Imorse fick jag äta frukost med Hannah igen, hon var på besök från Stockholm så vi sov skavföttes. Igår kväll efter några glas vin kom vi på hur kul det är att hälsa på varandra, så vi bokade tågbiljetter för mig till Stockholm. Kunde imorse konstatera att alla datum stämde och 10e åker jag upp över helgen. Frukost lunch middag ihop i två dagar.
Ikväll ska vi fira Malin som fyller år, tar varje tillfälle att fira fast vi slutade räkna vid 19.
Helg mitt i veckan, hej!

Likes

Comments

Distraherar mig med annat men så fort jag stannar upp så är han där, fast han inte är det

Likes

Comments

Jag sitter på tåget och kollar ut genom fönstret, nerhasad i sätet så tröjan har åkt upp längs med öronen. Lyssnar på Titiyos album på svenska och önskar att inget annat än att sitta här krävdes av mig, på ett par veckor. Jag tror jag är psykiskt utmattad, det har snurrat så mycket tankar fram och tillbaka i mitt huvud senaste året att jag ibland får hålla i mig för att inte ramla.
Köpte sista minuten biljett till Helsingborg igår och när jag kommer fram står Ellen på perrongen och väntar. Vi ska nog fixa våra naglar och sen gå runt hemma hos henne i noppriga träningsställ, men med jävligt fräscha naglar.

Likes

Comments

Igår vara bara jobb, 8-7, sen åkte jag hem och somnade hos Malin. Kom på på vägen dit att jag glömt ringa vaktmästaren för att säga att jag gått, han skrattade när jag ringde upp och önskade mig en trevlig kväll. Tack och lov för honom då jag inte var på humör för en tillsägelse. Är tankspridd utav bara helvete varje gång jag ska fokusera.
Imorse väckte Malin mig vid 7 för att vi skulle hinna handla, laga och börja äta frukosten innan solen gått upp. Vi hann!!! När det blev ljust hade vi redan käkat upp varsin fralla och tröttnat på filmen.

Hatar dagar som väntar på kvällen, jag ligger i sängen klar och väntar på ett okej från Emelia så jag kan börja röra mig. Kommer spendera alla mina pengar på SF:s biosalonger denna månaden, har inte råd med spa. (Ingen alkohol, skål!)

Likes

Comments

Klara Hedberg och Elemina Karlsson tyckte i våras att det var dags för alla kreativa människor i Göteborg att lyftas fram. Ge dom en plats att synas istället för att verka i det dolda, så dessa brudar startade hemsidan Stadsekot.se. Nu är vi ett gäng som skriver, fotar och delar med oss av saker vi och ni brinner för.
Har ni inte redan kollat in den så gör det, och om ni vill synas där eller vet någon som borde göra det så hör av er. Vi kommer ställa till med mycket framöver och ni vill vara med, lovar!

Likes

Comments

Sen sist har 2016 blivit 2017. Har proppats till bredden med förväntningar, nytt år, nytt jag, nytt liv. Nej inte alls, 31a till 1a är inget mer än tisdag till onsdag. Jag ska få tiden att kännas kul tills något större än ett nytt nummer i almenackan händer.

Bladet jag bläddrar vidare från är skrynkligt av tårar, spillda vinglas och förväntningar. Började året med att tappa hjärtat i marken och spenderade resten av året med att försöka samla ihop delarna. Svårt att veta hur när den som hållt ihop det så länge ändrar riktning och fokus bort.

Jag flyttade in på soffan hos Hannah som inte krävde mer av mig än sällskap till kaffet och under täcket framför tv:n, hon lät mig bara vara. Vi tog hand om varandra hela sommaren och övertalade varandra varannan dag om att Jo en flaska vin ifall ifall att vi ändrar oss. Oftast ändrade vi oss. I hennes fönster blev vi mästare på att skoja bort saker vi gjort och sen ångrat, på ett nästan sjukt sätt efterkonstruerade vi situationer. Med hybris frågade vi oss själva gång på gång varför i helvete vi inte hade en pod. Jävlar vad vi har garvat, och just dom stunderna med henne är mina högsta toppar på året. Hon har varit huvudpersonen 2016, vi gjorde allting hanterbart.

Nu har hon flyttat till Stockholm och om en månad flyttar jag hem till mamma och pappa, ska spara pengar för att ta mig någonannastans.

Vilka jävla människor jag har nära och tänk att det blev bra till slut. Tänker inte nudda botten 2017.

Likes

Comments

Har insett att han inte svarar när jag ringer, glömmer det efter några glas vin

Likes

Comments

Jag har rökt min sista cigarett
Vill inte lukta usch eller leta efter låtar som passar ihop med en cigg. Ha traditioner som rasten-ciggen eller påvägtilljobbet-ciggen. Tjata med mig någon ut i slasket utanför en bar för att det är gött efter några glas vin. Sluta intala mig att en deppig stund är snyggare med ett bloss.
Har köpt en ny parfym och rökt min sista cigarett.

Likes

Comments

Igår morse vaknade jag av ett meddelande där en vän berättade vilken fin krönika jag hade skrivit. Osäker på om hon hade hittat några gamla dagboksanteckningar, eller om krönikan jag skickade in i början av sommaren hade publicerats gnuggade jag sömnen ur ögonen och hittade krönikan på nouw.se. Efter fler fina ord än jag kunnat hoppas på började dagen med lite lätt hybris och huvudet jävligt högt.

I kontrast till detta vaknade jag imorse med träningsvärk efter en kväll/natt fylld av varannan vatten varannan spya. Nu sitter jag i fönstret med en kopp te och är i behov utav tips på mat som med störst sannolikhet inte kommer upp direkt efteråt.

Tankarna på att jag kanske inte överlever en timma till har börjat avta samtidigt som vattenglasen ett efter ett får stanna kvar i magen. Igår var jag dock inte kaxig när jag låg i soffan och tänkte på alla dödliga tillstånd med illamående som symptom. Eller när jag stod mellan valet att låta ögonlocken få ge vika och rädslan att kvävas av en spya i sömnen.
Så i jämförelse med det kändes lite träningsvärk och illamående helt okej att vakna till, att vakna överhuvdtaget var ju lite utav en överraskning. Matförgiftning visade det sig vara.

Här har ni iallafall krönikan som jag obefogat eller inte fick lite hybris av.

http://nouw.com/magazine/det-sitter-inte-alltid-ett-gips-pa-armen-3686


Likes

Comments