Heeey.

Jeg har igen, fundet noget efterårs relateret frem, men det er jo nu efteråret er her, og det er blevet sweater/strik tid. Så derfor tænkte jeg self, at jeg skulle finde jer, nogle mega lækre sweaters/striks her til efteråret.

Det er self, som altid (synes jeg selv) budgetvenligt og nogle meget basic, men også lidt farverige ting, som kan gøre noget for ens outfit.

De er alle mega lækre, på hver deres måde. Er selv helt vild med dem alle sammen, og nogle farver jeg synes, kunne være så mega fede at have på her til efteråret.

Hvis du vil se mere til dem, så tjek dem ud:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Jeg håber, super meget i kunne bruge indlægget.

HUSK skriv gerne til mig hvis i har nogle indlæg forslag, det kunne være mega dejligt.

God weekend <33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heeeey bloggen.

Der kommer lige endu et indlæg. Som i nok ikke ved, så er jeg hvisk stylist. Jeg har derfor været så heldig at få skaffet jer en rabatkode, som giver jer 20 % på de nye fashion smykker.

Jeg har lavet en collage, hvor i kan se nogle af smykkerne, men hvis i vil se mere til de fantastiske smykker, så tag et klik ind på HVISK hjemmeside lige HER

RABATKODEN: fashionjewellery

Koden gælder indtil den 30 september 2017, så skynd jer!!

Klik gerne på linket til min HVISK account, for at se mere til mine styles og få noget inspiration.

Link til min HVISK account: https://hvi.sk/r/9z4r

Håber i gir jer brug, af dette fantastiske tilbud, og får købt nogle fantastiske smykker.

Knuuuus

Likes

Comments

Heeey bloggen!

Forleden, lavede jeg et indlæg om nogle jakker, man kunne bruge til efteråret, så self skulle der også nogle fede efterårs boots til også.

SÅ derfor kommer der self et indlæg nu om nogle fede boots man kan bruge til efteråret. Håber i kan bruge indlægget, til at få lidt inspiration. ;)

Her kommer 5 forskellige boots jeg synes kunne være mega cool til et hvert enkelt outfit og så er de også mega budgetvenlige.

Jeg synes, disse sko er mega fede på hver deres måde. De kan pifte et hvert outfit op.

De beige/sandfarvede sko er mega fede til et sort klassik outfit. De alle kan self gå til ethvert sort outfit.

Jeg elsker den lille detalje, som bare er på sko nr 2 og 4. Det gør så meget at de bare har sådan en enkel detalje.

Jeg kunne virkelig godt selv, finde på at købe de grønne her til efteråret, jeg synes, farven passer så godt ind til efteråret, og så er hælen heller ikke alt for høj.

Find skoene her:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER


Håber i kunne bruge indlægget.

Husk kom med indlægs forsalg, det ville gøre mig så glad. :))

Knuuuus

Likes

Comments

Heey!!

Jeg sidder lige nu, og prøver at kigge efter nogle lækre efterårsjakker til jer!.

Jeg har prøvet at finde nogle budgetvenlige priser. Håber i kan bruge det til noget, og jeg håber i kan finde den perfekte efterårsjakke!


Jeg har fundet de her super fede, klassik jakker!

Jeg synes de kan gøre noget til et hvert enkelt outfit ;)

Find jakkerne her:

1. HER 2: HER 3: HER

Så er der også lidt jakker, til dem som godt vil pifte sit outfit op, på en helt anden måde. Jeg synes, selv det er mega fedt, at have en farvet jakke på et fx et helt sort outft eller andet.

Find jakkerne her:

1. HER 2. HER 3. HER

Håber virkelig i kunne bruge dette til noget, og fik lidt hjælp til en efterårsjakke!

Husk skriv gerne indlægs ideer!!

Knuuuus

Likes

Comments

Heej Allesammen...

Jeg har været væk i et stykke tid, men der sker mange ting i mit liv lige nu, som feks gymnasiet, som vi skal snakke om idag... wuhuuuuu.

Jeg er jo startet på gymnasiet, og det gjorde jeg d. 14 august 2017.

Jeg ankom egentlig bare til denne skole, hvor vi blev inddelt i vores grundforløbsklasser. Indtil videre har jeg fået nogle rigtig gode veninder og venner. Lige nu er der ikke de vildeste lektier, men det tror jeg helt sikkert kommer!

