Jag kan ju inte vara den enda som är helt obsessed över ALLT från Kylie cosmetics, visst!!!? Allt hon säljer är ju typ goals. Hennes nyaste ögonskuggspalett ser ut såhär och har så fina skuggor. Inte lika goals som hennes två andra ögonskuggspaletter, men sjukt drömmig ändå!! Jag är dock ingen person som skulle använda den blåa och gröna skuggan för det är lite för mycket för min smak. Vad tycker ni om hennes paletter?

Likes

Comments

Nu har jag och Emmy tagit fram massa gott och lagt oss i soffan framför TV:n. För här ska vi sitta hela kvällen och titta på Parneviks, ung och bortskämd och sist Paradise hotel. Vääldigt myysigt!! <3

Likes

Comments

Hade en jättemysig kväll igår då jag och några tjejkompisar firade bästa Hanna som fyller år idag. Hon bjöd på tacos och massa gott efteråt, blev en superbra kväll med bättre sällskap!

Outfiten för kvällen blev kostymbyxor med min nya body från Utopia där ni för övrigt får 20% på ett helt köp med rabattkoden "annieh" idag. Så in och kolla på alla deras fina kläder med mera och klicka hem något skoj. xoxo

Likes

Comments

Hej på er vänner!! Hur mår ni idag? Själv är jag sjukt trött efter en lång och tråkig skoldag haha. Efter skolan var jag på lek och bus med bästa Viggo, så det gjorde mig bara ännu tröttare haha, men det var kul! Nu sitter jag i alla fall med en kopp te och kollar lite på Youtube, bästa!!

Likes

Comments

Samarbete med företaget Utopiaclothing.dk

Alltsååå åhh kolla på mina nya snygga plagg som jag har fått hem från Utopia!! Älskar allt!!! Fick två galet snygga bodys som båda passar PERFEKT till fest och andra finare tillfällen!! Sen fick jag även ett mys-set som verkligen är jätteskönt och snyggt!!

Det bästa av allt är att ni får 20% (!!!) på hela webbshoppen med min rabattkod "annieh"!! Så tycker verkligen ni ska in och kolla där för de har så mycket snygga kläder, skor och smycken. Men skynda er in och klicka hem något för rabattkoden räcker endast till på söndag (5/2). Happpy shopping <33

/// Bodyn hittar ni HÄR ///

/// Bodyn hittar ni HÄR ///

/// Setet hittar ni HÄR ///

Likes

Comments

Personligen så ÄLSKAR jag highlighters, använder mest på kindbenen för det är där jag tycker det är snyggast. Sen använder jag även lite highlighter på näsryggen, under ögonbrynen och så vidare, men kindbenen (!!!) är så fint att ha highlight på (gärna mycket också).

Mary-Lou manizer, The Balm - En favorithighlighter för min del, en väldigt skimmrig och fin highlighter som jag främst använder på kindbenen för ett fint skimmer.

Solstice, Sleek - Ett lite mer budget-alternativ är denna fina paletten från Sleek med fyra olika highlighters i. Tre puder - och en krämskugga. Jag brukar blanda de tre skuggorna å lägga på kindbenen (fan va jag tjatar om kindben haha) samt använda de var för sig på olika ställen i ansiktet. Sjukt fina highlighters!

Likes

Comments

Instagram@anniehagsten


Better Blogging Nouw