Nu har jag fattar grejen. Allt som kan underlätta i vardagen kan vara värt att betala lite extra för.
( om ekonomin tillåter det )
Igår storhandlade jag på Ica maxi från köksbordet. Att klicka hem allt på nätet och sen få det levererar till dörren dagen efter är ju kanon !
👇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har inte varit speciellt roligt väder den senaste veckan ☔️
Å vi har blivit påminda om att vi måste införskaffa bra ytterkläder åt A. Bara för att vi inte gillar regn betyder det ju inte att A också gör det. Så i veckan har Andreas och A köpt in bra ytterkläder som ska klara hösten och en bit in i vinter.

I onsdags provade Andreas och A öppna förskolan vid Säby gård. Det som är speciellt med deras öppna förskola är att den är utomhus. Kul ide’e och A tyckte det var kul. Då vi kör på lite utomhus tema blev det lek i Björklundshage med kompisar på eftermiddagen. 

Sen på torsdagen åkte Andreas och A upp till stugan. Två dagar utan A kändes lite jobbigt men sysselsatt som jag var gick det bra.
Jag och syrran gick på musikal.
The book of mormon
Annorlunda men roligt musikal. Inte så rumsren alltid men värd att se.

På fredagskvällen åkte jag upp till stugan och fick två sköna dagar med A och resten av familjen Walleng/Karlsson.
👍

Söndagskvällen avslutade med en trevlig middag med Theresa hemma hos oss.

A är väldigt nöjd med sina nya kläder 👏

Sångsamling i det gröna

När Andreas skickar sms kl 7 fredag morgon. 👆
Har precis vaknat. Puss

Roligt när vi alla är ute och fixar och A kan vara med.

Likes

Comments

Denna vecka har jag lärt mig att inte ställa så höga krav. Jag blir stressad över allt som SKA hinnas med. Det klassiska tjafset
” vem är det mest synd om ” tog sin början i veckan. Men nu är det löst och jag tror att bra kommunikation och planering kommer göra sitt!

Jag har jobbat både lördag och söndag så 7 av 7 dagar med jobb
😴

Men i helgen har vi också hunnit med massa roligt. I fredags när jag slutade jobbet möte jag upp Camilla och hennes A. Vi gick till biblioteket men lämnade det rätt snabbt då alla inblandade kände att det var lugnare så. Det blev kaffe hemma hos Camilla istället och A och A lekte av sig bäst dom ville.
👍
Till kvällen kom Johan och Malin med deras lilla M på middag.

Sen har det blivit kusin häng, träning och massa lek med A. Hon har verkligen utvecklats den senaste veckan. Hon är så med och lärt sig att hon kan påverka sin omvärld på gott och ont. Hon kommunicerar bättre och tydligare med sitt kroppsspråk. Mindre gissningslek för oss vuxna. Hon imiterar både rörelser och ljud. Hon har lärt sig säga HEJ
👏
Är så intressant att följa hennes utveckling då jag jobbar dagligen med denna typen av träning och utvecklingsnivå. Fast med A tänker man inte att det är träning utan bara lärande och lek.

Fick spendera 15 minuter på gymet medans mamma och pappa bytte av varandra.

Likes

Comments

Varje söndagskväll (som nu) sitter jag och räknar hur många jobbtimmar jag får ihop i veckan som kommer. Räkna på och sen in på försäkringskassan och fylla i. Samma visa varje söndag. Men efter söndag kommer måndag och en ny vecka tar form. Jag gillar söndagar för då planerar vi och ser fram emot det vi har framför oss.
Det blir mycket jobb för min del då jag har fått en ny kund
👍
Sen blir det morgonträning (som jag gillar) man får ta vara på tillfällena som ges. Middagsbjudningar och födelsedagskalas. Kommer bli en bra vecka!

Nu till veckan som har varit.
Vi har firat Andreas som fyllt år.
Jag spontan klippte mig
😬( Tack Clara för att du var med annars hade det blivit ännu kortare)
Mina föräldrar har varit upp över helgen
💕Överraskade Andreas med tårta på hans födelsedag.
Å till dagens ära bar A denna tröja 👆

I dag tog vi med mamma och pappa till Bögs gård i Sollentuna. Jätte fin bondgård med cafe och trevliga promenadstråk.

Likes

Comments

Vilket pussel det är att få ihop allt. Hur ska det gå när vi både jobbar och A går på förskolan. Denna vecka har jag tänkt mycket på hur vardagen och veckorna kommer se ut i vinter. Rutiner och sysselsättning man hade skapat sig under året blåstes bort på en dag. Nu jobbar vi på att skaffa oss nya rutiner och skapa en vardag både jag och Andreas är nöjd med.
Inte så lätt
😬

Det är så mycket man vill hinna med. Jobbet tar sitt man vill vara med A fler timmar än vad som ges. Man vill träna, träffa kompisar ha egen tid.