Jeg håber jeg forbliver glad for det gymnasie jeg går på, og de venner jeg har. Det er så dejligt at man har nogle venner, som motivere en til at komme i skole, og de kan helt klart gøre ens dag meget sjovere.

Self er det hårdt på gym, men lige nu har vi nogle gode tider vi skal møde på. Det seneste vi har fri det er 15:15, så det kan man lige overleve.

Kom gerne med indlægsideer. Det kunne være så fedt :))

Håber i har det godt.

Knuuuus Annika

Likes

Comments

Hej allesammen <33

Dette indlæg er sponsoreret :)

Jeg har været så heldig, at få sponsoreret de populære tassel øreringe.
De er super fede og findes i masse forskellige farver :))
Jeg kan varmt anbefalde at få købt disse finde øreringe, eller selv lave dem <33
Jeg er så glad, og mega taknemmelig over at bjergagersmykker gad at give mig disse flotte øreringe <33
Hun er så sød og kan varmt anbefalde hende :))

Øreringene er sponsoreret af: bjergagersmykker

Her fortæller hun lidt om hendes start med disse smykker og omkring smykkerne :))

https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/18949224_1171398292964970_5625955099567194112_n.docx/sponsor.docx?oh=bc4a77b2883432c61a4674c99ea4339c&oe=5951B1E3&dl=1

Håber i kunne bruge indlægget og fandt det interessant :)

Knus Annika


Likes

Comments

Heej allesammen <33

Nu er sommeren, endelig på vej. Derfor vil jeg gerne vise jer nogle mega flotte bikinier jeg har fundet frem.

Der er nogle lidt forskellige, så der er noget til enhver smag <33

Håber i kan bruge indlægget til noget.

1. Den sorte bikni er til den der godt kan lide noget klassisk, men godt vil vise lidt. Jeg synes, denne bikini er super sød og rigtig fed til sommer. Jeg har, selv overvejet at købe den, og skal helt klart købe den nu. Dog er den rigtig hurtigt udsolgt i den størrelse jeg skal bruge, så i må hellere skynde jer <33. Denne bikini er også super prisvenlig, og findes i nogle super fede farver og nogle lækre mønstre.

Delene købes hver for sig her: https://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/badet%C3%B8j/bikinier/nly-beach-200426/ruffle-brazilian-panty-117677-14/

2. Den tyrkiske bikini, er virkelig sommer agtig og har en rigtig lækker farve, som bare får en til at se rigtig brun ud! bikinien er self fra Sandra Willers kollektion. Den er så flot, og den har også den fantastiske underdel, som får ens booty til at se lækker ud! Synes også, den er buget venlig. Du bliver helt klart den der får alt opmærksomheden med denne bikini. <33

Bikinien kan købes her: https://na-kd.com/cheeky-tai-green

3. Bikini nr 3, er til den der er til farve om sommeren og ikke er til det helt frække look. Jeg synes, denne bikini er mega sød, og tænker ikke dette er en bikini alle har. Jeg kunne, virkelig også forstille mig at man ville være så pæn og sommeragtig på stranden, med denne farverige bikini. Den er virkelig sød og heller ikke særlig dyr.

Bikinien kan købes her: http://us.boohoo.com/bermuda-rainbow-zig-zag-bandeau-bikini/SZZ99106.html?color=144&utm_source=AWIN&utm_medium=affiliates&utm_term=92295&awc=2319_1496850027_2e7e7493de76f8d155fd9101c391d428

4. Så er vi nået til den sidste bikini. Denne er rigtig sød till nogle gode billeder på stranden, ved siden af en palme eller lige ved poolen. Den er så sød, og jeg elsker den er lidt anderledes med dens off shoulder top. Jeg synes, den er mega sød. Dog ligger den henne i den lidt dyre ende, men det er ikke så galt. Ved denne bikini, synes jeg også bare det er super fedt at den har noget mønster, og ikke bare er den kedelige som er ensfarvet. Men det er jo hvad man er til. <33

(Er ikke sikker på linket virker, men ellers kan den købes i topshop)

