Jag vet inte hur länge till jag orkar må såhär

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet inte! Bakis cp barn?

Likes

Comments

vädret suger + att jag mår skit dåligt.
dags att töja sönder örat så man kan skada sig själv lite. Ska noppa ögonbrynen med!

tur jag har goa lovis<>Likes

Comments
Likes

Comments

Shiiiit va längesedan det var jag va inne här!! Anledningen till detta är att jag mådde riktigt riktigt dåligt sen skolavslutningen. Kunde inte sova, åt och gick upp mycket i vikt, fick ångest attacker och så vidare. Orkar inte skriva ut allt mår fort dåligt.

Sen jag bloggade sist har myyyycket hänt. Jag började på dingle som jag redan nämnt, allt gick skit bra och fick riktigt goa mongo kompisar första dagen :') Dom är verkligen bäst så om ni läser detta nu så vet ni! Sen har vi valt inriktning och jag har valt hund. Justeee, vi har blivit med hund, en liten klein spitz vid namn "dagsljud she loves you" (lovis). Världens goaste vovve och jag är så himla glad att jag fått henne, hon lyffte uppmig från botten.

Ska försöka komma igång igen med bloggningen! Mitt liv är bättre nu kan jag säga,och mycket roligare!! 👍 Ska lägga upp bilder på mig och lovis från mobilen så snart som möjligt.

VI HÖRES !

Likes

Comments

På grund av detta (som hänt som jag antagligen inte kan skriva här på bloggen för så skulle de blir ett JÄVLA liv) så kommer jag ha jäkligt svårt att lita på folk igen. Hur ska jag veta att dom inte bara skiter i mig ?
Tur som jag har slipper jag stora höga å slipper träffa dom jag inte vill träffa igen.

Förövrigt börjar jag på dingle på torsdag :D fyfan va kul de ska bli! Bästa vändningen i mitt liv asså, tur den kom nu så jag inte blir ännu mer deppig och ångestfull.. Kanske får jag sova om nätterna nu då också som jag inte fått i sommar? :)

Likes

Comments

Jag åt för mycket igen, Jag åt för mycket igen, Jag åt för mycket igen..

Likes

Comments

Hur folk kan ändra sig så fortf och *poof* så vart man en sketkorv i rymden för denne. De som är mest intressant är när man pratat med personen innan om vissa saker som denne ALDRIG skulle gör, plötsligt gör? Människor är skumma alltså.
Förövrigt mår jag faktiskt bra:) tro de eller ej! Skrev ju förut att mamma flyttar till Ödsmål. Japp, och jag flyttar till dingleeeeee woohioopoloo! Ska de bli gött att slippa mig ?:D haha, aja ska väl kravla mig upp ur sängen nu antar jag:) Ni får ha de så bra om de är någon som läser;)

Tur att jag har dig älskipälski <>

Likes

Comments

Löööve it! inga hämningar FUCK IT. Precis som att ta kort på pattarna i bikini.

Såå vad har hänt på mitt lov då? INTE ETT PISS. Knappt varit med någon haha, känner mig rätt ensam. Men ändå gött för då har jag tid att bättra på de skitiga sidorna av mig som folk verkligen inte tycker om. Typ. Ska bli så gött att få flytta ifrån stora höga. Ska flytta till ödsmål och sedan kommer jag bo på dingle mesta delen av tiden. GÖÖÖÖTT! Snart ska jag också ändra mig äckliga hårfärg också. ROSA, i promise. Jag ska försöka få det rosa asso, jag ska prata med mig frisör och se vad hon säger :)) Ni får ha det bra, so long!

Likes

Comments