Det har nu gått 2 veckor. Två veckor av en hel del olika känslor och man har fått ställa om sig. Såklart. Alla omställningar är omställningar. Livet tog liksom en vändning, en vändning som var för det bästa, trots att det gjort väldigt ont. Mitt hjärta gjorde ont, jag skyllde allt på mig och jag har verkligen kämpat mig igenom dessa dagar så gott jag kan på egen hand. Så mycket förändringar framför mig som varit en bearbetning i sig. Men, jag börjar må bättre. Jag börjar se klart.

Idag, när jag var i stan. Kunde jag inte låta blir att kolla på allting. Suga in varenda intryck, människor, natur, miljö och det fantastiska Östersund som jag trodde skulle bli mitt hem. Jag fylldes av både kärlek, sorg och saknad, Saknad över att snart inte se detta vackra varje dag, sorg över att det som jag trott på har dött, och kärlek för att jag känner hopp. Hopp om en framtid. Hopp för att allting har en mening och detta är vad jag/vi behöver gå igenom. Livets plan. Allt vi går igenom, alla tråkiga avbrott, utmaningar vi ställs för, har alltid ett ljus i tunneln. Och man vet aldrig vad som händer i framtiden. Åh, framtiden, längtar efter dig!

Och jag tror jag är redo. Redo för att lämna detta bakom mig. Redo för att ta mig an ett nytt kapitel i mitt liv. Det blev kanske inte som jag tänkt mig, men nu kan det bara bli bättre. Det blir bra. Allting blir bra.

Var rädda om varandra. Ta inget för givet. Respektera och må gott <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Leon har suttit klistrad på mig sedan vi kom hem från förskolan. Riktigt trött kille dag!

Vi ska snart bada och sen blir det mys framtill läggdags💕

Tänk vad jag älskar dig! ❣

Likes

Comments

Vad mycket vi förbiser och tar för givet många gånger. Verkligheten. Livets verklighet. Vi kan aldrig ana vad som komma skall. Och det är väl på den resans gång vi lär oss något. Det är lätt i livskriser att anklaga sig själv. Jag vet. Jag gör det. Jag har senaste dygnet läst om reaktionsfaserna (Chockfasen. Reaktionsfasen. Bearbetningsfasen. Nyorienteringsfasen) för att få kläm varför jag känner så otroligt många olika känslor och varför jag tänker som jag gör kring denna kris. Chockfasen. Reaktionsfasen. Bearbetningsfasen. Nyorienteringsfasen.

När mitt mående började ta stryk, för ca 1.5 år sedan och jag började få en inre stress, som gav mig ångest och depressioner - som kom och gick, så insåg jag aldrig då, hur det kunde utspela sig i längden genom att inte söka hjälp. Genom att inte prata om det till någon. Genom att bara förbise. Låta det rinna över. Tills nästa gång... Om och om igen. Tillslut står man där. med för mycket skit som lastats och kan inte känna något annat än sin egen skit. Man orkar inte med livet, man tappar kontakter, sig själv, sitt JAG, och livet blir tråkigt, med bara massa vardagsstress, dåligt mående, tappad livsgnista och man låter bara allt flyta. Flyta sakta på havsytan och hoppas på det bäst och nästan gå in i väggen istället. Urdumt.

Det gör ingen gott att älta, jag vet, inte för mig, inte för någon annan. Men ändå så ältar jag. Tillsammans med sånt förbannat dåligt samvete som försatt oss i denna situation.

Jag har lärt mig utav detta iallafall. Märker man en förändring hos sig själv, skall man söka för det på en gång. Vänta inte. Get your shit down, så att säga. varför vänta? Allt handlar om att vi ska må bra. Om vi, jag mår bra, mår andra i min omgivning också bra och vi kan njuta av fantastiska livet. För har man ögonen öppna, så är livet helt underbart..

Just nu är det rätt tungt. Försöker smälta och ta in alla förändringar som skett och som kommer hända. Det är så sorgligt allting. Jag känner sorg. Stor sorg. Men i slutändan av denna kris, blir allting bra. Bearbetningsprocessen är igång. Och jag är så fruktansvärt tacksam, trots allt, för dessa år. Även om jag mått mer dåligt än bra, så kommer jag se tillbaka på alla ljusglimtar som kom och fanns med mellan dom jobbiga stunderna. Det blir en jobbig tid framöver, men den viktigaste processen startar NU. Hitta mig själv. Och bli så bra jag bara kan, så jag vara sådär sprudlande lycklig igen och se livet med dom fantastiska ögonen jag en gång sett dom med. Jag längtar. Längtar efter mig själv.

