Header

Hej allesammen <33

Dette indlæg er sponsoreret :)

Jeg har været så heldig, at få sponsoreret de populære tassel øreringe.
De er super fede og findes i masse forskellige farver :))
Jeg kan varmt anbefalde at få købt disse finde øreringe, eller selv lave dem <33
Jeg er så glad, og mega taknemmelig over at bjergagersmykker gad at give mig disse flotte øreringe <33
Hun er så sød og kan varmt anbefalde hende :))

Øreringene er sponsoreret af: bjergagersmykker

Her fortæller hun lidt om hendes start med disse smykker og omkring smykkerne :))

https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/18949224_1171398292964970_5625955099567194112_n.docx/sponsor.docx?oh=bc4a77b2883432c61a4674c99ea4339c&oe=5951B1E3&dl=1

Håber i kunne bruge indlægget og fandt det interessant :)

Knus Annika


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heej allesammen <33

Nu er sommeren, endelig på vej. Derfor vil jeg gerne vise jer nogle mega flotte bikinier jeg har fundet frem.

Der er nogle lidt forskellige, så der er noget til enhver smag <33

Håber i kan bruge indlægget til noget.

1. Den sorte bikni er til den der godt kan lide noget klassisk, men godt vil vise lidt. Jeg synes, denne bikini er super sød og rigtig fed til sommer. Jeg har, selv overvejet at købe den, og skal helt klart købe den nu. Dog er den rigtig hurtigt udsolgt i den størrelse jeg skal bruge, så i må hellere skynde jer <33. Denne bikini er også super prisvenlig, og findes i nogle super fede farver og nogle lækre mønstre.

Delene købes hver for sig her: https://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/badet%C3%B8j/bikinier/nly-beach-200426/ruffle-brazilian-panty-117677-14/

2. Den tyrkiske bikini, er virkelig sommer agtig og har en rigtig lækker farve, som bare får en til at se rigtig brun ud! bikinien er self fra Sandra Willers kollektion. Den er så flot, og den har også den fantastiske underdel, som får ens booty til at se lækker ud! Synes også, den er buget venlig. Du bliver helt klart den der får alt opmærksomheden med denne bikini. <33

Bikinien kan købes her: https://na-kd.com/cheeky-tai-green

3. Bikini nr 3, er til den der er til farve om sommeren og ikke er til det helt frække look. Jeg synes, denne bikini er mega sød, og tænker ikke dette er en bikini alle har. Jeg kunne, virkelig også forstille mig at man ville være så pæn og sommeragtig på stranden, med denne farverige bikini. Den er virkelig sød og heller ikke særlig dyr.

Bikinien kan købes her: http://us.boohoo.com/bermuda-rainbow-zig-zag-bandeau-bikini/SZZ99106.html?color=144&utm_source=AWIN&utm_medium=affiliates&utm_term=92295&awc=2319_1496850027_2e7e7493de76f8d155fd9101c391d428

4. Så er vi nået til den sidste bikini. Denne er rigtig sød till nogle gode billeder på stranden, ved siden af en palme eller lige ved poolen. Den er så sød, og jeg elsker den er lidt anderledes med dens off shoulder top. Jeg synes, den er mega sød. Dog ligger den henne i den lidt dyre ende, men det er ikke så galt. Ved denne bikini, synes jeg også bare det er super fedt at den har noget mønster, og ikke bare er den kedelige som er ensfarvet. Men det er jo hvad man er til. <33

(Er ikke sikker på linket virker, men ellers kan den købes i topshop)

Bikinien kan købes her: http://eu.topshop.com/en/tseu/product/clothing-485092/palm-print-bardot-bikini-top-and-pant-by-kendall-kylie-at-topshop-5638671?bi=0&ps=20&bundle=true&geoip=noredirect&network=linkshare&utm_source=linkshare&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Hy3bqNL2jtQ&siteID=Hy3bqNL2jtQ-rVkYQa.OAhGxEuKY13Itdw&cmpid=aff_lsus_Hy3bqNL2jtQ_10&_$ja=tsid:21416|prd:Hy3bqNL2jtQ

Håber super meget i kunne lide det og kunne bruge det til noget. <33

Ønsker jer alle sammen en mega god sommer, og håber i finder noget lækkert badetøj. <33

Knuuus <33

Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen til et nyt blogindlæg!

