Header

Skjorta - H&M 149:- // Jeans "Alice" - Gina Tricot 399:-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

... Am i working!

Sen sist har jag inte gjort mer än att jobba sen sist ungefär! Sovit dåligt och ätit dåligt, dessutom tränat dåligt! Livet är verkligen inne i en ond cirkel just nu!

Har precis slutat och sitter på jobbet med en kaffe och en bok för att slappna av lite. Blir en pratstund med Niemi sen också! Imorgon ska jag göra absolut ingenting, förutom att fixa däcken på bilden!

Snygg blå latte va? ;)

Likes

Comments

Efter svettigt jobb vid hamburgare och pommes i värmen så blev det av mot stallet och terapistund i solen med en fyrbent vän. Log runda i skogen med sol och natur kring oss, turer i skogen får en alltid att tänka och huvudet bara snurrar! Dock är det en underbar känsla att verkligen kunna tänka och få fram egna uppfattningar och beslut!
Ridning och hästar är verkligen terapi och så avslappnande!

Likes

Comments

Idag grät jag, idag grät jag för första gången på 2 veckor, då jag såg till att det tog slut. Men jag tror inte jag grät för att jag saknar dig. Jag grät för att vi aldrig kom dit som jag ville. Jag grät idag när jag såg en bild på min bästa vän och hennes pojkvän. Jag grät för att vi aldrig hade det som de har, jag grät för jag är avundsjuk och för att jag vill ha det som de har. Den kärlek jag ser framför mig, någon annorlunda från dig, för vi passade aldrig tillsammans på samma sätt som de passar tillsammans.

Jag grät för jag saknar närhet och för den sortens kärlek jag aldrig fick.


Likes

Comments

Känns verkligen som att våren och sommaren när man dricker islatte påväg från jobbet och klär av sig ett lager till stallet.

Förra veckan gick ridningen skit rent ut sagt och igår gick det skitbra! Inte ridit sen förra veckan men red helt annorlunda igår, fast jag hade samma sätt! Men jag red som jag brukar igår och känner mig besviken hur dåligt jag faktiskt red förra veckan! Sitter dock med träningsvärk i ryggen nu, men kanske bara bevis på att jag verkligen red ordentligt!

Just nu sitter jag på jobbet och har lite rast innan det blir 5h jobb till! Mot stallet efter sen!

Hoppas ni oxå har en riktigt fin vår dag!

Likes

Comments

Hej världen!

Fredag in the house (haha) i alla fall, jobb 6-15 blev det med massor att göra på eftermiddagen då solen klev fram i Växjö och hela staden tyckte det var gott med kaffe i solen. Kul och okul när man varit vaken så länge och dessutom inte sovit tillräckligt (försov mig nästan till och med)

Nu blir det av mot stallet för lite ridning!

Likes

Comments

Gud, idag har det verkligen varit en lång dag!

Blir väckt halv 6 av min chef som undrar om jag kan börja jobba kl 6 på grund av sjukdom och efter lite tricks i dagen schema stod jag i baren k 06.00! Dock vid halv 11 drog jag upp till jobb nr 2 och var där mellan 11-14, innan jag åter igen stod bakom baren mellan 14.30-19.00. Ger mig verkligen en stor klapp på axeln efter en sådan här dag. 13h jobb dag, sen 2st 30 min pauser där jag for mellan jobben och tryckte i mig lite mat och kaffe. Tur att dagen gick fort och smidigt i alla fall. Nu blir det fortsättning på hockey och lägga mig, för imon ringer klockan vid 4.30!

Likes

Comments

En ok sovmorgon, kommit in fel på dygnet så vaknar tidigt, fast kanske inte så dåligt egentligen.
Tog det lugnt imorse innan jag åkte in mot stan för att träffa Jonna och Cappe. Blev 2 mysiga timmar med bebismys och kaffe.

Likes

Comments

Gårdagen var första lediga dagen på hela veckan och efter att nästan jobbat 48h så var det verkligen skönt!
Efter ridningen på morgonen blev det som sagt bebismys med Kusin-Vitamin på 2 månader innan det blev pinchos with the girls!

Älskar pinchos och förutom supergoda drinkar så blir man förvånade mätt på 3-4 rätter och en dessert! Dessutom var hans jobbade där grymt skön och tyckte att de var lite rolgit att jag hade bokat bordet under "Annie B"

Idag har jag bara varit hundvakt, haft värsta PMS-värken i magen och ryggen, men ändå tvättat, pantat och handlat både man och lite små saker för att jag har varit på sådant otroligt uttråkade humör också. Fråga bara min mamma som blev lite klagovägg innan idag. Älskar dig ;)

Nu ska jag åka och lämna lilla mopsen och sen ha en lugn kväll inför imorgon! Då det blir hockey och kanske lite bebis mys med Capsian och Jonna!

Likes

Comments