Header

Heeey bloggen!
Velkommen til mit nye blogindlæg!

Jeg vil gerne fortælle jer om denne lækre hurtige og nemme frokost/aftensmad :).

Det bruger jeg:

- Lidt under en halv pose pasta
- pastasauce uden flåede tomater
- oregano
- fint salt og peber
- groft salt

Fremgangsmåde:

1. Jeg starter med at koge pastaerne, i ca 10-11 minutter med noget groft salt, til de er helt bløde og klar til at spise.

2. Når pastaerne er kogte hælder jeg vandet ud og derefter lader jeg dem være i gryden.

3. Så tager jeg min pastasauce og fylder egentlig bare det jeg føler er passende, man kan også vælge at tilføje nogle majs eller nogle cocktailpølser.

4 jeg drejer det rundt, og tilføjer noget oregano og lidt salt og peber igen.

5. Jeg blander det sammen så det bliver lækkert varmt.

6. Når jeg synes det er færdigt, så smider jeg det bare op i en dyb tallerken, og tilføjer noget revet ost så det giver lidt smag. Man kan også vælge at tilføje noget soyasauce.

7. Så er retten egentlig bare færdig, og klar til at spise.


Det er nok ikke en helt vildt interessant ret, men jeg synes den smager godt og er dejlig hurtig og nem, lige at lave hvis man er sulten :)
Håber i kunne bruge det til noget, hvis i ikke orker at lave helt voldsomt.

Knuuuus <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heeey allesammen!!!

Velkommen til et nyt indlæg!!

Idag skal jeg fortælle noget helt vildt!! Jeg er blevet optaget på et gymnasium efter 9 klasse.! Jeg er SÅ glad, for at jeg har sikret mig en plads.
Jeg er blevet optaget på:
Sydkysten gymnasium i Ishøj! Jeg er så glad da det var min første prioritet.
Jeg har valgt stx, da jeg ikke ved hvad jeg skal videre, så det var egentlig bare den sikre side at tage stx, da jeg ikke ønsker et sabbat år.

Jeg ville bare dele min glæde!!
Håber alle der ønsker noget også får det opfyldt!! Det kunne da være dejligt!

Knuuus <3

Likes

Comments

Heej allesammen :)

Velkommen til mit nye blog indlæg.

Jeg kunne godt tænke mig, at skrive om mine 2 ynglings caféer i kbh, da jeg elsker at være i Kbh. Jeg håber, i finder det interessant og kan bruge det til noget, selvom det kun er 2 caféer jeg snakker om. :)


1. Original coffee

Jeg elsker, denne så super højt!! Det smager virkelig godt, især deres varm kakao med flødeskum. Jeg synes, det er så lækkert. Det er virkelig værd at prøve. Det er dog lidt dyrt, men det er virkelig pengene værd!!! Så kan du også sidde udenfor, og også indenfor. De har en virkelig fed location, og det er så smukt at sidde udenfor da du sidder helt oppe på toppen, af illum og det er sådan en fed, udsigt. TRY IT!!!

2. Cafe Norden

Cafe Norden er så pisse hyggelig, og mega skøn!! Man sidder perfekt og har en god udsigt ud til københavns gader. Jeg synes, det er så hyggeligt, men prisen er self også dyr, men ja stadig pengene værd!! Deres mad er SÅ lækker!! Servicen er også bare i top!!

Håber i kunne lide indlægget, og at det var inspirerende.

Knuuuus <3

Likes

Comments

Heej Allesammen <3

Jeg har ikke blogget i noget tid, der har været mange ting på spil, men ja lad os komme videre jeg prøver så godt jeg kan. Men velkommen til et nyt indlæg!!


1. Mac face and body foundation

Denne foundation er virkelig det bedste i verden, det er min all time favorit. Den er så skøn, fordi den er så naturlig og har en let dækkeevne.

2. The balm bahama mama bronzer

Jeg elsker denne bronzer, igen fordi den er naturlig. Den har en naturlig farve og har en god picmentering, hvilket jeg super godt kan lide. Den er bare super lækker og er nem at påføre.

3. Mac soft and gentle highlighter

Denne highlighter er super fantastisk, fordi den holder super godt, og skinner fantastisk. Den er igen naturlig hvis man påføre den rigtigt og ikke tager særlig meget på. Så fantastisk en highlighter!!

4. Urban Decay naked 2 palette

​Jeg elsker denne palette så højt!!!! Den har nogle super fine farver, som passer min øjenfarve super godt!! 

Likes

Comments

Heej allesammen, og velkommen til mit nye indlæg!

Idag vil jeg gerne fortælle jer nogle ting i ikke kender omkring mig :)

Håber i finder det interesant.

1. Jeg kan ikke lide agurker, hvilket folk synes er mærkeligt da de bare synes det smager af vand.

2. Jeg drikker ikke alkohol.

3. Jeg har angst. (Skriv for et helt indlæg omkring min angst)

4. Jeg har en kæreste

5. Jeg har faktisk kun været i udlandet 1 gang med min familie

6. Jeg bliver faktisk nogle gange lidt ked af det, når jeg ser de mennesker jeg gerne vil være veninder med/eller er veninder med går sammen med andre og vælger mig fra. Bliver ked af det grundet jeg ikke rigtig har nogle venner/veninder.

7. Jeg har 3 brødre

8. Jeg hader virkelig når der er nogle som er bedste veninder, og så den ene gør alt hvad den ene gør og følger hendes fodspor, ligegyldigt hvad det er.

9. Jeg er nede på jorden, og elsker faktisk bare at være hjemme og være lonely.

10. Jeg har en hemmelighed som meget få ved og den er ret så slem, ville ønske man kunne spole tiden tilbage.


Glæder mig til at skrive et nyt indlæg!!! Kom gerne med forslag!!!

