Så sitter man här igen, alla trogna läsare. Och som jag faktiskt gillar att ni fortfarande vill följa mig och min resa genom livet. Livet rullar på, som det ska göra helt enkelt. Man ska väl vara tacksam att man har privilegiet att få vakna varenda morgon, eller hur? Jag fungerar, håller ihop och försöker blicka framåt. Även om det blir svårt ibland. Jag tror att jag hade en mindre bra dag idag, av någon märklig anledning. När jag egentligen vaknade upp som världens lyckligaste. Men jag saknar honom så mycket ibland att det känns som att jag verkligen ska gå sönder och då vet jag varken ut eller in. Men jag måste fortsätta min resa genom livet, jag måste orka. Jag får inte ge upp. Att ge upp vore en snabb, drastisk och väldigt tråkig utväg. Jag måste erkänna att ibland, så har det faktiskt varit på bristningsgränsen. Då har det varit riktigt, riktigt illa... men tyvärr, så är det dessvärre inte alla människor som förstår det. Jag dömer dom inte. Någonstans förstår väl även jag att det är svårt att förstå någon som sett det jag sett och varit med om allt jag varit med om. Ibland känner jag mig alldeles för svår, men försöker verkligen släppa in de jag tycker om och älskar inpå livet. Även om det är otroligt tufft ibland.

Ikväll ska det mysas iallafall! Det gläder mig! Och jag ser verkligen fram emot det. Semestern är snart slut och verkligheten kallar. På ett sätt känns det såklart vemodigt, men på ett annat sätt så känns det skönt att få komma tillbaka till vardagen igen. Även om jag också vet att jag är den mest morgontrötta personen på jorden! :) 

Annars så förundras jag fortfarande över människor som har alldeles för lite fritid och lägger sig i andras liv och verkligen hittar på massa skumma saker från tomma intet. Ni kanske borde ta reda på fakta innan ni öppnar det lilla hålet som ni äter med. Eller varför inte bara komma fram till mig när ni ser mig, istället för att leva i er tragiska lilla drömvärld. Men vad vet jag egentligen, era drömvärldar kanske bara formas av drama och låtsas-regnbågar med era unicorns?


Inte nog med det, trogna läsare - Så kommer jag börja om med bloggen från ruta ett. Massa inlägg, om inte alla, kommer raderas och jag kommer verkligen skriva ut det mesta ordagrant. Viktiga inlägg som har med min pappa att göra kommer få ligga kvar. Eller vad tycker ni om det?


Ha en fortsatt fin kväll allesammans, det tänker jag ha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej allesammans!

Vilken underbar sommardag vi har idag, right?! Vaknade tidigt, myste på riktigt ordentligt. Sedan tog jag the sweet ass of mine ut i solen och jagade lite Pokémons! Jag hänger med i trenden, tycker det är en bra app för att få ut människor och har man ingenting annat för sig, så är det ju toppen! Bara plocka fram luren och dra ut på äventyr. Amazeballs! 

Öppnade precis första ölen, ska strax hoppa in i duschen och sedan är det makeup som gäller. Det är en liten hejdå-tillsvidarefest hos en kompis och såklart måste man närvara tills man ser honom nästa gång. Idag är en lite bättre dag, mina dagar är fortfarande väldigt upp och ner, men jag tror faktiskt att allt det som hänt under det senaste är bra för mig. Iallafall om jag någon gång ska hitta tillbaka till mig själv.

Men nu har jag verkligen inte tid att sitta här och skriva mer, verkligen - Förlåt för bloggtorka! Jag ska skärpa mig! Men nu måste jag verkligen rusa om det ska bli någon ordning på den här kvällen!

PUSS!


Likes

Comments

​Hej allesammans! 

Nu var det verkligen en tid sedan jag bloggade... jag gissar att jag kanske inte haft så mycket att behöva tillägga här eftersom privatliv är privatliv. Men eftersom många undrar vad det är som hänt, så är det slut mellan mig och min nu föredetta sambo. Varför undrar många, ja det kan man undra. Tänker inte skriva ut någon novell om det över huvudtaget, men beslutet var iallafall mitt och jag gjorde det som kändes bäst för mig och min framtid. Med också tanke på allt jag gått igenom. Kort och enkelt, istället för att ralla runt till halva Swea Rike. 

Jag har semester nu. Väntar också på att min föredetta ska komma och hämta sina sista saker, sedan ska jag nog resa bort. Fast det kan jag ju förvisso göra ändå, men det hade varit trevligt med lite andrum. Att vi kan få bygga upp den där vänskapliga relationen någon gång och inte känna att båda sitter på en massa tunga måsten. Idag ska jag iallafall ut i solen, vilket jag ser fram emot! 


