeup, sætter hår osv. så ja det er nok en af mine hobbyer.

jeg har måske en lille drøm om at blive makeup artist hehe.

en anden af mine hobbyer er at jeg godt kan lide at være kreativ.

ved at jeg feks. maler og tegner en del.

jeg kan lige sætte nogle billeder ind af mine hobbyer.

men ja, det er ihvertfald det jeg godt kan lide at lave imens at mine andre venner og veninder går til en sport i deres fritid.

jeg har også lidt et ønske om at få noget makeup og fashion herind på bloggen?

hvad siger i til det?

i må meget gerne skrive en kommentar med hvad i syntes om min ide om det.


det var det jeg ville skrive idag, et lidt kort indlæg men ja:)

knuss!<33

Likes

Comments

"du ser jo ikke syg ud?"

er et spørgsmål som man tit kan opleve at få når man har en kronisk sygdom som IKKE kan ses.

det er nok et af de værste spørgsmål at få, ved jeg fra mig selv og fra andre kroniske syge. det kan godt være at man ikke altid kan se på os at vi er syge, men JO vi er syge og vi kæmper dagligt med smerter osv.

du ved det nok fra dig selv af, at når du måske en eller to gange om året har det man kalder influenza hvor du ligger hjemme på sofaen og har ondt i maven, har kvalme og kaster op, mister du alt din energi og det føles lidt som om at du ikke har sovet i flere dage. sådan kan en med en kronisk sygdom have det DAGLIGT.

når man har en kronisk sygdom kan man have kvalme, ondt i maven eller noget helt tredje hver dag, også selvom at det ikke altid kan ses.

en person med en kronisk sygdom kan have mange svære ting i hverdagen og man skal lære at leve med de smerter etc. som man har.

jeg har en veninde som jeg har fået igennem at være indlagt, hun har et handicap som KAN ses, men noget som folk ikke ved er at hun hver dag bøvler med en masse kroniske smerter lige som os med en kronisk sygdom. Selvom at hendes handicap godt kan ses er det altså ikke ens betydning med at man kan se hvor ondt hun nogle gange har. og med det vil jeg gerne sige at selvom i måske møder en kronisk syg, en med et handicap eller en med noget helt tredje som ikke kan ses og som altid smiler så kan personen altså GODT være syg!

så når en kronisk syg får den kommentar "du ser jo ikke syg ud?" kan det VIRKELIG gør ondt. Jeg ved fra mig selv af at jeg allerhelst bare smiler og skjuler mine smerter for hvorfor skal jeg vise til folk at jeg har ondt? man behøver ikke altid at vise man har ondt, men nogle gange har man også bare brug for at folk kan se på en at man virkelig ikke har det godt for at de forstår det.

"du har det da luksus?"

noget som jeg før har oplevet og som jeg ved andre kroniske syge også har oplevet, er at nogle af ens venner/klassekammerater og dem man møder godt kan tro at man har det "luksus" fordi at man feks. ikke går i skole en hel dag eller fordi at man enten har fri tit pga. samtaler på sygehuset osv.

men nej.

det er IKKE fedt at have fri fra skole hele tiden, tro det eller ej men det er faktisk pisse træls når man står i det.

for selvom at jeg ikke er i skole en hel dag er det ikke ens betydning med at jeg bare kan sove længe, for enten kan jeg ikke sove for smerter og ellers skal jeg til samtaler osv på sygehuset.

os med en kronisk sygdom har det ikke luksus bare fordi at vi måske ikke lige altid er i skole. Ved godt at det er svært for andre som ikke er syge at sætte sig ind i det her. men derfor kan det virkelig godt gøre mig/andre sure når vi får kommentarer som "du ser ikke syg ud" eller "vil gerne have det som dig og slippe for skolen".

men er en skoledag til klokken 15.00 virkelig så slem? vil du virkelig gerne have en kronisk sygdom som du skal leve med resten af dit liv, bare for at slippe for skolen? nej det tror jeg nemlig ikke du vil når du først står i det, for det er virkelig ikke altid lige nemt det her.

hvis det stod til mig ville jeg MEGET hellere have lange skoledage, gå til sport og gør en masse andre ting istedet for at være kronisk syg og leve med smerter hver dag.

så for lige at pointere det igen.

selvom man ikke ser syg ud kan man GODT være syg og vi har det IKKE luksus eller noget overhovedet.

det var alt for det her indlæg, håber i kan lide at jeg bare kommer lidt ud med mine tanker her på bloggen.

knuss!<33


Likes

Comments

hejsa.

idag har jeg tænkt mig at skrive lidt om nogle oplevelser som jeg har haft før med nogle læger.