Knuuuus <3


Likes

Comments

Heej Allesammen <3

Jaa jeg er begyndt at træne. Har faktisk været medlem af fitness world i lang tid men jeg kan bare ikke rigtig tage mig sammen. Men det gør jeg nu. Jeg har fået skaffet mig et træningsprogram og nogle masser lækre produkter så jeg kan komme godt igang med min træning.

Jeg har fået skaffet mig nogle produkter fra hjemmesiden www.bodylab.dk jeg har hørt super godt om de produkter. Men det jeg har købt på bodylab det er proteinpulver og nogle proteinsnacks. Hvis i vil have link til det eller høre mere om produkterne så må i meget gerne skrive det nede i kommentaren.

Sorry for et kort opslag.'

Knuuus <3

Likes

Comments

Heeej allesammen <3

Jeg vil lige dele min oplevelse! Jeg har fået mig en ny lækker baby!!

Jeg har lige været ude og købe en super lækker taske!!!! Jeg er allerede super glad for den, jeg har været ude her til aften med den og den er allerede super lækker! Det første gang jeg har sådan en dyr taske!!

Den er super lækker og så er den også stor så jeg kan have alle mine ting med på farten, hvilket jeg synes er mega rart. Denne taske gør bare noget mega godt ved et outfit!!

Jeg elsker den bare!!

Dette indlæg blev lidt kort, men ville bare dele min oplevelse med jer!!!

Vi ses i næste indlæg!! Elsker jeeer <3

Knuuuus

Likes

Comments

Heeey allesammen <3

Først og fremmest så er disse smykker IKKE sponsoreret.

Idag, vil jeg rigtig gerne skrive lidt om de smykker jeg går med til hverdag osv.

Jeg elsker virkelig de her smykker, jeg har aldrig været så glad for nogle smykker som de her! Jeg er ikke lige den person som går med så mange smykker men de her smykker har overrasket mig, og dem går jeg altså med virkelig hele tiden!!

Der er et par øreringe, et armbånd og et ur! Jeg går ikke særlig meget med ringe da jeg ikke rigtig synes det klær mig men ja det er jo bare smag og behag.

Jeg har fundet links til jer af smykkerne så i selv kan gå ind og få dem skaffet!! Jeg har prøvet at finde priserne så billigt som muligt til jer :).

Kan virkelig anbefalde de her smykker som jeg viser jer nuuu...

Daniel Wellington ur: (1095 kr) Tilbud lige nu til 695 kr.

https://www.matas.dk/daniel-wellington-ur-0921dw-26-mm

Jeg elsker virkelig det her ur, fordi det er så enkelt og passer til min stil. Det passer bare virkelig til alt og så er det også super fint selvom det er så enkelt, og så er det også bare så fint med diamant detaljen inde i uret.

Daniel Wellington armbånd: (395 kr)

https://www.danielwellington.com/dk/cuff-silver-large

Det her armbånd elsker jeg virkelig!! Det passer super godt til mit ur og så synes jeg faktisk prisen er ret okay. Jeg fik dette armbånd af min kæreste!! Han er bare så dejlig så det her armbånd har også en stor betydning for mig.

Pilgrim øreringe: (129 kr)

https://www.pilgrim.dk/butik/oerering--classic--soelv-belagt-35

De her øreinge er så fantastiske! Det er faktisk de bedste øreringe jeg har haft!! De er super billige og meget enkle, de gir bare et eller andet fedt til ens outfit. Jeg er vilde med dem.

Som i nok har lagt mærke til er jeg altså til sølv smykker ;)

Knuuuuus <3

Likes

Comments

Heeeey alle!

Jeg går jo i 9 klasse, og derfor skal jeg jo vælge hvad jeg vil efter osv. Det har været meget svært for mig at skulle vælge hvad jeg ville fordi jeg ikke ved hvad jeg vil være endnu eller lave i min fremtid.

Jeg har valgt at tage det mest simple og det er en stx. En stx er den normale studentereksamen.

Hvis nogle af jer heller ikke ved hvad i vil og skal så er den sikre side altså bare en stx på et gymnasium.

Jeg vil virkelig også anbefalde en efterskole i 10 klasse det tror jeg er super fedt, har ihvertfald hørt rigtig godt om det!! Jeg ville selv rigtig gerne på efterskole men det har mine forældre desværre ikke pengene til så det er selfølgelig rigtig øv men det går nok. Men hvis man har råd synes jeg helt klart man skal gøre det.

Jeg vil ikke anbefalde at man tager et sabbet år fordi det er VIRKELIG spild af tid. Hvis nogle ikke ved hvad et sabbet år er, er det ligesom at man i et helt år ikke laver noget.

Jeg håber i kunne bruge dette indlæg til noget og hvis der er noget i gerne vil have jeg skal skrive om så skriv gerne det nede i kommentareren, det ville være super dejlig :)

Knuuuus <3

Likes

Comments

Hej Allesammen <3

Velkommen til min blog.

Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Jeg har valgt at starte en blog grundet jeg elsker at skrive ned om spændende ting og så vil jeg rigtig gerne dele ud af mit liv. En blog er lidt ligesom at skrive i en dagbog på en måde. Men jeg vil rigtig gerne starte på en blog fordi der er så meget jeg gerne vil dele ud til alle.

Hvad kan du se på min blog?

Du kan læse omkring mode, evt noget træning, min hverdag og min sygdom angst. Der kommer nok en masse forskelligt håber du vil læse med.

Håber du vil hjælpe mig godt på vej med denne blog så tryk gerne "følg"

Farvel <3

Likes

Comments

Nyt indlæg