Header

I måndags var man på nöjesnyttfesten med några av jobbarkompisarna, lite najs aw. Gott dricka, magen höll sig i schack hela kvällen. Kul att klä upp sig och se andra uppklädda när man brukar se varandra med skitiga jobbkläder, osminkade och kaffe upp till öronen.

Tisdagen bestod av jobb på andra jobbet, inget firande av nationaldagen. När jag bodde hemma kunde de bli någon tårta och fika med några i släkten.

Idag vaknade jag tidigt och gick till gymmet. Efter de har jag städat i 5h, helt slut efter att skrubbat, dammsugit, moppat och torkat. Måste bli bättre på att små städa då och då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

gått några dagar sedan jag skrev sist. Det har dock bara varit jobb, stall och så en släng magkatarr igen... alltid lika roligt..
Igår var jag en stund eller så länge jag orkade på släktfest med farmors sida. 100 personer ungefär, så blir det när farmors mamma har 11 syskon.

idag blev det en runda till stallet, trots ont i magen kunde jag rida en liten stund i alla fall. I eftermiddag blir det dejt!

Likes

Comments

efter en bättre jobb dag med ett 5h pass så körde jag själv hela vägen till älmhult och IKEA för lite små shopping till lägenheten. Varit sugen på att köpa några saker ett tag, blev lite krimskrams som gör lägenheten mysigare. Fixade till min kontorshörna. Inte helt klart, ska få lite hjälp med hyllor och magnettavlan som ska upp på väggen.

Bott i min lägenhet i över 1 år och den är absolut inte klar, i mitt sovrums finns endast en säng, nattduksbord och en byrå med en tavla på typ. Förutom inbyggda garderober. Sommarprojekt typ.

Likes

Comments

idag är en sådan dag som bara är jävligt jobbig. Trött som tusan men lyckas ta mig till jobbet, jobbar endast 2 av 3h för att vi hade det så sjukt lugnt och övertygas man att gå till gymmet. Vilket jag gjorde och det är jag sjukt nöjd över.
Men tröttheten sitter kvar och vet inte riktigt hur jag ska få den att försvinna. Kanske ingen mening att försöka ens med tanke på att man ska väl snart äta och sen sova direkt typ.

Hoppas i alla fall på en bättre morgondag!

Likes

Comments

Gud, det känns som det enda jag gör är att jobba, jobba och är i stallet. Jobbat sedan i onsdags och jobbar till och med fredag. Kämpar på och längtar till lördag! ledighet och släktfest!

Ridningen blev ett bad och latte arten går bättre! Beröm av chefen idag gjorde dagen också!

Likes

Comments

Dagen har verkligen varit skön! ledig som tusan och inte gjort så mycket, precis som de ska vara.
Sov länge innan frukost på balkongen med en speciell person. Innan vi drog ut på en runda på grand, lunch vid slottsruinen och sen letade fram ett gammalt speciellt ställe.

Efter ett träningspass med Niemi blev det mat, dusch och sitter med en ansiktsmask och ett glas vin! En bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Stolt kände jag mig efter igår! Hann med så mycket innan jobb mellan 17-22.30!
Eller mycket och mycket, tränade så svetten rann på gymmet, cykla till och från. Även på kvällen se till och från jobbet! Man ska vara glad för att man ta tag i sig själv ibland! Sen låg jag och stekte mig i solen hela dagen innan jobb! Dock så får jag steka andra sidan idag då jag bara brände och fick färg på ena sidan tydligen, haha!

Likes

Comments

Dopet igår var så underbart, helt kär i min lilla kusin! 22 år mellan oss, haha! 9 år mellan mig och mostern min. Min mammas släktsida är lika vid som ekvatorn, men ju fler desto bättre!
Dessutom blev det en SURPRISE FÖRLOVNING! Han gick ner på knä under ett tal och ingen kind va torr för alla grät! Så mysigt!

På kvällen satt jag på min balkong med Fia och pratade skit bara!
Denna dag har varit sol, umgås med min stackars hund som är dålig pga fuktexem och hoppar runt på terrängbanan i solen på pollen!

Likes

Comments

Denna dag har varit riktigt underbar och inte bara för att de är fint väder!

Började dagen med att åka ut till ingelstad och ha ponnyridning med ridskolan när det va Expo på ett gymnasium. Riktigt roligt var de underbart sällskap och hästar är bäst helt enkelt. Fick en liten solbränna också så klagar inte!

NU ska man mot kusinens dop!

Likes

Comments