Jag älskar verkligen ALLT från Kylie cosmetics!! Hennes lip kits, glosses och veeerkligen hennes två ögonskuggspaletter. Skrev om the bronze palette (hennes första ögonskuggspalett) när den kom ut men nu har hon kommit ut med en till som heter the burgundy palette. Tycker nästan att denna toppade hennes andra palett då denna är mer mot det röda hållet och den andra mer orange. Sjuuukt drömmig!

/// ​Finns att köpa HÄÄR. ///

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår efter skolan och ett träningspass begav jag mig till Olivia tillsammans med Elizabeth. Vi gjorde inte så mycket, pratade, mös och bara umgicks. Super mysigt! Och idag när vi vakna upp gjorde vi lite kladdmuffins, de blev faktiskt väldigt goda för att vara oss. ;)

Har även haft lite myskväll med min syster och en kompis idag. Verkligen välbehövligt då min syster inte bor hemma just nu så har saknat henne såå mycket. Jag önskar verkligen att jag var bättre på att visa hur mycket jag uppskattar min familj och vänner. Det blir alltid att man tar dem för givet och tänker att de alltid kommer att finnas där men nu när Emmy inte bor hemma känns det så konstigt att jag inte kan träffa henne när som helst liksom. Så visa uppskattning till era nära och kära, vänner. För det är de bästa man har och det enda som räknas i slutändan. <3

/// Övre bilden har bästa Olivia tagit, undre jag. ///

Likes

Comments

Alltså kolla vad fina örhängen jag hitta på mitt sminkbord tillsammans med en blombukett för ett tag sen. Ett par jätte fina örhängen från Lily and rose av min älskadeälskade mamma. Blev så himla glad, älskar överraskningar!  

Likes

Comments

Okej hörrni, bloggandet har legat på is i nästan en månad nu men nu känner jag att vi kör igång igen. Saknar faktiskt att blogga när jag inte har gjort det på länge. Det har inte hänt så mycket i mitt liv på sistone men det blev lite för mycket i skolan för att hinna med tyvärr. Blev nästan som en chock när jag kom till gymnasiet eftersom jag haft det ganska chill i 9an. Dock blir det typ så mycket nu att jag inte gör någonting. Förstår ni? Får liksom ångest av att bara tänka på alla prov jag har så då gör jag ingenting istället. Jaja, nu kör vi igång med bloggandet i alla fall så hoppas ni tycker det är lika kul som jag!! xoxo

/// Snapshots från senaste veckan ///

Likes

Comments

En sjukt rolig grej med att ha en blogg är att man kan gå tillbaka i arkivet och kolla på massa gamla bilder. Så kul och man hittar alltid massa roliga bilder haha. De här bilderna togs för kanske ett och ett halvt år sedan eller något sådant, har inte ändrats skitmycket men ser lite yngre ut i alla fall. Tycker jag ser väldigt oskyldig ut på dessa bilder haha..

Likes

Comments

Alltså hörrni huuur fint är det inte med röd - och orangetoniga ögonskuggor? Jag tycker verkligen att det är så jävla snyggt!! Ska verkligen köpa en sån palett för det är goals. Hade varit sjukt kul att leka med massa röda ögonskuggor liksom, men har tyvärr ingen (än så länge). :((

Likes

Comments

Jag hatar att göra saker på söndagar, då vill jag bara vara hemma å typ chilla och göra saker som jag inte vill göra på lördagar. Detta är några grejer som jag har rutin att alltid göra på söndagar.

BADA - Varje söndagskväll sitter jag alltid i ett mysigt bad med en serie framför mig. Älskar att bada så länge man inte har för varmt vatten i, då blir det bara jävligt jobbigt. :p

ANSIKTSMASK - Jag har även som rutin att alltid ha ansiktsmask på söndagar. Jag slänger på ansiktsmask ca 10minuter innan jag ska gå upp ur badet och tvättar bort det precis innan jag går upp.

PLUGGA - Värsta på söndagar men jag försöker alltid att plugga på söndagar. Om jag har plugg så att säga.

GÅ PÅ PROMENAD - Inte alltid jag gör detta för jag är så fruktansvärt lat MEN jag försöker alltid att gå ut å gå i typ en halvtimme varje söndag.

STÄDA - Även fast jag städar mitt rum varje söndag så ligger det typ en hög med kläder på golvet på tisdagen igen. Så söndagar är dagen då jag tar reda på alla kläder och sånt.

TVÄTTA SMINKBORSTAR - Typ viktigaste grejen på söndagar (plugg är ganska oviktigt faktiskt), tvätta mina sminkborstar. Har som rutin att alltid tvätta sminkborstarna även fast det är svinjobbigt för att undvika finnar!

BYTA SÄNGKLÄDER - Yees, varje söndag byter jag sängkläder.

Likes

Comments

Instagram @anniehagsten