Jag kollar alltid på James Cordens carpool kareoke, ääälskar dem. Men jag har helt missat hans Drop the mic serie eller vad man säger, alltså haha satt å garva åt de videorna. Så har ni inte sett de, kolla!! De är galet roliga haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag alltså gått en hel vecka med vanliga lektioner (förutom idag då vi har "lekdag"), och jag känner mig typ redan lite skoltrött haha. Nej men alltså det börjar kännas bättre och bättre i alla fall, jag har kommit in i det lite mer. Klassen, lärarna, lektionerna och själva skolan. Man har liksom fått ett intryck på riktigt utav allt nu, så det känns bra! MEN som jag har skrivit förut så saknar jag min gamla skola haha.. Och det känns så stort att gå gymnasiet (!!), allt är i så högt tempo och man lär behöva ta mycket mer ansvar nu än förut. Allt känns så allvarligt! I 9an kunde man liksom chilla lite mer på lektionerna haha och nu är det verkligen inte så!! För tex på matten om man slutar jobba i typ 1min så ligger man redan efter haha ?? Förstår ni? Men det känns i alla fall bättre än vad det gjorde förra veckan vilket i och för sig är försåtligt. Men ja, tänkte bara updata er lite.

<3333 Bästa klassen

Likes

Comments

Alltså jääävlar va längesen det var sen jag va ute och fotade på grejer ute i naturen eller så!? Flera år sen ju, förut gjorde jag det näst in till hela tiden och älskade det. Ganska synd ändå. Men jag fotade lite hos Olivia när jag var där bara för kul och det kändes som jag plåtade för en inredningstidning haha.. :p

Likes

Comments

BYT ÖRNGOTT OFTA - Ja, byt örngott på kudden du sover på relativt ofta för att undvika finnar i ansiktet. Olika oljor eller feta produkter som kan sitta i ditt hår kommer på kudden och täpper sedan igen dina porer så det i slutändan uppstår finnar och andra orenheten. Jag brukar försöka byta örngottet en gång i veckan men egentligen ska man göra det oftare.

ANVÄND INTE ANSIKTSKRÄM UNDER ÖGONEN - Om du använder ansiktskräm under ögonen kan du få små milier (Googla om du inte vet hur det ser ut). Detta beror på att din ansiktskräm består av förstora molekyler för hyn under ögonen eftersom den är väldigt känslig och tunn. Så använd alltid en ordentlig ögonkräm för att undvika detta!

ANVÄND KOKOSOLJA - Alltså detta är nog mitt bästa skönhetstips!! Det funkar till så himla mycket och är så himla bra!! Funkar till bla hårinpackning, ta bort smink och MASSA MER!! Bäääästa!!

Likes

Comments

TRÖJOR - Den här hösten kommer jag verkligen köra på polo och turtle neck tröjor i år igen! Så himla snyggt!! Stickade tröjor i mörka färger så som mörkgrönt och såklart svart. Men sen funkar ju alltid sweatshirts och t-shirts!

SHIRTS


SHIRTS by annie-00 featuring a white top

JEANS - Ett måste för mig i höst är ett par mörkgröna jeans (!!) alltså jag MÅSTE köpa ett par!! Annars funkar ju alltid blåa slitna jeans och svarta jeans!

SKOR - I höst kommer jag fortsätta köra på mina overknees eftersom jag verkligen älskar dem!! Skulle inte tacka nej till ett par liiite högre heller. Och sneakers!!! Vita, svarta, alltid bra att ha. Skulle även vilja ha ett par kängor (nummer 4).

JACKOR - Bomber, bomber, bomber!!! Bästa jackan i höst enligt mig!! Jag har en grön, svart och beige som jag kommer använda konstant denna höst! För hur snyggt är det inte liksom!? Känner man inte för det är kappor och trenchcoats också skit snyggt och även skinnjacka.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

/// Inlägget innehåller annonslänkar ///

Likes

Comments

Kolla va fin drink jag och mina tjejer drack i helgen. God var den också!!

Åhh, två skoldagar på denna vecka har nu gått!! Only three to go.. Nej men usch va jobbig gårdagen var haha!! 9h i skolan liksom!? Men idag var lite skönare och imorgon väntas sovmorgon till halv12 sååå skönt!! Efter skolan ska jag till min gamla skola, åhh saknar så mycket!!<33

Likes

Comments

Lite sushi hade inte satt fel nu. Känner att söndagsångesten börjar smyga sig fram då jag börjar 8.10 och slutar 17 imorgon!! Är det ens okej att gå i skolan så länge?? Tyckte att det var lite väl kefft faktiskt, men vad gör man…

Likes

Comments

Instagram @anniehagsten


Better Blogging Nouw