​Gör som jag och skicka en slant till Saga och hennes familj! <3

(Swish numret finns i texten nedan)

OBS! Texten är lånad från gruppen "Hjälp till Saga" på Facebook.


Flickan uppe på bilden heter Saga Grimgard och är 4 år gammal.
Hon bor i Kungsbacka med sin mamma Camilla, pappa Kristoffer och systrarna Wilda och Vanessa.

Den 21 December 2017 fick Saga diagnosen diffust pons gliom.
Det är en tumör som sitter i hjärnstammen som i dagsläget inte går att bota.
Tumören går inte att ta bort eftersom att barnet riskerar att dö under operationen.

Saga kommer att strålbehandlas med start vecka 3, och ska då behandlas varje dag i 6 veckor.
Detta görs för att lindra och förlänga hennes liv.
Tyvärr lever bara de flesta barn som har fått denna diagnos i snitt 9-13 månader...mindre än 1% lever i upp till 5 år när diagnosen ställs.
De 5-10 barn som drabbas årligen i Sverige avlider oftast inom 1 år efter diagnosen ställs.

Hela familjens liv förändrades på ett par sekunder och nu försöker de vara starka för Sagas skull och njuta av varje sekund.
De har bestämt sig för att leva för dagen och leva i "nuet".

En önskan från familjen och från mig är att de ska kunna vara tillsammans all tid som Saga har kvar, att de ska kunna slippa tänka på räkningar och pengar som måste in.... eller i allafall få sätta lite guldkant på tillvaron...

En av Sagas största önskningar är att få åka flygplan till solen, och visst tycker väl ni också att Saga ska hinna få uppleva detta...?

Familjen hoppas såklart att tumören krymper av strålbehandlingen och ger Saga mer tid, och att det under tiden hittas ett botemedel för denna typ av tumör.

Vill ni hjälpa Saga och hennes familj? Alla bidrag är välkomna, stora som små.
Alla pengar som kommer in kommer jag att ge oavkortat till familjen.
Har ni inte möjlighet att skänka pengar kan ni hjälpa till genom att dela denna sida till alla ni känner!

Låt Saga få den bästa tiden i sitt liv, den tid hon har kvar!!

Swisha valfritt belopp till 0704-406774 (Sara Ågren)
eller sätt in på kontonr 5150 02 325 56 (SEB)

Ni som bor utomlands och vill skänka pengar har iban/bic här..
IBAN:
SE82 5000 0000 0515 0023 2556
BIC:
ESSESESS

GLÖM INTE ATT DELA SIDAN!!!

// Sara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu efter 5 timmar på IKEA är äntligen köket och badrums inredningen inköpt!! (Pust) Det var med nöd och näppe att vi fick in allt i bilen, men som tur var gick det ;) Tyvärr får ni inte tjuvkika förens arbetet har börjat ;) Här inunder ser ni våran shopping. Fortsättning följer till helgen...


Peace

Likes

Comments

Tjena, hallå, tjo!

Nu har toan blivit rum, så nu är det bara dörren som saknas och så klart all inredning ;) Likaså gips på toa och i kök är uppe. Alla fula skruvar är täckta, största delen av lägenheten är målad ett första lager. Jippi! Det närmar sig sakta men säkert :D Så just nu håller min kära far på att sätta upp väv där det ska sättas upp. När det är klart ska väven målas. Men hallå?! Jag höll helt på att glömma att mitt fina golv är lagt, I love it! (Dock är det väldigt smutsigt på bilden..) PÅ bilderna nedan ser ni också hyllan jag pratade om i mitt förra inlägg. Igår den 12/1 fick vi reda på att kaklet och klinkern till badrummet har kommit. Yeay!! Det skulle egentligen inte kommit förens den 17/1 (As glad!!)

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Golvet är upp bilat, det var betydligt mycket mer att bila än pappa hade trott. Så min underbara pappa har kämpat hårt! Nu har röris (rörläggaren) varit här också och dragit fram rör till toalett och dusch. Han kommer att återkomma senare för att koppla på vattnet. Runt duschen kommer det vara som en liten låg klack, som ni ser på bilden. Detta är för att jag ska slippa få hela badrumsgolvet fullt av vatten. Nästa steg är att sätta upp väggar till toaletten. Sen ska det också byggas en special hylla som ska sitta bakom diskkon.. SPÄNNANDE!

Peace

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

välkomna till mitt allra första blogg inlägg! Som jag skrev om i min presentation kommer den här bloggen till och börja med handla mesta dels om bygget av min egna lägenhet i päronens källare. Nu undrar ni säkert varför i päronens källare? Jo eftersom jag varken har råd att köpa eller hyra en lägenhet då jag inte har någon fast inkomst, kom mina föräldrar med den briljanta idén att göra en lägenhet till mig i källaren. Just nu är källaren en plats där det förvaras saker som man inte annars vet vart man ska ha. Så det första vi behövde göra var att flytta all skit från den ena väggen i rummet till den andra och även riva den platsbyggda garderoben. ( Tejpen på golvet ni ser på första bilden ska bli badrummet ).

Fortsättning följer...

Peace

Likes

Comments