Header

Dagen har verkligen varit skön! ledig som tusan och inte gjort så mycket, precis som de ska vara.
Sov länge innan frukost på balkongen med en speciell person. Innan vi drog ut på en runda på grand, lunch vid slottsruinen och sen letade fram ett gammalt speciellt ställe.

Efter ett träningspass med Niemi blev det mat, dusch och sitter med en ansiktsmask och ett glas vin! En bra dag helt enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stolt kände jag mig efter igår! Hann med så mycket innan jobb mellan 17-22.30!
Eller mycket och mycket, tränade så svetten rann på gymmet, cykla till och från. Även på kvällen se till och från jobbet! Man ska vara glad för att man ta tag i sig själv ibland! Sen låg jag och stekte mig i solen hela dagen innan jobb! Dock så får jag steka andra sidan idag då jag bara brände och fick färg på ena sidan tydligen, haha!

Likes

Comments

Dopet igår var så underbart, helt kär i min lilla kusin! 22 år mellan oss, haha! 9 år mellan mig och mostern min. Min mammas släktsida är lika vid som ekvatorn, men ju fler desto bättre!
Dessutom blev det en SURPRISE FÖRLOVNING! Han gick ner på knä under ett tal och ingen kind va torr för alla grät! Så mysigt!

På kvällen satt jag på min balkong med Fia och pratade skit bara!
Denna dag har varit sol, umgås med min stackars hund som är dålig pga fuktexem och hoppar runt på terrängbanan i solen på pollen!

Likes

Comments

Denna dag har varit riktigt underbar och inte bara för att de är fint väder!

Började dagen med att åka ut till ingelstad och ha ponnyridning med ridskolan när det va Expo på ett gymnasium. Riktigt roligt var de underbart sällskap och hästar är bäst helt enkelt. Fick en liten solbränna också så klagar inte!

NU ska man mot kusinens dop!

Likes

Comments

Gud, mitt humör är inte alls på topp längre, förutom kanske igår där det ändå svajade några gånger. Fick hålla kämpa till det ändå eftersom jag var kring folk jag inte kände på utbildningen. Färdig skiftledare nu i alla fall.

Idag har det bara varit en jobbig dag, arg, glad, upprörd, gråtfärdig, stressad, trött och just nu ganska bra. Taggad på att dra till gymmet med Niemi. Känner att jag behöver pumpa lite adrenalin ur mig kanske. Sen taggar man 3h jobb imon innan jag har ledig helg!

Fick hem lite nya träningskläder som ska hålla mig lite mer motiverad, och ja, det var rea på Blacc om det inte märks! Sköna träningskläder och 50%, jag klagar inte!

Likes

Comments

Då var man påväg till Malmö och huvudkontoret för sista utbildningen i vägen mot att bli Skiftledare! Efter detta är man färdigutbildad men inte fullärd! Finns alltid mer att lära sig!

Hämtade frukost på jobbet så det är bara att njuta i 2h på tåget nu!

Likes

Comments

Denna dag har varit så frukstansvärd omtumlande! Känns som jag suttit en berg och dalbana idag! Bra, sen dålig, sen helt ok och sen fick jag värsta dåliga humöret! Stackars den person som pratade med mig i telefon då!

Lyckades ett bra gympass och god kvällsmat iaf

Likes

Comments

gud, denna helgen har bara varit fullös medvetslös verkligen. Jobbat lång pass hela helgen på EH och inte bara genom fint väder utan genom Växjö Pride så hade vi kö konstnant, i alla fall de 9h jag jobbade! Helt utmattad var jag sen men det var riktigt roligt att jobba på ett sätt också. Stämningen va go och som sagt så är det på ett sätt roligare att jobba när det är bra väder.

Annars bestod helgen av gym med Niemi, Kolla på Eurovision, en massa jäkla tankar, kaffepaus vid kronobergs slottsruin i solen och sova.
Sen att denna måndag inte har varit lika bra kan vi skippa att gå djupare in på! hehe!

Ha en trevlig vecka godingar!

Likes

Comments

Njuter i solen på hästryggen !

Likes

Comments