• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

I anledning Palmesus i Kristiansand så har jeg laget en blomsterkrans til meg selv. Tenkte siden det var meldt stygt vær og jeg virkelig er den verste når det kommer til bad hair day i regn så måtte jeg finne på noe! Jeg får veldig lett krøller og kanskje litt krusete og flokete hår når det er vått så da er blomsterkransen veldig kjekk fordi den kan lettere skjule det uten at det ser rart ut. Brudeslør er bare det søteste som kan brukes i krans etter min mening så jeg holdt det heller enkelt slik at den passer til alt jeg skulle hatt på meg.

Siden jeg jobber i blomsterbutikk så fikk jeg litt hjelp, men jeg har gått ut ifra MesterGrønn sin DIY video som du kan finne her og alle produktene som er brukt finner du i en MesterGrønn butikk. Lykke til!

Likes

Comments

Vanligvis når jeg sover med håret i flette eller mikke mus ører så blir håret mitt krøllete som bare det og ganske uregjerlig.. Igår var det derimot planen å gjøre akkurat det for å prøve meg på denne knuten ala Camilla Pihl.

Enkelt og greit så lagde jeg bare en lav hestehale og så knyttet jeg båndet rundt strikken før jeg delte håret inn i 3 deler og begynte å flette båndet sammen med håret. Jeg har ganske kort hår så det ble en flette laget som en topp. Jeg brukte strikk til å feste siden da sitter det bedre. Synes det ble ganske søtt så da skal jeg gå sånn på jobb idag!

Likes

Comments