Har precist läst lite i min engelskabok som ska vara utläst efter höstlovet. Jag har inte ens kommit halva, så det blir ett lov med läsning. Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag sov länge och låg även kvar i sängen ett tag innan jag gick upp, men det är ju det lov är till för. Jag tror jag och min syster skulle baka senare då vi skulle fika med Farfar i eftermiddag. Hade glömt att jag skulle på utvecklingssamtal också. Sedan ska jag ut och hämta min moppe som varit sönder under veckan. Sen kanske senare ikväll hade jag tänkt att träna lite, men får se om jag orkar hehe...;) aja vi hörs väl!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu säger jag godnatt för idag. Blir mörkt så tidigt numera, vintertid på det också. Dansen gick bra, hade inte gjort något idag så det var skönt att komma ut lite. Imorgon har jag inte heller något direkt planerat. Jag får se vad som händer helt enkelt. Höörs!

Likes

Comments

Ja, det var ju ett tag sen jag bloggade sist. Tre till fyra år sedan tror jag. Vet inte, men jag blev bara sugen på att testa. Får se hur många inlägg det egentligen blir. Det är ju höstlov så får se vad jag hittar på i veckan.
Om ungefär en halvtimme ska jag i alla fall sticka till dansen. Vi hörs.

Likes

Comments

Likes

Comments