Idag fick bli dagen jag besökte Mistfall för första gången och vad jag har sett hittils så har jag inget dåligt att säga om det! Ett speciellt litet ställe med mycket fina detaljer och allt känns väldigt levande när man rider runt bland fjärilarna m.m. Så mysigt!

Efter en liten runda i Mistfall åkte jag med släden till tomtebyn för att göra dagens sysslor, det är ju snart jul! Någon mer som hoppas på mer juluppdrag & snö i nästa veckas uppdatering? :)

Likes

Comments

Gårdagens och dagens luckor i julkalendern som innehöll dessa två värdekoder.

Likes

Comments

Igår var det onsdag vilket betyder uppdatering, ingen snö eller nya juluppdrag, men det var såklart det efterlängtade Mistfall som öppnade! Jag har bara hunnit vara inne och spelat en liten stund så hann inte "låsa upp" Mistfall än, men är så taggad på att få utforska det senare!

Starstable skriver bl.a. att man kan upptäcka..
★ Den vackra byn Dundull – komplett med ett nytt hemstall!
★ Insekter och fåglar som flyger fritt i Mistfall! Under dagarna hittar du fåglar och fjärilar medan du under natten hittar lysande små eldflugor.
★ Nya butiker med kläder och utrustning.
★ En cool butik som bland annat säljer örhängen.
★ En skönhetssalong med en helt ny frisyr.
★ I samma salong finns även fyra nya ansiktsmålningar värdiga en upptäckare!
★ Tre nya hästar i Dundulls stall: en connemara, en mustang och en haflinger!
★ Två nya fraktioner att bygga rykte med.


Misträven är ju ett måste att skaffa också? Så söta!


Likes

Comments

Hur mysig är inte julbyn som anlände förra veckan? Perfekt för en julälskare som mig, att fånga paket på isen var inte favoritdelen av det hela dock hah.

Kände även att det var dags att ändra frisyr nu efter att ha haft ombre-frisyren i flera år, inte världens förändring men det fick bli brunare som jag har haft en del tidigare år också.

Imorgon är det andra advent och bara 2 veckor kvar till julafton, känns som tiden går liiite för fort nu kanske. Skulle gissa på att granen m.m kommer till jarlaheim på onsdag också! För att inte glömma att det även är lucia då ;)

Likes

Comments

Allt har en första gång, som t.ex att skriva sitt första blogginlägg. Well, detta är inte riktigt mitt första blogginlägg och inte heller min första sso-blogg, men det är mitt första inlägg på denna bloggen.

Jag började spela starstable 2014 och spelade aktivt runt ett 1,5 år, som även var då jag senaste bloggade.
Det är först nu på senaste jag börjat spela smått igen och jag har haft en hel del perioder av spelade uppföljt med långa pauser, men nu tänkte jag iallafall även ge bloggandet en ny chans.

Ni får iallafall gärna följa mitt starstable-bloggande här, kram på er sålänge!


Likes

Comments