Header

Då var ännu en helg över. Tiden rinner verkligen iväg nu.
Hela helgen har bestått av Hästen, Jobbet, Plugget och idag måndag har städat hela lägenheten.... för att slippa plugga mer än de 4 timmarna jag gjorde på förmiddagen.

Imorgon blir det av mot Kalmar och lite grupparbete!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag!
Bara imorgon kvar sen är det helg! Dock jobbar jag tyvärr hela helgen men ska plugga, men har bara sköna pass på jobbet så det kommer nog gå lysande!
Idag var man uppe med tuppen för att ta 8-tåget till Kalmar för lite grupparbete på universitetsbiblioteket -UB. Gick riktigt bra så nu är man påväg hem igen för mer plugg senare ikväll, bara hästen emellan! 

Btw älskar min nya väska från H&M - 349:-

Kram på er!

Likes

Comments

En helt vanlig dag har de varit idag! Skola, grupparbete och massa pendling som varit idag! Varit på lite konstigt humör kände jag, hoppas de inte ligger kvar tills imon!

Likes

Comments

Måndag: Skola 10-15 + Grupparbete + Plugg + Gym
Tisdag: Skola 12.30-14 + Grupparbete + Plugg + ev. Gym
Onsdag: International Fare i Växjö för framtida utlandsstudier + Plugg + ev. Gym
Torsdag: Mix + Grupparbete hela dagen + Eget plugg
Fredag: Mix + Jobb 12-18
Lördag: Jobb 7.30-16 + Mix
Söndag: Jobb 8-15 + Plugg

Fullt ös om vanligt denna veckan, Försöker även komma in mer i rutiner med plugg och gym, det ena har tendens att få en att tappa suget till det andra! Det mesta handla om en vanesak dock. Grupparbetet ska delvis vara klar till Onsdag nästa vecka och sen helt klart till den Fredag kl 10. Tycker det är ganska jobbigt att plugga enskilt + har grupparbete samtidigt även fast det ena ska hjälpa de andra.

Likes

Comments

Då var det måndag igen!
Inväntar just nu bussen till tåget så man kan åka hem efter en dag i skolan! Ingen direkt rolig föreläsning idag, men lite nytt har man nog lärt sig hoppas jag! 1h att sitta och kolla över det som sagt!

Förhoppningsvis finns energi för ett träningspass när man kommer hem!

Likes

Comments

Då var snart helgen över. Varit ett lyckorus att pojkvännen kom ner, inte setts på 3 veckor kanske!
Blev en mysig helg med pubrunda tillsammans med två vänner och bara en massa mys hemma.
Hann med en runda till hästen med systern min också! Duktig energiknippe till häst!

Nu blir det mysa, kolla på hockey, hästen innan man ska skjutsa pojkvännen till tåget!

Likes

Comments

Hejhopp! Snart är de fredag, så riktigt skönt eftersom de är ännu en ledig helg för mig!
Började dagen super med frulle på condeco tillsammans med Niemi som jag inte träffat på evigheter. Riktigt kul att catcha upp och prata efter så här lång tid!
Sen blev det jobb och nu sitter jag och drickar kaffe tillsammans med mina skolböcker och suckar djupt! Bara att kämpa på.

Likes

Comments

God Morgon!

Dagen började med att gymma för första gången på 2 månader pga massa olika anledningar. Känner redan av träningsvärken trots att jag tog de lugnt. Har som sagt en tendens att bli sjuk om jag går in för hårt direkt när jag börjar gymma!
Snart blir det dags för lite jobb, sen plugg och tvättkväll! Rolig Onsdag!

Likes

Comments

Måndag: Redan gjort men var bara i skolan och sen pluggade med grupparbetet
Tisdag: Springtur+Skola + Grupparbete
Onsdag: Jobb 11-14 + Träning + Tvätt + Plugg
Torsdag: Jobb 11-14 + Hockeymatch + Plugg
Fredag: Jobb 11-15 + Ridlektion + Pojkvännen kommer ner
Lördag: Mix
Söndag: Mix

Likes

Comments

Lovade mig själv att jag skulle vända mina rutiner i oktober, dvs vad jag äter, hur jag mycket jag sover, när jag går upp och hur jag tränar och hur mycket! Igår började helt okej i matväg, fanns ingen tid för träning tyvärr! Jag kalorierräknar genom Lifesum när jag även skriver in vad jag tränar, gör av med samt även hur mycket vatten jag dricker. Att Kaloriräkna kanske inte är optimala men för mig ger det mig mer en överblick vad jag egentligen äter och kan ha med koll på de!

Idag började jag dagen med en springrunda på 2km på ca 11 minuter. Har inte direkt någon kondition nu och har en tendens att bli sjuk när jag börjar träna mer än ridningen efter uppehåll så tänker börja lugnt nu så jag slipper bli sjuk IGEN!
Nu blir det frukost, plugg och sen iväg till skolan!

