View tracker

Har insett att han inte svarar när jag ringer, glömmer det efter några glas vin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har rökt min sista cigarett
Vill inte lukta usch eller leta efter låtar som passar ihop med en cigg. Ha traditioner som rasten-ciggen eller påvägtilljobbet-ciggen. Tjata med mig någon ut i slasket utanför en bar för att det är gött efter några glas vin. Sluta intala mig att en deppig stund är snyggare med ett bloss.
Har köpt en ny parfym och rökt min sista cigarett.

Likes

Comments

View tracker

Igår morse vaknade jag av ett meddelande där en vän berättade vilken fin krönika jag hade skrivit. Osäker på om hon hade hittat några gamla dagboksanteckningar, eller om krönikan jag skickade in i början av sommaren hade publicerats gnuggade jag sömnen ur ögonen och hittade krönikan på nouw.se. Efter fler fina ord än jag kunnat hoppas på började dagen med lite lätt hybris och huvudet jävligt högt.

I kontrast till detta vaknade jag imorse med träningsvärk efter en kväll/natt fylld av varannan vatten varannan spya. Nu sitter jag i fönstret med en kopp te och är i behov utav tips på mat som med störst sannolikhet inte kommer upp direkt efteråt.

Tankarna på att jag kanske inte överlever en timma till har börjat avta samtidigt som vattenglasen ett efter ett får stanna kvar i magen. Igår var jag dock inte kaxig när jag låg i soffan och tänkte på alla dödliga tillstånd med illamående som symptom. Eller när jag stod mellan valet att låta ögonlocken få ge vika och rädslan att kvävas av en spya i sömnen.
Så i jämförelse med det kändes lite träningsvärk och illamående helt okej att vakna till, att vakna överhuvdtaget var ju lite utav en överraskning. Matförgiftning visade det sig vara.

Här har ni iallafall krönikan som jag obefogat eller inte fick lite hybris av.

http://nouw.com/magazine/det-sitter-inte-alltid-ett-gips-pa-armen-3686


Likes

Comments

Som när man precis mellan sovande och vaken halkar och marken under fötterna försvinner, hjärtat hoppar ur bröstet.
Du faller utan att kunna greppa tag i något,väntar på att landa tryggt. Skillnaden är att du inte vaknar i ett ryck och somnar om. Du faller fritt och kan inte vakna till något bättre, kan inte landa. Du vill bara vakna.

Likes

Comments

" vill du höra lite skvaller om honom? "

Ja, hur skulle jag kunna gå runt och inte veta, så jag sa ja. Jag reste mig ur soffan och gick runt för att få stegen att gå i takt med min hjärtklappning, jag gick runt och väntade på att bli nedslagen. Samtidigt satt Malin kvar i soffan och frågade vem? Vad? Är du okej? Annie?
Sen plingade det till i min lur och någon annan hade vaknat brevid honom.
Jag kände mig först dum, innan jag började tänka på hur jag skulle vara nästa gång jag träffade henne, eller ännu värre dom två tillsammans. Att jag ska vara snygg i varenda vinkel var självklart, och trevlig. Jävligt trevlig och inte sluta le för det passar mitt ansikte bäst.

Hon får sätta sig på rosa express med honom efter att dom dansat hela kvällen och jag får inte ens ta en kaffe med honom. Hon får säkert frågan om hon vill ha översta eller nedersta delen på frallan som dom sedan äter i tv-rummet framför modern family.
Kan inte det få vara vår grej, kan inte vi få ha kvar det även om vi inte är kvar? Även om du fryser med någon annan på vägen hem från bussen mitt i natten.

Likes

Comments

Jag fick ny telefon igår och idag är det fredag, jag har precis joggat förbi människor påväg till dansgolv och för många drinkar med för lite pengar. Imorgon vaknar jag utan att ha gjort av med en krona och går till jobbet utan huvudvärk.