Den 24 maj 2017 havde jeg sidste skoledag i 9 klasse.
Det var en super fed dag. Så det vil self sige at jeg har læseferie aka sommerferie nu hvilket er super dejligt. Mangler self bare eksamener nu.

Min dag startede egentlig med at jeg sov sammen med to af mine veninder og så gjorde vi os klar sammen, og det var super hyggeligt
Vi skulle møde kl 08:00 og der skulle 8 klasserne lave morgenmad til os og servere det for os, hvilket var virkelig rart.
Efter morgenmad kl 09:00 skulle vi gå catwalk så hele vores skole kunne se vores kostumer. Det var faktisk ret sjovt.
Efter catwalk kl 09:20 skulle vi kaste med karameller, så vi løb rundt på hele skolen og kastede karameller ind i klasserne. Det var super sjovt og ret hårdt hehe ;).
Da klokken så blev omkring kl 10 skulle vi over på græsset og spille fodbold mod lærerne. Det var også super sjovt og så lavede vi også torvtrækning mod klasserne og lærerne.
Efter det legede vi egentlig bare vandkamp og awardshow hvilket også var vildt sjovt!!😊
Dagen var bare helt igennem fantastisk og uforglemmelig.

Håber i måske fandt indlægget interessant.

Husk at nyd hver eneste dag <33

Knus fra miiiiig

Likes

Comments

Heeey bloggen!
Velkommen til mit nye blogindlæg!

Jeg vil gerne fortælle jer om denne lækre hurtige og nemme frokost/aftensmad :).

Det bruger jeg:

- Lidt under en halv pose pasta
- pastasauce uden flåede tomater
- oregano
- fint salt og peber
- groft salt

Fremgangsmåde:

1. Jeg starter med at koge pastaerne, i ca 10-11 minutter med noget groft salt, til de er helt bløde og klar til at spise.

2. Når pastaerne er kogte hælder jeg vandet ud og derefter lader jeg dem være i gryden.

3. Så tager jeg min pastasauce og fylder egentlig bare det jeg føler er passende, man kan også vælge at tilføje nogle majs eller nogle cocktailpølser.

4 jeg drejer det rundt, og tilføjer noget oregano og lidt salt og peber igen.

5. Jeg blander det sammen så det bliver lækkert varmt.

6. Når jeg synes det er færdigt, så smider jeg det bare op i en dyb tallerken, og tilføjer noget revet ost så det giver lidt smag. Man kan også vælge at tilføje noget soyasauce.

7. Så er retten egentlig bare færdig, og klar til at spise.


Det er nok ikke en helt vildt interessant ret, men jeg synes den smager godt og er dejlig hurtig og nem, lige at lave hvis man er sulten :)
Håber i kunne bruge det til noget, hvis i ikke orker at lave helt voldsomt.

Knuuuus <3

Likes

Comments

Heeey allesammen!!!

Velkommen til et nyt indlæg!!

Idag skal jeg fortælle noget helt vildt!! Jeg er blevet optaget på et gymnasium efter 9 klasse.! Jeg er SÅ glad, for at jeg har sikret mig en plads.
Jeg er blevet optaget på:
Sydkysten gymnasium i Ishøj! Jeg er så glad da det var min første prioritet.
Jeg har valgt stx, da jeg ikke ved hvad jeg skal videre, så det var egentlig bare den sikre side at tage stx, da jeg ikke ønsker et sabbat år.

Jeg ville bare dele min glæde!!
Håber alle der ønsker noget også får det opfyldt!! Det kunne da være dejligt!

Knuuus <3

Likes

Comments

Heej allesammen :)

Velkommen til mit nye blog indlæg.

Jeg kunne godt tænke mig, at skrive om mine 2 ynglings caféer i kbh, da jeg elsker at være i Kbh. Jeg håber, i finder det interessant og kan bruge det til noget, selvom det kun er 2 caféer jeg snakker om. :)


1. Original coffee

Jeg elsker, denne så super højt!! Det smager virkelig godt, især deres varm kakao med flødeskum. Jeg synes, det er så lækkert. Det er virkelig værd at prøve. Det er dog lidt dyrt, men det er virkelig pengene værd!!! Så kan du også sidde udenfor, og også indenfor. De har en virkelig fed location, og det er så smukt at sidde udenfor da du sidder helt oppe på toppen, af illum og det er sådan en fed, udsigt. TRY IT!!!