Bikinien kan købes her: http://eu.topshop.com/en/tseu/product/clothing-485092/palm-print-bardot-bikini-top-and-pant-by-kendall-kylie-at-topshop-5638671?bi=0&ps=20&bundle=true&geoip=noredirect&network=linkshare&utm_source=linkshare&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Hy3bqNL2jtQ&siteID=Hy3bqNL2jtQ-rVkYQa.OAhGxEuKY13Itdw&cmpid=aff_lsus_Hy3bqNL2jtQ_10&_$ja=tsid:21416|prd:Hy3bqNL2jtQ

Håber super meget i kunne lide det og kunne bruge det til noget. <33

Ønsker jer alle sammen en mega god sommer, og håber i finder noget lækkert badetøj. <33

Knuuus <33

Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen til et nyt blogindlæg!

Den 24 maj 2017 havde jeg sidste skoledag i 9 klasse.
Det var en super fed dag. Så det vil self sige at jeg har læseferie aka sommerferie nu hvilket er super dejligt. Mangler self bare eksamener nu.

Min dag startede egentlig med at jeg sov sammen med to af mine veninder og så gjorde vi os klar sammen, og det var super hyggeligt
Vi skulle møde kl 08:00 og der skulle 8 klasserne lave morgenmad til os og servere det for os, hvilket var virkelig rart.
Efter morgenmad kl 09:00 skulle vi gå catwalk så hele vores skole kunne se vores kostumer. Det var faktisk ret sjovt.
Efter catwalk kl 09:20 skulle vi kaste med karameller, så vi løb rundt på hele skolen og kastede karameller ind i klasserne. Det var super sjovt og ret hårdt hehe ;).
Da klokken så blev omkring kl 10 skulle vi over på græsset og spille fodbold mod lærerne. Det var også super sjovt og så lavede vi også torvtrækning mod klasserne og lærerne.
Efter det legede vi egentlig bare vandkamp og awardshow hvilket også var vildt sjovt!!😊
Dagen var bare helt igennem fantastisk og uforglemmelig.

Håber i måske fandt indlægget interessant.

Husk at nyd hver eneste dag <33

Knus fra miiiiig

Likes

Comments

Heeey bloggen!
Velkommen til mit nye blogindlæg!

Jeg vil gerne fortælle jer om denne lækre hurtige og nemme frokost/aftensmad :).

Det bruger jeg:

- Lidt under en halv pose pasta
- pastasauce uden flåede tomater
- oregano
- fint salt og peber
- groft salt

Fremgangsmåde:

1. Jeg starter med at koge pastaerne, i ca 10-11 minutter med noget groft salt, til de er helt bløde og klar til at spise.

2. Når pastaerne er kogte hælder jeg vandet ud og derefter lader jeg dem være i gryden.

3. Så tager jeg min pastasauce og fylder egentlig bare det jeg føler er passende, man kan også vælge at tilføje nogle majs eller nogle cocktailpølser.

4 jeg drejer det rundt, og tilføjer noget oregano og lidt salt og peber igen.

5. Jeg blander det sammen så det bliver lækkert varmt.

6. Når jeg synes det er færdigt, så smider jeg det bare op i en dyb tallerken, og tilføjer noget revet ost så det giver lidt smag. Man kan også vælge at tilføje noget soyasauce.

7. Så er retten egentlig bare færdig, og klar til at spise.


Det er nok ikke en helt vildt interessant ret, men jeg synes den smager godt og er dejlig hurtig og nem, lige at lave hvis man er sulten :)
Håber i kunne bruge det til noget, hvis i ikke orker at lave helt voldsomt.

Knuuuus <3

Likes

Comments

Heeey allesammen!!!

Velkommen til et nyt indlæg!!

Idag skal jeg fortælle noget helt vildt!! Jeg er blevet optaget på et gymnasium efter 9 klasse.! Jeg er SÅ glad, for at jeg har sikret mig en plads.
Jeg er blevet optaget på:
Sydkysten gymnasium i Ishøj! Jeg er så glad da det var min første prioritet.
Jeg har valgt stx, da jeg ikke ved hvad jeg skal videre, så det var egentlig bare den sikre side at tage stx, da jeg ikke ønsker et sabbat år.

Jeg ville bare dele min glæde!!
Håber alle der ønsker noget også får det opfyldt!! Det kunne da være dejligt!

Knuuus <3

Likes

Comments

Instagram@anniiiiiika