jeg vil skrve om når der kommer nogle læger ind til en, som ikke tror på en.

for ja, sådanne nogle læger har jeg efterhånden mødt en del stykker af.

når man er indlagt med en kronisk sygdom som mig, hvor man ikke kan se det på mig udover når jeg kaster op kan det godt være svært for nogle læger ( åbenbart ) at tro på at man ikke selv kan gøre for det.

i mine dårlige perioder hvor jeg kaster alt hvad jeg spiser og drikker op bliver jeg jo altid indlagt. og når jeg så er indlagt har jeg jo en masse samtaler med de læger som er tilknyttet mig og som ved hvad det er for en sygdom jeg har og hvordan hele mit forløb har været/er.

men da lægerne jo også har fri nogle gange, har de nogle andre kollegaer som så tager over. men der er det så tit at der kommer en læge som man slet ikke kender noget til, og hvor lægen slet ikke kender noget til mig og min sygdom.

det er noget af det VÆRSTE jeg ved da jeg virkelig bare har haft så dårlige oplevelser med de læger som ikke kender noget til mig overhovedet.

hvis vi tager et eksempel på en af mine oplevelser.

så var der engang en dag hvor der kom en anden læge ind til mig, jeg sad i min seng inde på min stue på børneadelingen .hvor lægen så spørger ind til en helt masse ting og jeg begynder bare at svare på alle spørgsmål. der var ikke noget problem til at starte med overhovedet ikke, men så ligepludselig siger lægen til mig " kan du kaste op foran mig?" da jeg hørte det gik der bare et eller andet helt galt, jeg kunne mærke at jeg virkelig bare ikke gad at se den læge mere og jeg gad overhovedet ikke snakke med lægen mere.

jeg vidste så ikke rigtigt hvad jeg skulle svare, men jeg for så fremstammet " jeg har jo ikke spist eller drukket noget" og jeg kaster jo kun op når jeg indtager noget.

hvor lægen så svare "ja men du har jo noget kakao lige der, prøv at drikke det" jeg gør jo bare som lægen siger og begynder at drikke noget kakao. der går så ca 5-10 minutter og så kommer der en klat bræk op og ud på gulvet ( undskyld for de klamme detaljer haha) lægen siger så "det var da ikke meget" hvor min mor så svarer det var jo ikke ret meget kakao hun drak.

der er flere oplevelser, men den her er nok den jeg altid kan og vil huske.

der er ikke noget værre end når man kan mærke at en læge/sygeplejerske ikke tror på en!

det var VIRKELIG en ubehagelig oplevelse og siden dengang har jeg ALTID frygtet når der kommer en læge jeg ikke kender.

jeg ved at der er flere end mig der har oplevet at lægerne ikke har troet på dem, da man ikke kan se en kronisk sygdom.

så ja. der er læger der ikke tror på en, og der er en del dårlige oplevelser men også en del GODE oplevelser.

det var alt for det her blogindlæg.

knuss!<33

Likes

Comments

hej igen.

jeg ved godt at jeg også skrev et indlæg igår, men jeg er bare VIRKELIG motiveret til at skrive en masse indlæg lige nu.

så jeg har idag tænkt mig at skrive lidt om hvordan min sygdom bare kan vende fra dag til dag, og med det mener jeg med smerter,kvalme og energi.

for ja, med min sygdom har jeg mange op og nedture, og det kan variere meget med hvordan jeg har det.

det kan være meget uforudsigeligt hvordan jeg har det hvilket VIRKELIG godt kan være træls.

jeg kan den ene dag have det sådan okay godt og bare være sammen med mine veninder og hygge mig, og så kan jeg dagen efter ligge hjemme i min seng og virkelig ikke være noget værd.

hvis vi tager et eksempel, var jeg igår sammen med min bedsteveninde Josefine hele aftenen, vi lavede en masse bolcher og havde det bare pisse sjovt, og jeg havde det så godt som jeg nu engang kan have det.

men da jeg så her imorges vågnede havde jeg det virkelig bare IKKE godt, jeg har den slemmeste kvalme og virkelig mange smerter. så jeg er ikke i skole idag, jeg ligger bare her hjemme og slapper af.

det er VIRKELIG træls at det kan ændre sig så hurtigt med hvordan jeg har det!

jeg skulle have været sammen med en af mine andre veninder idag, men det var jeg nød til at aflyse da jeg ikke har det godt eller er noget værd idag. så ja det er en ret øv dag idag.

pga. at det kan ændre sig så hurtigt kan min familie også godt have lidt svært ved at planlægge ting ud i fremtiden da vi aldrig ved hvordan jeg har det og om jeg bliver indlagt.

