Header

Nu är kärleksveckan över och jag har nog aldrig haft så ont i fötterna. Jobbade på trappan igår från 16.30 till 04. Ska försöka röra på mig så lite om möjligt idag, taco hej!

Likes

Comments

Denna fina ovve ska jag nu ha på mig hela veckan! Jag är glad för då slipper jag tvätta, Wiho!

Likes

Comments

Sitter just nu på seminarie och direkt när jag slutar så måste jag hem och käka. Sen vid 17 ska jag jobba på Trappan, SKAM-quiz står på schemat. Försöker någon prata norska med mig så går jag hem, hejdå!

Likes

Comments

Hade ju som smått ett nyårslöfte att försöka uppdatera mer här, saken är bara den att jag orkar aldrig ta kort och ett inlägg är ju inte så jävla roligt utan bilder. Men aja, jag ska försöka bättra mig så mina finfina vänner hem-hemma ska få se mer utav mitt fabulösa liv som student. Vet inte riktigt hur kul det är då jag inte gör så mycket.

Har fått äran att bli förfesterist, aka bubblare. vilket betyder att jag nästa år ska ofta glida runt i randig tröja, väst och hattnting som inte kan bli annat än bra. På fredag så går Menssittningen av stapeln, en välgörenhetssittning i förmån för flickors rätt till mensskydd i Uganda, som jag och ett gäng av mina fina klasskompisar har planerat. Hoppas på det bästa är vad vi gör och förhoppningsvis så blir det bra! En annan rolig nyhet är att jag och Johannes på onsdag har varit tillsammans i hela tre år, sjuk! Detta firas med föreläsningar hela dagen och eventmöte på kvällen, gött!

Likes

Comments

Ska ju inte påstå att jag är otroligt duktig på att uppdatera här men sånt får man leva med. Har haft ovveinvigning, ansökt om att komma med i festeriet Skumpa, pluggat lite för litet och varit bakis lite för mycket. Ska försöka bättra mig här, lovar💕💕

Likes

Comments

Idag var jag på skolan i ca tre timmar sedan hängde jag med sötisarna från bilden ovan som var himla glada över att ha lika regnjackor, det var fint. Var även på eventmöte på Trappan som följdes av kickoff där, åt sötpommes och drack Cola, det var också väldigt fint.

Likes

Comments

Ätit köttbullar, planerat menssittning och druckit på tok för mycket alkohol är vad jag har gjort senaste veckan.

Har haft tackfest för faddrarna från nolle-p förrförra helgen. Var enhörning och kunde tydligen inte posera som normalt folk, men kul var det iallafall!

Var även hemma i Hudik förra helgen, det enda jag gjorde var att äta mat, mysa och prata i falsett med katterna, det var nice.

I fredags så var det skurksittning med fulvinsrunda innan. Let's just say att jag inte kom till sittningen.

Hade svurit mig från fulvin om det inte var så att det är ovveinvigning nu på lördag, jahapp så kan det gå!

Likes

Comments

Nollan är nu inte längre nollan, utan ettan.
Nolle-p avslutades igår med en finsittning på kopparhamnen med temat "who's behind the mask". Kul tyckte jag då för jag kunde hata på miljövetarprogram utan att de visste att det var jag (förhoppningsvis)

Likes

Comments

Ja kompisar, nu har lilla jag också flyttat. Är numera norrköpingsbo och har hittils:

  • gått vilse ca tre gånger.
  • sett klart på alla säsonger av How I Met Your Mother
  • somnat på en lektion, samt varit nära på alla
  • gjort ett svanhopp på fyllen och ramlat
  • varit med om den varmaste dagen jag någonsin varit med om i Sverige.

Jag måste säga att jag trivs bättre än förväntat. Nolle-P är svinkul, att supa minst tre gånger i veckan är något som jag kan trivas med. Att jag måste gå runt med en röd bandana är något som inte är lika kul dock..

Varsågod här har ni några foton från Nolle-P

​Mer kommer antar jag, med tanke på att det är fest imorgon, på fredag och på lördag! TAGGAAARÅÅÅ

Likes

Comments