Header

DOUBLE DATE NIGHT 

En fin jobbhelg er forbi, og en ny uke venter. Kjæresten og jeg fikk avsluttet uken på Big Horn i Sarpsborg sammen med et vennepar og vi koset oss som vanlig. Vi klarer alltid å kose oss! Og maten skuffer aldri når vi er på Big Horn, en god biff og masse saus så er jeg fornøyd. Etter et herlig måltid så har vi nå landet i sengen. Det ble en tur på byen igår kveld, så når jeg kom på jobb idag var jeg litt trøttere enn vanlig - så nå er det rett i seng.

Ville egentlig bare stikke innom og si hei, og ønske dere en fin start på uken som venter! Har dere gjort noe gøy i helgen? Vi blogges!

En bra jobbhelg är förbi, och en ny vecka väntar. Killen och jag avslutade veckan på Big Horn i Sarpsborg tillsammans med några kompisar och vi hade det trevligt som vanligt. Och maten blir man aldrig besviken på när vi är på Big Horn, en god biff och massa sås så är jag nöjd. Nu har vi äntligen landat i sängen, det blev en sväng på krogen igår kväll så när jag kom till jobbet idag var jag lite tröttare än vanligt. Så nu är det rätt i säng!

Ville egentligen bara kika in och säga hej, och önska er en fin start på veckan som väntar! Har ni gjort något kul i helgen? 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

*  LIQUID EYELINER FROM H&M  *

​Eyeliner er noe av det viktigste for meg i en look. Sminker jeg meg og ikke bruker det føler jeg meg naken og halvferdig. Jeg er en skikkelig eyeliner-junkie, og jeg har nok prøvd de fleste merkene og variantene som finns - alt fra eyeliner pencils, gel liners, liquid eyeliners - you name it. Og hver gang så kommer jeg tilbake til H&Ms egne liquid eyeliner som jeg ELSKER. Jeg har veldig lyst å prøve Kat von Ds tattooliner som jeg har hørt skal være utrolig bra, men så lenge så holder jeg meg til H&M. Ikke veldig imponert av sminken fra de, men når det kommer til akkurat eyeliners så er jeg frelst. 

Har dere noen must have eyeliners? Jeg vil prøve alt! 

​Eyeliner är något av det viktigaste för mig i en look. Sminkar jag mig och inte använder det känner jag mig naken och halvfärdig. Jag är en riktig eyeliner-junkie, och jag har nog provat de flesta märkena och varianterna som finns - allt från eyeliner pendyls, gel liners, liquid eyeliners - you name it. Och varje gång så kommer jag tillbaka till H&Ms egna liquid eyeliner som jag ÄLSKAR. Jag har lust att prova Kat von Ds tattoo liner som jag har hört ska vara otroligt bra, men så länge håller jag mig till H&M. Inte väldigt imponerad av deras smink, men när det kommer till just eyeliners så är jag frälst.

Har ni några must have eyeliners? Jag vill prova allt! 

Likes

Comments

Det palettet jeg er aller mest glad i ser nå ut slik. Pappa var som jeg tidligere sa i New York tidligere i sommer, og jeg bestilte bland annet Anastasia Beverly Hills Glowkit "That Glow" som jeg hatt veldig lyst på lenge. Dessverre klarte ikke palettet reisen, en eller annen gang har det knust og når jeg for første gang skulle åpne det så det ut slik. En del av hjertet mitt ble nesten ødelagt... Men, det hindrer meg ikke fra å bruke det. Har også sett mange youtubevideos som viser hvordan man lager de, så jeg skal prøve meg tenkte jeg. Heldigvis er det ikke ubrukelig, så jeg bruker palettet hver dag uansett :-) Favorittfargen er Sunburst, men elsker også Dipping in Gold. Har skikkelig lyst på "Gleam" også med litt kaldere toner, vi får se hva lommeboken sier ja til...

Har dere prøvd noen av Anastasias Glowkits? Hva synes dere? :-)

​Paletten som jag älskar mest av allt ser nu ut såhär. Pappa var som jag tidigare sa i New York tidigare i somras, och jag beställde bland annat Anastasia Beverly Hills Glowkit "That Glow" som jag har suktat efter länge. Tyvärr klarade inte paletten resan, för när jag öppnade paletten när jag fick den såg den ut såhär. En del av mitt sminkhjärta brast nästan... Men, det hindrar mig inte från att använde det. Har också sett många youtubevideos som visar hur man kan fixa dem, så jag ska prova det tänkte jag. Som tur är så är det inte helt oanvändbart, så jag använder paletten varje dag ändå :-) Favoritfärgen är Sunburst, men älskar också Dipping in Gold. Har sååå lust att köpa "Glam" också med lite kallare toner, vi får se vad plånboken säger ja till...

