Header

Hej på er alla! vääääldigt länge sedan jag skrev sist, det beror på att jag har haft väldigt mycket med skolan och jobbet!

idag fick jag en sådan där minnes grej på facebook att det är hela 4 galna år sedan jag tog studenten!

Och tänk vad mycket som kan ske på 4år!

Jag har börjat studera på nytt!
jag läser nu till undersköterska!

jag trodde jag hittade kärleken igen men insåg att det va inte rätt person att leva med.

jag har fått jobb! är numera Timvikarie på en geropsyk/demens avdelning.

Jag fyller snart 24! och det betyder utgång och middag med världens underbaraste vän man någonsin kan önska sig!!! Min Ronja!!

Likes

Comments

Hej på er!!

Detta är ett av dom absolut jobbigaste inläggen jag skrivit tror jag.


Den 19 December somnade du in för gott och slipper nu all smärta och obehag som du hade.

Vi valde att låta dig somna in efter långa överväganden.

vi fick 9 fantastiska underbara år med dig, du kommer alltid finnas med oss

Du var och är otroligt saknad och älskad av oss alla.

Vila i frid vår Älskade Zimbha

Likes

Comments

Jag har den mest fantastiska, bästa, underbaraste, snällaste, goaste och bästa vän man kan ha!!

Du har alltid funnits vid min sida, du fanns där och stöttade mig igenom mitt livs värsta mardröm.

Du är den som förstår mig till 100%, accepterar mig precis så som jag är, du ger alltid mig fina komplimanger när jag känner mig som fulast osv.

Jag vet att jag alltid kan höra av mig till dig oavsett tid på dygnet om jag behöver prata m.m

Att få ha dig i mitt liv och kalla dig min bästa vän är inget annat än en ära för mig.

Jag älskar dig.

Jag kommer alltid att finnas för dig.

Du vet att du alltid kan höra av dig till mig 24/7

Du är den bästa som finns!!


MIN ALLDELES EGNA RONJA ERSSON!!!

http://www.nouw.com/ronjaersson


Likes

Comments

Hej på er alla läsare!!
Tänkte berätta lite om min helg!

FREDAG:

I fredags så kom min bror och hans familj ner till oss med deras senaste tillskott Lilla Alice på 10 veckor. Jag blev så jävla kär, tog varje chans jag fick å snuffsade in hennes otroligt ljuvliga valpdoft.
BILD KOMMER I SLUTET!

LÖRDAG:
Igår åkte jag till Ronja för att äntligen få se hennes lägenhet. Vi hade beställt bord på Pinchos för att sedan dra vidare till Excet å dansa loss i slagerbaren. Jag tyckte det blev en lyckad kväll.
BILD KOMMER I SLUTET

SÖNDAG (IDAG)
Idag så ska jag och Ronja på bio,
Ronja ville även in till stan och kolla på julklappar.
Men idag mår vi som bi förtjänar och Ronja sover fortfarande. Hoppas hon vaknar snart.

SÅHÄR VA MIN HELG!!
VÄLDIGT LYCKAD!!

Likes

Comments

 Hej!

Den senaste tiden har min självkänsla svikit mig 100 gånger om, jag har haft svår ångest och känt mig riktigt misslyckad. Vad beror detta på då? Jo jag har trappat ner på en av mina mediciner för att så småningom sluta helt med den (trodde jag)​, men så blir inte fallet, jag har insett att jag inte klarar mig utan den. Jag har tvekat hela denna veckan om jag verkligen ska jobba inom vården, har fått höra diverse kommentarer om att jag kommer inte klara det, ingen skulle vilja bli behandlad av mig osv. Jag har valt att inrikta mig på Akutsjukvård, vilket jag den senaste veckan har börjat tvivla över då jag fått dessa kommentarer. Men innerst inne vet jag att det är där jag hör hemma. Jag vill hjälpa dom som råkat ut för skador, jag vill hjälpa dom att bli bra igen. Jag ska fan satsa allt jag har nu! Ångesten ska fan inte få vinna!! Jag är starkare än såhär!!!!!!


Nu ska jag ta tag i denna dagen och få något gjort. kram på er alla

Likes

Comments

Hej på er!! Nu har första veckan av utbildningen gått, jag har haft både ups and downs på om hurvida jag kommer klara detta. Min första kurs är Hälsopedagogik. men men, detta ska jag bara klara.


just nu sitter jag och väntar på att min pizza ska knacka på dörren, jag är as hungrig!!!

har inte ätit något idag. vi hörs senare puss på er.

Likes

Comments

Hej på er alla!

Denna helgen har vi besök av min bror, hans flickvän och barnen. Som jag har saknat Liam & Vincent, dom har växt jätte mycket och blir bara större å större. Liam har börjat i skolan och tappat två tänder han är så stolt över det. Vincent är stolt över att han nu är en av dom största på föris. Dom kom igår kväll och då satt vi bara och pratade och umgicks. Idag åt vi pannkakor till frulle och nu sitter jag här ensam då barnen åkte med farmor å faster nr2 för att handla. nu ska jag kolla in lite sajer som jag behöver då jag ska börja läsa i november jag ska utbilda mig till USKA

Likes

Comments

Hej alla fina! Ikväll kör jag ett Greys Anatomy maraton med alla säsonger från 1-12. såg även att det allra första avsnittet av säsong 13 är släppt på Dreamfilm. Man kan inget annat än att älska greys, fast saknar christina Yang och Derek

Likes

Comments

Jag är så trött på det här snacket om att det är utlänningarna som endast bryter mot lagarna. NEJ!!! Det är det inte, visste ni det att det är fler svenskar som dödat någon genom att sätta sig i en bil med alkohol i kroppen, det är mesta dels svenska tjejer som kränker varandra via sociala medier. det finns även svenska män som våldtar men inte lika många som anmäls. Det finns även dom svenskar som misshandlar tiggare blir dom anmälda Nej för den drabbade vågar inte anmäla för dom vet att det är ingen som lär bry sig. alla säger att vi ska sätta strängare straff i Sverige mör att invandrarna kommer för lätt undan! men dom svenskar som begår brott tror ni inte dom också har samma straff. hade man gått ut på stan och frågat invandrare hur dom blir bemötta osv och sedan gjort samma med svenskar så hade man blivit illamående av resultatet, vissa färgade får inte ens besöka vissa matserveringar. skamlöst tycker jag.      

Likes

Comments

Hej på er alla, just nu sitter jag på tåget som ska ta mig in till Göteborg för att träffa min underbara Ronja! Vi ska shoppa lite och sedan luncha på jensens. Sedan ska Ronja dra till jobbet och jag ska hem till Baloo och se ifall golvet är färdiglagt i köket, det kommer bli så jävla nice med ett nytt golv. men vi hörs senare.  kram på er

Likes

Comments