/// Saknade ex-klasskompisar<3 // Drink i Marbella // Finaste Marbella!! ///

/// Bästa London med bästa syster // Key Largo / West minns inte riktigt hihi <3333 // Jag i Emmys balklänning ///

/// Mini-meee // Gammal outfit // Favvvvo ///

Likes

Comments

Jag redigerar inte mina bilder överdrivet mycket och gör inte något avancerat heller men jag är redigerar alltid mina Instagram bilder så de ser lite snyggare ut. Jag använder mig av appen "VSCO" som jag tycker funkar jättebra.

Den här bilden är från Miami och kolla bara hur drömmig den är från början!!! Behövde inte ens redigera alls mycket, men det jag gjorde var i alla fall att lägga på ett filter som heter F2 - Melllow (brukar inte ha högsta styrkan). Sen lägger jag på lite kontrast, fade, saturation, highlight och sen är jag klar. Inte svårare än så hihi.

/// Före // Efter ///

Här har jag gjort precis samma, lägger på F2 - Mellow effekten, lite kontrast så jag blir brunare och även lite highlight så bilden inte blir för mörk. Sen är jag doneee.

/// Före // Efter ///

/// Före // Efter ///

Likes

Comments

Igår kväll åt jag äntligen sushi, efter typ en månad ?? Måste vara rekord på hur lång tid det har gått utan att äta sushi för mig haha.. Jättemysigt var det i alla fall. Efter sushin så åkte jag till en kompis och var hos honom till lite över ett då jag åkte hem och kollade ett avsnitt av revenge och sen gick å la mig.

Planerna för idag är inte mycket roligare än plugg tyvärr, ska försöka träna lite också så detta blir än tråkigare söndag. :(

Likes

Comments

Q: Varför började du blogga? A: Alltså wow, det var verkligen så länge sen jag började så minns verkligen inte varför jag började. Är verkligen inte kreativ egentligen haha, men har alltid gillat att fota och så. Därför jag skapade denna blogg och även därför den heter anniesphoto, vill verkligen byta namn dock för den inte är så inriktad på foto som den var från början.

Q: Vem är din förebild inom bloggvärlden? A: Hmm, måste nog vara Andrea Hedenstedt för hon verkar vara så jordnära och väldigt rolig person. Sen såklart Kenza då hon är goooals.

Q: Kan du börja med youtube? A: Det hade varit sjukt kul men har ingen kamera som går att filma med och vet inte om jag skulle våga.. Men jag vill jättegärna hihi!

Q: Vad har du för mål med 2017? A: Har inga direkta mål tror jag inte, ha ett bättre år än 2016 typ. Vara spontan, kämpa i skolan (good luccck), såklart hade det varit kul att få större blogg, börja youtuba kanske? Vi får se!

Q: Berätta om dina djur. A: Jag har världens bästa katt, som heter Lisa. Han (det är en kille;)) är min bästis och skulle ej klara mig utan honom. Min lilla bäbis helt enkelt. Har haft honom sedan jag var ett år så vi är liksom uppvuxna tillsammans!

Q: Varför valde du att bli vegetarian? A: Det har varit något jag har velat sen långt tillbaka och det är främst för djurens skull! Känns verkligen inte rätt att äta något som varit levande, vilket inte är konstigt egentligen. Sen är det ju bara ett plus att det är bättre för miljön att inte äta kött och så vidare.

Q: Är du nöjd med ditt gymnasieval? A: I det stora hela - ja. Jag går ekonomi och det passar väl mig ganska bra. Tror jag vill jobba med något inom juridik i framtiden och det var även därför jag valde just den linjen, så på så sätt är jag nöjd. Sen hamnade jag i en klass som jag inte trivs så jättebra i men det börjar faktiskt bli bättre vilket känns jätteskönt! Så ja, jag skulle säga att jag är nöjd med mitt val.

Q: Intressen? A: Jag går ju inte på någon sport så måste säga hänga med kompisar, kolla på serier och såklart blogga! ;)

Q: Kan du visa hur du redigerar dina bilder till instagram? A: Absolut, det kommer ett sånt inlägg imorgon! Så in då och kolla.