Så. Det är allt för denna gången, kan inte bidra med några bilder då jag återigen varit världssämst på att fotografera. Hoppas ni har det fint!

Likes

Comments

​Hej allesammans!

​​
Som sagt; det händer väldigt mycket runtomkring mig just nu. Såklart ska det alltid hända något extra ordinärt också. Som häromdagen, då pappas mördares nya flickvän bestämde sig för att kontakta mig via Facebook. Enbart för att jag hade tagit bort blockeringen från mördaren (som är mitt ex), att han skulle ta bort varenda bild på mig och mina familjemedlemmar som finns på hans sida. Enligt rykten, så ska dom iallafall vara borta nu. Hur som haver, så tyckte hon att jag var en fruktansvärt hemsk person som kunde skriva så till honom och dessutom kalla honom för demon, för att han är ju "en så himla fin kille". Ni kan ju tro hur jag reagerade på det. Eftersom han orsakat mig min PTSD, så började många tankar snurra. Först blev jag väldigt chockad och skakade som ett asplöv. Sedan blev jag riktigt förbannad. Svarade henne att det är trevligt för henne att hon älskar en mördare och att vi får se då vem som står på tur.

Sedan började jag förstå ett och annat efter att ha kikat in på hennes sida. En drogfri tjej från ca 6 månader tillbaka. HUR i hela helvete kan hon veta att jag skrivit så till honom? JO! För att dom sitter på samma avdelning och lever lyckliga i sitt lilla lala-land. Så jag ringde upp rättspsyk och var gode förbannad kan jag lova. Berättade att hans flickvän skrivit till mig och de nästan hånade mig. "Jaha, och vad heter hon då?!", sa dom på ett spydigt sätt. Sa hennes namn och sedan blev dom nog lite ställda. De skulle ringa upp mig senare, vilket dom gjorde. Då jag återigen förklarade för dom att jag inte är något dumhuvud och att det verkligen INTE ska vara så lätt för dom att ens kunna kontakta mig över huvudtaget. Sedan sa jag att lilla dagisavdelningen därborta får ta ett snack med sina dagisbarn om att det inte passar sig att någon utav dom, på något sätt, hör av sig någonsin igen.

Herregud vilket rabalder. Inte nog med det, så passade det ju alldeles lagom... eller så inte. Imorgon är det 2 år sedan han halshögg min pappa som låg och sov. Den lilla jäveln ska fan brinna i helvetet och sona för sina synder! Karma kommer ta dig, var så säker! 

Sådär. Nu har ni uppdatering från en måttligt less och förbannad tjej. På återseende.

Likes

Comments

Ligger i sovrummet. Regnet öser ner. Tårarna har sprutat. Såklart spenderar jag den tiden med den sorgligaste musiken och massa bilder med minnen från förr. Att jag är en tok-känslig tjej är nog ingen nyhet. Jag har alltid varit det. Eller ja, förvisso är det ingen nyhet för mig, men kanske för er. Många tror att jag är stark. Det är jag inte. Jag kämpar varje dag för att fortsätta orka. För att bolla med de där tankarna att det vore bättre om jag kanske inte fanns kvar. Alla skulle slippa mitt dåliga mående och jämrande. Man skulle helt enkelt slippa mig. För vem är jag egentligen, om inte bara en väldigt sorgsen tjej som ljuger med sitt sprudlande leende, i en kamp med sig själv att lyckas bli den man en gång var. Jag kommer ju aldrig mer bli henne. Ibland gillar jag hon som jag är idag. En tjej med så mycket kärlek och omtanke att ge. Kunde jag skulle jag se till att alla mådde bra och att inget ont någonsin skulle behöva hända någon. Önsketänkande.

Jag ska försöka sova nu. Min mor hämtar mig imorgon bitti, eftersom jag ska ta prover på vårdcentralen. Önska mig lycka till, kära ni. Hoppas ni får en god natts sömn.

Likes

Comments

​... För tiden rinner ut, den kanske snart tar slut. 

Hej alla. Jag lever och mår som ett jävla helvete, men det hör väl kanske inte till ovanligheterna. Ska till läkaren imorgon, dom ska kolla hur det ligger till med min sänka. Idag har jag iallafall varit lite på benen och har pluggat en del. Men annars så är det så mycket annat som tynger detta lilla hjärta.

Jag är oerhört tacksam att så många utav er har lyssnat på mitt avsnitt i "Pira&Bråding"'s podd och jag är så tacksam att det finns så många godhjärtade människor därute. Men det som tynger mig numera är väl kanske inte riktigt så illa som när min far var tvungen att sätta livet till. Det kan vara allt från smågrus till berg som jag tänker på. Det gäller allt. Men det är enbart mitt psykiska mående som påverkar mig på det här sättet och det är oerhört jobbigt. Ibland känns det t.o.m som att jag inte räcker till. Vad är meningen med min existens i den här världen och varför tillför jag inte med så mycket som jag egentligen hade velat? Jag är en tankspridd dam. En sån där som tänker så mycket att man bara vill krypa ihop med sin snuttefilt i ett hörn, gråta halsen ur sig och bara önska att man kunde få vara liten igen - Då man kände sig tryggast. 

