Att åka på spa tillsammans med en av sina bästa kompisar var lätt det bästa valet när det gällde att spendera dagen då jag skulle gift mig på annat sätt. Vi badade, bastade, körde fotbad, isscrub, drack citronvatten, gick på yoga och badade ännu mer. Sen drack vi vin och åt grillbuffe till middag. Nästa dag gick vi upp tidigt, åt frukost när matsalen öppnade och passade sen på att spa:a så mycket vi bara kunde innan det var dags för utcheckning. Bra helg, när nu läget är som det är. Jag fick gråta när jag behövde gråta, skratta en massa däremellan, svära över folk som beter sig dåligt, som inte hör av sig osv, och sen skratta lite till. Tänk att jag har så fina människor i mitt liv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som bilden nedan såg jag ut igårkväll när ångesten blev för hög och jag gick ut på en promenad i ösregnet. Gick i skogen, grät, kände mig jättearg på Jacob - hur kunde han lämna mig bara så där?! Grät lite till, stod och stirrade på bilarna som for fram på motorvägen nedanför och slog till ett träd så hårt att jag idag har ont och blåmärke på handen.

Uppbrott är inte vackert, att helt plötsligt bli lämnad ett par månader innan sitt bröllop är verkligen inte vackert. Det gör ont. Det gör förbannat ont och idag är det extra plågsamt för idag skulle vi gift oss.

Nu ska jag sätta på hög peppmusik, duscha och smörja in mig med god hudcreme, fuldansa och sen åka på spa! F*ck you, jag är starkare än stark!

Likes

Comments

Nu är den här, helgen som jag bara ska klara mig igenom på något sätt. Helgen som skulle varit min bröllopshelg....

Sitter just nu på tåget på väg hem från Skåne, ikväll ska jag bara vara hemma, tvätta och äta soppa, inte särskilt fancy. Imorgon däremot, på den faktiska bröllopsdagen tar min fina vän Johanna med mig på spa med övernattning så att jag ska slippa tänka allt för mycket och dessutom skämma bort mig själv lite extra! Självklart kommer det vara svinjobbigt imorgon (fast det är det ju alla dagar egentligen..) men att spendera dagen på spa tror jag ändå kommer bli väldigt mysigt, för att inte säga välbehövligt!

Likes

Comments

Fick frågan av en av mina bästa vänner för ett par dagar sedan, om jag ville gå på konsert på torsdagkväll. Så klart, så jag stannade i Skåne ett par dagar längre än jag tänkt. Spontanitet när den är som bäst!

Så igår kväll satt jag i full regnklädsel, hade picknick i ösregnet och sjöng med i Lalehs låtar. Lite kallt och blött var det allt men SÅ bra! Och Lalehs texter gick rakt in i hjärtat en vecka som denna! Till exempel dessa: "22, 23, 26 och allt tar slut på en kväll" Men även "det kommer aldrig bli som förr, nej, det kommer bara bli bättre"

Likes

Comments

Veckan vi nu är inne i är ingen lätt vecka - den är faktiskt riktigt pissjobbig rent ut sagt. Varför? Det skulle ju varit vår vecka det här, på lördag skulle vi gift oss...

Fy sjutton! Självklart gör det ont som f.a.n, det går inte ens att försöka beskriva. Att bli lämnad av sin blivande man, sin bästa vän och den som man älskar mest i världen - bara några månader innan vi skulle blivit make och maka. Det är inget jag önskar någon.

Men det gäller att ta små steg, försöka hitta något som varit bra med varje dag, försöka stå ut. Andas när det är svårt och försöka (och våga) titta lite framåt - för det kommer ju faktiskt en framtid och allt kommer inte kännas så här avgrundsdjupt jobbigt för alltid. Även om det just nu stundtals känns så. Det är verkligen inte lätt, mitt liv har slagits i spillror, självklart påverkar det mig i allt jag gör, tänker eller säger. MEN, jag vägrar lägga mig ner, fast det ibland är det enda jag orkar. För vet ni vad - jag är jäkligt stark när livet kräver det! Eller för att citera Håkan "Jag tror. När vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än".

Likes

Comments

Fast jag både skickade ett sms och talade in ett röstmeddelande, vem tror ni ringde mitt när vi låg på stranden? Jo, vigselförrättaren så klart.....

Jag insåg att det var bäst att svälja sin stolthet och svara, annars skulle han aldrig sluta ringa. Så jag kopplade på min trevliga ton, tyglade mina känslor och förklarade kort att det visst inte skulle bli något bröllop till helgen. Han var bra att prata med, försökte säga några kloka och tröstande ord osv. Men alltså, något sånt här får en att känna sig så fruktansvärt förnedrad och förödmjukad. Det är verkligen att strö salt i ett öppet sår - att den som blivit lämnad utan förvarning även måste avboka vigselförrättaren...

Likes

Comments

Precis som rubriken säger, första augusti och äntligen en sommardag! Denna spenderades på Havsbaden i Ängelholm med familjen där vi solade, badade (jag!), hade kubbturnering, åt vattenmelon och senare även pizza på stranden. Hur mysigt som helst!

Likes

Comments