I helgen tycker jag att vi tog vara på tiden. I går ( lördags ) gick Andreas och tränade på morgonen. Jag fick egentid med A. Sen drog jag och A på barnkalas och Andreas passade på att städa lgh.
I dag ( söndag ) var Andreas ute och cyklade. Till lunch kom några kompisar och A fick leka med både barn och hund
👍
Efter att gästerna åkt hem gick jag och tränade. A sov och Andreas fick lite lugn och ro på soffan. Morgondagens lunch fixad och lite annat.
Nu är vi redo för en ny vecka
😀

Grattis J som blev 4 år 🎉

Vi har också hunnit med att snickra ihop en gunghäst och heja på Djurgården i helgen.

Likes

Comments

I onsdags berättade jag för Andreas att vi skulle till Gotland. Andreas blev glatt överraskad då han inte visste något sen innan.
Imorgon tar vi färjan hem efter några riktigt sköna dagar. Tack Gotland vi ses snart igen!

I lördags blev det en heldag på Fårö 💕

Tyvärr hade vi inte tur med vädret. Men söndagen spenderades i ett mysigt men regnigt Visby.
Å när det regnar passar det perfekt att shoppa nya brillor
😎

Likes

Comments

Idag han jag bara träffa A en timme på hela dagen. Hon sov när jag gick hemifrån och kom hem en timme innan hon skulle sova. Skit jobbigt !!
Men känner ett lugn i att veta att hon är med Andreas på dagarna 😍
Min föräldraledighet var fantastisk, jag unnar honom verkligen denna tid han har tillsammans med A. Så mycket roligt dem hittar på. Det är också häftigt att se hur deras relation har förändrats ( positivt ) och blivit starkare på bara några veckor.
Imorgon ska dem gå till öppna förskolan och jag slutar tidigt och får hela eftermiddagen/kvällen tillsammans med dem. 👍

Likes

Comments

Jag har alltid gillat att träna. Jag var väl inget vidare i den sport jag utövad som barn/tonåring. Men jag märkt tidigt att jag mådde lite extra bra av att röra på mig lite mer än bara det vardagliga.
Som alla andra så påverkas man av dem kroppsideal som finns runt om en. .
Aldrig är man helt nöjd.

Det var emellan åt tufft att se kroppen förändras under graviditeten. Men jag mådde väldigt bra och kunde träna på under hela graviditeten.
Ibland gör liknelsen att föda barn är som att springa ett marathon. Det var en pers i sig. Men vägen tillbaka har inte varit lätt. När A hade kommit börjades det prata om att göra magövningar och knipa. Men när skulle det hinnas med när man hade en bebis på sig 24/7.
Men under året har det kämpats på med både det ena och det andra. Skynda långsamt. Är otroligt imponerad av kvinnokroppen, hur den tar hand om en efter en graviditet och förlossning.
Idag sprang jag tjejmilen på en tid jag är mycket stolt över.
Tack kroppen för att du har givit mig ett barn 💕Likes

Comments

När A var 5 dagar kom både min och Andreas familj på besök.
Första barnbarnet så detta var stort för de blivande mor och farföräldrarna.
Att se någon visa så mycket kärlek och älska någon så mycket från första stund. Trodde ingen skulle kunna älska A lika mycket som vi. Men att få känna och se den kärleken som våra föräldrar gav A från första mötet fick mig att börja gråta av lycka.

Idag fyller min pappa år. Jag blir påmind om att det inte bara är min pappa som fyller år utan även A' s morfar som fyller år.
Familjen växer på olika sätt
😍

Likes

Comments

( veckan som varit ) 

Nu är det ombytta roller på riktigt! Natten mellan måndag och tisdag vaknar A som vanligt. Andreas typ studsar upp för att trösta och natta om A. I ett års tid har det varit jag som har tagit nätterna så Andreas ska få sova. Jag har äntligen fått sova en hel natt å Gud va skönt de har varit!

I vecka har Andreas gjort premiär på öppna förskolan,  A älskar det!

I torsdags blev det Skansen och Andreas skickar lite kort från utflykten. Jag sitter och dricker kallt kaffe i personalrummet när jag får korten. Börjar typ grina å tycker synd om mig själv. Vill ju också vara med på Skansen!
Undrar om Andreas kände så när han jobbade?

I helgen har vi ätit massa tårta. Vi körde ett till 1 års kalas för A i går. Och i dag har vi ätit god tårta på m's dopdag.

Man blir trött av att vara på Skansen.

Likes

Comments