Har inte blivit att jag testat killens säkerhetshyvel än men det kommer.

Blivit en del foto iaf, så sjukt skönt att vädret börjar bli bättre så man blir ju verkligen taggad på att ta sig ut lite igen.

Har sparat ganska mycket pengar senaste tiden också så kanske ska ta å köpa mig en ny kamera snart, då blir man ju ännu mer sugen på att ta sig ut. Annars har jag mest jobbat på och längtat efter sommarn. Får se vad som händer, vad som är klart är att jag kommer ta 5 veckor iallafall, det ska bli riktigt skönt. Brukar inte ta så många veckor i vanliga fall.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första riktigt inlägget får handla om min pojkvän, han har nämligen länge haft problem med rakfinnar, jag har stört mig men han verkar inte ha brytt sig så mycket. Iaf så löste jag det åt honom idag efter att hittat en hemsida med mycket info. klickade mig vidare där och köpte en säkerhetshyvel, faktiskt ett helt rakset med säkerhetshyvel, rakborste, raktvål och lite mer grejer. Kostade lite men det får det vara värt. Tydligen är det så att rakfinnar egentligen bara är inåt-växande hårstrån, att de börjar växa inåt händer för att dom inte hittar ut ur huden, pga olika anledningar men bland annat döda hudceller eller att man använder typ gilette fusion som har en tendens att "dra ut håret" innan det rakas av, alltså rakar av hårstrået under hud-nivå. Säkerhetshyvel är bara ett blad så det händer inte med dom och en rakborste ska peela bort döda hudceller.

Varför är detta intressant? Jo jag tror vi alla vet vad som händer ibland när man rakar sig på olika ställen, dom där röda utslagen är fördjävliga. Jag ska nog ta och låna hans säkerhetshyvel och prova raka min ställen med den, kanske skippar raktvålen dock :P Återkommer med hur det gick, ska bli spännande för enligt den hemsidan rakar en säkerhetshyvel närmare, och det skadar ju inte.

Likes

Comments

TJA!

Nu har min blogg officiellt startat, har varit tänkt ett tag men inte blivit av men nu ÄNTLIGEN tog jag tag i det.

Ofta känt att jag vill skriva ner tankar och funderingar. Kollade runt lite och såg att nouw-bloggarna var jävla snygga, av det lilla jag testat runt med hittills verkar de vara lätta att fixa med också, nice.

Jag:

Älskar foto i alla former.

Bor tillsammans med min pojkvän och 2 katter i Sthlm.

Jobbar som målare.

Umgås även mycket med min familj som bor i närheten.

Det var allt för nu, förhoppningsvis kan jag få in lite rutin på att skriva regelbundet, vi får se vad som händer.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw