Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

God morgen!

Tenkte å stikke innom for å oppdatere litt. Vet jo at veldig mange bruker Instagram, men føler veldig mange på min alder også begynner å bruke VSCO som en liten "blogg". Det er hvertfall et sted jeg føler meg trygg på at jeg kan poste alt av det jeg elsker mest; fashion, inspirasjonsbilder og kleine selfier. Er relativt ny på å begynne å poste der og ville gjerne ha sett flere inspirasjonskontoer der.

Er du på VSCO? Hva heter du?

Min konto finner du her om du skulle ha lyst å se mer :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Genser GANNI her // Jakke PINKYSWEAR her // Veske GUCCI her // Kjole CATHRINE HAMMEL her


Høsten har vært i Stavanger en liten stund om ikke helt siden nyttår..Men nå føles det hvertfall som høst siden det er September da. Genseren fra GANNI har vært på ønskelisten min dødslenge nå, men min samvittighet lar meg ikke bruke så mye penger på en genser uansett hvor god den er, så målet er å få kjøpt meg garn og laget en kopi! Velvet er helt fantastisk og jeg tror ikke jeg blir lei av det med det første. Veska er dritkul og fargen er litt spesiell, men med litt ekstra penger i potten kan man ikke kjøpe bare sorte vesker synes jeg! Håper virkelig noen av disse dukker opp i skapet mitt i løpet av høsten! Solgte min faux fur fra Tiger of Sweden for å kjøpe meg en ny en og da jeg så denne sorte her ble den ikke glemt så lett..

Hva er deres drømmekjøp for høsten?

XX

  • 10 Lesere

Likes

Comments

Hallo! 

Våkna idag morges av at regnet fremdeles dunket mot vinduet og kjente med en gang jeg tok av dyna at jeg bare ville hoppe under igjen, så det gjorde jeg en liten stund til. Har en skikkelig hodepine som sitter i fra fredag så skal bare slappe av med mat og Gossip Girl idag. 

Som dere kanskje har sett så  jobber jeg i blomsterbutikk og med det kommer jo selvfølgelig en hel haug med blomsterbilder og spam. Tror aldri jeg hadde funnet det noe særlig interessant om jeg ikke hadde begynt i denne jobben, men nå elsker jeg det virkelig! Kjøper med meg noe hjem nesten hver gang jeg er på jobb og denne buketten var ikke noe unntak. Jeg lagde den samme blandingen til tre mennesker som ville ha med seg en bukett og da en dame sa til meg at det var den nydeligste buketten hun hadde sett noen gang, tenkte jeg at da MÅ jeg ha den selv også. Her har vi lille pus som snuser på den og til tider liker å spise litt av den. 

Nå skal jeg lage noe middag før jeg skal ut å stemme. 

Ha en fin mandag! XX

  • 10 Lesere

Likes

Comments