Dessa bilder låter jag sammanfatta min och mammas vecka här, på Gran Canaria. Att åka bort för att hemma är för jobbigt att vara är inget jag någonsin kommer sträva efter, men ibland är det nästan nödvändigt och trots alla jobbiga stunden så har den här veckan varit välbehövlig!

Och hörrni, mammor (och pappor) är väldigt bra och fint att ha i sitt liv. När vi åkte hit kände jag ett enormt behov av att bara fly bort ett tag men jag inser så här i efterhand att jag aldrig hade klarat av att vara här själv. Utan mamma hade jag brutit ihop innan jag ens gick på flyget hit. Så, kärlek till föräldrar ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Glad Påsk önskar jag från poolen med ett glas sangria! Solen skiner och i öronen sjunger Fleetwood Mac "you can go your own way". Idag är det exakt en månad sedan Jacob kom hem och sa orden som raserade hela min tillvaro. Det gör ont, jävligt ont och känns fortfarande stundtals helt overkligt. Men jag måste orka fortsätta och idag gör jag det med inspirerande musik och sol!

Ta hand om era nära och kära!❤️

Likes

Comments

Med den här bilden sa jag i torsdags; "tack och hej för en liten stund Sverige, du suger jävligt mycket skit just nu, så nu flyr jag verkligheten lite". Inte ordagrant, men det var precis så jag menade.

Nu befinner jag mig på Gran Canaria, på ett jättefint hotell, solen är varm, utsikten är fin och maten är god. Livet kunde varit fint, men det är det inte, exakt allt gör ont och paniken lurar bakom varje tanke. De små rosa tabletterna är mina vänner och jag jobbar aktivt med att andas.

MEN, det är nog väldigt bra för mig att vara borta lite, ta hand om mig själv så gott jag kan och se något annat - även om allt är svinjobbigt.

Likes

Comments

Plockade in lite gulblommande grenar igår och ställde i en vas på bordet - lite påskfint vill jag ändå ha, så länge jag är i lägenheten. Och självklart fjäderfritt, jag vill ju inte skada fåglarna!

Onsdag och nu sitter jag på spårvagnen på väg till min sjukgymnast. Ska bli skönt med lite massage, känner mig så otroligt stel. Pratet är jag mindre sugen på, idag är en sån där dag då jag inte riktigt orkar sätta ord på något, jag vill bara försöka stå ut, inte röra i något inne i mig.

Efter sjukgymnasten ska jag direkt hem för en gångs skull, brukar ju alltid åka till gymmet efteråt. Men inte idag, för idag ska jag titta på en lägenhet, en tillfällig lösning, andrahandsuthyrning under några månader. Men bättre än inget, hoppas jag.

Därefter tar jag tåget ner not Skåne, imorgon går flyget till Gran Canaria!! skönt! Hoppas bara inte att jag översköljs av alla jobbiga känslor när jag väl är där och försöker slappna av. Men det som kommer, det kommer...

Likes

Comments

Gårdagen innehöll solsken hela dagen och på eftermiddagen uteserveringspremiär med en finfin vän, följt av pizzamiddag. Vissa dagar är lite bättre än andra och gör det tillfälligt lite lättare att andas mitt i allt det här kaoset.

Likes

Comments

Måndag eftermiddag och medan solen skiner för fullt ute så sitter jag återigen på ett SJ-tåg på sträckan Helsingborg-Göteborg. Denna gång är jag återigen på väg upp till Göteborg, på väg hem, och veckan kommer innehålla psykolog, sjukgymnast, diverse möten, häng med Johanna, något träningspass och lite yoga. Det är i alla fall så planen ser ut.

Det blir en ovanligt kort vecka dock, åker nedåt igen redan på onsdag eftermiddag - för tidigt på torsdagsmorgon flyger jag till Gran Canaria, och det ska bli jäkla skönt!


Finfint väder i Helsingborg! Det ser nästan lite lockande ut, men än är det alldeles för kallt och blåsigt!

Likes

Comments

Dagens syprojekt, all made by me! Av mig - till mig. Detta är ett av de första riktigt fina klädesplagg jag sytt till mig själv, brukar mest sy (och gillar) att sy till andra!

Likes

Comments

Gav mig ut på en liten cykelrunda genom min barndomsstad efter lunchen idag. Cyklade ner till city, vidare längs havet och på vägen hem till mamma o pappa igen hittade jag vitsippor!! Plockade en minibukett och tog hem, för jag vet ju hur mycket mamma gillar vitsippor😍

Likes

Comments

Lördag. Idag har jag och mamma varit på shoppingtur: fick tag på en hel del av vad jag behöver inför resan nästa vecka, bara småsaker kvar nu. Köpte även två nya bh:ar, väldigt välbehövligt! De var dessutom himla fina!!🌸

Ikväll har jag sytt lite på en tröja jag håller på med, ätit grön ärtsoppa med myntayoghurt till middag och resten av kvällen är planen nada, dvs att slappa framför tvn.

Läste ett inlägg på fb nu ikväll som gjorde mig väldigt ledsen. Hon, som skulle blivit min äkta svärmor i augusti skrev om hur lycklig hon var, med barn, familj osv, allt var fint i livet. Det kändes som ett hugg i hjärtat. Det är trots allt bara tre veckor sedan en av hennes söner bröt sin förlovning. Och vi pratar om en släkt som är väldigt välkomnande och som jag känner att jag har tillhört länge nu. Det gjorde, och gör, jävligt ont!....

Likes

Comments