View tracker

Gårdagen började med fika på espresso house med alla från vårt "lilla" kompisgäng. Vi är typ 9 personer så det är många åsikter och många är upptagna så att lyckas så att alla kan träffas samtidig är ett mission. Vi träffades iallafall för att vi har varje år julklappsbyte så vi träffades för att planera inför detta, så en månad innan måste vi boka träff för att alla ska kunna haha.

Efter detta åkte några vidare till Moa och väl där så käkade vi ute, kollade skräckis och bara mös helt enkelt. Det var mysigt, sådana dagar behövs ibland!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Valde att göra om till svart vita bilder då det är exakt så det känns, så grått och tråkigt ute. Gör verkligen ingenting om dagarna och har ej motivation att göra någonting heller riktigt, segt.... Nu är jag iallafall påväg till affären för att handla lite mat eftersom det är min tur att laga mat idag, ciao

Likes

Comments

View tracker

Nu sitter jag på tåget påväg hem, har hunnit med mycket på kort tid. Var först på SACO-mässan på torsdags med Maja, sov sedan hos morbror. I fredags kväll träffade jag Tindra och vi käkade middag och gick ut. Sedan har jag även hunnit med lite shopping på allt. Älskar fullplanerade helger och dagar.

Likes

Comments

Nu har jag suttit inprincip hela dagen och försökt lista ut vad jag ska göra med min framtid.. Au pair ett år? Resa? Plugga är en definitiv sak jag måste göra men i Sverige? Utomlands? Var och vad????? Universitet hit och dit, blir stressad. Ska iallafall i morgon på en informationsträff angående Au Pair då jag tycker det skulle vara kul att åka ett år till USA och jobba. Samtidigt vill jag hitta en bra utbildning och börja plugga på en gång. STRESSEN.

Likes

Comments

Varken jag eller mamma har någon pappa att fira idag vilket känns tråkigt. Men Roger är ju både pappa och farfar så hans sons familj kom över en stund vilket var kul! Vi åt brunch och fikade med tårta och grejer och såklart lekte en massa.

Likes

Comments

Igår så gick vi ut för att Petter kom till Ritz! Det var så kul och ja en bra natt helt enkelt.

Likes

Comments

Så nöjd, klippte mig på zodiak som jag alltid gör. Gillade mitt långa hår men det var alldeles för slitet och äckligt för att behålla.

Likes

Comments

Idag samlades mitt kompisgäng och käkade tacos och eftersom det är kladdkakans dag idag så hade Josse gjort kladdkaka som vi mumsade i oss. Det var mysigt, sådana dagar som dessa behövs verkligen ibland. Nu ska jag kolla på friends och käka något gott.

Likes

Comments