Vad många inte vet är att jag tycker om att äta frukost, och att äta frukost länge. Vi snackar här om att jag en vanlig dag går upp en timme tidigare än jag egentligen behöver, för att kunna laga en bra frukost och ha god tid på mig att äta den. Jag försover mig på grund av detta väldigt sällan. Missar jag någonting på grund av att jag vaknar trettio-sextio minuter senare så sminkar jag mig inte, slänger på mig mjukiskläder, sen sätter jag mig ändå och äter en bra frukost. Mina prioriteringar.
Take Care

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har jag verkligen tagit vara på genom att inte göra någonting alls. Så himla skönt! Helgerna som varit innan har antingen inneburit jobb, plugg eller annat som gjort att jag inte kunnat ta det lugnt, men denna helgen mina damer och herrar, denna helgen har varit helt underbar! Tagit vara på varje minut av ledigheten.
Take Care

Likes

Comments

Klickade hem mitt favoritnagellack i helgen som kom hem idag. Vet inte hur länge jag har använt detta, men det är helt klart mitt favorit! Använder 2-3 tunna lager, och ibland även två tunna lager med någon fin färg från essie.
Har du tunna och svaga naglar kan jag rekommendera detta iallafall. Det hjälpte mina tunna naglar!
Take Care

Likes

Comments

Firade min alla hjärtans dag tillsammans med min pojkvän. Tycker egentligen inte det är någonting att fira och att hela dagen är onödig. Tycker liksom man ska visa kärlek o omtanke ändå, men vi firade iallafall med lite mat på tisdagskvällen. Vi hade det supermysigt med tända ljus och en bra film!
Fick en del av mina fina föräldrar också som ni kan se på bilden. En massa(!!) choklad, trisslotter, en supersöt nallebjörn o mer!
Är väldigt tacksam över att jag är omringad av fina människor, så även om jag inte vill fira alla hjärtans dag o kanske inte har uttryckt mig som tacksam o kärleksfull, så är jag väldigt glad att jag har er vid min sida!
Take Care

Likes

Comments

I lördags åkte jag, Jocke och två kompisar till Isaberg, Hestra. Första gången jag åkte skidor i en riktig backe. Trodde det var helt omöjligt att lära mig åka första timmen, men det gick bättre och bättre! Det vet iallafall kul tillslut när man väl vågade åka ner och när man fått lite flyt! Så kul att vi funderar åka i Nybro till helgen..
Take Care

Likes

Comments

Imorse startade jag och Jocke dagen med en mysfrukost. Baguetter, passionsfrukt, mango och juice, hur gott ser inte det ut liksom? Kan tala om att det var supergott!
Och igår fyllde jag arton år.. Firade dagen från morgon till kväll och jag är supernöjd med allt! Det var verkligen en dag jag hade velat leva om igen, och igen, och igen..
Take Care

Likes

Comments

Tidigt imorse åkte jag och min J in till Kalmar för att käka frukost. Ikeas brunch i all ära. Vi passade även på att gå runt lite vid slottet, historieintresserad som han är. Nej men det var en mysig morgon, fin brytning i vardagen!

Likes

Comments