View tracker

En prenumeration på GlossyBox är verkligen en perfekt julklapp att ge bort till någon som är intresserad av skönhet. Varje månad får man fem nya skönhetsprodukter i en box, så himla kul och man får massa nya spännande produkter!

Eller varför inte en bok till någon som gillar att läsa eller någon som skulle behöva läsa mer. ;) Att ge en bok som någon man gillar har skrivit är verkligen ett bra tips! Hur kul skulle det liksom inte vara att få Therese Lindgrens eller Kissies bok?? Jag skulle vilja ha båda! :p

Ett litet kit med massa mysiga grejer i som till exempel spa kit, kaffe/te - kit, smink kit eller varför inte ett litet godis kit haha? You name it. Köp lite smågrejer och lägg ihop i en korg eller bara lite fint med cellofanpapper runt. Perfekt present!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

”Do you ever wonder how much you exist in other people´s lives? I´m always curious if people think of med when a certain song comes on, or when they pass through a certain town. I wonder how many stories I´ve been a part of that I may have forgotten. I wonder if I still exist in the minds of people that I don’t speak to anymore. I wonder how many times a day I pass through someone´s head.”

we<3it

Likes

Comments

View tracker

Galet att det redan är 1 December!!! Snart är 2016 slut, året har verkligen gått så snabbt! Gillar i alla fall December väldigt mycket för jag har julklappskalender med bästis. Vi har alltså köpt 24 paket till varandra, goooals! Så kul att få öppna ett litet paket varje dag! + att jag snart ska till London och såklart att det snart är julafton.<33

Likes

Comments

Jag får cruches på folk ganska lätt och blir då lite smått obsessed.

Jag är sjuuukt kräsen när det gäller mat, gillar typ ingenting to be honest. ://

Jag är SÄMST på att plugga, alltså det händer inte. Är alldeles för lat.

Ibland kan jag bli uppriktigt ledsen för att jag inte kommer träffa vissa kändisar typ Kian Lawley och Dylan O´Brien haha. Vill ju gifta mig med dem!!?:(

Ibland kan jag vara jätte känslig och typ börja gråta som en liten bäbis på 2sek men ibland är jag verkligen en cold hearted bitch och bryr mig zero om allt!

Likes

Comments

Den perfekta julklappen behöver verkligen inte vara ett dyrt materiellt ting utan det är nästan roligare och mysigare att göra något tillsammans eller i alla fall ge personen en upplevelse. Gå ut på eran favoritrestaurang och ät en god middag, laga mat, ha myskväll med massa gos och mys, gå på spaweekend, massage eller varför inte en trip till Stockholm, London eller Paris om ekonomin tillåter det!? Finns så mycket roliga upplevelser man kan ge i julklapp. Det bästa är att du kan ge detta till en partner, förälder, syskon, kompis eller släkting!

Likes

Comments

Då var det måndag igen dååå. Redan??? Varför går helgen alltid så fort?:(( Men jag har haft en mysig helg i alla fall, lördagen bestod utav att jag träffade min saknade bästis Emma. Efter några timmar av prat åkte hon hem och jag åt tacos med my family.
Lördag kväll så hängde jag med några kompisar, först var det ganska stelt haha men mot natten blev det roligare.

Och igår låg jag bara i sängen och kollade på film och chillade. Längtar tills nästa helg haha! :p Har för övrigt börjat gilla chokers??? Dissade det totalt för någon månad sedan men nu tycker jag ändå att det ser rätt bra ut!

Likes

Comments

Instagram@anniehagsten


Better Blogging Nouw