2. Cafe Norden

Cafe Norden er så pisse hyggelig, og mega skøn!! Man sidder perfekt og har en god udsigt ud til københavns gader. Jeg synes, det er så hyggeligt, men prisen er self også dyr, men ja stadig pengene værd!! Deres mad er SÅ lækker!! Servicen er også bare i top!!

Håber i kunne lide indlægget, og at det var inspirerende.

Knuuuus <3

Likes

Comments

Heej Allesammen <3

Jeg har ikke blogget i noget tid, der har været mange ting på spil, men ja lad os komme videre jeg prøver så godt jeg kan. Men velkommen til et nyt indlæg!!


1. Mac face and body foundation

Denne foundation er virkelig det bedste i verden, det er min all time favorit. Den er så skøn, fordi den er så naturlig og har en let dækkeevne.

2. The balm bahama mama bronzer

Jeg elsker denne bronzer, igen fordi den er naturlig. Den har en naturlig farve og har en god picmentering, hvilket jeg super godt kan lide. Den er bare super lækker og er nem at påføre.

3. Mac soft and gentle highlighter

Denne highlighter er super fantastisk, fordi den holder super godt, og skinner fantastisk. Den er igen naturlig hvis man påføre den rigtigt og ikke tager særlig meget på. Så fantastisk en highlighter!!

4. Urban Decay naked 2 palette

​Jeg elsker denne palette så højt!!!! Den har nogle super fine farver, som passer min øjenfarve super godt!! 

Likes

Comments

Heej allesammen, og velkommen til mit nye indlæg!

Idag vil jeg gerne fortælle jer nogle ting i ikke kender omkring mig :)

Håber i finder det interesant.

1. Jeg kan ikke lide agurker, hvilket folk synes er mærkeligt da de bare synes det smager af vand.

2. Jeg drikker ikke alkohol.

3. Jeg har angst. (Skriv for et helt indlæg omkring min angst)

4. Jeg har en kæreste

5. Jeg har faktisk kun været i udlandet 1 gang med min familie

6. Jeg bliver faktisk nogle gange lidt ked af det, når jeg ser de mennesker jeg gerne vil være veninder med/eller er veninder med går sammen med andre og vælger mig fra. Bliver ked af det grundet jeg ikke rigtig har nogle venner/veninder.

7. Jeg har 3 brødre

8. Jeg hader virkelig når der er nogle som er bedste veninder, og så den ene gør alt hvad den ene gør og følger hendes fodspor, ligegyldigt hvad det er.

9. Jeg er nede på jorden, og elsker faktisk bare at være hjemme og være lonely.

10. Jeg har en hemmelighed som meget få ved og den er ret så slem, ville ønske man kunne spole tiden tilbage.


Glæder mig til at skrive et nyt indlæg!!! Kom gerne med forslag!!!

Knuuuus <3


Likes

Comments

Heej Allesammen <3

Jaa jeg er begyndt at træne. Har faktisk været medlem af fitness world i lang tid men jeg kan bare ikke rigtig tage mig sammen. Men det gør jeg nu. Jeg har fået skaffet mig et træningsprogram og nogle masser lækre produkter så jeg kan komme godt igang med min træning.

Jeg har fået skaffet mig nogle produkter fra hjemmesiden www.bodylab.dk jeg har hørt super godt om de produkter. Men det jeg har købt på bodylab det er proteinpulver og nogle proteinsnacks. Hvis i vil have link til det eller høre mere om produkterne så må i meget gerne skrive det nede i kommentaren.

Sorry for et kort opslag.'

Knuuus <3

Likes

Comments

Heeej allesammen <3

Jeg vil lige dele min oplevelse! Jeg har fået mig en ny lækker baby!!

Jeg har lige været ude og købe en super lækker taske!!!! Jeg er allerede super glad for den, jeg har været ude her til aften med den og den er allerede super lækker! Det første gang jeg har sådan en dyr taske!!

Den er super lækker og så er den også stor så jeg kan have alle mine ting med på farten, hvilket jeg synes er mega rart. Denne taske gør bare noget mega godt ved et outfit!!

Jeg elsker den bare!!

Dette indlæg blev lidt kort, men ville bare dele min oplevelse med jer!!!

Vi ses i næste indlæg!! Elsker jeeer <3

Knuuuus

Likes

Comments

Nyt indlæg