Tar en paus med min 30 Days challenge denna vecka då jag har alldeles för mycket plugg. På måndag ska jag till skolan i Kalmar och ha en heldags examination i idrotten och sedan har jag examination Torsdag och Fredag i Historia och Spanska så måste verkligen plugga så mycket jag bara kan.

Är vi Pontus familj nu över helgen, var väl inte planerat då jag egentligen skulle jobba idag från början. Men mådde både dåligt och satt sedan på akuten in på natten med Pontus pappa som lyckats blivit rejält biten av en av katterna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är inte rätt person att yttra mig gällande tidsfördriv då jag alltid slänger iväg min tid på serie tittande. Men exempelvis nu när min sambo varit borta 4 dagar på exkursion så kan jag inte koppla av och komma till ro med mina studier utan jag måste verkligen pyssla och se på serier för att tiden ska gå så snabbt som möjligt.
Så jag har då tittat på serien Fjällbackamorden som det fick bli denna gång, samtidigt som jag suttit och lagt diamant bilder. ( inte så omtalat på svenska marknaden så ni får söka på det för att få en uppfattning om vad det är. )

Likes

Comments

Just nu är framtiden väldigt ovis, men enligt mina planer och önskemål så kommer jag vara utbildad och klar som polis och har förhoppningsvis inte bara en person att dela mitt liv med utan även en eller två minimi.
Ett hus med en stor gård vid avsides av allt, bebodd av mig, en sambo/man, förhoppningsvis 2 barn. Hoppas att min dröm om att adoptera då har blivit besannad. Sedan lite djur för att fylla ut, lite lamm/getter, hund & katt. Egentligen så långt jag vågar drömma!

Jag och snöstjärna även känd som (5an) för ungefär 5-6 år sedan, åhh vad jag saknar henne!

Likes

Comments

Har egentligen ingen kändis crush på det viset jag hade för ett par år sedan, men Harry Styles.. Han är konst!

Likes

Comments

För stunden har jag en silvrig Iphone 6 och jag är jätte nöjd med den.
Jag har väl egentligen inga appar jag verkligen inte kan vara utan, men de nödvändigaste för mig är bank relaterade appar samt gmail så jag har åtkomst till min skolmail.


Likes

Comments

Dessa är de parfymerna jag varierar mest mellan, annars har jag massa parfymer som fallit mig ur smaken på senaste tiden.

Likes

Comments

3 par ballerinas som bara är skönt att ha under varmare dagar när man inte vill stänga in fötterna helt!

Likes

Comments

Tänkte ta med mina topp 3 like:ade bilder, komiskt att alla är selfies. Folk uppskattar nog inte alla mina bilder på djur!


Mest like:ade är denna

Näst mest like:ade bilden

Och tredje, tycker egentligen inte om den alls men men!

Likes

Comments