Q: Har du någon tanke på att bli vegan i framtiden? A: Jaaa!! Det har varit mitt mål sedan långt innan jag ens blev vegetarian att någon gång i livet bli vegan. Sen kommer det nog inte hända än på ett tag, men absolut vill verkligen bli vegan!

Q: Hur länge har du bloggat? A: Den här bloggen skapade jag i Juli 2013, så snart 4 år va? Sen har jag haft bloggar innan denna, så kanske sen 2010-2011? Dock till och från. Galet länge ju!!!

Q: Vilken är din favoritfilm? A: Jag tittar faktiskt inte så mycket på film, är mer än seriemänniska. Så det är sjukt svårt att säga, föredrar komedier men ääälskar the hunger games och typ alla filmer Jennifer Aniston är med i hihi.

Q: Har du tänkt på vad du vill jobba med i framtiden? A: Drömjobb hade ju varit modell, stylist eller bloggare!! Men om man ska vara lite realistisk så vill jag som sagt jobba med något inom juridik, vet dock inte vad haha. Advokat?? No Idea.

Likes

Comments

Freeedag vänner!! Huur skönt är inte det?? Dock är det fredag den 13:e, men so far so good.. Ingen otur än, men det kanske kommer när jag minst anar det eller vad tror ni?

Min outfit för idag ser i alla fall ut såhär, Adidas tröja, svarta jeans och svarta Adidas flux. Vääldigt min stil om man säger så!! Älskar verkligen min nya tröja som jag fick med mig från London, så snygg!

Likes

Comments

Vad är en feminist? Vad innebär det att vara feminist? Feminist är idag ett väldigt laddat ord som många inte vill ha något med att göra. Men varför är det så? Är det för att kvinnor uppmärksammas? Eller är det för att när man tänker på en feminist så tänker man på en hårig bitter kvinna som hatar män? Jag vet inte. För jag är feminist och kan inte se något dåligt med det.

Blir folk på riktigt så provocerade och ledsna av att man säger att man inte gillar män? Menar man verkligen ALLA män? Varenda man i hela världen? Ens pappa, morfar, farfar, morbor, bror, kompis? Eller menar de män i grupp? De som våldtar, står för de mesta brottsliga grejerna i världen, de som oftast skapar bråk och krig, de som diskriminerar och drar ner tjejer? När jag tänker på en feminist tänker jag på en människa som tror på allas lika värde. Någon som vill att kvinnor ska ha samma förutsättningar som män, både socialt och inom arbete. Men varför heter det feminist och inte jämställdist? Jo för att det är vi kvinnor som är underlägsna, inte män. Det är vi som inte har samma förutsättningar och rättigheter. Det heter FEMINIST och absolut INTE jämställdist för att vi ska uppmärksamma och höja kvinnor. Jag är feminist för jag inte vill vara underlägsen när det gäller män. Jag är feminist för att jag är lika mycket värd som en man. Jag är feminist för jag aldrig någonsin kommer låta en kille trycka ned mig för hur jag ser ut, min personlighet och framför allt inte för att jag är kvinna. Jag är feminist och jag skäms inte och det borde inte du heller.

Likes

Comments

Idag efter skolan kom Emmy och hämtade upp mig för vi skulle vara barnvakt till lilla Viggo. Mysigaste killen!! Vi åkte sedan vidare och badade med honom, så är verkligen helt slut nu haha!

Slängde ihop en kikärtssallad med halloumi lite snabbt när jag kom hem, såg det nämligen i en vegetarisk kokbok jag fick av min mormor och morfar i julklapp. Blev faktiskt gott även fast jag inte är något större fan av kikärtor.

Likes

Comments

+ Har sagt detta så många gånger haha men nu är det fan dags att ta tag i träningen igen. Ska börja gymma mer, börja på boxning och vara healthy! Känns faktiskt bra, är jättetaggad på att börja på boxning haha!

- Skolan börjar imorgon! :( Är inte redo för massa plugg och långa dagar igen.

+ Nytt år och därmed nya möjligheter.. :p Dags å rensa bort allt dåligt, falska vänner, dåliga vanor osv.

- Det är snö ut, och jag HATAR det! Vill verkligen inte ha snö, men jaja förhoppningsvis försvinner det snart.

Likes

Comments

Instagram@anniehagsten