Postad i: Kosttillskott

Fick hem paket idag från proteinbolaget som innehöll 3 nya shakers och EAA från Candy Series! Passade perfekt med detta paket när jag precis hade kommit hem från gymmet så testade EAA:n direkt och den var så god!

Mitt gympass idag gick så grymt bra och det kändes så fruktansvärt skönt då hela den här veckan varit halvbra.. Har haft så dålig sömncykel denna vecka och har varit så trött så har inte presterat så bra som jag skulle kunna göra, både i skolan och på gymmet, men idag gick det super! Höll på i ungefär 100minuter och var helt genomsvett när jag var klar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det hela startade när jag var runt 12-13 år då jag införskaffade mig mitt första gymkort (behövde träna med målsmans sällskap så min pappa var med mig varje gång.) Jag tyckte - och var även - större än andra tjejer i min ålder vilket jag tyckte var väldigt jobbigt och speciellt i den åldern när man började närma sig puberteten. Så jag började gymma och fick ett riktigt flow, gick ner i vikt men jag hade ändå bra koll på vad som var farligt och jag gick aldrig till någon undervikt utan jag låg stabilt ett tag.

Fick sedan problem i mitt knä, en skada från när jag var liten överraskade mig i form av komplikationer vilket gjorde att jag tappade motivation och slutade gymma under 1 år. Försökte igen och höll igång men ingenting hände så jag gav upp då mitt tålamod är lika med noll och händer ingenting över en natt så är det ingen idé, tänkte jag då.

Hösten 2013 (fyllde 14 i december det året) drabbades jag av den hemska ätstörningen bulimi vilket jag kände mig helt frisk från i februari i år - då 17 år gammal - så det höll på under en längre period. Jag mådde otroligt dåligt psykiskt, jag orkade ingenting, livet var så påfrestande och jag försökte hålla allt rullandes - skola, träning, vänskapsband.

Jag började gymnasiet hösten 2015 och då vägde jag runt 62-64kg och tyckte jag var stor - det kan jag säga att det var jag inte, när jag tittar tillbaka tycker jag att jag var väldigt fin i kroppen och mitt mål är att komma tillbaka till den vikten dock med ett hälsosammare tänk, en hälsosammare livsstil och MUSKLER.

Nu ligger min vikt på 76kg och jag är 1.69cm lång, jag har redan gått ner 3kg sen jag började träna och det är jag så stolt över! På 2 år har jag gått upp över 15kg och det är rätt jobbigt att tänka på då det gått så långsamt så man har knappt hunnit reagera förens jag ställde mig på vågen för 4 veckor sen och kände direkt att nu får det vara nog, såhär kan jag inte hålla på! Jag skäms så mycket för att jag låtit mig göra såhär mot mig själv, min kära kropp, jag ska ju ta hand om den och inte bryta ner den!

Det är viktigt att tänka på att det inte heller är för sent, jag har jättemycket tid på mig att stabilisera min kropp men det är otroligt viktigt att ändå sätta upp mål så man har någonting att jobba mot! Om jag inte sätter en tidsgräns kanske detta kommer ta fler år för mig och därför har jag sagt att till nyår ska jag ligga på 67kg - det är i nuläget 10kg jag behöver gå ner på 2 månader och det ska inte vara omöjligt! Det kommer krävas mycket av mig - disciplin, intensiv träning, bra kost och framför allt viljan! Men det ska gå och jag ska se till att det blir så!
Lyckas jag kommer jag unna mig massa nya träningskläder och det är något som motiverar mig - tills dess får jag kämpa på i mina gamla t-shirts och tights!

Och TACK för att du orkade dig ner hit, tack för att Du lyssnar på mina ord!

Likes

Comments

Postad i: Kosttillskott

Sitter på bussen påväg till Skövde för att dra ett intensivare benpass! Körde ben igår också men det var ett stressigt pass och jag kände själv att jag inte fick ut något av det just på grund av stress så provar idag istället när jag har mer tid!
Tränar för första gången sen jag startade på riktigt med PWO i kroppen så ska bli intressant och se om det påverkar någonting, tänkte därför analysera detta passet lite mer och jämföra med tidigare pass för att senare kunna recensera vad jag tycker om det och hur det påverkade mitt träningspass!

Ikväll kommer även inlägget om min viktresa ut där jag kommer blotta mycket personligt för att ni - men framför allt jag själv - lättare ska förstå och se en helhet! Som jag skrev i tidigare inlägg är denna blogg mer till för mig för att kunna ventilera, kika tillbaka och se min utveckling och för att dokumentera det som sker runt min resa!

(​Älskar min shaker från https://www.proteinbolaget.se/​kommer beställa fler i veckan då det finns så många fina färger)

Likes

Comments

Hej hallå!

För att inte låta allt för formell så vill jag repetera rubriken: skoj att just du hittat hit!
Detta är säkert min 15e blogg jag skapat men denna gången har jag ett riktigt syfte med den - att dela med mig av min kunskap och förhoppningsvis kunna hjälpa en och annan! Jag tror även att detta blir en extra kick i stjärten för mig då mitt mål är att nå ut till människor och därav behöver jag själv prestera.

Min blogg kommer innehålla mycket om träning, det kommer bli ett sätt för mig att dokumentera och ventilera om min träning och mina tankar kring saker som har påverkan och som berör min resa. Jag kommer inte dölja någonting utan allt som kommer upp här kommer vara ren och skär verklighet för det finns ingen perfekt resa, alla får vi bakslag, alla hamnar vi i en svacka och det är ingen idé att ljuga för det skapar bara en osäkerhet hos andra!

Mitt mål är att komma ner till 60kg och därifrån öka i vikt - fast i muskler! Mer om detta kommer i nästa inlägg!

Lev gott!

  • 51 Readers

Likes

Comments