Tänkte att jag skulle skriva lite kortare uppdateringar hur det går för mig och mina matchningar. Min första matchning rullade in cirka en och en halv timme efter att CC hade godkänt min ansökan. Vart väldigt nervös men ändå exalterad på samma gång.

Plats: Sherman Oaks, California. Fanns inte utpekat på en karta men det ligger 20 min utanför Los Angeles kärna.

Familjen bestod av en ensamstående mamma med två barn som var en flicka på flicka 3 år och en pojke 1 år.

Husdjur: Inga

Efter sammanlagt 24 timmar så tog jag bort matchningen utan att varken mamman eller jag hade skrivit något till varandra. Först blev jag såklart glad över att jag hade fått en matchning så fort men när jag läste hennes ansökan så sa min magkänsla nej. Jag vet att man ska ge en chans men hon hade vissa regler som gjorde mig lite obekväm men annars verkade dem vara en bra familj som jag hoppas får en jätte bra au pair men tyvärr är det inte jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagen hittills har varit lugn och resten av dagen kommer förmodligen bli detsamma, jag hängde med mamma upp på stan tidigare idag då hon hade en frisör tid på Zodiak som är vår to go to frisör. Medan hon klippte sig så tog jag en sväng på stan, mitt mål var att hitta ett par nya skor men så fort jag hittade ett par jag kunde tänka mig så fanns dem såklart inte i min storlek. Provade även lite klädesplagg men kände att jag hellre spenderar mina pengar på kläder när jag är i London, varje gång jag är påväg att köpa shoppa något så säger jag till mig själv att då blir det mindre pengar till London och det får mig att hänga tillbaka klädesplagget. Kvällen kommer nog spenderas på samma sätt som i går kväll, på soffan med mamma bredvid mig. I går kollade vi på en film och sedan så somnade jag i soffan, var verkligen så trött. Förresten så hittade jag denna jacka häromdagen på Chiquelles hemsida, hur snygg??? Vill ha men samtidigt så får jag tänka så som jag gjorde tidigare idag, hoppas att jag hittar något liknande i London.

Förresten!! Jag fick min första matchning i matchningsprocessen igår, min magkänsla säger nej så kommer ta bort familjen men det var kul med en matchning iallafall. Kommer skriva ett separat inlägg om matchningen. Nu ska jag plugga lite matte för har verkligen ingenting annat planerat idag. ciaoo

Likes

Comments

Det är fredag!!! Dock så går tiden extremt fort vilket jag tycker är lite läskigt. Har inga speciella planer för dagen dock så har jag precis skickat in min au pair ansökan! Om jag inte har nämnt det tidigare så vill jag åka till USA som au pair ett år från och med september 2017. Hoppas allt går som det ska och att jag hittar en bra familj! Nu ska jag kolla runt lite på au pair bloggar för att bli ännu mer peppad och få lite tips på vad man ska tänka på under matchningsprocessen. Bilderna är ifrån dagens mini äventyr när jag, Hanna, Pontus och Elin hittade en ny byggnad där vi smet in. Där hittade vi Handelsbanken och någon annan kontorsaffär bland annat. Vi hörs i morgon, ciaoo

Likes

Comments

Har precis gjort mig en islatte och satte mig på vår altan som är varm av solen, så härligt! Nu ska jag plugga ikapp lite och resten av dagen är oklar men vi får väl se vad som händer. Hoppas ni alla njuter av vårsolen för det har jag gjort idag!

Likes

Comments

PRAKTIK PÅ MALLORCA

Den första bedriften som jag är så nöjd och stolt över att jag har klarat är praktiken på Mallorca. Att jag kämpade igenom allting även fast jag egentligen bara ville sätta mig på nästa flyg hem.

SYDAFRIKA

Jag vet inte om man kan kalla detta en bedrift riktigt men att jag fick chansen att åka till Sydafrika. Det var helt otroligt och vi fick uppleva en massa underbara djur, det var så otroligt och jag är enormt glad att jag fick chansen att åka.

KÖRKORT

Att jag klarade både uppkörningen och teorin på första försöket!

SPRÅKRESA

Jag var under tiden 15 år och åkte under tre veckor till Brighton på språkresa, det var så himla kul och på bilden ser ni alla som var med i min grupp. Är så glad att jag fick uppleva detta och det är även här ifrån jag träffade en av mina närmsta vänner.

Likes

Comments

Nu sitter jag och smaskar i mig en smoothiebowl för första gången. Det var faktiskt riktigt gott så detta kommer jag äta igen! Gårdagens bowling gick verkligen åt helvete för mig haha. Tyvärr så vann jag inte utan ena min kusins pojkvän, men han vinner alltid allting så det var ingen chock men kul var det!

Idag om cirka en timme kommer rogers barnbarn dyka upp en stund så det ska bli kul. Men vet ni vad, igår var det 10 plus grader och sol och nu är det snö!! Vad hände?! Det är ju snart april, haha nu får det vara nog. Nu ska jag iallafall gå och fixa mig, vi hörs!

Likes

Comments

Glad söndag på er och för min del ingen söndags ångest för är alltid ledig på måndagar! Denna förmiddag har spenderats med skolarbete framför mig. Satte mig dock en stund utomhus och pluggade matte vilket var härligt, ingen riktigt värme än men solen lyste och det var härligt. I kväll står det bowling på schemat. Varje år har min släkt på pappas sida (kusiner och syskon) en julklappsaktivitet som vi kallar det. Det är att vi varje år gör något kul tillsammans istället för att ge julklappar så i år är det bowling som står på schemat, förra året var det go kart och året innan var det Boda Borg, ja ni fattar grejen. Så nu ska jag fortsätta att plugga, vi hörs
Ciaooo

Likes

Comments

Jag äger inga av bilderna utan alla kan hittas på tumblr.com, blir bara så sjukt inspirerad och ville dela med mig om vad jag kollar mest på om jag är inne på tumblr.

Likes

Comments

Detta är lite av min dag hittills. Den började såklart i skolan med matte dock så slutade vi tio över tolv vilket var skönt så åt i skolan och begav mig sedan hemåt. Ringde sedan Maja och frågade om hon ville åka med till rusta för var in desperate need av schampo och balsam. Vi gick även in en sväng på citygross och vi hamnade i godis himlen. Det vart inge godis för oss men vi köpte bananer och åkte hem till Maja och gjorde smoothies, mums. Snart ska jag fixa mig och bege mig upp på stan för sushi date med Emelie och Pontus, taggish

Likes

Comments