Äntligen första december, äntligen ljus, en massa mys och saker att se fram emot. Ingen mer kall, grå november.

Jag inleder julmånaden med ett par dagar nere hos familjen i Skåne. Med glögg, tänd brasa, pepparkakor och hemlagad mat. Något bättre ställe att vara på kan jag inte tänka mig just precis nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdag. Här sitter jag på spårvagnen på väg till jobb, med ett grymt bröst/rygg-pass avklarat och ganska nöjd faktiskt. Det är ungefär så här mina dagar ser ut just nu: träning, jobb, matlådor och däremellan försöker jag hinna med att träffa så många fina människor som möjligt! Vardagslunk helt enkelt - som jag ibland älskar och ibland hatar. Hur går det ihop?

Likes

Comments

Ooh yes, VM i Ryssland is on!! Så fruktansvärt jäkla spännande match! Hade jag bitit på naglarna hade jag inte haft några kvar nu, haha. Fast det hade inte gjort så mycket, för SVERIGE VANN!!!

Likes

Comments

Onsdag, och jag började dagen med ett dubbelt träningspass: CXWORX + bodybalance och däremellan trampande på crosstrainern. Idag var jag inte på humör, varken för att träna eller göra något annat. Träningen utförde jag ändå, för om det är något jag lärt mig så är det att jag mår ännu sämre om jag inte tar mig iväg till t ex träning, gymnasternas träning eller möten osv.

Sen åkte jag hem, åt lunch och la mig sen i soffan och grät en skvätt. Ibland känns livet bara så där för jävligt och oöverstigligt.

I soffan låg jag tills mobilen plingade till, Karin var på väg åt mitt håll och undrade om hon kunde komma inom och hämta sina borttappade nycklar som jag fått tag på. Hon fick nycklarna, vi kramades och pratade lite. Det gav mig lite ny energi, jag kokade kaffe och fixade matlåda till imorgon. Nu sitter jag på spårvagnen på väg till gymnasternas träning, inte särskilt pigg men mår i alla fall bättre än innan - och när jag väl är där kommer nog tjejerna pigga upp mig lite till.

Likes

Comments

På väg hem med spårvagnen efter en lång dag. Stannade kvar på jobbet en timme extra och var med på ett gruppass, direkt vidare till nästa träningspass på annat ställe - svepte en nocco i farten. Nu har jag svettats klart och längtar hem till duschen och välbehövlig mat!!!!

När jag mår så här, lite ostabilt, då är det rätt skönt att verkligen gå in för träningen och annat - för att slippa tänka riktigt lika mycket. Och jag tänker att så länge jag har koll på att det inte blir för mycket träning så är väl det okej!?

Likes

Comments

Imorse när jag begav mig mot psykologen var det soligt, fint och frostigt ute. Så himla vackert! Det gäller att uppskatta alla små fina/bra saker i livet när det mesta just nu annars är lite upp och ner.

Nu: på väg till jobbet/praktiken. Hoppas på en bra dag där. Tror även att vi har pre-hab idag, dvs att vi som jobbar där har ca en timmes tid då vi stretchar igenom och känner efter så att våra egna kroppar mår hyfsat bra! Så uppskattat!

Likes

Comments

Ovan ser ni dagens middag som jag och Johanna festade till denna måndag med - pannkakor med tillbehör och varm oboy! Äter nästan aldrig sånt, så det var himla gott!

Nu ligger jag i min nybäddade säng, nyduschad och insmord, men ljusslingan tänd och ska alldeles strax släcka. Imorgon är fullbokad: psykolog, jobb och ett pass bodybalance på gymmet!

Likes

Comments

Nu sitter jag och Håkis på tåget på väg hem till Göteborg. Har varit en väldigt välbehövlig vecka där jag lite grann kunnat slappna av och släppa lite på all sammanbitenhet. Där jag under några dagar inte behövt hantera ensamhet och tomhet. Fått lagad mat, legat i soffan framför en brasa, umgåtts och bara varit. Så välbehövligt!

Är just nu inte jättesugen på att åka hem, orkar inte återigen behöva vara så där himla stark. Men samtidigt ska det bli lite skönt ändå att vara tillbaka i rutiner, kunna träna som jag vill osv. Kommande vecka är det det vanliga; jobb, psykolog, gymnastiktränare och träning som gäller. Däremellan har jag lite roliga saker inbokade! Imorgon ska jag träffa Johanna, på fredag ska jag hem till Anna och äta falafel och till helgen kommer jag sitta klistrad framför tvn och följa gymnastik-NM.

Likes

Comments

Allhelgonadagen, alla helgons afton. Är väldigt tacksam för att jag passande nog befann mig i Skåne dessa dagar så jag kunde besöka morfars grav.

Sedan jag flyttade från Skåne har det blivit allt längre mellan gångerna när jag är och hälsar på som jag tar mig tid att gå upp till kyrkogården. Vet inte riktigt varför, känner liksom inte samma behov som jag gjorde i början. Men runt allhelgona känner jag verkligen att jag vill dit en stund, vattna blommor, plocka bort löv och vara hos morfar ett litet tag. Att det dessutom sammanfaller med dödsdagen gör att jag ännu mer känner att jag vill dit.

Igår var jag där med mamma på förmiddagen och sen på kvällen gick jag dit med en vän och promenerade en sväng. Gick till morfar, gick förbi Håkans grav, satt vid Rogers minnesplatta ett litet tag. Kändes fint och viktigt!

Likes

Comments