Hannah och Louise gör sig fina och jag är smakråd innan dom dansar iväg och jag ska sova, imorgon både öppnar och stänger jag caféet och behöver inte ställa alarmet på söndag.

Nu ska jag somna i soffan framför greys.

Likes

Comments

Jag är utan telefon, bankkort, mat och pengar till mat. Jag försöker jobba så mycket jag kan för att slippa stunderna jag hade kollat på min telefon eller köpt något med mitt kort. 

Har ingen dator och inga bilder så enda sättet jag kan hålla bloggen vid liv är genom hannahs hackiga iPad. Kommer försöka få upp någon gammal text under de tre minuterna min telefon kan laddas upp, är troligtvis tillbaka på banan med ny telefon om cirkus en vecka.

Hoppas alla har ett bättre slut på sommaren än jag lyckats få. Tack och lov att mitt jobb är sådär jobbigt fantastiskt.

Likes

Comments

Att känna hur den man är kär i ser i ens ögon men ser förbi. Den outhärdliga smärtan av att kolla någon i ögonen och se hur allt har försvunnit, en obekant blick som får dig att sätta hjärtat i halsen. Hela insidan trasas sönder och hamnar i obalans, då man tror att det inte blir värre än såhär.
Innan man gett upp. Innan man tänkt alla tankar om hur han kommer ändra sig bara jag formulerar ett sms rätt, bara han ser mig en dag då alla bilder blir bra, bara han ser någon annan skratta åt något jag säger, bara han får sakna mig så kommer han inte kunna vara utan mig. Bara han ser mig kommer han ändra sig.
När man testat allt och tvingas ge upp, sluta lura hjärtat, det är först då botten är nådd. När inte ens hoppet finns kvar och hjärnan tvingas vinna över hjärtat.

Vem räddar en då. Finns det någon som får en att vilja chansa med hjärtat när det äntligen satt sig på rätt plats i igen. Våga låta någon väcka en med en puss i nacken, våga bli någons kärlek om man sen kan bli ingenting.
Jag vill inte blekna bort från den värld som existerar för dig

Likes

Comments

Står i ett dilemma mellan att duscha eller inte, behöver på grund av att mitt hår är risigt men vill inte se mig själv naken.

Way out west har varit och tagit slut. Jag och Malin har somnat brevid varandra varje natt, vilket vi ska göra ikväll med. Vi har lagt ut en madrass framför tvn och satt på bridget Jones.
När jag kom tillbaka hade hon stängt av filmen också läckt alla lampor, hon skulle tydligen somna först idag. Och fick stränga order om att stänga av ljud och vibration på telefonen för " annars har jag fjärrkontrollen här brevid som jag kommer slå dig med ".

Vi har börjat varje dag med lyxfrukost och för många frallor som övergått till lunch om vi inte haft bråttom till någon spelning. Vi har tagit taxi mellan spelningarna och hem igen, två saker som vi idag fått inse att vi inte har råd med.

Imorgon har vi ägg i kylen, kanske några andra spännande matrester bland disken som har staplats på hög i diskhon.
Glasen har tagit slut och istället för att diska har vi fyllt vatten i tomma läskburkar.

Nu ska jag borsta tänderna för det var fan inte igår.

Likes

Comments

Sitter på bussen in mot stan, det blåser mer än det borde 9e augusti, jag inte bara ser utan hör även vinden när dörrarna öppnas.

Har jobbat från i måndags och idag var jag hemma i Mölnlycke i tio minuter för att packa ihop lite saker. Jag har gått från att leva i en väska till att få en låda hemma hos Hannah, så nu ska jag tömma väskan i den.

Imorgon ska jag till frissan och sen hinna med lite jobb innan jag ska hämta ut mitt festivalarmband. När jag vaknar på torsdag har jag tre dagars festivalliv runt om i Gbg framför mig.

Serverade gästerna på caféet allt från latte till cortado idag, gjorde utav moi. Imorgon ska jag ge mig på lite kaffekonst.

Likes

Comments