Header

Torsdag idag och har haft att göra hela veckan vilket varit superkul. Ibland när man är ny och inte kan allt så kan det vara svårt att hjälpa till eller att ha fullt upp hela tiden men jag har fått uppgifter som jag kunnat göra och som tagit en del tid så veckan har gått snabbt. Ikväll kommer mina svärfäräldrar samt "svärsyskon" över och vi ska äta en supergod maträtt som heter Mloskhie. Ska bli mysigt.

Fredagen är super välkommen och jag har inga som helst planer. SKÖNT. Kanske blir att strosa i affärer och köpa julpynt. Vill ha en riktig jul helg och mysa med filmer och varm choklad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Andra dagen och huvudet snurrar. Men på ett bra sätt. Är hos svärmor nu och har blivit bortskämd med supergod middag och bssr. Nu ska vi hemåt och jag ska byta om till mjukis och kolla maraton av the good wife. Tips på två serier som verkligen motiverar till att jobba hårt. (Iallafall för mig).
- The good wife
- Dynasty
Båda finns på Netflix

Likes

Comments

Godmorgon alla!
Jag har varit vaken ett tag och väntar på min kära Josefine, så ska vi iväg och äta lunch och kolla på brudtärneklänning åt henne! Ska bli så kul och mysigt. Hoppas ni får en bra söndag.

Morgontrött brud IRL.

Likes

Comments

YouTube
annikahaglund

Instagram@annihagl

Twitter
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw