Header

Sitter faktiskt i skolan, tillsammans med Alexander, komiskt nog är vi dem enda två som är på lektionen😝
Sitter på företagsekonomin och håller på med produkter och hur man ska driva ett företag osv!
Vädret är tråkigare än att vakna bakfull en söndag! Det närmar sig även jul och jag vill inget hellre än att resa bort, men det får vänta ett tag, har så mycket på gång med massa saker!

Saknar faktiskt "T" lite oxå, som är uppåt i landet o spelar med något annat lag fram till måndag!
och då har han massa saker som ska fixas och har typ matcher och saker tre helger fram, lite tråkigt är det faktiskt,
men jag har själv valt att träffa honom och han har ju sin säsong nu, så jag har inget att gnälla över egentligen!
Men får hoppas det blir någon ledig lucka för honom nästa vecka så vi hinner ses lite iallafall!

Det närmar sig både nyår och min födelsedag, Nyår har varken jag eller Annie planerat än, slutar väl med att vi sitter själva.. hahaha 😂 Nä men vi hittar något (hoppas jag)
Veckan efter nyår, nalkas det min födelsedag, men den har vi hunnit planera iallafall, alltid något, utan att avslöja för mycket, så blir vi ett roligt gäng på andra sidan sundet iallafall, utan drama hoppas jag oxå på!
//Nelly

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig helg det har varit uppe i Kalmar, Man har verkligen fått komma ifrån "verkligheten" lite, upptäcka nya saker, och absolut ingen som kände oss där uppe, vilket nog var det allra bästa! I Fredags kom vi upp rätt sent och då skulle vi äta osv, så vi åkte med hem o sov, så vi var utvilade till lördagen.
Lördagen började med besök på kyrkogården för Annies Morfar och satte blommor och kort, och sedan begav vi oss över till Öland, faktiskt första gången jag var där och det var otroligt fint där! sedan lördag kväll körde vi förfest med någon vi träffat där uppe, alla på förfesten tyckte jag pratade danska, och jag tyckte dem pratade som Emils pappa Anton, så det blev lite hat kärlek mellan oss, och sedan utgång, det som var så skönt var att ingen kände oss där och därför gav man de lilla extra för o ha svin kul och tänkte inte på fall man skämde ut sig (vilket vi nu inte gjorde) men ni förstår vart jag vill komma, sedan var tjejerna där uppe mycket trevligare än hemma, hemma kan det bli att tjejer kollar lite konstigt på varandra osv, där uppe kom tjej efter tjej fram och pratade med oss, osv och tyckte vi va jätte fina osv, verkligen PLUS poäng!!!! Söndag blev det bara ligga och kolla film halva dagen och sedan hemfärd halvdagen,
Borta bra men hemma bäst :)
//Nelly
Likes

Comments

Äntligen tillbaka i Malmö igen. I lördags åkte vi ju över till Öland, där såg vi en midsommarstång mitt i november. Slutade med att jag och Nelly sprang runt och sjöng små grodorna.

Likes

Comments

Idag har vi varit på Öland, Nelly fick se sin första väderkvarn och testa kroppkakor för första gången. Vi åkte även förbi min mosters blomstersalong för att köpa blommor till morfars grav, då de är farsdag imorgon. Här kommer lite bilder från dagen.

Likes

Comments

Frågan, har ni någon gång legat? har jag fått frågat till mig fler gånger än vad jag kommer ihåg och kan räkna på mina 10 fingrar, utifrån Annie så har jag en till mycket nära vän som jag känt i hur många år som helst, vi står varandra otroligt nära och umgås så ofta! Varje gång vi träffar nytt folk, kommer frågan oftast inom 10 minuter
"har ni legat med varandra någon gång?"
nä vi har inte legat med varandra, så fort den frågan kommer ut ur er mun, är samma stund som all min respekt för människan försvinner, man måste verkligen inte ligga bara för att man är en kille och tjej som umgås.
Detta behöver inte bara vara när jag är med min nära kill kompis, det kan även vara när jag ska träffa en helt vanlig kill kompis, så kommer frågan, jag förstår inte, ni frågar inte mig samma sak när jag är med en tjej kompis,
tror faktiskt att jag aldrig fått frågan, "har ni legat någon gång ?" när jag varit med en tjej kompis!
vi lever i 2016, man kan umgås med killkompisar utan att man ligger och utan att man måste gifta sig med varandra!


Likes

Comments

Jag och Nelly har länge snackat om att åka bort från Malmö över en helg. Bara komma bort för att rensa tankarna o då menar vi inte åka nånstans inom Skåne utan vi ville bort. Bort från Skåne men inte Sverige. Så nu sitter vi på tåget mot Kalmar för detta blev vår helg att komma bort från Skåne. Det blir en liten resa med Nelly, mamsen och Diva (min hund). Vi e inte Frame förens 21 så det blir väll bara att stanna inne och imorgon väntar äventyren.

Ibland känns de så skönt att bara komma ifrån Malmö till ett ställe där ingen känner en. Känner ju inte riktigt någon sådär i Kalmar mer än min släkt från mammas sida som bor där. Tänk er att bara komma bort och få rensa tankarna från allt. Vi får väll se vart denna resa leder oss och om vi kommer sakna Malmö....

-Annie

Likes

Comments

Sitter nu hemma efter en lång dag, började med att jobba me Aske. Vi gick till o lekte på lekplatsen o två av kompisar kom förbi, träffade sen John på TeaOne, snacka lite skit o vänta tills han slutade jobba. Åkte hem för att sen träffa en annan vän o nu ligger jag i min säng..

Likes

Comments

Vår värsta mardröm är inte att vi är otillräckliga. Utan de är att vi är kraftfullare än vi tror. Det är ljuset och inte mörkret som skrämmer oss mest. Vi frågar oss själva, vem är jag att vara smart, vacker, begåvad, fantastisk? Men faktiskt vem är du att inte vara? Du är guds gåva. Att du spelar liten tjänar inte världen. Det finns inget dystrare än att krympa så att andra människor inte ska känna sig osäkra omkring dig. Vi alla är här för att skina precis som människan ska göra. Och när vi låter vår skönhet lysa, ger vi omedvetet andra människor friheten att göra densamma. När vi är frigjorda från vår egen rädsla, frigör automatiskt vår närvaro andra. Du är vacker och ingen ska någonsin ta det ifrån dig. Du kom till denna planet för att göra en person stolt och den personen e du själv. Så lyssna inte på vad andra säger utan följ dina drömmar.

Om du inte hört det idag så säger jag de till dig. Du är gudomligt vacker, låt dit ljus skina så att alla ser den vackra gåvan du har ditt leende.

-Annie

Likes

Comments

Eftersom "T" har träning hela veckan och match på tor och jag åker till Kalmar över helgen med Annie kommer vi inte ses på över en vecka, lite halv tråkigt, men så blir det ibland, "T" har just nu träningar varje dag typ två gånger om dagen och jag min skola, men men, då hinner man sakna varandra lite iaf!
checkar nu ut för lite mys med "T" höres imorgon!
//Nelly

Likes

Comments