Mina bröst har aldrig varit större, min stubin har aldrig varit kortare och mina byxor har aldrig varit tightare. Jag är en stoppad korv. Har gått runt och undrat varför jag inte bara vill äta chokladen utan även pappret runt, inte kan bestämma mig för soppa eller pasta. Och så förklarades allt genom lite blod i trosan. Så länge det jag vet förklaringen till varför jag är i ofas så kan jag koppla av. Mens alltså.

Stannade kvar på jobbet i två timmar och försökte komma in i boken min pappa tipsat om, den har så vackert språk. Hittills har jag fått läsa om hur ett stackars flickebarn föder ett missbildat barn på något slags bordell. Får ge den några kapitel till.
Avslutade min springrunda utelåst med urladdad mobil, fick värma upp den med min kroppsånga för att få igång den igen så William kunde öppna för mig. Finns bättre sätt att slösa tjugo minuter på.

Sömn och bra mat måste prioriteras högre. Stockholm på måndag, SE FRAM EMOT!

Likes

Comments

Igår blev klockan sent och vägen hem till Emelia var kortare än hem till mig så jag ringde och väckte henne. Trots att jag lovade henne att vi skulle sova ut i flera timmar vaknade jag vid tio och försökte komma på anledningar att väcka henne. Jag trippade på tå över varje träplanka och tog mig ut ur lägenheten utan ett ljud. Väcker jag henne med kaffe, nybakat bröd och choklad så är jag ursäktad.
Påväg till fiket hjälpte jag en tant att hitta biblioteket och hon kallade mig lilla flickebarn, kände då starkt att jag vill bli kallad det oftare. Det kändes som att hon kramade mig med ord.

Nu har jag lånat böcker på biblioteket, mest för att jag lovat pappa att läsa en utav dom, och innan jag går ska jag ha läst minst två kapitel. Utnyttjar mitt personalpris på kaffe och tar inga rökpauser.

" Enligt familjelegenden sörjde han er anmoder så till den milda grad att han aldrig mer på allvar band sig vid en flicka. " Den vidunderliga kärlekens historia, Carl-Johan Vallgren

Likes

Comments

Förra helgen var jag uppe i Stockholm och fick somna brevid Hannah igen. Jag kom hem på söndagskvällen och sa upp mig på måndagen, nu ska jag tydligen flytta dit om två veckor. Helt plötsligt och så jävla på tiden. Gick av tåget som en kliché med låtar om Stockholm i lurarna, ringde en kompis på tunnelbanan och rättade mig själv när jag sa Medborgarplatsen. Medis såklart.
Snart har jag skummat min sista mjölk, ropat efter en portion pannkakor för sista gången och jag behöver aldrig mer möta besvikna blickar efter att ha sagt " vi har tyvärr ingen toa här utan det är bibliotekets toaletter och du behöver en femma". En kissignödig suck.

Jag är i fas med regnet som hänger i luften, fastnar med blicken och längtar ständigt efter att lägga mig under täcket. En vecka sen stockholm för jobb och två veckor sen är samma stad mitt hem.
Det kommer bli bättre!!!!!

Likes

Comments

Han lurar hem dig med sina sämsta tricks och du faller, du faller ner i hans säng. Efteråt berättar han för dig att han inte vill ha något seriöst, i samma stund tar han makten över situationen och du låstas som att du visste om det hela tiden.
Han träffar någon annan men kan inte hantera att inte kunna få dig när han vill, så han berättar ändå att han tycker att du är fin. Trots att han vet att du greppar tag i varje hopp han ger dig.
Han vet precis vad han håller på med, han vet precis vad han gör mot dig när han tar hennes hand framför dig.
Ändå går du till ställen för du hoppas att han är där, röker samma cigaretter och hoppas att han ska be om en, letar efter tillfällen då han ska se dig. Ändå lyckas han sno ditt fokus hela tiden.