Har ni provat någon av Anastasias Glowkits? Vad tycker ni? :-)

Likes

Comments

GO FOLLOW ME ON INSTAGRAM - HEJANNI

Håper dere følger med på min Instagram! Oppdaterer mye der, hejanni heter jeg. Legg igjen en kommentar med Instagramen deres også så jeg får se! Kan sitte i timesvis og bare se på forskjellige profiler :-) 

Skal nå straks til jobb - idag igjen. Skulle egentlig hatt fri, men noen var syk så jeg fikk hoppe inn. Men men, det blir penger! Har ikke like mye timer i høst som jeg hadde nå i sommer, så jeg tar det jeg kan få. Etter idag har jeg to dager fri, da skal jeg prøve å komme meg ut av flyttekassene jeg har bott i siden juni. Vi har fått opp en stor garderobe og en kommode på soverommet nå, så endelig har rommet blitt 100% ferdig! 

Hva driver dere med, idag? Har dere fri eller er det jobb og skole hele dagen? Uansett hva dere driver med håper jeg at dere får en kjempefin dag! 

​Hoppas ni följer mig på Instagram! Uppdaterar mycket där, hejanni heter jag. Kommentera med ert användarnamn på Instagram så ska jag gå in och kolla! Kan sitta i timmar och bara titta på olika profiler :-) 

Ska strax åka till jobbet - idag igen. Skulle egentligen varit ledig, men någon var sjuk så jag fick hoppa in. Men men, det blir pengar! Har inte lika många timmar i höst som jag hade nu i somras, så jag får ta det jag kan få. Efter idag har jag två dagar ledigt, då ska jag försöka komma ut ur mina flyttlådor jag har bott i sedan juni. Vi har fått upp en stor garderob och en byrå på sovrummet nu, så äntligen har rummet blivit 100% färdig! 

Vad gör ni idag? Är ni lediga eller är det jobb och skola hela dagen? Oavsett vad ni håller på med hoppas jag att ni får en jättebra dag! 

Likes

Comments

​Jeg ELSKER kostene til Real Techniques. Ikke bare er de utrolig fine å se på, de er også virkelig de kostene som funker aller best når det kommer til meg og min sminke. Hvordan man appliserer sminken og hva man bruker er så viktig, og har man feil utstyr påvirkes ofte resultatet på grunn av det også. Jeg har brukt mange koster som gitt meg et veldig flekkete resultat, spesielt når det kommer til contouring. Det kan lett se nesten møkkete ut i ansiktet hvis det ikke blir ordentlig blendet! Der har både mitt nye contour kit fra Kat von D og kostene mine fra Real Techniques hjulpet meg veldig. Også øyensminken min har blitt mye bedre siden jeg byttet koster! Også der synes jeg det har blitt mye enklere å blende, hvilket er nesten det viktigste når det kommer til å applisere øyenskygge. So thank you so much, Real Techniques! 

Hva har dere for erfaringer med Real Techniques? Er dere like frelst som meg? 

​Jag ÄLSKAR sminkborstarna som kommer från Real Techniques. Inte bara är de jättefina att se på, de är också verkligen de borstarna som funkar bäst när det kommer till mig och mitt smink. Hur man applicerar sminket och vad man använder är så viktigt, och har man fel utrustning påverkas ofta resultatet av det också. Jag har använt många borstar som gett ett väldigt fläckigt resultat, speciellt när det kommer till contyuring. Det kan lätt se nästan lite smutsigt ut i ansiktet om det inte blir tillräckligt blendat! Där har både mitt nya contour kit från Kat von D och mina borstar från Real Techniques hjälpt mig rejält. Även ögonsminket har blivit mycket bättre sedan jag bytte borstar! Också där tycker jag det har blivit mycket lättare att blenda, vilket är nästan det viktigaste när det kommer till att applicera ögonskugga. So thank you so much, Real Techniques! 

Vad har ni för erfarenheter med Real Techniques? Är ni lika frälst som jag? 

Likes

Comments