Sköt om varandra och var rädda om det ni har! ❤

Likes

Comments

Jobbiga dagar, rent känslomässigt.
Känner mig otroligt vilsen och ensam ibland. Saknaden efter fina mamma och familjen är så påtagligt vissa gånger. Det är 1.5 år sedan jag var neråt. Och i dagsläget har jag ingen aning om när jag kan åka nästa gång.. Förutom mamma och syster har resten träffat Leon 1 gång. Jag vet att han inte lider av det. Men jag gör. Fruktansvärt mycket.

Att ha en familj är något jag inte haft under mina uppväxtår när jag bara växte upp med pappa. Det var först vid 11 års ålder jag fick veta att hela konkarrongen existerade, varav min fina älskade mamma som jag lärt mig uppskatta och älska så otroligt mycket. Och det förändrade hela min värld.

Jag har flyttat runt sedan jag var 18. Och såhär känner jag varje gång jag bott ett tag ifrån. Men sedan jag fick barn är känslan anorlunda.

Nåja. Allt blir bra, ibland behöver man gnälla av sig för att sedan ta nya tag. 🌸

Ta hand varandra!♡

Likes

Comments

Hej! Det blir väldigt sällan skrivning här, främst för att det finns noll inspiration och tid. Men nu kände jag för att skriva lite.

Gårdagen var det fantastiskt fint och jag ville verkligen spendera så mycket tid vi kunde ute, så jag gjorde köttbullemackor, brygger kaffe och satte i termos sedan gick vi till affären och köpte resterande som vi ville ha på en picknick och hade en dag på förskolan. Perfekt. Leon kunde leka hur mkt han ville och mellan varven fikade vi mackor och bullar 👍😁

Sedan gick vi hemåt och jag ville så gärna äta ute och på det nya stället Pinchos, så det gjorde vi lite spontant! 😂👌 Hanna blev med också, så det var supermysigt. Älskar verkligen livet såna här dagar. Sommaren är på väg och vi har så mycket se framemot.

Imorgon skall jag jobba på förskolan 9-17.30. Lång dag och stressigt något när plugget hamnar åt sidan, men man får göra det bästa av situationen!
Trevlig Söndag! 🌻🌺

Likes

Comments

Godkväll! 🌷 Vilken lugn och härlig dag. Började morgonen med att läsa denna veckas ämne som är kultur och allt som har med det att göra. Stort begrepp och många frågor. Men det går bra och hade ett flyt imorse. Sitter som högst 2 timmar sen klarar inte min hjärna av mer, blir bara grötigt så då måste jag göra något annat innan jag fortsätter oftast. Har städat badrummet, rensat i skåp, filosoferat och återhämtat mig.

Idag fick jag hem mitt MSM pulver som jag är så supertaggad på. Det ska vara bra för hud, naglar, mage, leder, tarm, blodkärl och hjärta. En tjej i Sthlm bland annat äter detta och har blivit av med sina magproblem, fått mycket tjockare hår och mår för övrigt så mycket bättre. Hon nämnde i ett inlägg att hon aldrig kommer sluta med MSM.
Det finns en lång lista på allt det skall främja så in och läs vettja ----> https://morotsliv.com/2014/08/msm-for-en-piggare-och-battre-halsa.html
Mamma och jag började idag så det ska bli spännande se när man märker av resultat. Det rensar bland annat ur gifter i kroppen vilket är jättebra. 👍

Ha en fantastiskt fortsatt kväll!💕

Likes

Comments

Hej!

Det blir inte många uppdateringar här inte. Och tänker inte lova att det blir det heller. Men just nu, är jag här och tänker skriva några rader.

Det händer rätt mycket skojigt i livet just nu faktiskt. En helomvändning typ. Jag börjar plugga vård och omsorg på distans den 6/2 och förmodligen hela året. Det är fristående kurser och tanken är att ta en utbildning till undersköterska när detta är klart. Jag pluggar själva grunden nu kan man säga.

Denna förändring har inneburit många olika slags känslor. Vi kommer gå back ekonomiskt bl.a då CSN bidrag inte är så mycket att hurra för när man har räkningar över öronen varje månad. I stort sett tack vare det har det inte känts riktigt 100, Men nu har den biten ordnat sig så jag kan äntligen njuta av mitt beslut om att bli student. Och något jag inte känt på länge som infinner sig nu, är att jag känner mig lycklig i mig själv. Jag mår just nu förbaskat bra! <3

Så, jag ska fortsätta njuta av min fantastiska dag. Ta hand om varandra <3

Likes

Comments

Det blir inte ofta jag skriver, men orken infinner sig väldigt sällan då det om dagarna är fullt upp.