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag tillbaka till jobbet för att betala skulder. Jag har bestämt mig för att börja läsa böcker och lånar nya varje rast som jag sen aldrig läser och aldrig lämnar tillbaka. Så jag lämnade tillbaka bunten som låg hemma och lånade nya.

Får på vägen hem uppryckt i ansiktet hur självupptagen jag är när jag tittar upp först efter vagnen åkt förbi min hållplats. Vägen blir så mycket längre hem från en hållplats för sent. Detta var inte första gången jag ser OKQ8 macken rulla förbi fönstret bort från mitt stopp.

Nu ska jag fortsätta titta på när Isak och Even faller för varandra.

Likes

Comments

Jag har fått en finne på ett födelsemärke som har blivit inflammerat. Detta har min hypokondri istället gjort om till hudcancer, så nu går jag runt med cancer och hoppas det går över. Det dunkar och svider.
Jag har ställt klockan på sju imorgon men vill inte sova för vill dra ut på att behöva vakna tidigt, trött och kall. Fast jag vet att ju längre jag är vaken desto fler gånger snoozar jag, det går inte ihop. Dessutom har jag massor att göra, inte ens sett klart andra säsongen av skam.

Likes

Comments

För första gången på länge har jag haft en dundrande helg.
I fredags, efter elva timmars jobb, kom jag hem till min lägenhet och möttes av hög musik och fyra killar som var inne på tredje glaset. Jag tog fram ett glas som jag snabbt fyllde på och tömde lika snabbt, glömde bort planerna på att lägga mig tidigt. Jag drog snabbt på läppstift, ögonskugga och dansade i samma kläder tills lamporna på dansgolvet tändes.
Igår låg jag i soffan och försökte avgöra om värken i magen var mensvärk eller något jag borde söka för. Sen duschade jag, tog bussen till Emelia med en flaska bubbel och låtsades inte om mensvärken. Gick till yaki för att Malin var där och jag saknade henne. Jag bjöd henne på shot och hon mig på en grogg sen satt vi och iakttog människor. Lekte ordningsvakter och gjorde hjältedåd genom att rädda en tjej från en förlovad man som inte förstod ett nej, tydligen inte heller vad en förlovning innebär.
Nöjd över att helgen inte kretsat kring att leta efter någons ansikte bland alla andras på dansgolvet. Insett hur mycket bättre musiken låter på nattliga, berusade promenader från spårvagnen.

Somnar bergis i soffan brevid Malin om fem minuter.

Likes

Comments

Han hoppar in i bilen, en växelspak mellan oss och båda vet, orden sitter fast i min hals. Så fort båda vet så känner vi inte varandra längre, blicken flackar och allting är förändrat. Sen säger jag det och vi går sönder. Innan han går ur bilen försöker jag krama tillbaka honom men han är redan färdig, vi är förbi.

Likes

Comments

Ja jag har lagat middag, andra gången sen jag flyttade in. Vinst!!!!

Likes

Comments

Lediga dagar mitt i veckan kan vara ett helvete, som att börja jobbet sent. När man går upp har alla andras dag redan börjat och man hamnar i ofas med omgivningen. Jag är ostrukturerad och har svårt att ta tummen ur vilket gör mig inkompatibel med ett sånt scheema. Så jag anpassade mig och tog med mig lunch hem till en annan ledig vän och kände mg mindre ensam.
Jag ska börja skriva ner vad jag gör om dagarna för att få dom att verka mindre meningslösa, också för att känna pressen att fylla dom med något värt att skriva ner. Idag har jag lunchat, hämtat paket, lagat halsband, kollat lägenhet och lagat middag. Ärenden.
Jag har mens och ett dåligt humör. Jag har mens, min rumskompis har bil och Statoil har marabou. Saker jag är tacksam över idag.

Nu luktar min mat bränt och tv-programmet laddar, nedräkning för mensens slutdatum börjar nu.

Likes

Comments