så det er ret så træls, men det kan vi desværre ikke gøre noget ved, vi prøver bare altid at få det bedst mulige ud af det.

så som i nok godt kan læse var igår en af mine gode dage og idag er så en af mine dårlige dage.

jeg NYDER virkelig meget når jeg har mine gode dage og bare kan være sammen med mine veninder og min familie uden at have det så slemt som idag.

jeg ville ønske at alle dage bare kunne være gode, men sådan er det desværre ikke.

der er også tit hvor jeg tager i skole selvom jeg virkelig ikke har det godt, da jeg hader at jeg har meget fravær. specielt når jeg er indlagt har jeg meget fravær. men det kan vi ikke gøre så meget ved.

 jeg klare mig heldigvis okay i skolen og mine lærer er heldigvis også meget forstående overfor min sygdom, så det er meget godt.


det var det jeg ville skrive idag, håber jeres dag er bedre end min hehe.

knuss!<33

vil lige sætte nogle billeder ind af mig og josefine fra igår.Likes

Comments

hejsa allesammen.

jeg har idag valgt at skrive et indlæg om hvad jeg laver når jeg er indlagt på sygehuset.

da jeg jo i mit sidste indlæg skrev om hvad jeg laver når jeg er sammen med mine veninder tænkte jeg at det måske også var meget rart at vide hvad jeg egentlig laver når jeg er indlagt.

når jeg er indlagt er det jo fordi at jeg har en af mine dårlige perioder hvor jeg kaster alt hvad jeg spiser og drikker op. så derfor har jeg det overhovedet IKKE godt når jeg er indlagt.

en hverdag for mig på sygehuset ser typisk sådan ud, at jeg går i skole fra 8.30 - senest 13.30 ( der er en skole for os børn som er indlagt ) i må lige skrive hvis i gerne vil høre mere om det med at jeg går i skole på sygehuset når jeg er indlagt.

tit er jeg også til nogle undersøgelser eller til samtaler med lægerne ( men det er ikke hver dag ).

den børneafdeling som jeg er indlagt på har også et rum som de kalder "sanserummet" inde i det rum er man sammen med en af pædagogerne hvor de så snakker med en, og hvor man høre noget musik og får massage LUKSUS haha.

sanserummet er et slags "frirum" for os børn som tit er indlagte, man kan ligesom på en måde komme lidt "væk" fra alle lægerne og alle sygeplejerskerne som hele tiden er omkring en.

så der er derfor også nogle dage om ugen hvor jeg er nede i sanserummet for at komme "væk" lidt.

min hverdag på sygehuset når jeg er indlagt er ikke noget specielt, jeg går i skole, er i sanserum, til samtaler med lægerne og ellers er jeg bare sammen med min mor og far.

der er IKKE ret meget at lave på et sygehus udover at spille et spil, så derfor er det VIRKELIG dejligt at der findes mobiler, iPads og computere.

da jeg jo altid er indlagt på OUH ( odense universitets hospital ) kan mine veninder, familie osv. ikke besøge mig ret tit, da der er ret langt fra Sønderjylland til odense hvilket er SYGT nederen!

hvis der ikke havde været så langt er jeg sikker på at der ville have været meget mere at lave og at det ikke var så pisse kedeligt at være indlagt.

men ja sådan er det jo desværre bare, jeg får heldigvis lov til at komme hjem på orlov nogle gange ( orlov er hvor man stadigvæk er indlagt men har fået lov til at komme hjem i nogle timer eller et par dage ) så det nyder jeg VIRKELIG meget når jeg er.

hvad holder mig oppe når alt ser sort ud?

jeg får tit spørgsmålet "hvad er det der holder dig oppe?" der plejer jeg at svare min familie og mine veninder/venner.

og især min mor, far og alle mine søskende.

de er der ALTID for mig, ligemeget hvor sur jeg så kan være når alt bare ser sort ud.

JEG ELSKER DEM VIRKELIG MEGET ALLESAMMEN!

Nogle der også holder mig oppe er mine to SKØNNE nevøer, de betyder ALT for mig og jeg er så glad for at være deres moster!

de hjælper og støtter mig ALTID, så ja det er DET der holder mig oppe når alt virkelig bare ser sort ud.

jeg havde ikke klaret alt det her uden mine venner og familie!


det var alt for det her indlæg, jeg håber VIRKELIG at i kan lide at følge med i mit liv med en kronisk sygdom!

HUSK at i er velkomne til at kontakte mig!


knuss!<33De to små er mine 2 nevøer, de betyder ALT for mig!

Likes

Comments

Instagram@annika_hinrichsen