Varje morgon i familjen börjar dagen mellan 4-5, kom inte och tro att man får sovmorgon när man har en morgonpigg 1.5 åring. Glömt bort vad sovmorgon är. För att vara helt ärlig, är jag ändå rätt van, och blir mer och mer att kliva upp. Beronde på hur natten varit, så brukar det gå smidigt kliva upp.

Det negativa som blivit sen Leon föddes, är just tröttheten på kvällarna.

Men vaddå. Kliver bara upp 05.00, gör mig snabbt iordning, slänger i mig frukost, gör iordning Leon, äter frukost, försöker sätta på ALLA förbenade vinterkläder som oftast inte är så roligt om man är en överaktiv unge med spring i benen.
Sen har jag mig kvar, jag ska också ha kläder. Vid detta laget är jag redan svettig och klockan är bara 6.10.
En unge, helt slut. Ner till förskolan. Lämna, snabbt som attan till bussen. Jobba fram til 14.00, hem, slänga av sig väskan, ner till förskolan och hämta Leon. Fullt ös när vi kommit hem, oftast. Ibland gnälligt, och mitt i allt kaos ska man försöka göra middag. Joda. Det går oftast, om jag har tur, utan gnäll. Sen ska man försöka få i sig maten, samt ungen. Sista timmen med bus och massa mys, och sen göra redo för sängen.

Sen, så när Leon somnat är det som att allt tystnar, lugnet infaller sig, äntligen får man vila. Och tro mig, det gör jag. Oftast, ibland, kan jag till och med lägga mig och sova innan 21.00 för att vara säker på att jag får sova åtminstånde nån timme i streck innan allt börjar om igen.

Fashineras dom som har en till, eller en drös småttingar. Hur orkar ni? Haha.

Så. Kanske inte är så konstigt man är trött? Men det går bra. Man kanske kan ha lite förståelse för att min hjärna inte alltid fungerar, varför minnet sviker och man inte kommer ihåg eller orkar höra av sig till allt och alla varje dag. Men jag trivs, jag älskar mitt liv. Och hade inte viljat ha de på nå annat sätt om jag fick välja. Jag älskar min överaktiva unge som är fasligt lik mig som barn. Jag älskar honom mer och mer för varje dag och är grymt tacksam för just honom. Han är en sann glädje min lilla toker ❤️

Blev ett väldigt oplanerat långt inlägg. Nåja. 

🌸Ha en fantastisk dag alla fantastiska människor!🌸

Likes

Comments

Vi märkte på L i förrgårkväll att han var väldigt varm. Så tog tempen, och jajjemensan, den visade över 40 grader. Happ vabbning igen då.... Inte nog med det, så vaknade han i våran säng under natten och spydde rätt ut och rätt mycket. Bara byta sängkläder då, rengöra madrassen då det hade kommit igenom och samt bada bägge gosedjuren som olyckligtvis låg mitt i sörjan :( Magsjuka tänkte vi såklart med en gång..

Men ingen mera kräk. Bara hög feber. Idag Onsdag så har han runt 38 bara. Fler på förskolan som reagerat och spytt 1 gång så vet inte alls vad det är för virus som satt sig? Jag mår också bättre, kände mig dålig igår men det blev inget mer än så.

Så vi avvaktar under dagen med lillemannen. Är han feberfri mot kvällen och hela dagen imorgon kan han nog gå på Fredag och jag gå och jobba, håller tummarna för det iallafall! :)

Nu blir det dagens första kaffe efter en skit-natt rent ut sagt. L har vaknat säkert varje 40 min och 3 gånger storgråtit och varit otröstlig..

Åh denna bilden togs samma dag L föddes. Lilla hjärtat <3

Likes

Comments

Lillemannen vaknade redan vid 04.00 inatt tror jag. Gnällig och småtussig. Mammig och gosig. Den tiden på dygnet är man själv inte så fantastiskt mysig, och vill väl helst lägga sig igen. Men det gick bra. Vi klev upp ca 4.40!👍🏻 Blir halvdag för honom då han fortfarande är rätt snorig och gnällig. Så jag jobbar halvdag bara då M e sjuk.

Det är så mysigt med all snö just nu. Och det är rätt härligt med kylan. Bara man är klädd rätt så är det jättehärligt. Det får mig också att längta otroligt till första advent och man får ta fram julsaker, byta gardiner och pyssla på! 🌲⛄️🎅🏻

Idag är jag riktigt trött - kanske inte så konstigt. Men mår rätt bra endå! 🌟

Ibland förundras jag, hur man kan älska så mycket! Min fina son!❤️

Likes

Comments