Hej!
Nu sitter jag i bussen påväg till flygplatsen. Kul att fira midsommar på ett plan Hahaha nej men de funkar. När ja kommer hem tror jag att jag ska till några kompisar eller bra slappa hos farmor med mina kusiner.
Ska jobba imorgon så vill vara pigg
Hoppas ni får en bra midsommar! Pusspuss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så nöjd med dagen idag har både fått mycket färg (bränt mig lite) och fått köpt ett par Prada solglasögon. Har kollat på dom länge och så fanns dom här. Dom sitter perfekt på!
Pusspuss

Likes

Comments

Hej! Nu har det snart gått en hel vecka här:( känns trist att vi åker hem imorgon fast ska bli skönt att komma hem ändå men ändå inte för orkar inte jobba. Men men får ju pengar för de så får tänka så.

Idag är det iallafall sista soldagen. Känns inte som att jag blivit så brun. Så idag ska ja smörja mig med 15 istället för 30 och bara en gång. Vill nästan bränna mig bara lite men för att känna den känslan att man får färg. Haha låter konstigt men vara lite lite lite

Hoppas ni haft en bra start på lovet iallafall själv kan ja inte sluta tänka på balen och på alla kompisar. Att vi inte kommer gå i samma klass samma skola känns sjukt. Men man kommer ju få nya och det blir en ny start i livet.
De här med att sluta nian har varit jätte jätte jobbig för mig. Har gråtit flera kvällar irad för de trodde verkligen inge jag skulle klara de. Att jag skulle gråta sönder på balen.
Men när jag väl var på balen och va med alla tänkte jag bara FYFAN VA KUL DET HAR FÅTT VART OCH TRÄFFA DIG, LÄRA KÄNNA DIG OCH FÅ HA DIG SOM KOMPIS.
De gjorde att jag inte började gråta och det kändes så bra.

Tur att Snapchat finns så man kan hålla kontakt lite sådär:)

Det blev visst ett rätt långt inlägg men men.

Pusspuss

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Fösta dagen här nu och det är verkligen så mysigt. Tycker jag! Har inte så mycket att skriver och kommer nog inte bli så mycket inlägg denna veckan då de ändå vi gör är att ligga och sola. Men ska blogga om vi åker ut på äventyr såklart. Pusspuss

Likes

Comments

Hejhej! Nu är balen avklarad. Det var verkligen så kul och coolt. Vi åkte till slottet med snugga bilar och hög musik. Sedan stannade vi framför slottet och där va de en kille som presenterade en typ. Efter de ställde sig alla killar på ena sidan och tjejerna på andra sidan. Alla fick var sin halv bit av en kortlek. Sedan kom killen och letade upp sin baldejt. Jätte kul!

Efter de gick vi och alla tog kort och så. Vi fick roder av killarna. Jag fick två killar då vi äran få tjejer i nia:n

Verkligen en dag man kommer minnas.
Att man äntligen fick sminka sig mycket, göra sig iordning i håret, klänning, skor, bil mm.

Just nu sitter jag på bussen i Cyperns påväg till vårt hotell.
Ska bli skönt med (mycket) värme nu.
Klockan är 14:35 och det är 33 grader här.

Hoppas ni mår bra. Pusspuss

Likes

Comments

Hejj!! Jag är så himla taggad på balen och sommarlov nu. Helt sjukt vill bara att de ska vara torsdag idag. På onsdag fyller jag så den dagen kommer gå jätte snabbt. Sen är det torsdag och bal. Vi har även skolavslutning på morgonen och då får vi våra betyg med. Är väldigt väldigt nöjd med mina betyg detta året. Känns jätte bra in för gymnasiet verkligen.

Efter balen kl 2 åker jag ju till Cypern med en jätte bra killkompis och hans familj. Våra familjer e väldigt bra vänner. Ska bli så sjukt sjuk kul.
Lääääännngggggttttaarrr!!!!!!!!!
Pusspuss

Likes

Comments

Tjo på er! Haft en toppen lördag idag. Jag och Ida drog tidigt till Göteborg imorse för att fixa våra naglar in för balen. Vi han med mycket både luncha, fixa naglarna, kolla på Pride paraden, äta bigarråer, (spräcka mobilen) jo allt detta var lika kul. HAHAH klumpig som jag är tappade jag mobilen:( men när jag kom hem hade papp fixat en helt ny 7:à till mig. Blev så glad verkligen. Passar ju jätte bra nu till balen och Cypern . Den har så bra kamera. Älskar den. Jag han även att ta en lite löptur idag med💪 nu är jg hemma själv och lyssnar på hög musik och prova vilken balklänning jag ska ha till balen. Så svårt står mellan en svart tajt slim eller en mörkblå med glitter. Imorgon ska jag jobba från 2-7 jippi. Brukar tänka para para para💸 pusspuss

Likes

Comments

Alltid lika gott efter att ha jobbat i 5 timmar efter skolan!!💗

Likes

Comments

Idag efter skolan hängde jag med min söta granne hem, så gullig och snäll är hon. Frågade henne för några månader sen om hon ville prova att göra min balfrisyr då hon är väldigt duktig och ändå bor så nära mig. Känner att ja inte ville boka tid hos frisören dör det är ganska dyrt och att jag är rädd att den inte gör som jag vill. Bättre att Alva gör istället så kan vi testa flera olika frisyer.
Hon tycker att det ska bli super kul så det tycker jag låter jätte kul. Testade lite idag, vet inte om jag ska ha uppsatt eller hängande.
Tycker det är jätte svårt verkligen. Min klänning är helt öppen i ryggen och tunna band så man ser ju armarna rätt mycket. Tycker hängande inte är så avancerat medans uppsatt händer de lite mer i håret.
Tänkte även ha lite vita små pärlor i håret om jag tar uppsatt. Vad du tycker ni? Skulle vart kul om någon kommenterade va den tyckte.

Nu ligger jag i sängen här hemma med jätte fint lockigt hår hår och tänkte åka upp till spåret en liten snabbis. Hoppas ni mår bra. Pusspuss

Likes

Comments