Min psykolog har gått i pension, så henne kommer jag inte träffa mer. Känns förjävligt, för jag har ju ingen annan nu. Nu vet jag egentligen inte riktigt hur jag ska göra, eller vem jag ska vända mig till. Det känns att ju mer jag fortsätter min kamp för ett rättvist liv i vårt samhälle, så stupar jag precis vid kanten. 

Jag har underbara människor i mitt liv som ställer upp så mycket som dom bara kan. Men sen har vi mig, envisare än någonsin, som vägrar ta emot hjälp från andra - Ett leende på läpparna och ljug som satan att allt är fullkomligt okej, oroa er inte för mig. Sådan är jag. Varför ska någon annan behöva bära mig? Varför ska någon annan lyfta upp mig? Det är ju bara jag. En helt meningslös person i en helt meningslös tillvaro. Hade jag dock kunnat förändra något, för att må bättre igen, så hade det varit att få tillbaka min far. Det var en familjemedlem som skrev en fin gratulation till honom. Att om det hade funnits en Gud, så hade han gett honom livet tillbaka i födelsedagspresent. Och tro mig. Det hade nog varit den absolut bästa presenten någonsin.

Jag avslutar här innan jag går sönder.


Likes

Comments

​Men hörni, nu är det stora grejer på gång! Nästa vecka kommer jag under 2 dagar befinna mig i Stockholm. Eller ja, kanske sammanlagt blir det en dag, men kan hinta om att jag kommer vara med i något som har med media att göra iallafall. Just nu är det dom som känner mig som vet vad jag ska göra - Men denna gången är det verkligen något stort på gång och jag kommer upplysa er sen vad det handlar om! När jag är på plats med andra ord. Kommer ju garanterat blogga kvällen innan om var jag befinner mig och vad jag ska göra. Denna gången ska hela sanningen fram, that's for sure! 

Dessvärre kan jag inte dela med mig utav någon bild för tillfället, då jag sitter vid min speldator tillsammans med min sambo. Ska spela lite, såhär sista lediga dagen innan man hoppar på arbetsveckan och bara mojsa järnet här hemma. Tror t.o.m att jag har tvättid kring 17:00 tiden, så det borde kollas upp... Jaja, det komer vloggas mer framöver, speciellt under min resa till Stockholm!

Ha en finfin dag allesammans, älskar er sockerärtor!

Likes

Comments

Ni får ursäkta att jag för det första ser ut som något man just dragit fram ur soptunnan och att jag inte hunnit vlogga så mycket som tänkt, men nu är den uppe. Som utlovat.

Annars så var det lite fest igår. Grannen skulle komma efter att ha varit på konsert, men det slutade med att det blev utgång med några andra istället, men lika trevligt för det! Idag har min älskade mor hälsat på och vi har ätit lite junkfood såhär dagen efter.

Nu ska jag bara mysa med min älskling. Blir nog en tidig kväll eftersom jag ska jobba tidigt i ottan imorgon bitti. Och sedan ska jag bli bättre på att vlogga. Ska vara duktigare att ha med mig min lilla (tyvärr superdåliga) kamera!

Ha en fin dag, hjärtisar!

Likes

Comments

​Vad jag längtar efter framtiden. Söker fortfarande efter den perfekta lägenheten som vi kan köpa, där jag har stora planer för vad som komma skall. Denna lägenheten är ju mysig i sig, fast jag har mer sommarstuge-feeling över den. Har iallafall fixat till skrivbordet här i sovrummet och ska snart fara och hämta ett par speglar, sen är min tillfälliga boning klar! Detta ska nämligen inte vara permanent, detta skrivbord ska målas om och ha en helt annan innebörd i vår blivande bostadsrätt!

Köpte en ny highlighter idag... den kommer ni få se på söndag! Är så otroligt kär i den att jag dör lite i själen varenda gång jag öppnar och tittar på den! 😍

Ikväll kommer några grabbar hit och vi ska ha filmkväll. Under morgondagen så skulle jag egentligen till min psykolog 10:00 på morgonen, men jag ska fråga henne om vi kan ta det över telefonen istället eftersom jag jobbar långkväll imorgon och det vankas personalmöte.

Men nu ska jag lägga på ett kol, ska tvätta överdragen till soffan idag, så det luktar fräscht - Love it!


Likes

Comments