Header

Nu är skiftet igång kompisar!!!
För er som inte vet vad det är (vilket är de flesta) så är det när förfesterister och förfadderister super i typ en vecka och sedan blir festerister och fadderister! SÅ HIMLA TAGGAD
Jag måste ha på mig Bubblarkläderna hela veckan (⬇️)

Ordlista:
Festerist: se som planerar och arrangerar fester för studenter, sådan blir jag (förhoppningsvis) efter skiftet
Fadderist: de som tar hand om nollan och håller i aktiviteter under nolle-p
Nollan: annat ord för en person som precis börjar universitetet
Nolle-p: nollningen, två veckor där nollan får lära känns sina klassisar tack vare aktiviteter som hålls av ovanstående

SÅ HIMLA KUL, älskar detta gäng

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nämen kolla vad som har hänt, lilla Annie har skaffat både kamera och en krukväxt. Ska bli spännande och se vilken av dom som håller längst!

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget påväg hem till Näsviken. Vilket både är kul men samtidigt väldigt sorgligt, detta blir första gången jag åker hem och inte hittar en gammal katt vid namn Johan.

Men jag ska bli firad för min födelsedag och jag ska fira Johannes som fyller år nästa vecka.

Jag hade iallafall en jättebra födelsedag nere i Norrköping. Fick lite presenter, åt god pizza och blev väldigt full. Så jag hade jättekul, tror jag

Likes

Comments

Nu är kärleksveckan över och jag har nog aldrig haft så ont i fötterna. Jobbade på trappan igår från 16.30 till 04. Ska försöka röra på mig så lite om möjligt idag, taco hej!

Likes

Comments

Denna fina ovve ska jag nu ha på mig hela veckan! Jag är glad för då slipper jag tvätta, Wiho!

Likes

Comments

Sitter just nu på seminarie och direkt när jag slutar så måste jag hem och käka. Sen vid 17 ska jag jobba på Trappan, SKAM-quiz står på schemat. Försöker någon prata norska med mig så går jag hem, hejdå!

Likes

Comments

Hade ju som smått ett nyårslöfte att försöka uppdatera mer här, saken är bara den att jag orkar aldrig ta kort och ett inlägg är ju inte så jävla roligt utan bilder. Men aja, jag ska försöka bättra mig så mina finfina vänner hem-hemma ska få se mer utav mitt fabulösa liv som student. Vet inte riktigt hur kul det är då jag inte gör så mycket.

Har fått äran att bli förfesterist, aka bubblare. vilket betyder att jag nästa år ska ofta glida runt i randig tröja, väst och hattnting som inte kan bli annat än bra. På fredag så går Menssittningen av stapeln, en välgörenhetssittning i förmån för flickors rätt till mensskydd i Uganda, som jag och ett gäng av mina fina klasskompisar har planerat. Hoppas på det bästa är vad vi gör och förhoppningsvis så blir det bra! En annan rolig nyhet är att jag och Johannes på onsdag har varit tillsammans i hela tre år, sjuk! Detta firas med föreläsningar hela dagen och eventmöte på kvällen, gött!

Likes

Comments

Ska ju inte påstå att jag är otroligt duktig på att uppdatera här men sånt får man leva med. Har haft ovveinvigning, ansökt om att komma med i festeriet Skumpa, pluggat lite för litet och varit bakis lite för mycket. Ska försöka bättra mig här, lovar💕💕

Likes

Comments

Idag var jag på skolan i ca tre timmar sedan hängde jag med sötisarna från bilden ovan som var himla glada över att ha lika regnjackor, det var fint. Var även på eventmöte på Trappan som följdes av kickoff där, åt sötpommes och drack Cola, det var också väldigt fint.

Likes

Comments