Header

Ibland känns det som huvudet kommer explodera, tankarna slutar aldrig rulla och vill inte bestämma vad man vill göra, hur man ska göra det och varför man ska göra det...
Jag vill se en förändring, jag vill göra en förändring, men vågar jag?
Vågar jag göra förändringen som påverkar mer än mig, min ekonomi och min vardag. Vill jag?
Förändring kan vara bra, förändring kan vara dålig, men det är lite vad man själv väljer att göra det till.

Ett sms, ett samtal, en konversation kan få en att verkligen tänka, oroa och bara känna alla känslor komma mot en som en enorm vägg. Ett sms som förstör ens dag, som får en att oroa sig för något som kanske kommer ske eller inte för att texten är betydelselös. Ett samtal som känner en behövd, men ger en svåra beslut att ta. En framtida konversation som ger en ångest.

Man ska ju alltid sätta sig själv och sin hälsa i första rummet, men man måste tänka logiskt och ekonomiskt ibland.
Eller hur?

Likes

Comments

God morgon!

Sitter i sängen med dagens första kaffeintag för att förberedda mig inför ett samtal som jag måste ringa men inte riktigt vågar! får ta tag i det snart alltså!
Gårdagen spenderades med att sova hos pojken, för att sedan lämna honom kvar i den varma sängen medan man själv skulle till jobbet och slita röven av sig som vanligt.

Sedan en fråga... Är det bara jag som älskar att storhandla/mathandla?
Det är så roligt faktiskt, gå runt bland hyllorna och få inspiration liksom! För mig blev de en storshopping igår med pojken, dock för respektive hem men de var kul! Snart flyttar vi ihop.. (okej, typ om 4 mån)

Snart blir det jobb och stängning för min del! Tagga till!

Likes

Comments

Sicken helg det blev trots jobbhelg! Fredagen var lång på jobbet, Lördagen var sjukt kaos på jobbet på grund av mellofebern som var här i Växjö, söndagen var bara jobbig. Kanske på grund av lite festligheter på lördagen!
Kollade på Fifty Shades of Darker med några kompisar, bättre än jag trodde och bättre filmad än 1:an. LÄNGTAR till 3:an, det är den bästa boken! Blev utgång på Deluxe efter och kaos med singstar hemma hos min kompis efter! #bakfullpåjobbet haha!

Likes

Comments

God dagens!

Gårdagen var en ganska konstig dag egentligen, hade sovit länge men var sjukt trött hela dagen och seg i benen. Kanske för man inte jobbat på 5 dagar! Så var borta i huvudet länge innan kaffet kikade igång.
Efter en lång jobbdag blev det att fira pojkvännens födelsedag men pinchos och presenter! Är så sjukt gott, speciellt drinkarna! Åt lite för mycket så låg i sängen hemma efteråt med stor matkoma!

Idag blir det häst och jobb! Inget ovanligt här!

Likes

Comments

Idag, och kanske de senaste dagarna också har det varit så fruktansvärt fint väder här i VXO! Soligt och "varmt"
Efter en lugn morgon med pojkvännen drog jag in till stan för ett möte som gick bra och sen blev det en mysig skogstur med mixen innan solen försvann i horisonten.

Imorgon blir det jobb efter 5 dagar ledighet från Espresso House, kommer säkert känna mig helt ringrostig.


Likes

Comments

(Brighton Jan - 2015)

3 saker jag ser fram emot
- Sommaren såklart med sin värme, semester och underbara närvaro! Sen den andra saken är att i vår/sommar flyttar pojkvännen in hos mig, vilket jag verkligen längtar efter! Jag ser också fram emot vad framtiden erbjuder, alla överraskningar och spännande saker som man inte riktigt vet ska hända än!

3 saker jag gillar
- Hästar, Kaffe och pojkvännen! Haha svårare än så är det inte!

3 saker jag inte gillar
- Idioter som förstör, respektlöshet och just nu halkan under snön. Helt livsfarligt!

3 saker jag vill
- Jag vill tatuera mig och spanar på 3 olika idéer, men sen är frågan om storlek, vart den ska sitta och så! Jag vill skaffa ny bil för att min är så liten och skruttig! Sist vill jag resa igen snart, kanske till England igen eller till något soligt ställe och bara ta de lugnt!

3 saker jag borde
- Träna igen, kommit in i en svaka verkligen, Bli bättre på att städa och diska hemma och inte bara på jobbet. Göra klart i lägenheten, lite småsaker som fortfarande saknas, speciellt i sovrummet.

3 saker jag kan
- göra grym latteart om jag verkligen ha tid, kolla på slut på en serie på samma dag för att livet utanför är mycket tråkigare än den i serien! hm.. Rida någorlunda bra!

3 saker jag inte kan
- Kan inte sjunga och är inte musikalisk överhuvudtaget. Jag kan inte ha bra tålamod i vissa situationer men de beror helt klart på vad som sker. Sen kan jag inte sköta mina växter, alla håller typ på att dö! visst har de klarat sig i snart 1år i alla fall.

3 saker jag ofta pratar om
- Jobb, hur trött jag är och hästar troligtvis!

3 saker jag önskar mig
- En ny bil, en resa och ett ork för att träna!

3 saker jag blir stressad av
- Långsamma människor som går före en, när folk är tidsoptimister fast jag är också en sjukt tidspessimist så..
Blir alltid också stressad när man ska gå av flygplan, inte för att jag vill av först utan för att jag typ får någon panik och klaustrofobi känsla i kroppen när man ska börja gå av. Sjukt jobbigt är det!

3 saker jag ska göra i veckan
- Fira pojkvännen som fyller år, jobba och rida!

Likes

Comments

Jag och pojkvännen firade hela alla hjärtans dag tillsammans för båda var lediga, vilket var riktigt skönt! så efter en brakfrukost och en lugn dag i soffan ungefär så åkte vi och spelade biljard, vilket var riktigt kul! Sen blev det middag på 4krogar, mycket gott men ej värt pengarna ändå! Första gången vi båda var där och åt, men som sagt går jag nog inte dit igen även om det var riktigt gott kött. 

Likes

Comments

Blev en riktigt mysig kväll igår med pojkvännen. Hämtade honom i stan där han hade köpt sushi till oss båda! Älskar det!
Sen när vi kom hem till mig så tar han fram en bukett rosor! Så överraskad och glad blev jag, kanske släppt en hint att jag ville ha det för aldrig fått blommor innan men trodde inte han skulle köpa de!

Blev en lugn kväll framför Tv och paradise hotel på kvällen, vilket han kanske inte riktigt ville se men tvingades till!
Ikväll blir det biljard och en mysig middag för oss! Ska bli så kul!


Likes

Comments

Färska Frallor, Kaffe, Juice, Jordgubbar med nutella, Yoghurt med musli och punchrullar = Riktigt bra frukost!!

Likes

Comments