Likes

Comments

Återigen sviker mina blogginstinkter och ork mig....
Tycker det är så kul att skriva och ta bilder etc, men energin finns inte ibland tillsammans med allt plugg + blir massa pluggbilder också! Dock så ska jag som vanligt försöka förbättra mig!

Sedan sist har man fått godkänd på gruppuppgiften på första kursen, gjort tenta och inväntar nu svaret på om jag klarade det eller inte. tyvärr säger känslan nej, har dock inte den ångesten som jag brukar ha och det ger mig nästan ångest!
Inne på andra kursen nu och kämpar med 2 grupparbeten och samtidigt försöka läsa en kurslitteratur på engelska som vi har i en kurs som går på svenska... lite förvirrande i alla teorier.

Håller på med pollen som vanligt varje vecka och denna veckan hoppas jag att jag kan köra igång med träningen igen efter den hejdundrande sjukperioden som varit nu!

Wish me luck!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

kollade igenom bilderna från i somras och vill verkligen bara fly från vardagen när jag ser dessa! Tillbaka till fjällen och vandra! Klättra, se fjälltopparna från 1300möh och njuta. Inga bekymmer, ingen skola, inget jobb!

Likes

Comments

Då var det dags för första tentan om några timmar, blir in mot stan nu för sedan vidare till Kalmar och skolan!
Wish me Luck!

Likes

Comments

Full rulle hela helgen, och lagt energi på fel saker. Jobbat långpass hela helgen och borde egentligen pluggat känner jag nu, dessutom hade de varit kaos också, det är som att folk verka inse att de har pengar kvar och väljer att spendera dem på fika! Firat mig, pappa och syrran tillsammans med farmor i Lördags också, kul med mat och tårta!

Likes

Comments

....Men eftersom man ligger efter i tentaplugget så sitter man här! Inge möjlighet att plugga så mycket i helgen på grund av jobb vilket är otroligt irriterande. Kan ju inte byta bort dem heller, så är lite nervös inför tentan som är på tisdag. Sen kanske den går dåligt för att man kommer vara så nervös för att det är ens första tenta.

Idag har man inte hunnit med så mycket plugg heller, hjälpte till i stallet imorse, hade en übermysig lunchdejt med Jonna och hennes lille son. Skippade Teorilektionen på ridskolan dock, så har hela kvällen för mig nu att plugga.

TIPS!

Studyvibes på youtube är ett litet hjälpmedel om man har svårt att plugga, man pluggar "med" henne i x antal timmar och sen går man på rast när hon har det etc. Använt det 2 ggr hittils bara men man det är effektivt för man vill inte "faila" utan plugga på som hon.

Likes

Comments

Måndag: Jobb 11-16 + Mix + Plugga
Tisdag: Ev, till skolan för prepp till gruppredovining på Seminariumet + Plugga
Onsdag: Seminarium 9-12 + Plugga
Torsdag: Föreläsning 9-11 + Plugga
Fredag: Plugga + Mix + Ridlektion
Lördag: Jobb 8-17
Söndag: Jobb 8-17 + Mix

Likes

Comments

Te, japp och plugg! Tur att huvudet börjar komma ikapp verkligheten nu!

Likes

Comments

Då var man fortfarande sjuk, hade hoppats på ett tillfrisknande denna helgen, men istället har febern lekt bergodalbana med mig, halsen har börjat göra ont IGEN, och denna gången går det ej att svälja + en dunderförkylning. Känner bara att jag inte orkar vara sjuk mer än 2 veckor. Och om jag måste vara sjuk så kan det väl vara en sak i taget?

Idag måste jag tvinga mitt sjukhuvud att plugga, tvätta och om jag orkar städa. För fortsätter det såhär så kommer det ser för jävligt hemma hos mig! Nu blir det te och lite läsning iaf. 9 dagar till SHL!! let the hockeyseason begin!

Likes

Comments

.. but I'm feeling 22!!!

Då var det min tur att fylla och kommer gå runt och sjunga till Taylor Swift "22" hela dagen.

Likes

Comments

Då var man officiellt sjuk nu då! Kämpade mig igenom en natt med feber, vaknade till ingen feber, stack till skolan för att på högskolan kan man ju inte missa något, dock kanske jag inte minns något av de han sa. Åkte hem, sov i 3h och vaknade till feber igen. Så nu blir det sjukstuga hela helgen, tyvärr min jobbhelg, så cash flew away!
Imorgon måste jag dock kämpa mig igenom gruppuppgiften så jag får min del gjord till måndag.

Sen är det ju sjuk kul att bli sjuk lagom till min födelsedag, då pojkvännen skulle komma hem och vi skulle ut och äta. Nu blir det mys i soffan istället. Dock är det så sjuk irriterande. Hoppas detta försvinner till måndag nu!


Likes

Comments