Header
View tracker

​Dåååå, kanske det var dags att blogga igen när man ligger hemma och mår dåligt! Första gången jag är sjuk en hel dag på typ 1år. Försökte jobba både onsdag och torsdag men det slutade med att jag mådde värre! Ska i och för sig jobba imon, men med lite annat än vad jag brukar så de få gå!

Sen sist har det inte hänt mer än jobb, stall, kompisar, pojkvän och träning! Så de va de!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen helg och ledig helg på de! Jobbade igår till 14, sen blev det lite ärenden som anrundades med en hopplektion på kvällen! Gick bra, fick hoppa ner till min söta underbara ponnyfavorit! Inte ridit henne på ett tag!

Idag blir det IKEA, så fort jag får ut pojkvännen till bilen!


Likes

Comments

View tracker

Hittade denna sidan med snygga posters! Vill ha några "köks-posters" till mitt kök då de är lite för tomt på väggarna! Rikigt snygga posters med motiv, texter, qoutes och världskartor! Värt att klicka in på! Bara klicka här --> Desenio

Likes

Comments

Blev så glad idag, en gäst kom fram till mig och sa att den cappuccino som jag gjort åt henne var den godast hon druckit i Sverige! En sådan kommentar gör verkligen ens dag bättre! Dessvärre ingen bild på den med bjuder på en annan fin dryck med ganska fin latte art på!


Likes

Comments

​Älsklingen och jag firar 6 månader idag, dock har vi känt varande i ca 1,5 år. Dock firar vi denna dag med att båda jobbar kväll! heheh!

Likes

Comments

​Vaknade upp på bästa sätt bredvid pojkvännen så sent som 11. Skönt att vara ledig en måndag! 
Sen när han drog till jobbet åkte jag hem för att sedan ta mig till gymmet och träna för första gången på länge! Dags att bli lite mer fit till december då vi åker till Spanien. Efter gymmet blev det också en tur till gymmet och hoppade i 40 min med sötnosen! Perfekt höstdag dessutom, väldigt fint och mysigt! Nu är maten smällt och dags för dusch... och disk!

Likes

Comments

Fullt upp hela helgen så bloggen hamnar inte som prio ett!
Jobbade och va i stallet på fredagen med ett humör som inte va på topp! Även hämtat en liten mops som jag vaktade denna helgen (så sööt) Lördagen blev det jobb och hockey. idag var åter igen jobb och sen umgås samt sova hos min underbara pojkvän!

Likes

Comments

​Idag var det inget mindre än kaffes dag! Wooop Woop! Massa kaffe har det blivit och ett samtal till 112. En ganska händelserik dag som har gått mot sitt slut! Hämtat paket med saker som jag har beställt! #dagsattbörjatränaordentligt! haha! Äntligen fredag imon!

Likes

Comments

Denna killen gör mig troligt lycklig! Tyvärr är han inte min egen utan jag hjälper till med honom 2-3 ggr i veckan. Detta har jag gjort sedan Januari 2013. Hade en paus på 1 år när jag var i Brighton och lite längre innan jag i augusti 2015 hittade tillbaka till honom! 

Totalt 2,5år blev det i augusti i år! Hästar är en terapi och en otrolig vän som aldrig säger emot, aldrig sviker och är en otrolig lyssnare!

"A horse is your best friend, you can tell them anything no one else will ever know"

Likes

Comments

​Asså denna killen, IN LOVE! Säkert många som hört denna underbara covern på Robyn's "Dancing on my own" 
Minns att jag såg honom på x factor's youtube kanal för flera månader sedan. Gåshud när man hör honom sjunga!

Likes

Comments