Hannah skickade denna till mig idag, tack och lov.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När klockan ringde 06.00 imorse så tänkte jag att det kan inte vara meningen att jag ska klara av att resa mig upp nu. Har jättemycket mens och nada kraft i någon del utav kroppen, runt tio koppar kaffe har jag druckit och magen svider. Ska springa dom meter jag orkar när jag kommer hem senare idag.

Gråter. Jag har ju sagt upp mig och var på intervju för personlig assistent i fredags, idag fick jag ett sms som sa att de valt att gå vidare med någon annan. Ursäkta?????? Jag trodde typ att jobbet redan var mitt och gav alla som frågade hur intervjun gick extremt bra nyheter, firade typ i förskott. Tänkte att denna sommaren blir en mysig och bra en, nu kanske jag blir arbetslös och måste flytta hem till ma och pa i gbg igen. MÅ DET INTE HÄNDA JAG BOR JU HÄR NU. Ska sätta mig på Blå Lotus och skämmas, söka jobb tills dom stänger, sjävla fan vilken start på veckan det blev. Kan någon säga när det blir bättre?


Likes

Comments

Imorse när jag gick från bussen till jobbet såg jag en torr trottoar, träd som blommade på rad längs bilvägen och massa människor som såg det jag såg och kände lukten jag kände. En kvav lukt av sommarluft, det har pirrat i min mage sedan dess. Första lukten av en ny årstid, kom på att det nog är min bästa känsla, miljöombyte som alltid är lika efterlängtat just precis i början.

Idag tänker jag inte gå in förrän jag fryser, ska sitta på södra teaterns uteservering och dricka något som bubblar billigt tillsammans med massa tjejer jag längtar efter att träffa. Ska slappna av och skratta, sen ska jag på releasefest och risken finns att jag känner mig lite malplacerad och spänner mig där tyvärr, i ain´t no celeb och pratar inte det snygga språket. Livet känns lyckligt idag.

Likes

Comments

Varför funderar en ens över om man är snygg nog för en kille, varför kan blicken från en man avgöra ens dagsform. Varför vill jag så gärna ha bekräftelse av killar, varför får jag en extra boost om en kille gillar min bild på instagram eller skrattar åt mitt skämt. Varför trodde jag som yngre att en hand på min rumpa var en komplimang, när jag egentligen blev utsatt för ett brott. Varför lever kvinnor fortfarande efter männens regler.

För att en tjej som är knullbar alltid ligger bättre till än den som inte anses vara det, för att män har större makt och män bedömer kvinnor efter hur gärna dom vill se henne naken. För män går före och högre i samhället, för att en man som är komplicerad, trasslig, svår och våldsam är het men en likadan kvinna ska en akta sig för. Kan vi för all framtid sluta ursäkta mäns beteende med deras kön, kan vi sluta vara hon, hen, en, den i hans värld. Han håller på att sätta hela världen i brand. Vi gör det bättre.

Likes

Comments

Jag önskar att jag inte skällde på dig för att jag förlorade dig när vår kärlek tog slut, för jag vet att det var det som hände, du lämnade inte mig. Jag önskar att jag inte var självisk och ifrågasatte din frånvaro när jag varit med och bestämt att du skulle gå. Du ifrågasatte aldrig mig, inte ens när det var jag som erkände att vi var över. Jag klarade inte av att ge upp tryggheten som var du och när du hanterade situationen annorlunda så skyllde jag allt som gjorde ont på dig. Ingenting som gjort ont i mig har varit ditt fel, jag har ingen rätt att skylla på dig, hur gärna jag än velat många gånger. Du hade varit kär i mig och det var det som gjorde så ont att förlora. Tack för att jag fick vara med om dig.

En gör ett sånt dubbeljobb genom att vara så jävla arg, då ska en först komma över alla andra känslor för att sen inse att en har allt det onda kvar att komma över. Fram tills nu har jag ibland gjort saker för att ge igen, så mycket fult, själviskt och som bara gör mig illa i slutändan. Nu har jag insett hur skönt det är att sluta vara arg, it is mindblowing. Förlåt.


Likes

Comments

​Jävlar i mig vad ont detta gjorde, jag hörde alltså ljudet av tänderna som tog ett bett rakt i tungan, jag lovar att det nästan gick hål. Ensam satt jag också men kunde liksom inte hålla smärtan inombords utan det som kom ur min mun va viskande kuken,kuken,kukeeeeeen mycket sammanbitet. En annan tragisk händelse skedde imorse när jag skulle dricka upp sista kaffeslatten som hade svalnat, det som nuddade min läppar var inte bara kaffe kan jag säga, en stor bit utav något jag inte vill ta reda på vad(kan ha varit en bit fralla). Kämpar fortfarande med att hålla kvar kaffet i magen.

Likes

Comments

Helt jävla ärligt så är jag ett vandrande skämt just nu, försov mig imorse trots att jag gick och la mig via nio. Igår på jobbet hände det tre gånger att Agnes bad mig komma upp till femte våningen med olika saker och när jag kom upp hade jag alltid missat något. Till slut sa hon att "När du inte har så bra minne just nu så kanske det kan vara bra att skriva upp saker på lappar", ifrågasätter in ålder, 22 år och post its överallt för att komma ihåg saker. OCH igår när jag gick in i köket på jobbet tordde jag någon hade bränt sin mat för det var så rökigt, jag var ensam om att se denna rökdimma och insåg att jag var helt yrslig. Jag undrar vad min diagnos blir om jag börjar googla, det är väl symptomen på en tumör som ligger och trycker eller utmattning. I vote for utmattning. En tumör hade verkligen fått bägaren att rinna över. Slutsats: upprepningar här är ursäktade

Andra dagen utan att jag en enda gång har tänt en cigarett.

Likes

Comments